Dodaj do ulubionych

Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar]

05.11.04, 08:53
No co za menda! Wczoraj podczas kolejnej nagonki na osobę Jara przez
Dziubałkę Co ma Kielnię jak Pumex, to normalnie prawie żywym mięsem rzucałem
w stronę TV. Laska działa na mnie wyjątkowo denerwująco.. Jest jeszcze ktoś
kto z nerw wychodzi jak ją słyszy i widzi?? To już ET mniejsze emocje u mnie
wywołuje... Dobrze tylko, że Irek Mleczko i jego Song Wife wyszli na własne
życzenie...
Bastek Riedel nawet sympatyczny. Widać poza tym, że chłopak browar lubi, bo
mięsień piwny ma niezły.
A Korwiń to się opluł chyba wczoraj jak seplenił w nerwach na koniec
programu :)
Obserwuj wątek
    • bombany_przez_mirke Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:04
      Oboje mnie drażnią w tak straszny sposób że hej. Ale gdyby nie oni to nie
      byłoby tej edycji wogóle....
      • lezka_z_posen Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:07
        a dlaczego czawrtkowa nagonka na osobę jaro nie była lajw??jak słyszę to
        dziubałkowe"krzysiu",to pawię;)
        • Gość: spławik Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.ds.pg.gda.pl 05.11.04, 11:10
          Ta dziewucha to jakiś kużwa najtmer.Wczoraj starała się być taka elokwentna,że
          chyba nikt jej nie zrozumiał.Plącze się w zeznaniach jak nic.
          • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:13
            Gość portalu: spławik napisał(a):

> Ta dziewucha to jakiś kużwa najtmer.Wczoraj starała się być taka
            elokwentna,że
            > chyba nikt jej nie zrozumiał.Plącze się w zeznaniach jak nic.

elokwĘtna to ona musi starać się być, bo przecież studiuje polonistykĘ.
            • lezka_z_posen Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:17
              gianni_vonsacze napisał:

> Gość portalu: spławik napisał(a):
              >
              > > Ta dziewucha to jakiś kużwa najtmer.Wczoraj starała się być taka
              > elokwentna,że
              > > chyba nikt jej nie zrozumiał.Plącze się w zeznaniach jak nic.
              >
              > elokwĘtna to ona musi starać się być, bo przecież studiuje polonistykĘ.

to taki typ-"bułkĘ przez bibułkĘ,a ch..a całą ręką";))
              kropek na posterunku;)??
              • bombany_przez_mirke Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:18
                ą ę długie f?? :D
                • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:21
                  'Krzysiu' :) Wczoraj chyba z 4 razy tak do Prostego Spikera wyjechała! No
                  pizgnąć tylko jej w tą kielnię pumeksowską i nic więcej! Kropek działa? ;)
                  A Gruby Cugowski to nawiał czy co??? Bo nawet nie głosował via satelita..
                  • lezka_z_posen Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:27
                    gianni_vonsacze napisał:

> 'Krzysiu' :) Wczoraj chyba z 4 razy tak do Prostego Spikera wyjechała! No
                    > pizgnąć tylko jej w tą kielnię pumeksowską i nic więcej! Kropek działa? ;)
                    > A Gruby Cugowski to nawiał czy co??? Bo nawet nie głosował via satelita..

ale dlaczego + i - nie były lajw??czyżby obawa,że osoba jaro ruszy z siekierą w
                    kierunku konsumentów napoju 3 cytryny??:)
                    • gianni_vonsacze Re: bartek wrona!!!! 05.11.04, 11:29
                      nie było lajw?? znaczka nie dali pod klarą?? ja nie zwróciłem na to uwagi..
                      ale, ale - dzisiaj to będzie cudeńko - BARTEK WRONA ze ś.p. JUST 5 wchodzi do
                      programu, tylko nie dosłyszałem na końcu czy jako VIP czy osoba gwiazdy na
                      estradzie...
                      kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie... :)
                      poziom wzrasta, nie ma to tamto!
                      • lezka_z_posen Re: bartek wrona!!!! 05.11.04, 11:40
                        gianni_vonsacze napisał:

> nie było lajw?? znaczka nie dali pod klarą?? ja nie zwróciłem na to uwagi..
                        > ale, ale - dzisiaj to będzie cudeńko - BARTEK WRONA ze ś.p. JUST 5 wchodzi do
                        > programu, tylko nie dosłyszałem na końcu czy jako VIP czy osoba gwiazdy na
                        > estradzie...
                        > kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie... :)
                        > poziom wzrasta, nie ma to tamto!

znaczka lajw nie było na bank.osoba bartka to star będzie na pewno,bo vip-y to
                        są dzieci znanych rodziców.no chyba,ze father wrony to też szycha jakas;)
                        • gianni_vonsacze Re: bartek wrona!!!! 05.11.04, 11:43
                          Szkoda że osoba Wrony nie zamiszka z nimi w domeczku. Myślę, że osoba Ciury
                          może się grzać na osobę Wrony, bo osoba Ciury w czasach kiedy osoby z Dżast
                          Fajf były na szczycie, to miała pewnie z 12 lat i piskała przy ich songach. Dla
                          osoby Starosty może osoba Wrony okazać się ziomalem - jak to mawiała Rudzia
                          Blow Job - bo to krajan z posen przecież..
                          • lezka_z_posen Re: bartek wrona!!!! 05.11.04, 11:49
                            gianni_vonsacze napisał:

> Szkoda że osoba Wrony nie zamiszka z nimi w domeczku. Myślę, że osoba Ciury
                            > może się grzać na osobę Wrony, bo osoba Ciury w czasach kiedy osoby z Dżast
                            > Fajf były na szczycie, to miała pewnie z 12 lat i piskała przy ich songach.
                            Dla
                            >
                            > osoby Starosty może osoba Wrony okazać się ziomalem - jak to mawiała Rudzia
                            > Blow Job - bo to krajan z posen przecież..

a osoba Agaty Maty,co chrypką w głosie do garbusa pasuje klukiem kręci,że do
                            posen się nie przeprowadzi dla osoby Starosty!!ja bym od razu kufry pakowała-
                            dla posen oczywiście,a nie dla osoby Łukasza;)
                      • bombany_przez_mirke Spiewamy oltugewer 05.11.04, 12:30
                        www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/492/8.php
                  • moniq_c Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 12:45
                    gianni_vonsacze napisał:

> A Gruby Cugowski to nawiał czy co??? Bo nawet nie głosował via satelita..
                    >
                    gruby Cugowski oświadczył że odchodzi z bratem w siną dal
                    • bombany_przez_mirke Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 12:52
                      Lanserka płyty była i można wyjść :))
            • Gość: spławik Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.ds.pg.gda.pl 05.11.04, 11:21
              Dobra już dobra sory za ten błąd,polibuda robi swoje
            • Gość: spławik Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.ds.pg.gda.pl 05.11.04, 11:34
              Dobra już dobra sory za byka,polibuda robi swoje
        • Gość: xyz Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:00
          lezka_z_posen napisała:

> a dlaczego czawrtkowa nagonka na osobę jaro nie była lajw??jak słyszę to
          > dziubałkowe"krzysiu",to pawię;)

to zupelnie jak ja gdy czytam twoje teksty lezka.
        • irenka82 Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 15:34
          ja jej nie lubie ni w barze ni w radiu zielona gora gdzie ma swoja wlasna
          audycje,o zgrozo!
          • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 15:38
            irenka82 napisała:

> ja jej nie lubie ni w barze ni w radiu zielona gora gdzie ma swoja wlasna
            > audycje,o zgrozo!

What????
            Pumex ma audycje w radiu??? Może w Radiu Zachód 103 FM?? Bo to w posen łapie
            jeszcze...
            • irenka82 Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 09.11.04, 10:56
              w radiu zielona gora 97,1 FM

www.rzg.pl/main/ludzie.php?hid=22
    • irmelin Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:06
      Dziubałka jest mętna jak woda w wucecie...koszmar...pomijam jej uzębienie nie
      każdy ma klawiaturę gwiazdy...ale takiego fermentu to chyba nikt siać nie
      potrafi...ET dała popis relacjonując przeprosiny Jarka...co za baba i w dalszym
      ciągu nie rozumiem(może jestem ułomna?) gdzie Jarek obraził dziecko ET??Fakt
      gdyby mi ktoś zarzucił że nie jestem kobietą i tyknął moje dziecko to byłabym
      wqrwiona, ale ET zamiast zaprzeczać utwierdza wszystkich w przekonaniu że
      kobieta rzuca mięchem i grozi urwaniem "łba" przy jeszcze jednej okazji, gdyby
      ewentualnie Jarek zaprzeczał co do jej płciowości tzn faktu bycia kobietą:-))
      Powiem krótko mój mąż mówi na nią suka...i w pełni go popieram,,,,achaaa gdyby
      ktoś mi zarzucał, że ja się też nie zachowuję się tzn nie piszę jak kobieta i
      jej nie popieram (jej znaczy ET) to ogłaszam:jestem kobietą i mam syna,,,,i
      mogą to "udowodnić"heheheheheh

Pozdrawiam!
      • anutka1 Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:25
        yyy czy Wy macie na mysli Agnieszke?...a co Wy od niej chcecie (nie twierdze ze
        jest swieta-ale przeciez jej prowokacyjne zachowanie jest czasami naprawde
        swietnym poczuciem humoru) - a jak mi ktos powie ze obrazila Ewelinke to
        wybuchne smiechem, Ewelinke szczawiare...Ludzie to przeciez Jarek to najgorszy
        deibil jakiego mozna sobie wyobrazic....przeciez jak sie go widzi to ma sie
        dosc, i jego zachowanie...porazka, juz dawno powinni go wywalic z programu.
        • irmelin Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:36
          za co powinni wywalić jarka z programu?jeju albo już nie będę pytała bo cholera
          ja nie oglądam z nosem przyklejonym do tv i może coś przeoczyłam :-((((
          • anutka1 Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 09:53
            za jego zachowanie...albo lepiej za całokształt.
            moze rzeczywiscie cos przeoczylas ;)
    • atlantis75 Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 11:29
      gianni_vonsacze napisał:
      > Jest jeszcze ktoś
      > kto z nerw wychodzi jak ją słyszy i widzi??

Nie tylko tobie podnosi ciśnienie ;) Tak, wczoraj przeszła samą siebie. Jak
      zaczyna mówic to się puszy, taka głupio-mądra ta jej gadka, taka niby bardzo
      poważna, a cholernie stronnicza i sztucznie ugładzona. Brr...

> To już ET mniejsze emocje u mnie
      > wywołuje...

O nie! ET to wciąż mały potworek, który niezle to sobie wszystko obcykał. Nie
      cierpię jej. Tak się rozryczała, bo Jaro wymienił słowo "dziecko" na gorących.
      Nie miał nic do jej dzieciaka, ale do niej jako matki (pomijam fakt, ze głupio
      to rozegrał). Ale cwaniara podniosła larum, bo przecież wiadomo, ze w naszym
      społeczenstwie (po aferze z droktorem S.) słowo "dziecko" to doskonały wytrych
      i doskonały bejsbol by kogoś udupic i wmówić reszcie, że jest się
      nienormalnym...
      Wymiękam.

> A Korwiń to się opluł chyba wczoraj jak seplenił w nerwach na koniec
      > programu :)

Ten to ananasek! Myśli, że jak nałozy gajerek i zacznie czytac słwonik języka
      polskiego, to mu słoma z butów przestanie wystawac...

• onetowiec Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 12:54
      Co tu dużo gadać masz całkowitą racje zgadzam się w 100% też jak ją słysze to
      mi się refluks wraca. Jaras pownien wziąść jakiegoś Minguna i rozgonić tą
      chaupe fałszu i błudy.
    • Gość: miśka Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:14
      Jeśli Dziubałka studiuje polonistykę to ciekawe kiedy?Chyba na tajnych
      kompletach w Barze.W końcu rok akademicki już trwa a ona co? Na dziekance?
      • Gość: Antyfan ET Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.devs.futuro.pl 05.11.04, 14:46
        Najchętniej wyj.. bym z tego programu ET. To jest tak porąbany babsztyl, ze
        dawno takiego nie widziałem. Niech ją wsadzą na te krzesła to wysle tyle SMS-
        ów, ze ci..ko wyleci na ten swój brzydalski ryjok. Feeee.
        • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 14:49
          Gość portalu: Antyfan ET napisał(a):

> Najchętniej wyj.. bym z tego programu ET. To jest tak porąbany babsztyl, ze
          > dawno takiego nie widziałem. Niech ją wsadzą na te krzesła to wysle tyle SMS-
          > ów, ze ci..ko wyleci na ten swój brzydalski ryjok. Feeee.

Szkoda kasy na esy! Kacperek Cię przebije pewnie, do tego 'niestety mam faceta'
          jeszcze pewnie trochę esów podeśle, bo fajnie by było jakby mamusia wygrała
          porsze, no nie? Ale tak serio - tak jak kiedyś Walentyna Wnuk marzenie miała,
          to ja też mam, żeby te dwie cipki (Pumeks i ET) wyjebali z bardelu i to jak
          najszybciej. Później niech się dzieje co się chce - nawet Agata Mata może
          wygrać porsze ;)
          • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 14:50
            Kuźwa, panie Kropek! Wake up!
          • Gość: es_el Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:14
            kacperek?
            • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 15:28
              Gość portalu: es_el napisał(a):

> kacperek?

ET junior.
              • Gość: es_el Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:33
                nikodemek
                myslisz, ze pstryka esy juz w pampersach? trzeba uwazac na te obce
                cywilizacje...

jak o mnie chodzi - dziubalka won, ale aguche bym zostawil, bo edycja padnie
                jak oprogramowanie gejtsa
                • gianni_vonsacze Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 05.11.04, 15:37
                  Nikoś???
                  To osoba Jaro się pierdyknął wczoraj mówiąc o Kacperku - chyba, że to
                  ten 'nistety jej facet'...
                  • Gość: bart Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:01
                    Kacperek to dziecko ukochanej Korwina Muszki
    • gianni_vonsacze Re: es_el... 05.11.04, 15:42
      messedż 4U - od jakiegoś czasu moim 'sąsiadem', tzn blisko zamieszkałym
      osobnikiem, którego czasami widuję na moim przystanku autobusowym itp jest
      niejaki Twarożek vel Dżolero vel Kortez :)
      Fajnie, nie?
      • wieslawa-siemiankowska Re: Gianni 05.11.04, 17:24
        Gianni, kuźwa dawaj adres albo przynajmniej napisz jaka dzielnica czy osiedle,
        podeślę moją szwagierkę niech go oblooka, bo mówisz o Poznaniu rozumiem ?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Gianni 05.11.04, 17:25
          A i jeszcze jedno, czy ta zdzirowata napuchnięta Madzia co ją w Barze posuwał
          jest tam z nim ?
      • es_el Re: es_el... 05.11.04, 19:09
        no to sory cie dzjani, ale masz misje...
        to bedzie tak - oblukaj jakie robi zakupy i gdzie, i czy korzysta z osob
        znanych kosmetyczek typu siec salonow, czy ma raczej osobe kosmetyczki zaufana,
        zakonspirowana na osiedlu typu gabinecik w blokowym parterze, i czy wsuwki sa
        nadal trendi
        tyle na poczatek
        lizniem sobie swiatowego zycia, a co
        mie tam bynajmiej tego poczeba na dzien dzisiejszy w chwili obecnej
        pozdrawiam,
        nie zawiedz,
        oddany i zobowiazany s_l
    • Gość: qui Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.chello.pl 05.11.04, 21:27
      A Ty es_el to chyba jakaś ciota jesteś!!!!Bez mydła w dupę Gianniemu włazisz w
      każdym poście.Wyhamuj człowieku,bo rzygać się chce od czytania tych
      zniewieściałych postów!!!
      • Gość: qui? Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:46
        Czemu nie zalogowana?
        Hę?
      • es_el Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 09.11.04, 10:56
        nie, nie
        bez mydla nie dam rady
        absolutnie
    • Gość: ewcia Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:14
      Wcześniej jakoś nie zwracałam na laskę uwagi, zdawała mi się neutralna, ale po
      sobotnich Gorących Krzesłach przychylam się do stwierdzenia, że to rzeczywiście
      menda, mendoweszka i gonokok.
      I to jej "Słuchaj, Krzysiu, hahahaha"
      Wypad z baru.
      • czesiekkk Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 08.11.04, 15:22
        Póki co, Jaro rules, a towarzystwo wzajemnej adoracji może zaliczyć szybki
        wypad z baru.
        • Gość: ewcia Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:46
          Taaa, strasznie są nudni, i to wyjadanie z dzióbków, bleh.
          Jaro też mnie wnerwia, ale przynajmniej jajecznicę fajną zrobił - Jaro, po
          prostu gotuj!
    • dioddi Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] 08.11.04, 23:17
      No to się Dziubałce oczki zeszkliły!!! I co? Opłaciło się Jacusia wystawić,
      chlipnąć pod kamerę. Teraz do Rzymu i może nawet audiencja u Papy? Bardel w
      Watykanie, ale jaja!
      • Gość: xyz Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:53
        wy żeczywiscie jestescie poje..i
        specjalnie ogladalem wczoraj
        ta marta to jedyna osoba, ktora potrafi sie wyslowic i jest inteligentna, syn
        korwina to jakala i belkociarz jak jego stry, a reszta na waszym poziomie
        • Gość: magda Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.11.04, 10:11
          A ty się naucz pisać RZeczywiście bełkociaro,a potem zabieraj głos!
    • Gość: magda Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.11.04, 10:13
      Oj pardon-bełkociarzu-analfabeto!Tak jałowy jesteś,że nawet płeć trudno
      zidentyfikować.
      • Gość: xyz Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:47
        za to ty gleboka jestes strasznie! ogladaj, ogladaj, swoj niejalowy bar, w
        ktorym jak ktoś troche madrzejszy i elokwentny to od razu menda
        niesamowite zjawisko socjologiczne
    • Gość: magda Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.11.04, 11:29
      Na twoim tle to każy wypada świetnie,nawet Dziubałka.Czytać się twoich wypocin
      nie da,o czym świadczy chociażby zainteresowanie wątkami,króre
      zakładasz.Dyskusja z tobą to strata czasu,więc bez odbioru.
      • Gość: xyz Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:44
        yhm, twojego zato ani jednego watku
        ogladaj bar dalej i zazdrosc marcie, powodzenia
        • Gość: magda Re: Dziubałka mnie z nerw wyprowadza [bar] IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.11.04, 13:49
          I znowu byk orograficzny.Pod choinkę słownik sobie zamów,zanim zaczniesz
          mnożyć wątki z jednym wpisem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka