IP: 195.136.30.* 22.06.04, 11:58
Jak wam się podoba Tryni i Suzane (nie wiem jak się pisze ....oj muszę zacząć
uczyć się jezora!!!!))??
Dla mnie rewela!!! Chciałabym wpaść w ich łapki...oj chciałabym!!
Czemu czasem nie ma polskich napisów??
Obserwuj wątek
    • lunatica https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14& w=1362 22.06.04, 12:35

• Gość: Artur Re: https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14& & #35 IP: *.gdc.pl / *.godula.net 22.06.04, 18:56
        Ale tak ogólnie rzecz biorąc to świetna stacja to jest z tego BBC Prime.
        Najbardziej lubię seriale komediowe - szczególnie :Absolutnie fantastyczne, Co
        ludzie powiedzą, Pastor na obcasach i wiele innych. Część z nich juz niestety
        nie leci, ale mam ndzieję, że kiedys powrócą na antenę.
        Jedynie co mi sie nie podoba to to, że jakos zbytnio nie przybywa tłumaczonych
        programów. W końcu BBC PRIME działa juz w Polsce od półtora roku. Mogliby zrobić
        napisy do programów dla dzieci, do serialu Eastenders, do kulinarnego programu
        Ready Steady Cook.
        Na szczęscie nie stoi to w miejscu, bo trochę jakby więcej jest tłumaczonych
        programów w godzinach 17-19 (kiedyś było mniej)
        A co Wy sądzicie o BBC Prime ??
        • Gość: ania Re: https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14& & #35 IP: 10.10.65.* 22.06.04, 20:28
          Ja uwielbam , w domu mnie straszą ze wyłącza ten program , bo na okrąglo go
          ogladam .SZkoda tylko ze nie wszystko jest tlumaczone np. ten film z głowna
          rola aktorki ,ktora grala w 'co ludzie powiedzą'
    • Gość: Ramelov Re: BBC PRIME IP: 195.114.189.* 24.06.04, 02:23
      W niektórych programach, gdzie nie ma polskich napisów są angielskie napisy na
      str. 888 telegazety. Odnosi się to np. do serialu "Eastenders". Pod kątem nauki
      angielskiego o wiele bardziej przydatne są właśnie nagisy "in english".
      • roxi_hart Re: BBC PRIME 24.06.04, 09:01
        Trinny i Susannah - rewelacja ale swietny jez jest Parkinson i jego goscie-ubaw po pachy.
        • digiman Re: BBC PRIME 24.06.04, 16:21
          Heh...ja to czasem sobie i oglądam dla dzieci programy, a głównie "Balamory" -
          prowadzi to babka z jakimś dziwnym akcentem (pewnie szkockim). Przynajmniej dużo
          rozumiem bez napisów :D.
          Szkoda, ze juz nie leci Bukietowa :( i serial "Pastor na obcasach", albo chociaż
          jakiś z tą grubą aktorką która gra tego pastora. Jest też świetna. Bardzo fajny
          jest też serial "Lekarze"
    • Gość: ja Re: BBC PRIME IP: *.acn.pl 24.06.04, 21:05
      Ta babka z Balamory mnie dobija, mówi jakby miała szczękościsk. Niestety,jest
      to jeden z akcentów : (. Ja lubię Absolutnie fantastycznie, Parkinsona, Trinny
      I Susannah, LEkarzy, Pastor na obcasach i programy o gotowaniu, ale bez Jamiego
      Olivera,który ciągle mówi, Yeah albo że coś jest " pukka"
      Pozdrawiam
    • Gość: frozen Re: BBC PRIME IP: *.gwiazda.net.pl 24.06.04, 22:59
      what's the story in Balamory ? (albo jakby powiedziala zielona - łyts destury
      in balamori tudy):) rzeczywiście akcent dobijający - ale tez lubie !
      (szczególnie piosenki )

niezawodne the weakest link i
      what not to wear ....

za dużo tylko o ogrodach...no i o aukcjach też nie lubię :)

w ogóle ani jednej reklamy - chyba ,że ' and now some lovely shoes' :) nazwać
      reklamą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka