Dodaj do ulubionych

To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boże!!!!

IP: 195.136.30.* 29.10.04, 10:21
Czy seks z Papugą może być wspaniały????

Przecież ona w trakcie pewnie też chrząka....!!!!

Czy w ogóle seks + Papuga to możliwe????
Obserwuj wątek
    • gianni_vonsacze Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 10:23
      Jeżeli Martin Schmitt nie jest adopotowany albo z akcji in vitro, to seks z nią
      jest jak najbardziej możliwy!
      • lezka_z_posen Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 10:39
        na pewno fryzura intymna Paugi jest również na Piasta Kołodzieja;)
        • Gość: Grad Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.necik.pl 29.10.04, 10:48
          A bieliznę pewnie ma takąż zgrzebną jak te giezła które maniacko przyobleka.
    • Gość: Kiniorella Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:38
      Zawiadamiam, że mieszkanie Tulipana, znajduje się w Wilanowie, na ulicy
      Królowej Marysieńki, dokładnie było to pokazane, zarówno przez widok z okna,
      jak i 3 minutowe wzdychanie Papugi na ulicy przed blokiem.
    • Gość: piga Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:16
      on nie powiedział, że to był wspaniały seks .tylko na zapytanie papugi czy jego
      zdaniem to nic nie znaczy odparł:
      niewiele, to tylko seks.
      ale oszołomieni wtedy byliście..
      • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:32
        Gość portalu: piga napisał(a):

> on nie powiedział, że to był wspaniały seks .tylko na zapytanie papugi czy
        jego
        >
        > zdaniem to nic nie znaczy odparł:
        > niewiele, to tylko seks.
        > ale oszołomieni wtedy byliście..

Powiedział, że to był wspaniały seks.
        • Gość: piga Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:33
          naprawdę nie powiedział. obejrzyj powtórkę.
          • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:39
            Gość portalu: piga napisał(a):

> naprawdę nie powiedział. obejrzyj powtórkę.

Nie muszę oglądać powtórki, bo wiem, że tak powiedział. Nie jestem głuchy.
            • Gość: piga Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:43
              ja też nie. proponuję zakończenie tej dyskusji.
              • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:44
                Dobrze.
              • atlantis75 Ej! :) 29.10.04, 14:09
                Również słyszałam słowa "wspaniały seks" i brechnęłam wtedy gromkim śmiechem :)
            • Gość: j Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:00
              Powiedział, potwierdzam Powiedział-to tylko seks, wspaniały seks..jakos w tym
              stylu.
      • Gość: andziurex Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 11:33
        Oczywiście że powiedział:
        -to tylko seks
        po czym dodał:
        - wspaniały seks
        Pamietam jak dzis bo takiego harda dawno nei słyszałam
    • marta.mostowiak Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 11:23
      A chcesz poznać to z autopsji dzika Ewo?
      • Gość: nioma Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:23
        to ja sie zglaszam na ochotnika zeby
        sprawdzic jaki ten seks jest z Tulipanem i pozniej
        ewentualnie moge cos niecos opowiedziec.....
        • Gość: chivas_regal Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:31
          he he he!!!
          to kto sprawdzi papugę???
          jest jakiś chętny?
          • lezka_z_posen Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:34
            nikogo o nicku kamikadze nie widzę;)
          • Gość: deser Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.bytom.compnet.com.pl 29.10.04, 12:34
            Wariatów ci u nas dostatek, ale nie przeginaj.
        • bridz Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:34
          o rany on ma chyba większe piersi niż Papugaj ;o
          • Gość: Miska Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.softpro2.pl 29.10.04, 12:38
            tez zauwazylam :)
            • bridz Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:41
              a czy z innymi przymiotami też jest u nich na odwrót? tak z ciekawości pytam...
              • Gość: Miska Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.softpro2.pl 29.10.04, 12:45
                kto wie co Papuga chowa pod tymi kiecami
                • gianni_vonsacze Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:48
                  Gość portalu: Miska napisał(a):

> kto wie co Papuga chowa pod tymi kiecami

pewnie Kodeks Karny - to by wyjaśniało rozmiary jej dupska.
                  • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:52
                    Haaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!
                  • bridz Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:52
                    jeśli Kodeks KArny to chyba jakieś specjalne wydanie albo ze cztery tomy. ;)
                    • Gość: Ewa Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: 213.25.91.* 29.10.04, 12:54
                      ...i on z niej zdziera giezło, i ukazuje się Kodeks Karny, i oni czytają,
                      czytają, czytają......
                      • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:57
                        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> ...i on z niej zdziera giezło, i ukazuje się Kodeks Karny, i oni czytają,
                        > czytają, czytają......

I nagle jak razem nie wrzasną: "O ku.. ! W Katowicach za wagarowanie grozi 30
                        PLN grzywny !"
                        • gianni_vonsacze Re: seks 29.10.04, 13:03
                          chyba inaczej:
                          ona: art 1 ust 1: wysuń język i przystaw go tu do tej kreski.
                          on przystawia
                          ona: art 1 ust 2: teraz ruszaj tym językiem raz góra raz dół. ust 3: możesz też
                          pod rygorem nieważności używać ruchów okołokrężnych.
                          on uzywa tylko ust 2
                          ona: art 1 ust 3: gdy jęknę i chrząknę że mi dobrze to wtedy ty przejmujesz
                          kodeks..
                          on przejmuje: art 2 ust 1a: chwyć za guzik moich spodni jednocześnie pociągając
                          zębami rozporek w dół w celu jecho rozepnięcia.
                          art 2 ust 1b: lekko zwilżona dłonią sięgnij wewnątrz spodni i sięgnij do ustępu
                          1c lekko pociągając za przedmiot stwardniały.
                          art 3: weź łyk herbaty w celu zwilżenia ust (koniecznie z porcelanowej
                          filiżanki z Desy)...
                          itd itp
                          to jest dopiero piękny seks..
                      • bridz Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 12:58
                        potem jemu staje... przed gałami wizja wspaniałego seksu, takiego który nie
                        podchodzi pod Kodeks Karny
                    • ewosia Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 18:37
                      bridz napisała:

> jeśli Kodeks KArny to chyba jakieś specjalne wydanie albo ze cztery tomy. ;)

Bo to z komentarzem jest
    • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:58
      A czy to prawda, że Papug jest synem Papugi w realu ?
      • Gość: KIRA Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:02
        Nieprawda
        • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:08
          Jak to nieprawda ? A mnie gadali, że prawda.
          • irmelin Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 13:12
            zdecydowanie to głupia plotka...bo papuga ma synka małego o imieniu Hubert tak
            jak i realny mąż papuzi takie nosi imię...
          • Gość: KIRA Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:14
            młody Papug ma kontrakt gwiazdorski, bo mamcia to rezyser bodajze Glinska jej
            na nazwisko, jezeli dobrze pamietam....wiec sam wiesz......
            • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:16
              Dzięki, dzięki. Ktoś mi bzdur nagadał.
              • Gość: KIRA Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:22
                Włąsnie słuchaj nas...to forum prawdę Ci powie
                • Gość: Duncan Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:25
                  Dlatego zapytałem.
                  • Gość: KIRA Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.crowley.pl 29.10.04, 13:27
                    Dlatego opowiadamY:):)
              • lezka_z_posen Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 29.10.04, 13:26
                gdzieś mi mignęło,że papug jest synem reżyserki,Agnieszki Glińskiej.
                • Gość: Miska Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.softpro2.pl 29.10.04, 13:38
                  Papug wkrecal Papuge w Mamy Cie, wtedy chyba cos mowili, ze to syn przyjaciolki
                  Papugi
                  • Gość: Miska Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.softpro2.pl 29.10.04, 13:42
                    a moze mi sie pomylilo

ale jakos tak oczyma wyobrazni widze mlodego Papuga z kwiatami przed Papuga a w
                    tle "mamy cie, mamy cie..."
    • Gość: romcia.pl Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 13:29
      Mam pytanie a propos Tulipana, bo nie oglądałam tych odcinków, gdy on się
      pojawił.Jako kto pracuje Tulipan? W sądzie czy w tej szkole gdzie wykłada
      Papuga?Wiadomo Papuga-sędzia, Jacuś była adwokat, a ten?
      • Gość: Epiphany Praca Tulipana IP: 212.244.180.* 29.10.04, 13:53
        "Ta szkoła" to też sąd, bo Papuga aplikantom wykłada...
        Ale też jestem ciekawa, co on właściwie robi w tym sądzie. Myslałam, że może
        jest ochroniarzem incognito (bo nie w mundurku :), albo reaktywowanym woźnym
        sądowym, ale on ponoć jakiś wypasiony gabinet tam ma! - ponoć nawet przjmował w
        nim Papugę, siedząc (a wręcz zasiadając) za biurkiem. Tak opowiadał mi znajomy,
        bo ja niestety nie oglądam MjM - od paru tygodni nie mam już niestety
        telewizora... :-( Więc może jest dyrektorem administracyjnym sądu ;DDD
        • Gość: Duncan Re: Praca Tulipana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:14
          A co się stało z Twoim TV ?
          • Gość: Epiphany Re: Praca Tulipana IP: 212.244.180.* 29.10.04, 15:19
            Straciłam go w ramach podziału majątku przy okazji rozstania z moim ex.
            Natomiast przypadł mi komputer, tak więc zazwyczaj nie czuję się stratna (poza
            poniedziałkami, wtorkami i - niekiedy - środami w godzinach od 20.00 do 21.00,
            rzecz jasna ;DDD).
            • Gość: Duncan Re: Praca Tulipana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:43
              Nie przejmuj się.
              Zresztą przecież MjM to i tak największy gniot na świecie, więc to żadna strata.
              • Gość: Epiphany Re: Praca Tulipana IP: 212.244.180.* 29.10.04, 15:47
                Dzięki za wyrazy wsparcia, ale się nie przejmuję. Jeśli jakimś cudem mam chwilę
                wolnego czasu (rzadko), wolę sobie pograć w jakiegoś fajnego erpega, a o mjm
                poczytać na forum ;DDD
            • lezka_z_posen Re: Praca Tulipana 29.10.04, 15:48
              jak komp masz,to tragedii nie ma-zawsz możemy Ci streścić:)
    • marta.mostowiak lista chętnych 29.10.04, 14:15
      Przyjmuje zapisy w celu weryfikacji pozytywnej w dziedzinie sprawdzalności
      moich podważanych tutaj zdolności prokreacyjnych i nie tylko. Zapisy na FT
      tylko do godziny 21.34 dzisiaj. Spóźnialscy będą musieli obejść sie smakiem.

sędzia Mostowiak-Tulipan
      • Gość: P-77 Re: lista chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:14
        A tak przy okazji to prawdziwy Tulipan gra Pipę w "Złotopolskich".
        • Gość: Duncan Re: lista chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:44
          W Klanie też grał.
          • martuha Re: lista chętnych 29.10.04, 16:09
            skad sie wziela ksywka Tulipan?
            • Gość: Kik Re: lista chętnych IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 17:25
              Wasz tzw. Tulipan czyli Jacek Poniedziałek nie grał w żadnym "Klanie". Aktor
              grywa głownie w teatrze, a role jakie miał w filmach czy serialach są naprawde
              zadkością. Zagrał w filmie "Moja Angelika", serialu "Marzenia do spełnienia",
              filmie "Przemiany", serialu "M jak Miłość" oraz w czymś nowym co jeszcze nie
              miało premiery, a mianowicie w filmie "Trzeci".
    • aasiek MjM? 29.10.04, 17:48
      Po tych słowach doszłyśmy z kumpelą do wniosku, że serial powinien się
      nazywać "S Jak Seks" :))))
      • Gość: P-77 Re: MjM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:58
        Miałem na myśli Jana Monczkę czyli Tulipana z serialu z lat 80.
        On faktycznie grał też w "Klanie" męża Lidki (Ewa Gawryluk, dziś w "Na
        Wspólnej"), siostry żony prezesa Steca, ex-kochanki Jerzego i przez jakiś czas
        partnerki Bogdana.
        • Gość: Iwonka Re: MjM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:31
          Ja pierniczę w tym się nie można połapać
        • Gość: Ain Re: MjM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:40
          Jan Monczka dawniej Tulipan, teraz jest Pipą w Złotopolskich. Fajny jest.
    • hiacynta_bukiet Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż 30.10.04, 12:38
      Gość portalu: Dzika Ewa napisał(a):

> Czy seks z Papugą może być wspaniały????
      >
      > Przecież ona w trakcie pewnie też chrząka....!!!!
      >
      >
      > Czy w ogóle seks + Papuga to możliwe????

Widać Tulipanowi nie było dane nigdy zaznać WSPANIAŁEGO seksu... :-)
      • Gość: P-77 Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:25
        Rafałowi zależy na tym aby być z Martą a przy tym wie jak postępować z
        kobietami. Gdyby powiedział np. "jakby zależałoby mi tylko na seksie
        zadzwoniłbym do pierwszej lepszej call girl, bo i tak byłaby lepsza od ciebie"
        to już byłby koniec związku.
        Poza tym chyba stosunek z osobą, którą się kocha jest o wiele przyjemniejszy
        niż seks dla samego seksu.
        • Gość: JA Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.chello.pl 31.10.04, 11:26
          No i dalej nie wiadomo czym w sądzie zajmuje się zakochany Tulipan?
          A po co on jeździ to tego Wrocka?Było wcześniej coś na ten temat,bo nie
          pamiętam...
          Dziś rano obejrzałam sobie powtórkę hard core'a Tulipan-Papuga i chyba
          pobudziłam sąsiadów:))Kubeł śmiechu...I tak najlepszy jest Rydż...
          • Gość: piga Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:33
            już wiadomo. kieruje sprawami organizacyjnymi na aplikacji, a do warszawy
            został oddelegowany z prokuratury wrocławskiej i nadal ma tam mieszkanie.
            • Gość: P-77 Re: To był wspaniały seks-Tulipan do Papugi.O boż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:45
              > już wiadomo. kieruje sprawami organizacyjnymi na aplikacji, a do warszawy
              > został oddelegowany z prokuratury wrocławskiej i nadal ma tam mieszkanie.
              No dobrze a czym się zajmował w prokuraturze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka