Gość: ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:02 szkoda. bo jedank mowil do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la_ki Re: Jaro odpadl:( IP: *.met.pl 20.11.04, 23:04 Kiedy mówił do rzeczy,bo jakoś nie zauważyłem.Haft mu na monogram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Jaro odpadl:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:06 np wtedy ,gdy stwierdzal obiektywne prawdy zyciowe-niewazne ,ze kims....powtarzajac baddz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Jaro odpadl:( IP: *.met.pl 20.11.04, 23:19 A można tak trochę bardziej po naszemu,bo za cholewkę nie rozumiem.No chyba,że to szkoła Jarka... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Jaro odpadl:( 20.11.04, 23:24 Gość portalu: ela napisał(a): > szkoda. bo jedank mowil do rzeczy to fakt... widzialam jak rozmawial z lodowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Jaro odpadl:( IP: *.met.pl 20.11.04, 23:39 ruda_szczurka napisała: ... i spiewal do poduszki! Oj śpiewał:"kocham cię" x 50.Jaki zdolny był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaro odpadl:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:40 taa, do klamki np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Jaro odpadl:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:49 Wredni realizatorzy pozbawili b_bb i kasztanowa mozliwosci zobaczenia golego tylka ich idola a ty sie la_ki cieszysz? Te chlopy to juz sa calkiem bez serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Jaro odpadl:( IP: *.met.pl 21.11.04, 00:07 Gość portalu: telewidzka napisał(a): Wredni realizatorzy pozbawili b_bb i kasztanowa mozliwosci zobaczenia golego > tylka ich idola a ty sie la_ki cieszysz? Te chlopy to juz sa calkiem bez serca. W trosce o zdrowie psychczne naszych forumowiczek cieszę się.Jakby zobaczyły Jarosława w negliżu z pewnością dostałyby ataku śmiechu i wielu innych przypadłści,których nie sposób przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jaro odpadl:( 21.11.04, 01:03 Gość portalu: la_ki napisał(a): > W trosce o zdrowie psychczne naszych forumowiczek cieszę się.Jakby zobaczyły > Jarosława w negliżu z pewnością dostałyby ataku śmiechu i wielu innych > przypadłści,których nie sposób przewidzieć. Widzisz, la_ki, jako facet z krwi i kości nie umiesz pojąć duszy kobiecej, co innego Telewidzka- ona to rozumie. Przecież ta miłość zrodziła się właśnie dzięki temu, iż Jarek tak wspaniale poprawiał mi humor. Dzięki niemu przepona, mięśnie brzucha, twarzy pracowały codziennie przez kilkadziesiąt minut. To zdrowe, więc dzięki Temu_Wspaniałemu odmłodniałam, wypiękniałam, czułam się zrelaksowana i szczęśliwa... O mądrości bijącej od Jarosława już pisałam wielokrotnie, więc teraz pozostało mi tylko pogrążyć się w smutku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Jaro odpadl:( IP: *.met.pl 21.11.04, 01:56 Jaro mieszka w Knurowie koło Rudy Śląskiej.Proponuję wycieczkę i zrobienie sobie regresingu u tego zdolnego terapeuty.Ale najpierw niech ci pokaże miejsce,gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę.Inaczej nie poddawaj się terapii,bo przecież nie wiesz kim byłaś pięć pokoleń temu.No n/p jakby okazało się,że miałaś inną orientację albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jaro odpadl:( 21.11.04, 14:40 Ehhh, do Knurowa mam jakieś 400 km. Zważywszy na kolejki, jakie będą przed domem Jara, nie mam szans na regresing w najbliższym czasie. Gdy będę oczekiwać na deszczu, śniegu i mrozie na mego idola, moja uroda może ucierpieć nieco, więc szanse na zainteresowanie jego mną zmaleją. La_ki, jeśli rzeczywicie jesteś w posiadaniu zdjęcia (tego wiesz), ślij nam na maila gazetowego. Szczurka też zapewne będzie zainteresowana, a i Telewidzka w innym wątku wykazuje zainteresowanie (nieco rozczarowała się seksapealem Delfina). Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jaro odpadl:( 21.11.04, 00:56 Telewidzko, dziękuję Ci za tę dawkę empatii dla mnie i Szczurki. Mimo innego gustu co do mężczyzn, potrafisz zrozumieć serce drugiej kobiety. Jako, że dziś sen mnie zmógł na samym początku Baru, nie oglądałam tego bolesnego wydarzenia, ale też nie widziałam Delfina oraz Iwana. Jak tam czarne oczy? Dali czadu chłopaki? Ubolewam nad brakiem pupy w moim telefonie, wszystko stracone, świat nigdy już nie będzie taki, jak dawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re:do b_bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 08:16 b_bb badz dzielna i nie poddawaj sie! la_ki cos niesmialo sugeruje ze pupe jarkowa posiada ale chyba gdzies mocno zakamuflowana. Moze wspolnymi naciskami sprawimy, ze wyjmie to cenne zdjecie z sejfu i przesle na maile. Inaczej zwatpie w okazywane tutaj wyrazy sympatii. la_ki wiem, ze masz prawo trzymac to w sejfie, masz prawo nie wysylac tego, masz jeszcze bardzo duzo praw ale pomysl ile kosztuje kosmetyczka i aerobick! badz czlowiekiem! Iwan i Delfin? najpierw biala seksownie rozpieta koszula, skorzane spodnie i ten ruch bioder mmmmm, potem juz koszula rozowa i spodnie z bialymi lampasami / dresowe?/. Jeszcze sie nie zakochalam ale juz jestem gleboko zauroczona tym jak powiedzial moj kolejny idol w barze Igor N najbardziej seksownym polskim piosenkarzem. W tajemnicy ci powiem, ze taki sam seks jak i piosenkarz:) Skupilam sie tez na slowach piosenki, ktore tu gdzies cytowal doradca. I chociaz dominowal "zabajkalski" akcent to wylowilam ze to jednak nie na daszek a o daszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re:do b_bb 21.11.04, 14:49 Telewidzko, gdy przeczytałam o udziale Jarka w Idolu, odżyłam! Ta noc była dla mnie straszna: zapłakana poduszka, rozpacz, bezsenność, ale czuję, że jednak jest nadzieja! Gdy usłyszę ten śpiew i komentarze jury, będę znowu radosna. Jarek z pewnością wybierze własną kompozycję, gdyż jest artystą, a nie jakimś tam odtwórcą cudzesów. Nagram sobie (w razie, gdyby niesprawiedliwość świata sprawiła, że Jaro do finału nie dojdzie) i będę się raczyć tą muzyką całymi dniami. Mówisz, że Delfin łącznie z Iwanem zauroczyli Cię. Chociaż lekko mnie zaskoczyłaś, że to tylko zauroczenie, a nie miłość aż po wsze czasy. Rozumiem jednak, że podświadomie pałasz uczuciem do Jarka ( wypierasz to, ale to naturalne, że każda kobieta pała), więc Delfin jeszcze Cię w sobie nie rozkochał. Ale to tylko kwestia czasu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re:do b_bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:03 casting odbyl sie 20 w sobote a jaro ma wiecej niz 28 lat wiec jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re:do b_bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:06 faktycznie, on jest za stary na Idola, ale moze jest szansa na muzyczna winde :P A z tego ze odpadl nie nalezy sie smucic. Pomyslcie fanki Jaroslawa, jakim potwornym ciezarem byloby dla takiego lenia i nieroba utrzymanie auta marki porshe? On by nawet na benzyne nie zarobil Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re:do b_bb 21.11.04, 16:49 toptopku, masz na klawiaturze takie znaczki: .,;:"?! - one nie sa do ozdoby wiec zacznich ich uzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re:do b_bb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:53 a gdzies tam topku;)) Odpowiedz Link Zgłoś