Dodaj do ulubionych

KEN FRYTKA czy BARBIE????

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 22:01
ja osobiscie uwazam ze ken. pewnie powalczy troche z frytka, ale i tak wyjdzie,
barbie wiadomo ze nie dostanie wiecej jak 5%,a le pamietajcie ze jest
jescze "paryżanka", no wlasnie nowa moze zamieszac w glowce kena i fryci a to
moze zmienic werdykt w niedziele.
co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: milusia Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.gazetaolsztynska.pl 09.04.02, 22:03
      Gość portalu: wroclaw napisał(a):

> ja osobiscie uwazam ze ken. pewnie powalczy troche z frytka, ale i tak wyjdzie,
      >
      > barbie wiadomo ze nie dostanie wiecej jak 5%,a le pamietajcie ze jest
      > jescze "paryżanka", no wlasnie nowa moze zamieszac w glowce kena i fryci a to
      > moze zmienic werdykt w niedziele.
      > co o tym myslicie?

Moim marzeniem jest wylot Keniola...
      ale uważam, że wyleci panna Frykowska...
      • Gość: Margaret Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 22:10
        ken.
        KEN . :)
        kENNNNNNNNNNNN! ;)

..chociaz-niestety, Frytka tez ma spore szanse na wylot :)
    • Gość: A Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 22:39
      stawiam na frytke!:)
      wedlug standardu polskiego myslenia: ken dobry bo bierze... frytka zla bo daje!
      wczujcie sie w poziom telewidzow a nie internautow!:)
      pozdrawiam:))
      • Gość: Margo Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 23:20
        no ,,tylko mi bez takich-toz ja telewidzem/widzką tez jestem :)))
        wczuwam sie w siebie :)
        • Gość: A Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 23:32
          margo niby krotka twa wypowiedz byla... a mnie calkiem zagubila:(
          nie jestes: telewidzem i telewidzka (pomijam nazwe... czy poprawna czy
          nie..)... skoro ani ani... to co... jestes TELEWIZOREM?;-))))))))))))))
          pozdrawiam i przepraszam za glupawke:) pozna pora... wiesz...;-)))))))
      • Gość: Harpia Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:03
        Gość portalu: A napisał(a):

> stawiam na frytke!:)
        > wedlug standardu polskiego myslenia: ken dobry bo bierze... frytka zla bo daje!
        > wczujcie sie w poziom telewidzow a nie internautow!:)
        > pozdrawiam:))

Otóż to!
        Dlatego Kenio dla milionów (niedojrzałych nimfomanek) tym razem wygrał, bo
        przecież on taki okay, a nimfomanki mają nadzieję, że im podziękuje biorąc...
        Może po wyjściu będzie miał ochotę na jakąś ludzką szmatę...

Niestety, w tym układzie ta pomyłka genetyczna ma szansę zostać w domu BB, co
        wepchnie go w jeszcze większą megalomanię (czy jest możliwa jeszcze większa????)
    • Gość: Margaret Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.04.02, 23:51
      NO napisałam-właśnie że JESTEM TELEWIDZEM
      A Televizorem raczej nie, przynajmniej jeszcze nie słyszałam takich opinii.
      pzd :)
      • Gość: Ktos Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 10.04.02, 01:30
        Frytka wyleci, i moim zdaniem slusznie bo ona jest najbardziej dwulicowa osoba
        w tym gronie, wedlug mnie pobila nawet Kena (chociaz wydawalo mi sie to
        niemozliwe), ale tak jak ona klamie i mowi do kazdego cos innego to nikt
        Pozdrowienia
        • Gość: Metaxa Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 01:40
          Oboje są siebie warci, Frytka i Ken.. Oboje są dwulicowi, chociaż właściwie
          ona bardziej.. tylko nie jestem pewna czy to ja tak myślę, czy to TVN
          pokierował moją opinią pokazując co ciekawsze jej "wyskoki".. ;)))

A poza tym nie znoszę bab zachowujących się jak niedrznięte nimfomanki i już.
          Więcej godności, na litość boską... >:(

Po tym jak dzisiaj bawiła się z Chemikiem w "doktora", to aż mi się niedobrze
          robiło.. A najlepszy był jej text po tym jak Chemik powiedział, że przecież
          ona już z kimś tutaj jest.. Fryta na to "ja tu z nikim nie jestem, tylko
          seksualnie"... No osłabia mnie ta panna, co ja na to poradzę... :P
    • tassman 100% Frytka 10.04.02, 07:52
      100% Frytka.
      Chociaż wolałbym zeby wyleciał ten prymityw nasmarowany samoopalaczem - pusta
      lala z dyskoteki -Barbie.

tassman:)

• Gość: H. Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: 195.117.18.* 10.04.02, 08:19
      Powinna wyleciec Barbie, ten przydupas Grubej chamskiej Zouzy !!!
      • Gość: ziemek Re: KEN FRYTKA czy BARBIE???? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 10.04.02, 08:35
        TAK , macie rację , a miła Frycia i taktowny Ken niech zostaną . Bez nich ten
        program straci swoje walory intelektualne .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka