Dodaj do ulubionych

Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą?

IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 06.06.04, 21:28
Wiem, że jest naiwny i gra aktorska niektórych pozostawia sporo do życzenia,
ale lubię ten serial za specyficzne ciepełko klimatu i za Ksawerego.
Ciekawa jestem czy ktoś spośród Forumowiczów ogląda ten przemily serialik?
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? 06.06.04, 21:38
      Gość portalu: aaa napisał(a):

> Wiem, że jest naiwny i gra aktorska niektórych pozostawia sporo do życzenia,
      > ale lubię ten serial za specyficzne ciepełko klimatu i za Ksawerego.
      > Ciekawa jestem czy ktoś spośród Forumowiczów ogląda ten przemily serialik?

jJa. To jedyny serial, który oglądam, i to z ogromną przyjemnością (nie
      liczę "Klanu", bo to ogladam niejako z przypadku i bez emocji). Miły, ciepły,
      wesoły film - w sam raz na niedzielny wieczór :)
    • Gość: 3x Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: 62.233.183.* 06.06.04, 21:53
      Ja bardzo chetnie ogladam. Oczywiscie, jesli tylko mam czas. Ostatnio umknelo
      mi kilka odcinkow. Dzisiaj tez, ale moze zalapie sie na powtorke. Bardzo podoba
      mi sie Marzena Trybala w tym serialu. Jest to jeden z niewielu ,,madrych'',
      cieplych i lekkich seriali, w ktorych historie nie sa udziwnione.
      • Gość: iczi Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.icpnet.pl 06.06.04, 22:17
        to rzeczywiscie przyjemny serialik. milo sie oglada
      • Gość: IWONA Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.06.04, 10:28
        No, i fajna ma tez role w Samym Zyciu.
    • Gość: tala Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 11:13
      ja tez oglądam, fajny, miły serial. Trybała faktycznie jest dobra.
      • lezka_z_posen Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? 07.06.04, 11:17
        Trybała była super w "Rzece kłamstwa",gdzie grała opętaną Wincentę.w ogóle
        bardzo fajna aktorka,taką ciepłą aurę się od Niej wyczuwa.aż sie chce zwierzac
        z problemów takiej babce:)
        • Gość: 3x CK Dezerterzy IP: 62.233.183.* 09.06.04, 21:46
          Trybala w CK dezerterzy byla swietna. Grala kobitke lekkich obyczajow
          i ,,wrobila'' Pokore.
    • mamalgosia oglądam 07.06.04, 13:16
      i czekam aż Ksawery rzuci w diabły Alicję i pobierze się z Iwą
    • Gość: gabi Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 14:34
      Trybała jest na prawde swietna w roli Maryli. Spotkal ktos z Was Trybale
      prywatnie ? Bardzo mnie interesuje czy na prawde jest tez tak ciepla osoba jaka
      kreuje w serialu
      • anmanika Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? 07.06.04, 14:54
        Fajny serial. Mnostwo niedorobek coprawda, ale jest tak sympatyczny, ze
        przymyka sie na nie oko.
    • Gość: wptka Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.acn.waw.pl 09.06.04, 18:21
      Lekki i uroczy serial. Sympatyczni aktorzy i kreowani przez nich bohaterowie.
      Pani Marzena Trybała znakomita. W każdą niedzielę czekam z przyjemnością. Tak
      trzymać!!! Pozdrowienia dla Twórców, Aktorów i wszystkich
      Sympatyków "Pensjonatu" :-)))
      • Gość: iwka901 Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.wroc.zigzag.pl 09.06.04, 20:11
        Jak dla mnie to najlepszy obecnie serial, ja też czekam na niedzielny wieczór.
        • Gość: baba Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.acn.waw.pl 09.06.04, 21:22

Ja niestety nie spotkalam pani Trybaly prywatnie, ale pare lat temu widzialam
          ja w Teatrze Malym w Tramwaju zwanym pozadaniem.
          Robi duzo wieksze wrazenie niz na malym ekranie- wlasciwie widzialam tylko ja.
          Bardzo lubie te aktorke od poczatku jej kariery.
          • Gość: manja-czka Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.06.04, 23:40
            i ja ogladam Pensjonat..
            chociaz moja bardzo mlodsza kolezanka rocznik 81 powiedziala ze to serial dla
            starych bab
            nie wie co dobre..

mnie sie podoba
            jest taki light...
            • Gość: bizz Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 11:31
              oprócz M.Trybały ten serial odkrył jeszcze dwie fajne aktorki:
              główną bohaterkę (Wallach się nazywa?) - i tę trzecią koleżankę (matkę nastolatki
              zakochanej w młodym poloniście - zresztą ta nastolatka ma śliczne oczy!);
              - każda z nich ma inną osobowość, każda jest interesująca i faktycznie fajnie się to ogląda!
    • Gość: helga Re: Czy ktoś ogląda Pensjonat pod Różą? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 16:35
      Ja też oglądam Pensjonat. Fajny serial. Bardzo ładna główna bohaterka, Ksawery
      i wiele innych postaci.
    • pl_cebo ja oglądam i lubię za ciepło 11.06.04, 16:53
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka