Gość: pdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:49 Nareszcie. :-)) serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2193293.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Jeneralski - pies Millerra bt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhoney ma niech jeszcze usuna ta pienkowska , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:19 bosz jak ja jej nie lubei , olga lipinska mogla nawet zostac ot taka rozrywka dla starych dziadow :) niech tesz cos maja z tego switaa , a jeneralski supern ze go nie bd\edzie , wrecz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: niech jeszcze usuna ta pienkowska , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:01 No i jeszcze poleci Przemysław Orcholski - Hiena Roku 2003 (nagroda przyznana przez Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich) oraz ten discopolowy laluś, następny pies Millera Mariusz Rudnik. Może coś jeszcze z tej TVP będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfh i jeszce kuirzajka ! kurzajewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:40 kto to jest rudnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. IP: *.core.lanet.net.pl 24.07.04, 20:03 Mnie wkurzał Andrzej Kwiatkowski. Serwilizm jaki reprezentował wobec SLDUP'a i Prezydentusia był nie do podrobienia. A "szlify" dziennikarza politycznego zdobywał w bardzo dawnej TVP prowadząc program "W domu i zagrodzie" w porze porannego udoju tak o godz.6:00. I tam jego miejsce, tylko że programu już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:31 proszę nie tykac Pieńkowskiej! jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:42 a co jest ok w tej pzresadnie podniecajacej sie i udajacej ze to co czyta tak bardzo ja przejmuje babie Odpowiedz Link Zgłoś
chromajaca_boleslawa_eulalia Pienkowska rzecznikiem prasowym Lotu to najlepsze 25.07.04, 22:21 rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Pienkowska rzecznikiem prasowym Lotu to najle IP: *.core.lanet.net.pl 25.07.04, 23:49 Jakiejś chyba taniej linii np: w Burkina Faso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bond Re: Pienkowska rzecznikiem prasowym Lotu to najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:44 jesteście cieniasy. Pieńkowska jest The Best! wolicie jakąś przynudzarę? jakies słodkie ni to ni tamto? a może warakomska ponownie? już zapomnieliście jak koszmarne moga byc prezenterki? nie tykać Pieńkowskiej, głuptaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossi Re: Pienkowska rzecznikiem prasowym Lotu to najle IP: *.crowley.pl 27.07.04, 11:06 ja sie powaznie boje o jej oczy - czy te sznureczki co je trzymaja z tylu sa na tyle mocne ze te piekne oczeta nie nie wypadna? a moze dawac jej do czytania tylko pogode - ciezko byloby sie jej czyms takim podniecic... pozdr, yoss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 09:04 Nie podoba mi się to,że chcą zlikwidować prezenterów, a Mołek do Teelexpresu, a Schymale do wiadomości, zapowiedzi przez prezentera były akurat tam najlepsze i zamiast zmienić to co złe, likwidują to co było dobre Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. 26.07.04, 09:59 fakt, że rzecznik prasowy lotu wyjściowy zbytnio nie jest i zmiana na tym stanowisku mogła by zmienić cały image lotu. ja tylko w sprawie poruszonej schymali - nie ciepię tej baby od samego początku jej istnienia na wizji. pomysł żeby przeszła do wiadomości jest najbardziej poroniony jaki ostanio słyszałem . won z babą i koniec. a co do jego eminiencji kwiatkowskiego to czy to nie był progrma Tydzień - magazyn dla rolników? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Koniec telewizji 26.07.04, 15:52 Po usunięciu pana Jeneralskiego i Mariusza Rudnika to raczej nie będę oglądał wiadomości, nie wtedy, gdy będzie Pińkowska - pewnikiem przełączę się na radio:D Nie chce mi się wierzyć, że z zamknięciem Kabareciku Pani Olgi, to prawda. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11722692 Myślę,że to żart w sezonie letnim, bo nie mają o czym plotkować,a jeśli to,no !! Kiedy Oni nauczą się, że są dla Telewidzów, a nie my dla prezesków ?do ch_y ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Rudnik-koziol ofiarny IP: *.chem.uw.edu.pl 26.07.04, 16:45 Mariusza Rudnika potraktowano akurat wyjatkowo paskudnie, chlopak mial pecha ze to jemu pan Slawinski wydal polecenie zrobienia progarmu o Orlenie, pozniej cos tam chlapnal o Milerze co baaaardzo zdenerwowalo dyrektorowi Pienkowskiemu, odsunieto wiec go od wszytkiego co wazne w Wiadomosciach. Od wielu miesiecy robi, calkiem ladne materialy 'boczne' a to o kulturze, troche o gospodrce i polityki wlasciwie nie tyka. No ale trzeba miec winnych, jego byli szefowie i Pienkowski i Slawinski awansowali a Rudnika wyleja. Pech Rudnika polega na tym ze jest 'niczyj'. No a Ci najbardziej sluzalcy ale za to ustosunkowni jak np Kaniewska zostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: Rudnik-koziol ofiarny IP: *.it / 62.233.189.* 26.07.04, 20:52 a moim zdaniem cała ekipa prezenterów i dziennikarzy w telewizji powinna zmieniać sie dużo częsciej, bo po prostu się nudzą, jest wielu zdolnych ludzi , dlaczego tylko nieliczni maja ciągle występowac popatrzcie jak to jest w tvn - ciągle ta sama klika ciagle w nowych konfiguracjach aż do wyrzygania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoss Re: Koniec z Olgą,pa Jeneralskiemu. IP: *.crowley.pl 27.07.04, 11:09 popieram, nie cierpie jej strasznie. oj strasznie. naprawde. Molek jeszcze zniose - nie najgorzej zrobiona anorektyczka, ale jak uslysze glos Shymali to mi sie niedobrze robi, fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś