Dodaj do ulubionych

Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie?

IP: *.poznan.multinet.pl 02.05.02, 21:44
Pytam z czystej ciekawości, bo nie czytałam żadnej charakterystyki, a
zastanawia mnie czy oprócz mówienia, że jest najpiękniejsza i wszyscy jej
zazdroszczą -o zgrozo jeden już taki przez ten program się przewinął-może
czegoś jeszcze się w życiu nauczyła bądź uczy????
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.telia.com 02.05.02, 21:47
      Tak, jest znanym docentem socjologii z UJotu.
      Wlasciwie nazywa sie Damianna Eltner.
    • Gość: pp Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.05.02, 21:50
      skonczyla liceum -to z onetu
      • Gość: Niuniek Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 21:53
        Ma magisterium z budowy wybiegów,stąd częsty kontakt z modą.
    • Gość: Anne-Kat Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.trondheim.avidi.online.no 02.05.02, 22:30
      www.wp.pl
      tam sa krotkie zyciorysy uczestnikow.
      Wedlug w/w Monika ma mature z Ogolniaka.

A-K
    • Gość: oni Zobacz ile ma lat.... IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 02.05.02, 22:49
      i pomyśl jakie teoretycznie może mieć maksymalne wykształcenie...
    • Gość: iga Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.poznan.multinet.pl 02.05.02, 23:08
      Teraz wiem ile ma lat, ale jak pisałam notkę nie wiedziałam. Oceniałam ją na
      "koło trzydziestki" stąd pytanie. Przyznam, że jej prawdziwy wiek był dla mnie
      sporym zaskoczeniem.
      • Gość: moammar Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.telia.com 02.05.02, 23:11

Slepok, czy gluptak, czy co?
      • harpia1 Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? 02.05.02, 23:22
        Gość portalu: iga napisał(a):

> Teraz wiem ile ma lat, ale jak pisałam notkę nie wiedziałam. Oceniałam ją na
        > "koło trzydziestki" stąd pytanie. Przyznam, że jej prawdziwy wiek był dla mnie
        > sporym zaskoczeniem.

A ile ma lat? Ja ją oceniam (po zachowaniu głównie) na góra 21. Trafiłam? Czy się
        mylę?
        W tym wieku już byłam po studium i po egzaminach na studia. Tyle można....

Pozdrrr....
        Harpia
        • Gość: she..rer Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 03.05.02, 00:04
          Trzeba było isc do technikum i wyszło by na to samo i o rok wcześniej...
    • Gość: bubezleb Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 01:49
      a po co kobiecie wykształcenie?
    • Gość: La_ki Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 02:29
      Jakoś dziwnie przemilczano jej wykształcenie.Podejrzewam,że podstawowe,może
      dlatego tak wierzy w swoją wielką urodę i traktuje jako jedyny kapitał.
      • Gość: bubezleb Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 03:00
        jakoś dziwnie nie zauważyłem, aby miała takie problemy z wysławianiem się, jak
        janosik (czy inna janasik) z hydraulikiem...
        • harpia1 Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? 03.05.02, 09:38
          Gość portalu: bubezleb napisał(a):

> jakoś dziwnie nie zauważyłem, aby miała takie problemy z wysławianiem się, jak
          > janosik (czy inna janasik) z hydraulikiem...

No jasne :)))) Wystarczy mówić bardzo szybko i w każdym zdaniu
          powtarzać "rozumiesz, o co chodzi?" ;))))

Pozdrrr....
          Harpia

• Gość: al Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.a2000.nl 03.05.02, 05:13
      Na wyksztalcenie jest zawsze czas jak sie juz zbrzydnie.
      • Gość: max Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 03.05.02, 10:06
        Ostatnio usłyszzane słowa "trzym go..." "umisz" i o czym tu dyskutować jak
        szczyt ich edukacji to matura w liceum ekonomicznym.
    • Gość: Keaton Re: M.Brochacka ma IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 13:15
      oprocz wyksztalcenia sredniego....zrobila ostatnio kurs u frykowskiej z
      manipulanctwa i intryganctwa
      • Gość: bubezleb Re: M.Brochacka ma IP: *.conex.net.pl 03.05.02, 13:43
        zawsze mnei zastanawiało, czy paranoicy wiedzą, że są paranoikami... jak to
        jest - wiesz, czy nie wiesz?
      • Gość: Anne-Kat Re: M.Brochacka ma IP: *.trondheim.avidi.online.no 04.05.02, 12:02
        Gość portalu: Keaton napisał(a):

> oprocz wyksztalcenia sredniego....zrobila ostatnio kurs u frykowskiej z
        > manipulanctwa i intryganctwa

I jeszcze jedna specjalizacja.

SEX, ma takie doswiadczenie (jej wlasna wypowiedz!), ze jako 19 latek musiala
        wziac wolne. To trwa juz 3 lata.

Moze juz odpoczela , to wyjasnialoby jej nocne ataki na Chemika?

A-K
        • Gość: nena1 Re: M.Brochacka ma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 20:46
          A czy w dzisiejszych czasach wykształcenie jest wykładnikiem faktycznej wiedzy?
          Sorry, ale w chwili, kiedy każdy, kto ma trochę kasy, weźmie kredyt -
          cokolwiek, jest w stanie pójść na studia prywatne, temat, na który rozmawiacie
          wydaje się nie mieć racji bytu. No a nawet jeśli ta Brochacka nie ma
          wykształcenia wyższego, to co? Na stos? Ludzie! W Polsce wyższe wykształcenie
          ma tylko 2% społeczeństwa, o co chodzi? Wolę ją niż Zołzę, która miała jakieś
          problemy z osobowością albo niż Frytkę - najbardziej rąbniętą laskę na świecie.
          A pamiętacie Karolcię z drugiej edycji? To był dopiero show, he, he.
          • Gość: Metaxa Re: M.Brochacka ma IP: 212.244.106.* 04.05.02, 20:53
            Gość portalu: nena1 napisał(a):

> A czy w dzisiejszych czasach wykształcenie jest wykładnikiem faktycznej wiedzy?
            >

Może nie zawsze, ale brak wykształcenia jest właściwie równoznaczny z brakiem
            wiedzy.. Ktos, komu nie chce się podjąć trudu studiowania, nie będzie
            prawdopodobnie zdobywał jej na własną rekę.. Oczywiście, są wyjątki.. Ale Monika
            do nich nie należy

> Sorry, ale w chwili, kiedy każdy, kto ma trochę kasy, weźmie kredyt -
            > cokolwiek, jest w stanie pójść na studia prywatne, temat, na który rozmawiacie
            > wydaje się nie mieć racji bytu. No a nawet jeśli ta Brochacka nie ma
            > wykształcenia wyższego, to co? Na stos? Ludzie! W Polsce wyższe wykształcenie
            > ma tylko 2% społeczeństwa,

Masz jakieś błędne dane.. w Polsce wyższe wykształcenie ma 7-10 proc.
            społeczeństwa. Teoretycznie to mniej niż na zachodzie, ale zważywszy, że tam za
            wyższe wykształcenie uważa się już studia zawodowe, czyli licencjat, a u nas jest
            to najczęściej magisterium, co na warunki zachodnie przekłada się na Master of
            Art, można pokusić sie o stwierdzenie, żże na jedno wychodzi ;)))

o co chodzi? Wolę ją niż Zołzę, która miała jakieś
            > problemy z osobowością albo niż Frytkę - najbardziej rąbniętą laskę na świecie.
            >
            > A pamiętacie Karolcię z drugiej edycji? To był dopiero show, he, he.

Nie pamiętam. Ale pozdrawiam :)
            • Gość: nena1 Re: M.Brochacka ma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 21:05

> Masz jakieś błędne dane.. w Polsce wyższe wykształcenie ma 7-10 proc.
              > społeczeństwa. Teoretycznie to mniej niż na zachodzie, ale zważywszy, że tam za
              >
              > wyższe wykształcenie uważa się już studia zawodowe, czyli licencjat, a u nas je
              > st
              > to najczęściej magisterium, co na warunki zachodnie przekłada się na Master of
              > Art, można pokusić sie o stwierdzenie, żże na jedno wychodzi ;)))

Może z tymi dwoma procentami to faktycznie przesadziłam, ale uwierzcie mi, znam
              masę ludzi, którzy kończą studia prywatne i niedobrze mi się robi, kiedy
              cokolwiek mówią. Trochę mnie to wkurza - przyznam szczerze, że studenci, którzy
              naprawdę muszą się naharować mają ten sam dyplom i ten sam tytuł, cp ci, którzy
              nie robią nic. Akurat wiem coś o tym - moja mama wykłada w prywatnej szkole
              wyższej i dość często prezentuje mi różne "kwiatki" swoich "studentów". Niestety,
              wielu z nich uważa, że skoro płacą, to nie powinno się od nich niczego wymagać.
              To smutne, ale, niestety, prawdziwe.

• Gość: kra Re: M.Brochacka ma IP: *.telpol.net.pl / 172.16.2.* 04.05.02, 21:29
                I CO TO MA DO RZECZY????? czy ta cała dyskusja nie jest przypadkiem spowodowna
                czystą zazdrością???? Jest to ładna dziewczyna,i wcale niegłupia.Trochę
                życzliwości moi mili....

• Gość: nena1 Re: M.Brochacka ma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 21:33
                  Gość portalu: kra napisał(a):

> I CO TO MA DO RZECZY????? czy ta cała dyskusja nie jest przypadkiem spowodowna
                  > czystą zazdrością???? Jest to ładna dziewczyna,i wcale niegłupia.Trochę
                  > życzliwości moi mili....
                  >

KRA, popieram na całej linii.
              • Gość: Metaxa Re: do nena1 :) IP: 212.244.106.* 05.05.02, 18:29
                Gość portalu: nena1 napisał(a):

> Może z tymi dwoma procentami to faktycznie przesadziłam, ale uwierzcie mi, znam
                >
                > masę ludzi, którzy kończą studia prywatne i niedobrze mi się robi, kiedy
                > cokolwiek mówią. Trochę mnie to wkurza - przyznam szczerze, że studenci, którzy
                >
                > naprawdę muszą się naharować mają ten sam dyplom i ten sam tytuł, cp ci, którzy
                >
                > nie robią nic. Akurat wiem coś o tym - moja mama wykłada w prywatnej szkole
                > wyższej i dość często prezentuje mi różne "kwiatki" swoich "studentów". Niestet
                > y,
                > wielu z nich uważa, że skoro płacą, to nie powinno się od nich niczego wymagać.
                >
                > To smutne, ale, niestety, prawdziwe.

Masz niestety świętą rację, nena1.. Tak naprawdę niewiele jest szkół prywatnych,
                których dyplom jest coś wart. U mnie na uczelni (Uniwersytet Warszawski), kiedy
                nie chciało nam się uczyć, wykładowcy mówili: "tu się daje dyplomy, a nie
                zaświadczenia..." ;))) ale zejdźmy z tematu edukacji, bo to forum o BBB :)

Pozdrawiam :)
          • pablo79 Re: M.Brochacka ma 04.05.02, 23:14
            Ale one też niewykształcone więc co to za porównanie ? Zresztą (poza Zołzą )
            Monika prezentuje ten sam poziom co pozostałe wymienione przez ciebie laski.
    • pablo79 Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? 04.05.02, 23:05
      Nie musi mieć wykształcenia. Pracuje ciałem a nie umysłem.
      • Gość: mysz Re: Czy M.Brochacka ma jakieś wykształcenie? IP: *.kopernik.gliwice.pl 05.05.02, 19:39
        wykształecnie niewątpliwie jest ważną sprawą ale czy sądzicie ze mozne ono pozwolic ocenic
        czlowieka?
        sama studiowalam z ludzmi co do ktorych wstyd sie przyznac ze beda sie legitymowac tytułem
        magistra i sa formalnie wsrod 10% dobrze wykształconych ludzi w kraju.
        Osobiscie znam sietnych ludzi, bardzo rzutkich, sprawnych intelektualnie ktorzy z roznych wzgledow
        studiow nie zrobili ale pracuja intelektualnie, rozwijaja sie i w niczym nie ustepuja wykształconym
        rowiesnikom.
        Problem tkwi raczej w tym jakim człowiekim jest Monika. Ponieważ nie jest lubiana kazdy argumnet
        wydaje sie byc dobry zeby ja osmieszyc, ale ten chyba nie jest trafiony bo moim zdaniem dobry
        ogólniak to juz jest cos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka