Gość: (p)oglądaczka IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 09:05 Typów mam to ostatnio mało - Tulipan i Tatuś syna papugi Ale zdecydowany antytyp to Kożuchowska i Małgosia. A jak to wygląda u Was... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:06 typy: Chochoły!!! antytypy: cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:13 typ Napiór jeszcze! zdecydowany faworyt na antytypa-umęczona mimoza nad mimozy Papuga i jej mądraliński synek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:21 typ: oczywiscie PONIEDZIALEK antytyp: Szerokoustna - działa mi na nerwy jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julianka Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:30 z wrodzoną sobie bystrościa załapałam ze Chochoły to bliźniaki, czemu tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (p)odglądaczka Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 09:31 no to widzę, że nareszcie producenci nie dali ciała zatrudniając Tulipana/Poniedziałka do obsady serialu. Bo te Chochoły, ich żony, kochanki, Hania i Mareczek, starsi państwo, Gonera et cetera tak bardziej na nerwy niż na wrażenia i zmysły działają... Oby tylko Gonera nie wrócił, bo od samego początku ten wątek miłosny stawał mi w gardle. A trochę intryguje mnie niezbyt popularna na tym forum ex-szefowa, ex-kochanka Jacka. Aha - wątek z Radomską jest już ciut przydługi/nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:34 Chochoły działają Ci na nerwy??? Dla mnie to miód tego serialu i coś czuję, że gdyby nie oni i wątki z nimi powiązane to bym pewnie MJM nie oglądał. Ekspresja w ich grze i inne smaczki polegające na mniejszych lub większych sprawkach to majstersztyk serialu :) Napiór - też typ - tyle że epizodyczny niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:40 popieram Gianniego: Chochoły to sól tego serialu. A Poniedziałek miód. Mniam, mniam, mniam.... (może ja coś zjeść powinnam jak tak ciagle o jedzeniu?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:45 pasztetowa to moze niekoniecznie, ale taki Poniedziałek saute z odrobina pieprzu, to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:48 Dziewczęta co wy z tym poniedziałkiem ???? na jaki wątek nie spojrze to ten typ się pojawia i to w kontekście pasztetowej z pieprzem. zaczynam go nieniawidzić ! muszę napuścić na niego tę wariatkę co to niby tropi rozmemłaną papugę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:51 Na Tulipana to grzeje się tylko nioma. Żadna inna dama z tego forum jak mi wiadomo nie szaleje tak na jego punkcie. Do tego nioma non stop pisze na wzdechu i 'mniam mniam'. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:53 pardon,ale ja tu tylko wzdychającą do Poniedziałka niomę widzę.ja się deklaruję jako zagorzała antyfanka!miejmy nadzieję,ze Radomska da mu po kubku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.crowley.pl 15.09.04, 10:18 Nie rób jej tego, bo dziewczyna trupem padnie tutaj, lepiej po znajomości załatw papugę a Ona z poniedziałkiem ten tego ten Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 09:46 jeszcze raz, antytypy w klasyfikacji: 1 - Lucki - za węszenie, wścibskość, metody działania jak w KGB.. 2 - Papuga - za fryzurę, ciamajdowatość, rozterki (do tego jej synek - za penerstwo i za niezapinanie pasów bezpieczeństwa w samochodzie) 3 - Gosia Myszka - za płacz i ogólnie za całokształt (poza serialem za Dowbora) 4 - Hanka - za najnowszą płytę w ELLE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaszona_kapusta Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:00 Najgorsza jest Teresa jak ją widzę to mam mdłości i przerzucam się na Kazię w TVN,koszmarny kablujący bachor Marty,resta może być aaaa i skasować wątek z Radomską bo beznadziejny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 10:00 gianni_vonsacze napisał: > jeszcze raz, antytypy w klasyfikacji: > 1 - Lucki - za węszenie, wścibskość, metody działania jak w KGB.. przesadzasz... martwią się jak to rodzice :))) > 2 - Papuga - za fryzurę, ciamajdowatość, rozterki (do tego jej synek - za > penerstwo i za niezapinanie pasów bezpieczeństwa w samochodzie) j/w fryzura od Jagi więc teraz Top trendy > 3 - Gosia Myszka - za płacz i ogólnie za całokształt (poza serialem za Dowbora) dolna czwórka ją boli, a boi się dentysty stąd ten ciągły płacz > 4 - Hanka - za najnowszą płytę w ELLE ;) + bonus za fryz na okładce > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:02 żeście mnie zszyścili.... obiecuję że nie bede juz mlaskac, ale powzdychac to jeszcze moge? nie tylko w kwestii pieprzu bez pasztetowej, a Lucki faktycznie - nos wscibiaja okropnie we wszystko i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 10:06 a faktycznie to tylko nioma wzdycha - trochę mi ulżyło ale nie oznacza to że odwołam u radomskiej kontrakt nan niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:11 i do kogo ja wtedy bede biedna wzdychac? Okrutniku Ty jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Typy i antytypy w MJM IP: 80.51.79.* 16.09.04, 11:29 No coś Ty, właśnie namiętnie słucham tej płyty! Nie żeby jakiś wielki talent się objawił, co to nowe szlaki przeciera, ale całkiem miło się tego słucha. Mój typ - Poniedziałek, a jakże, w wersji saute ;) Antytyp - Napiór, obleśny dziad i kobieta postrzelonego chochoła, co to na łono rodziny wróciła + jej córka, blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.crowley.pl 15.09.04, 10:16 No ale Gonera wróci i zastanie Papugę z Poniedziałkiem......:) you know;-) i znowu bedzie tralalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.chello.pl 15.09.04, 17:32 Antytyp nr 1 - Stefan (mam już dość tego gościa, gdze sie nie ruszyć tam on) Antytyp nr 2 - Piotr Zduński (większej cioty nie widziałam) Antytypy nr 3 - Małgosia i Lucki Typ - Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.chello.pl 15.09.04, 19:25 chociaz Inka ma dobry gust. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 19:38 typy bezwzglednie rzygowne: malgos teresa do szczecina papuga i jej wyrostek sztefen typy, od ktorych fajnieje na ekranie: bruder jaroszy (szczegolnie, ze wraca na ciemna strone) chocholy jakze by inaczej kamil, jak sie nie roztkliwia marek jest w miare i iza, ale tez zaczyna sie kiepscic z tym wspieraniem o! fajowy byl ten kolezka, sebastian chyba, ktory sie w kasce kochal, ktora chciala dziecko markowi wmowic, ktory bral slub z hanka ;) a taki byl to fajny dodatek do kolacji kiedys... hanka fajna byla, lucki jakies takie ludzkie, watek z gonera i papuga wciagajacy nawet, raz kiedys zaczely baby buczec i przestac nie moga, tylko, ze jeszcze do tego sie jakaja, charcza, smarcza, fuj i nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:41 Moze oni sobie na ta pasztetowa klada cebule i stad te lzy? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Typy i antytypy w MJM 15.09.04, 23:39 Zdecydowany antytyp: Tereza.... co za memłocha:D Zdecydowany typ: Rafał, wrrrr :-))) ech a miałam nie oglądać telenowel, co za porażka :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Typy i antytypy w MJM 16.09.04, 00:12 .. nie trawię tego serialiku cioci Zeni.. więc wszystkich do jednego wora i adio..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:09 No to terasz ja! Antytypy Małgoś i Sztefen - nie trawie tego faceta za to że jest wszędzie, o niej nawet nie wspominam Lucki - za wścibianie nosa Piotruś - za to jak ktoś kiedyś określił na tym forum ,,atakowanie spółgłosek" Marysia - za chrząkanie i wzdychanie przed lub po wypowiedzianej kwesti Typy Rafał - za to że gra go Poniedziałek Jaroszy - za to że go gra Kozłowski Inni do strawienia,chociaż......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:58 PONIEDZIAŁEK, PONIEDZIAŁEK, PONIEDZIAŁEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Typy i antytypy w MJM IP: 80.51.79.* 16.09.04, 13:13 Miałam na studiach kolegę Jacka Poniedziałka. Niestety, nie był to brat bliźniak, sobowtór, alter ego czy choćby daleki kuzyn pasztecika. Odpowiedz Link Zgłoś
dombczakowa Re: Typy i antytypy w MJM 16.09.04, 13:16 Gość portalu: nioma napisał(a): > PONIEDZIAŁEK, PONIEDZIAŁEK, PONIEDZIAŁEK. jaka ty nudna z tym Poniedziałkiem jesteś!deficyt bolca jednak wprowadza nieodwracalne zmiany w mózgu-jesteś tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Typy i antytypy w MJM 16.09.04, 13:21 nioma, ty pewnie bedziesz wiedziala - kto gra z kondratem i cielecka w 'trzecim'? nie poniedzialek czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Typy i antytypy w MJM IP: 80.51.79.* 16.09.04, 13:23 ja też przypadkiem wiem - to Poniedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Typy i antytypy w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:43 ło matko! pani dombczakowa zabiła mnie finezyjnoscia wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Typy i antytypy w MJM 16.09.04, 14:00 a widziałaś sierpniowy numer Twojego Stylu??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Typy i antytypy w MJM 16.09.04, 14:10 dombczakowa jest boska, a juz w duecie z dombczakiem jerzym... ciesz sie nioma, jak sie do ciebie przypnie, znaczy - darzy ;) zaszczyt czyli pzdr s_l Odpowiedz Link Zgłoś