Dodaj do ulubionych

woli i tysio

16.02.12, 17:11
Jak można dać własny program ludziom, którzy nie są zbyt lubiani, a wręcz nie da się ich oglądać bez irytacji nie rozumiem. No i te pretensjonalne przezwiska masakra.
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: woli i tysio 16.02.12, 17:56
      A co to woli i tysio?
      • roks30 Re: woli i tysio 16.02.12, 18:26
        Program wolińskiego i tyszki na TVN.
    • nie.bede.inna Re: woli i tysio 16.02.12, 20:00
      roks30 napisała:

> Jak można dać własny program ludziom, którzy nie są zbyt lubiani

Ściślej- nie są lubiani przez widzów, ale jak widać dla kierownictwa TVN-u to akurat jest najmniej istotne. Woli i Tysio nie są wyjatkiem potwierdzającym regułę, są -niestety - regułą.
    • vandikia Re: woli i tysio 16.02.12, 21:16
      jakbym napisała co naprawdę myślę, to bym była niepoprawna politycznie bardzo
      więc napiszę połowicznie
      napiszę tak "potrafią dobrze zakręcić - się albo lody"
      nazwa programu sprawia, że mam ochotę się popłakać z żalu - naprawdę, mimo że oglądam seriale, lubię różne odmóżdżacze ale litości kuwa!
    • kubissimo Re: woli i tysio 16.02.12, 21:34
      a to juz ruszylo?
      • ankas4 Re: woli i tysio 17.02.12, 00:00
        Mam nadzieje, ze zaliczą wielką, spektakularną klapę!!!! nie znoszę ich, ale nie za to kim są ale jak sie zachowują...chociaz moze to jedno i to samo...
        • dona.a Re: woli i tysio 17.02.12, 10:05
          ankas4 napisała:

> Mam nadzieje, ze zaliczą wielką, spektakularną klapę!!!! nie znoszę ich, ale ni
          > e za to kim są ale jak sie zachowują...chociaz moze to jedno i to samo...

Dopóki byli rozpoznawalnymi, ale nie "sławnymi" osobami wydawali się całkiem "normalni" i nawet sympatyczni, w tej chwili faktycznie widz odczuwa, jak już ktoś wyżej napisał, zażenowanie i zapłakać się chce z żalu, ja zastanawiam się nie tyle nad tym kto wymyślił ten tytuł, tylko kto go zatwierdził i czy rzeczywiście "grupę docelową" kręci taki styl.
          • roks30 Re: woli i tysio 17.02.12, 10:31
            Dzięki za odpowiedzi mam te same odczucia co przedmówcy pozdrawiam.
            • mayme Re: woli i tysio 17.02.12, 20:53
              Najgorsze jest to, że zanim pan Tyszka stał się w Polsce znacznie bardziej rozpoznawalny po Top Model, miałam do niego pewnego rodzaju szacunek. Udało mu się wybić, jest cenionym fotografem, robi sesje dla znanych tytułów zagranicznych. Fajnie, bo pamiętałam go jeszcze z bodajże 5-10-15 ;))

Wystarczyło, że kilka razy się odezwał - buractwo wyszło niemal z każdym słowem. Czar prysł.
              • marzeka1 Re: woli i tysio 17.02.12, 20:56
                Mnie tam podobało się, jak ich podsumowała pani Monika Jaruzelska: można być burakiem, któremu słoma z butów wyłazi , nawet w najdroższym ubraniu.
                • pixidixi321 Re: woli i tysio 18.02.12, 01:15
                  a tu cos na ten temat :D

www.youtube.com/watch?v=eVLh3KKsBjU&context=C361636aADOEgsToPDskJVoBcXiDJj96hXVuuKjKAk
                  • silyen Re: woli i tysio 28.02.12, 01:08
                    Naprawdę nie mam pojęcia, komu coś takiego jest potrzebne. Żenujący tytuł, żenujące ksywy, żenujące zachowanie.
                    www.youtube.com/watch?v=GrvBHZh9YGc
                    Powaliło mnie zdanie "program ukazuje kontrast między życiem polskich gwiazd, a zwykłych obywateli" - jakby ktoś nam musiał udowadniać, jak żyją polskie "gwiazdy". Bo zwykły obywatel to przecież gówna przewraca...

Nie mówiąc o tym, że sam pomysł zwalony od Paris Hilton i Nicole Ritchie :P
                    • pixidixi321 Re: woli i tysio 12.03.12, 23:08
                      i jak po pierwszym odcinku? :)
                      • nickname22 Re: woli i tysio 13.03.12, 08:13
                        a o co w ogole chodzi w tym programie? to jakis konkurs , dokument czy co ? i dlaczego oni robia z siebie kretynow?
    • kubissimo Re: woli i tysio 13.03.12, 08:55
      no coz, jedno jest pewne - ten program na pewno nie przyczyni sie do obalenia stereotypow dotyczacych gejow ;)
    • 3gabi Re: woli i tysio 13.03.12, 09:53

Po prostu wierzyć się nie chce. Program śmierdzi tak, jak śmierdziały zapewne odchody zwierząt (nie do pomyślenia, że ten produkt tak ma!). Wolińskiego i Tyszki z całą pewnością pachną francuskimi perfumami. Niestety smród jaki został po tym programie nie zatuszują nawet najdroższe perfumy na świecie.

Czy można jeszcze bardziej pokazać, jak się nie szanuje ludzi, którzy wykonują pracę "brudną, śmierdzącą, obrzydliwą"???

Program żenujący tak bardzo, że siedząc przed tv czułam wstyd tak ogromny i taki dyskomfort psychiczny, że oglądałam do pierwszej przerwy reklamowej, a to i tak za długo. Niesamowite, że Pan Miszczak pozwolił na coś takiego??? Może miał nadzieję, że "bohaterowie" są na tyle kontrowersyjni, że to przyciągnie widzów i ich tam zatrzyma? Otóż bohaterowie nie są kontrowersyjni - sa najzwyczajniej na świecie pełnymi pogardy dla innych, mylnego samouwielbienia ignorantami, całkowicie pozbawionymi kręgosłupa moralnego. Kontrowersyjni to mogą być Panowie Wojewódzki i Piróg, którzy mają coś do powiedzenia i reprezentują pewien poziom. Panowie Woliński i Tyszka są po prostu tak żenujący, tak niscy i tak mali w swoich wypowiedziach i zachowaniach, że powinien ich czekać chociaż minimalny ostracyzm w ich otoczeniu.

Głupie popisy na poziomie przedszkola, do granic możliwości pogardliwe wobec ludzi wykonujących tak "podłe prace" w tak "podłym miejscu". Panowie Wstyd! Przykro mi było z powodu ludzi, którzy tam pracują, dla których jest to codzienna harówa. Przykro mi było z powodu tych zwierząt. Woliński i Tyszka okazali totalny brak szacunku. Jeszcze bym jakoś zrozumiała sens powstania takiego programu, gdyby idea była taka, że Oni naprawde chcą poznać ciężką pracę zwykłych ludzi i gdyby odnieśli się do tej pracy z szacunkiem.

Czy to jest w ogóle możliwe, żeby ten program był puszczany dalej????

Tvn ma naprawdę najlepsze seriale, bardzo ciekawe inne programy. A co najważniejsze odnosiłam wrażenie, że szanuje widzów. Okazało sie, że widzowie są postrzegani jako pozbawione mózgu i umiejętności trafnej oceny automaty, które przeżują wszystko, co im się wciśnie. Kasa, kasa, kasa - tylko kto będzie chciał się reklamować w tym czasie antenowym????

Panie Dyrektorze Miszczak, czekamy na jakąś reakcję z pana strony.

p.s.
      Napisałam już tę opinię na jakimś innym forum, ale mam niedosyt, więc piszę i tu.
      • roks30 Re: woli i tysio 13.03.12, 10:08
        Nie oglądałam i nie mam takiego zamiaru. Założyłam watek bo w ogóle nie mieści mi się w głowie jak tacy właśnie ignoranci mogą mieć swój program czy w tym TVN totalnie kogoś pop......
        • ksywa Re: woli i tysio 13.03.12, 11:49
          To tylko buta "programowo najlepszej telewizji" przemnożona przez wyniki oglądalności oraz różne wyróżnienia, statuetki, rankingi etc. Uznali, ze target jest już na tyle dobrze wytresowany [cale pokolenia wychowały się ogladając wyłącznie TVN] że "wciągnie" wszystko. I w większości przypadków się nie mylą.
      • iwu Re: woli i tysio 13.03.12, 14:09
        3gabi napisała:

> Głupie popisy na poziomie przedszkola, do granic możliwości pogardliwe wobec lu
        > dzi wykonujących tak "podłe prace" w tak "podłym miejscu". Panowie Wstyd! Przyk
        > ro mi było z powodu ludzi, którzy tam pracują, dla których jest to codzienna ha
        > rówa. Przykro mi było z powodu tych zwierząt. Woliński i Tyszka okazali totalny
        > brak szacunku. Jeszcze bym jakoś zrozumiała sens powstania takiego programu, g
        > dyby idea była taka, że Oni naprawde chcą poznać ciężką pracę zwykłych ludzi i
        > gdyby odnieśli się do tej pracy z szacunkiem.

Miałam dokładnie takie same odczucia. Było to naprawdę mocno żenujące.
        Cały czas czekałam aż ujawni się jakiś sens tego programu, myślałam, że może te pieski francuskie dostaną za swoją "pracę" jakieś wynagrodzenie, z którego musieliby się utrzymać przez jakiś czas (to by im bardzo posłużyło, he, he), ale się nie doczekałam. Może coś przeoczyłam?
        • kubissimo Re: woli i tysio 13.03.12, 14:27
          ej no, wez wyluzuj. Panowie zrobili z siebie idiotow (trudne to nie bylo), ale jakos nie zauwazylem, ze gardzili ludzmi pracujacymi w zoo.
          Jako dziecko marzylem o pracy w zoo, wiec jakos nie przeraza mnie wizja sprzatnia kup, ale chociazby praca na kasie w supermarkecie jest moim zdaniem koszmarem i za nic w swiecie nie chcialbym tego robic. Ale takie stwierdzenie nie jest jednoznaczne z pogarda dla osob pracujacych wlasnie na kasie. Co wiecej ja naprawde mam wielki szacunek do osob, ktore wykonuja te wszystkie ciezkie prace, ktorych ja bym sie nie podjal.
          Wolinski i Tyszka generalnie sie zblaznili, ale nie zarzucajmy im rzeczy, ktore tam nie mialy miejsca.
          • kubissimo Re: woli i tysio 13.03.12, 14:35
            gwoli scislosci mowilem do 3gabi, a nie iwu :)
          • pomme Re: woli i tysio 15.03.12, 14:05
            "ej no, wez wyluzuj. Panowie zrobili z siebie idiotow (trudne to nie bylo), ale jakos nie zauwazylem, ze gardzili ludzmi pracujacymi w zoo.
            Jako dziecko marzylem o pracy w zoo, wiec jakos nie przeraza mnie wizja sprzatnia kup, ale chociazby praca na kasie w supermarkecie jest moim zdaniem koszmarem i za nic w swiecie nie chcialbym tego robic." by kubissimo

hm a ja pracując w go sporcie ( całe 2,5 miesiaca) muisiałam przynajmniej umiec obsługiwac kasę. Wiem ze to nie zywnosciowy supermarket i siedzienie na kasie nie pochłania 8 h ale ja lubiłam jak mi pikało:-))))

tych tysiów nie ogladam, nie dałabym rady, ciekawa za to jestem kto do Wolinskiego pojdzie po kiecke bo ja bym juz chyba nie poszła:-)
      • mania_28 Re: woli i tysio 16.03.12, 10:44
        3gabi
        podpisuję się pod Twoją wypowiedzią,

kubissimo:
        amen!
    • argentea Re: woli i tysio 13.03.12, 14:47
      Po tytule myślałam, że to program o jakichś stworkach.
      • ewa9717 Re: woli i tysio 13.03.12, 15:01
        Poczytawszy tu trochę z ciekawości zerknęłam. Odpadłam po kilku minutach. Chciałoby się krzyknąć: To niemożliwe, człowiek nie może być aż taki głupi!!!!
        A jednak może...
        • kubissimo Re: woli i tysio 13.03.12, 18:40
          zakladam, ze nie widzialas zadnych "reality" kreconych dla MTV (rowniez w Polsce), albo innych podobnych programow. niestety mam wrazenie, ze wlasnie w te strone zmierza cywilizacja Zachodu ;)
          • mallina Re: woli i tysio 13.03.12, 23:22
            Kubu, wez ich tak nie bron, solidarnosc jajnikow Ci sie wlaczyla czy co>;-)

Kiedys Tyszke kojarzylam jako cenionego, utalentowanego fotografa. Potem niestety pare razy go uslyszalam. Nadal uwazam, ze to co potrafi(zdjecia) robi dobrze, ale jest calkiem inna osoba niz myslalam. A dokladniej: podejrzewalam go o jakas konkretna inteligencje, a tu takie rozczarowanie.
            Jeszcze moga przed nimi np ujawnienie sekstasmy. Jakby za duzo nie gadali, to kto wie, moglaby taka sekstasma miec powodzenie, bo od Mozila to zdecydowanie ladniejsi;-)))
            • kubissimo Re: woli i tysio 14.03.12, 01:18
              ja do Tyszki mam awersje od czasow... 5-10-15. serio serio. zawsze mnie irytowal. Tu po prostu pokazal nam wszystkim jak pustym jest czlowiekiem i tyle.
              Wolinski moim zdaniem wypadal odrobine lepiej, ale to i marna pociecha.

natomiast wnioskujac z komentarzy na fb panowie i tak moga liczyc na grono wiernych fanow. niesamowite ;)
              • mallina Re: woli i tysio 14.03.12, 13:10
                ja go szczerze przyznam z 5-10-15 nie kojarzylam
                Wolinski wydawal mi sie jakis rozsadniejszy(podkreslenie na slowie "wydawal":D)

no prosze, czyli grupa docelowa sie znalazla, ale czy to powinno nas dziwic? programy Paris Hilton, Kardaszianek(tak to odmienic mozna?/), czy jakiejs Shore albo Tila Teqila tez mialy branie i wiernych fanow..
                najgorsze, ze tak sie te osoby wciskaja w media, ze wiekszosc wie kto to jest nieogladajac tych programow!
                ja znam te "gwiazdki" z Pudelka, grossboss, ale pojawiaja sie i w tzw powazniejszych mediach.
                • pan99 Re: woli i tysio 14.03.12, 14:43
                  zapewniam państwa, że większość osób tak tu głośno krzyczących nad upadkiem tvn i tv w ogóle, obejrzy kolejny odcinek "woli % tysio" o czym doskonale wie P. Miszczak i inni spece od oglądalności. :-)

big bradery, pudelki i inne super expresy bazują na tych samych, niskich instynktach i dzięki temu ich twórcy/właściciele zarabiają grubą kasę.

kilka osób krzyczących o upadku moralności/wartości czy czegokolwiek innego co tam sobie wymyślą nie ma dla telewizji komercyjnej najmniejszego znaczenia - liczy się target i kasa.

ja, uważający się za inteligentnego widza (jak wszyscy ludzie na świecie :-)), też pewno obejrzę kolejny odcinek w&t i też pewno będę zniesmaczony, że robią z siebie idiotów, że jak tak można, że to skandal, że to że tamto, a na koniec poklepię się po brzuchu i pomyślę - jaki to ze mnie inteligent, który to gardzi czymś takim, potem przełączę na tvpkulturę, żeby po 2 minutach zacząć klikać w pilota w poszukiwaniu kolejnego odmóżdżacza :-)))

polecam wszystkim film "idiokracja" - film nie najwyższych lotów, ale do tego właśnie zmierza nasza cywilizacja, a program w&t jest tego potwierdzeniem.

• mallina Re: woli i tysio 15.03.12, 15:50
                    to jak obejrzysz to napisz co sie dzialo;-) zawsze opisy tych co obejrzeli wydaja mi sie bardziej interesujace niz sam program czy jakis serial.

ostatnio w tv ogladam tylko filmy kryminalne i sport czyli dla wielu osob to tez kwalifikuje sie do tzw odmozdzaczy:-)
                  • mania_28 Re: woli i tysio 16.03.12, 10:52
                    w PEWNYM SENSIE MASZ RACJĘ, JA JEDNAK NIE OGLĄDAŁAM, WYSTARCZYŁY MI ZAPOWIEDZI PROGRAMU, sorry CL, i nie zamierzam obejrzeć nastepnego odcinka, wrzucę sobie BBC, alb TLC

Zastanawia mnie, na ile wiarygodna jest strona na FB pt. Hipopotam mnie obsrał - czy to faktycznie antyfani, czy może z założenia część programu PR, za którym stoi TVN, uprzedzająca działania prawdziwych antyfanów.
                    • f.l.y Re: woli i tysio 16.03.12, 16:33
                      to, że oni mają swój program, wygłupiają się - to ich sprawa..

ALE ŻE DYREKTOR PROGRAMOWY TVN DOPUŚCIŁ TEN SZAJS DO EMISJI?!?!?!?!

• kred-ka Re: woli i tysio 20.03.12, 23:06
                        Wczoraj widziałam tylko kawałek, bo więcej nie dałam rady i wyjść ze zdziwienia nie mogę nad jednym: jakim cudem Pan Miszczak dopuścił coś takiego do emisji na swojej antenie ?????!!!!!
                        • kred-ka Re: woli i tysio 20.03.12, 23:11
                          Jeszcze coś: sam Woli i Tysio ( nicki mega wiocha + beton+ miazga ) stracili resztę szacunku w moich oczach. Rzadko kiedy coś potrafi mnie tak totalnie zniesmaczyć, ale Woli i Tysiowi się udało. Jp, co za szok ten program, Pamiętniki z Wakacji, to przy tym szczyt klasy oraz merytoryki !
    • koza_w_rajtuzach Re: woli i tysio 14.03.12, 14:45
      Oglądałam to wczoraj. Ci panowie masakryczni i myślę, że robią antyreklamę gejom ;). Ale moja 6-latka oglądała to ze mną i śmiała się z ich żartów, z tego, że Woli rozbił Tysiowi na głowie jajo itd :PP.
    • intuicja77 Re: woli i tysio 14.03.12, 15:08
      jestem zażenowana . strasznie zażenowana. wytrzymałam 5 minut . mam nadzieję ,że ten program zniknie szybko w niebycie . Ani to śmieszne , ani kontrowersyjne
    • bene_gesserit Re: woli i tysio 14.03.12, 20:20
      Z zapowiedzi wynikalo, ze to moze byc pierwszy polski program w estetyce campu, wiec z ciekawoscia zerknelam. Nie byl, byl natomiast nudny i glupi, mimo tego, ze, ekhem, Woli i Tysio się swietnie bawili i byli sobą bardzo przejęci. Cos jak wystep Florence Foster Jenkins do kwadratu, tyle ze bez jej wdzięku.

Swoją drogą - wizerunkowy gwozdz do trumien obu panów. Ciekawe, co ich skloniło do uczestnictwa w tym koszmarnym niewypale.
      • dona.a Re: woli i tysio 14.03.12, 22:46
        bene_gesserit napisała:

> Swoją drogą - wizerunkowy gwozdz do trumien obu panów. Ciekawe, co ich skloniło
        > do uczestnictwa w tym koszmarnym niewypale.

Myślę, że skłoniło ich samouwielbienie, absolutnie bezkrytyczne.
    • bm_ka Re: woli i tysio 14.03.12, 22:02
      Boże....
      Niczego bardziej żenującego nie udało mi się zobaczyć w telewizji. :-((
      No, może kiedyś w Stanach widziałam równie głupie programy. Wtedy myślałam; "jak dobrze, ze jestem Polką, jak dobrze , ze nie muszę wstydzić za to co w Polsce można zobaczyc w telewizji.."
      Wstyd mi.
      • pixidixi321 To jest cała prawda... 15.03.12, 10:17
        obejrzyjcie sobie:)

www.youtube.com/watch?v=NuOAeuYZLCA&context=C44e894cADvjVQa1PpcFPnFWtMWT-KSj7lpk12Pc5-ub2sIATO72c=
        • dona.a Re: To jest cała prawda... 15.03.12, 11:45
          pixidixi321 napisał:

> obejrzyjcie sobie:)
          >
          > www.youtube.com/watch?v=NuOAeuYZLCA&context=C44e894cADvjVQa1PpcFPnFWtMWT-KSj7lpk12Pc5-ub2sIATO72c=

Na temat p. Miszczaka się nie wypowiadam, chociaż tym razem chyba strzelił kulą wpłot, bo nie chce mi się wierzyć, że ktoś "normalny" kto obejrzał to coś chociaż raz, zechce obejrzeć kolejny odcinek, czy chociaż kolejne 5 minut. Zastanawiam się czy ci panowie posiłkują się kimś takim jak specjalista od wizerunku, bo stać ich na pewno. No chyba, że jako jurorzy TP uważają, że sami nimi są. Gratulacje.
          Ciekawa jestem kto zamieszcza reklamy w tym programie, przecież to obciach:/
          • ohmydarling Re: To jest cała prawda... 15.03.12, 12:16
            mam pytanko, czy panowie Woliński i Tyszka sa parą ? :)
      • bene_gesserit Re: woli i tysio 15.03.12, 18:45
        To jest proba dla gustow polskich widzów. Jesli W&T będą mieli przyzwoitą ogladalnosc, dostaną drugą serię a my - dowod na to, ze jest bardzo, bardzo zle.

Ale sadząc po (niemiarodajnych, ale jednak) reakcjach forum, nawet przy swoim parciu na szklo nie mają szans ani na druga serię, ani na inną serię :)
    • marajka Re: woli i tysio 21.03.12, 21:12
      Widziałam reklamę tego czegoś. To już chyba pukanie w dno od spodu!
      Nie rozumiem, czy oni w tym programie pokazują jak dwóch gości np. piecze bułki w piekarni? Po co? To ma być zabawne, jak ludzie "salonów" zajmują się zwykłą pracą? Co ten program ma pokazac, jak sobie radzą/nie radzą?
      Dla mnie to obraza normalnie pracujących ludzi - pokazywanie ich zawodu w tv niczym akrobacji w cyrku.
      • shatmach Re: woli i tysio 26.03.12, 22:41
        Co to w ogóle jest? Oglądam właśnie. Czemu ma służyć ten program? Nabijamy się z przegiętych "ciot"? Gejami to oni nie są. Geje bywają mężczyznami.
        • kubissimo Re: woli i tysio 26.03.12, 23:57
          "Geje bywają mężczyznami."
          Bywają? Rozwiń tę głęboką myśl.
          • shatmach Re: woli i tysio 27.03.12, 00:18
            Chodzi o to, że ci panowie z pewnoscią mężczyznami nie sa, a tez geje.
            • kubissimo Re: woli i tysio 27.03.12, 00:20
              jak rozumiem przebadales obu :)
              • shatmach Re: woli i tysio 27.03.12, 08:50
                Nie musiałem. Sami to ujawniają. ;)
                • kubissimo Re: woli i tysio 27.03.12, 08:53
                  tja. w watku o X faktorze dowiedzialem sie, ze jest tylko jeden wzorzec kobiecosci, okazuje sie, ze to samo dotyczy mezczyzn. takie rzeczy tylko w Polsce :/
                  • shatmach Re: woli i tysio 27.03.12, 11:07
                    No jeśli Ci dwaj są dla Ciebie wzorcem męskości no to twoja sprawa. Dla mnie absolutnie nie są.
                    • kubissimo Re: woli i tysio 27.03.12, 18:51
                      nie chodzi o wzorce dla kogokolwiek. Zastapny to slowem "model", ok?
                      moim zdaniem jest wiele roznych modeli męskości, niekoniecznie musi to byc ociekający testosteronem kanadyjski drwal ;)
                  • panna-nikt-online Re: woli i tysio 27.03.12, 13:14
                    Mężczyzna (prawdziwy) to troglodyta jaskiniowiec, który zaciąga swoją kobietę za włosie do jaskini, a w wolnych chwilach powala mamuty. Kobieta oczywiście wiernie czeka w jaskini i rodzi młode. Nie wiedziałeś?

PS. program strasznie żenujący, ale orientacja głównych bohaterów nie jest tego przyczyną, więc dziwię się skąd takie dyskusje.
                    • shatmach Re: woli i tysio 27.03.12, 14:00
                      Bzdury. Sam jestem gejem i jestem daleki od myślenia stereotypami. Jest mi za nich zwyczajnie wstyd. Dzięki nim osoby o odmiennej orientacji będą jeszcze bardziej wyśmiewane. Ja nie rozumiem czemu ma służyć ten program, o co w nim chodzi? Chodzi o to jak "panienki" poradzą sobie w męskich zawodach? Proszę mi wyjaśnić bo serio nie rozumiem.
                      • panna-nikt-online Re: woli i tysio 27.03.12, 14:17
                        Chodzi o to żeby nie chodziło o nic, co wymagałoby większego pomyślunku. I niestety takie programy będą się mnożyć, bo w zachodniej TV (przykładowo w MTV) jest ich na pęczki. Nadal jednak mam nadzieję, że się mylę w tym względzie ;)
                      • scoutek Re: woli i tysio 27.03.12, 14:51
                        shatmach napisał:

> Dzięki nim osoby o odmiennej orientacji będą jeszcze bard
                        > ziej wyśmiewane.

daj spokój, wyśmiewane będą przez tych co zawsze, a więc palantów, którzy niczego nie rozumieją
                      • princessofbabylon Re: woli i tysio 27.03.12, 17:56
                        shatmach napisał:

> Ja nie rozumiem czemu ma służyć ten program, o co w nim chodzi
                        > ? Chodzi o to jak "panienki" poradzą sobie w męskich zawodach? Proszę mi wyjaśn
                        > ić bo serio nie rozumiem.

Tu nie ma nic do rozumienia. Orientacja tych panów też nie ma znaczenia. Program służy wypromowaniu ICH SAMYCH, a nie zapewnieniu rozrywki widzom. Mam nadzieję, że nie ma widzów, których to bawi i program niedługo zniknie z anteny.
                      • kubissimo Re: woli i tysio 27.03.12, 19:00
                        shatmach napisał:

> Bzdury. Sam jestem gejem i jestem daleki od myślenia stereotypami.

moze wydaje Ci sie, ze jestes daleki od myslenia stereotypami, ale jednoczesnie sam sie wpisujesz w stereotyp geja, ktory domaga sie tolerancji dla siebie, ale jednoczesnie dyskryminuje gejow, ktorzy są np. przegięci, starzy, brzydcy, grubi, niepelnosprawni...

> Ja nie rozumiem czemu ma służyć ten program, o co w nim chodzi?

zalozenie jest takie, ze W&T jako przedstawiciele lansiarskiej warszawki probuja sie sprawdzic w roznych zawodach dalekich od ich swiata. I z zalozenia ma to byc krzykliwe zderzenie. Oczywiscie panowie prezentuja prymitywne, zafiksowane na seksie poczucie humoru, ale ciezko wyczuc ile w tym jest nich samych, a ile scenariusza. Nie chce ich bronic, ale tez jakos nieszczegolnie mnie odrzucaja. Gorsze rzeczy widzialem w telewizji, rowniez polskiej.
    • pepsic Re: woli i tysio 27.03.12, 14:27
      Podejrzewam, że program jest ustawką, jaką w swoim czasie zaserwował Joachim Phoenix, próbą sprawdzenia, ile bzdur łyknie widz, testującą, do jakiego stopnia telewizja potrafi ogłupić i zmanipulować.
      • shatmach Re: woli i tysio 28.03.12, 08:08
        Udział w rynku z odcinka na odcinek coraz mniejszy więc jest szansa, że programu nie zobaczymy w drugiej odsłonie www.wirtualnemedia.pl/artykul/woli-i-tysio-na-pokladzie-nie-jest-hitem-tvn-1-2-mln-widzow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka