Dodaj do ulubionych

Cyfrowy polsat- prośba o radę

07.05.12, 13:20
Witajcie:)
Przedłużyłam niedawno umowę z polsatem, dostałam nowy dekoder, do tego drugi w ramach multiroom'u. Na razie podłączyłam ten podstawowy i okazało się, że odbierają mi programy, których nie mam w pakiecie (Cinemax, HBO). Orientuje się ktoś, czemu tak się dzieje?
Wolałabym się nie wychylać z dzwonieniem do Polsatu, darowanemu koniowi w zęby nie zaglądać:)
Czy to norma po pierwszym uruchomieniu i one po prostu niedługo się wyłączą, czy pomyłka jakaś?
Obserwuj wątek
    • rosemadder Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 07.05.12, 13:43
      po zakupie pakietu też miałam darmowy roszerzony pakiet przez kilka miesięcy
      nie pamiętam dokładnie ale chyba ok.3 m-cy
      • trinkino Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 07.05.12, 14:03
        Ja próbowałam wynegocjować coś takiego (właśnie dodatkowe HBO), ale się nie udało, babka nie miała takiej opcji w ofercie, dlatego jestem zdziwiona, bo tu full pakiet odbiera:)
    • l.george.l Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 07.05.12, 14:02
      Przeczytaj dokładnie umowę. Prawdopodobnie w ramach promocji otrzymałeś coś więcej, ale jeśli nie zgłosisz rezygnacji w określonym czasie to na kolejnych fakturach Cinemax i HBO będą uwzględnione i już się z tego nie wykręcisz do końca trwania umowy.
    • regina-falangi Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 07.05.12, 17:44
      Ja po zmianie pakietu też miałam dostępne wszystkie kanały jakie dusza zapragnie, ale tylko do momentu wyłączenia na noc TV, rano niestety już było tak jak powinno;)

"By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba - Być na dnie, by móc sięgnąć nieba"
      • aniuta65 Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 22.05.12, 10:50
        Byc moze w Twojej nowej umowie jest tez promocja na HBO np. na 1 miesiąc za darmo. Ja tak miałam z VOD. Przy przedłuzaniu umowy zrezygnowałam z VOD. Zdziwiłam sie ze jeszcze je odbieram. Zadzwoniłam aby nie obciazyli mnie kosztami a konsultant powiedział ze to w ramach promocji po przedłuzeniu umowy.
    • klientk23 Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 07.11.12, 20:48
      Słuchaj nie miej skrupułów dzwoń do gnoi to powinnaś mieć zgodnie z umową ja miałem podobną sytuacje po wzięciu cyfrowego polsatu pierwsza umowa było ok. ale po przedłużeniu
      zaczynają mnie wrabiać w to że zamawiałem jakieś transmisje meczów za które trzeba płacić
      i jak po prosiłem żeby przedstawili mi dowód że coś zamawiałem to do nich to nie dociera myślę że może będę z nimi do końca umowy jak uznają reklamację a po umowie nie chce ich znać
    • zabcia892 Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 13.11.12, 12:45
      Mam pytanie wczoraj poprzez kuriera rodzice przedłużyli umowę i dodatkowo został wzięty multiroom, podobno bedzie on działał od nowego okresu rozliczeniowego ale to jeszcze cały miesiąc czekania, myslicie że da rade wczesniej uruchomić dodatkowy dekoder?? Jeżeli tak to jak to zrobić dzwonić do BOk-u??
    • eutji Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 14.11.12, 13:03
      Zawsze tak włączają , żeby zachęcić klienta do tego, żeby wykupił pakiet tych programów. Po jakimś czasie Ci to samo zniknie. Jeśli się nie mylę to po trzech miesiącach Ci zakodują te programy, których nie masz w pakiecie.
    • dmbos Re: Cyfrowy polsat- prośba o radę 19.11.12, 13:00
      kochana prawdopodobnie to promocja z której musisz zrezygnować w ciągu 30, 60. 90, dni uważaj bo możesz więcej płacić za abonament po przekroczeniu wskazanych dni, lepiej zadzwoń nic ci nie zrobią te złodzieje internetu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka