Dodaj do ulubionych

Daję Słowo *** Witam !!!***

04.07.04, 13:47
Witam Wszystkich !!!
Wczoraj właśnie miałem tel z ATM , i pani zaprosiła mnie na czwartek 8.07.2004 na rozmowę kwalifikacyjną do program Daję Słowo .
Jako że pierwszy raz będę uczestniczył w takim programie , mam pytania :
- w co się ubrać ?(wiem że nie brać czerwonego , czarnego , białego w paski i w kratkę )
- jak się zachować ?
- pani mówiła też żeby przygotować ciekawą historyjkę z mojego życia lub też coś ciekawego co mi się wydarzyło ?!? ( naprawdę nie mam pojęcia co takiego można zaprezentować )
No i to narazie tyle , jakoś tak trochę sie boję :)
Obserwuj wątek
    • reptar Re: Daję Słowo *** Witam !!!*** 04.07.04, 14:35
      Chodzi o to (w tych castingach), żeby program zaludnić typami elokwentnymi
      (nie chodzi o wiedzę, tylko o gadane), wesołymi, sympatycznymi i pozytywnie
      zakręconymi. I nieważne, w którym teleturnieju, bo to jest regułka ogólna.

Pomyśl: ilu już widziałeś uczestników w różnych teleturniejach? Ilu z nich
      zapamiętałeś (tylko pozytywnie!) i dlaczego?
      To ci, którzy pracowali na oglądalność, czyż nie?

Nie od rzeczy będzie, jeśli się powygłupiasz, byle ze smakiem. Mam kolegę,
      który startował już chyba we wszystkim oprócz "Dzieciaków z klasą". Buzia mu
      się nie zamyka, dowcipkuje, błaznuje, i wszędzie biorą go w trybie ekspresowym.
    • skubi99 Re: Daję Słowo *** Witam !!!*** 06.07.04, 19:38
      Cześć, ciekawy jestem jak długo czekałeś na ten telefon od momentu wysłania
      listu ze zdjęciem. ZYczę powodzenia na castingu.Pozdrawiam
      • marqs_73 Re: Daję Słowo *** Witam !!!*** 06.07.04, 20:42
        Hehe, po wysłaniu SMSa , dostałem odpowiedź żeby wysłać list ze zdjęciem lub maila i to też zrobiłem ( było to 11 grudnia 2003r)
        a pani z ATMu zadzwoniła w Lipcu , także życzę cierpliwości i nie dziękuję za życzenia ;) )
        Pzdr Wszystkich !!!
        • marqs_73 Re: Daję Słowo *** Witam !!!*** 06.07.04, 20:44
          a i jeszcze jedno wysłałem e-maila (ze zdjęciem )
          • sq8gka Re: Do Marqs_73 31.07.04, 17:03
            Marqs opowiedz jak było na tych eliminacjach bo ja jade we wtorek i niewiem
            czego mam sie spodziewać. Po ciebie tez przyjechali busem? I zawieźli do
            studia ,proszę o szybką odpowiedź.Jak ci to wszystko poszło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka