Gość: Donatella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:17 Boże, dlaczego ona tak zbrzydła na twarzy, czy tylko mi się tak wydaję ??? Była niesamowitą laską w FUKSIE, pamiętacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:57 a gdzie mozna zobaczyć jej aktualny wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL donatello to ty jestes szpetna...Krukowna jest ok. IP: *.skane.se 20.06.04, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL a i tak najpiekniejszy jestem JA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.04, 12:06 JAK CHCECIE ZDJECIE TO PISZCIE- MICHALGERSON@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
ulster Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA 20.06.04, 23:46 bo się postarzała, bo zapłaciła cenę za postarzanie w "Bożej podszewce". Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA 21.06.04, 02:19 nigdy nie była super laską i nie ejst nia nadal. a w Fuksie wygladała zaiste najlepiej w swojej karierze (cos jak ja na swoich zdjęciach slubnych) ale widocznie nie udało jej się utzrymac takiej wagi jak w rzeczonym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma_53 Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: 194.29.176.* 21.06.04, 08:54 alez przeciwnie, ona jest znacznie chudsza teraz niz w Fuksie i dlatego tak zle wyglada, nie wszystkim z tym do twarzy. wyostrzyly jej sie rysy i jakies takie zasepienie wyszlo na twarzy. gdyby odrobinke kilogramow jej przybylo ale to naprawde minimalnie znacznie by jej yo poprawilo wyglad. teraz naprawde wyglada jak suchotnica. widzialam jakas zajawke na wspolnej i az sie przestraszylam. taka surowa suchosc tylko. a ona miala kiedys mnostwo wdzieku i to jest naprawde niezla aktorka. jej granie w Milosci i gniewie na dyplomie i w Powszechnym pozniej z Zebrowskim na bank nie zapomne. Odpowiedz Link Zgłoś
pl_cebo Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA 22.06.04, 11:38 Agnieszka przeszła załamanie i była na odwyku... te przeżycia zrobiły z niej to, czym jest teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:51 Wiem, że chodziła do tego samego liceum co ja (klika lat wcześniej), ale tylko jeden rok, potem dostała rolę w serialu dla młodzieży i miała rok przerwy a wróciła już do innej szkoły. Tyle że wtedy uzywała nazwiska Kruk, które widocznie było dla niej krępujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ulster Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA 22.06.04, 20:27 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Wiem, że chodziła do tego samego liceum co ja (klika lat wcześniej), ale tylko > jeden rok, potem dostała rolę w serialu dla młodzieży i miała rok przerwy a > wróciła już do innej szkoły. Tyle że wtedy uzywała nazwiska Kruk, które > widocznie było dla niej krępujące. to ty jesteś z pięknego miasta Katowice? :) Też kończyłam tam liceum, a Agnieszka mieszkała na moim osiedlu. Pamiętam jak wracała ze szkoły ze skrzypcami. Bardzo rzucała się w oczy, taka jasna :) Bardzo ją lubię, może przez sentyment do dawnych czasów, mam nadzieję, że naprawdę poradziła sobie z przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 21:04 Jest tez mila i skromna osoba, znalam ja kiedys osobiscie i to calkiem dobrze. Byla przesympatyczna ! Ale rzeczywiscie lepiej wyglada z parona kilogramami wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: 212.160.135.* 23.06.04, 22:53 Widuję ją teraz w serialu "Na Wspólnej" i rzeczywiście wygląda nieładnie. Ale moim zdaniem to wina źle umalowanych oczu i ust (za ostro) i zła fryzura. Krótkie włosy i fajna fryzura oraz rezygnacja z czarnych kresek przy oczach odświeżyłyby ją w trymiga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: *.ld.euro-net.pl 23.06.04, 22:57 Nie lubię jej urody typu "świński blond"/przepraszam/, ale jako aktorka jest całkiem do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: AGNIESZKA KRUKÓWNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:54 Przygoda z narkotykami, odwyk i załamanie nerwowe. Skutki widać. Juz nigdy nie będzie taka świeża i pociągająca jak dawniej. Takie życie Odpowiedz Link Zgłoś