Dodaj do ulubionych

Ułóżcie z nami świąteczny program TV!

• Gość: victoria Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.12.04, 18:54
      Jeszcze raz Amelia, Zakochać się i Przystanek Alaska.
    • Gość: Villainous Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:04
      Moje typy :
      1. Bez twarzy (John Travolta, Nicolas Cage)
      2. Matrix Reaktywacja
      3. Godziny szczytu 3
    • Gość: jola Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.com.pl / *.com.pl 04.12.04, 19:07
      Dziennik Bridget Jones
      Miasteczko Twin Peaks
      MatriX ---trylogia
    • Gość: Ola 20 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 04.12.04, 19:25
      1.Good bye Lenin
    • Gość: ania32 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.mikolow.net 04.12.04, 19:40
      "Tom Jones"; "Bridget Jones"; "Wichrowe wzgórza"
    • Gość: jeli Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 20:52
      1. Świąteczna gospoda
      2. Miłość po południu (Rzymskie wakacje, Śniadanie u Tiffany'ego, Jak ukraść
      milion dolarów, Dwoje na drodze...- w każdm razie coś z Audrey Hepburn)
      3. Wydra pana Grahama
    • Gość: Gosia serial "Katarzyna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:46
      Ja tam bym chętnie obejrzała serial francuski sprzed lat p.t. "Katarzyna",
      który cieszył się, z tego co wiem, przeogromną popularnościa, a TVP puściła go
      tylko raz..
      • Gość: Ada Re: serial "Katarzyna" IP: 80.50.5.* 10.12.04, 13:51
        Serial Katarzyna jest bardzo dobrym pomysłem. Ja również go pamiętam, bardzo mi
        się podobał i czekam na to kiedy telewizja go puści jeszcze raz. Bardzo proszę
        podejść do naszych próśb na poważnie!
    • Gość: Po prostu ja! NEMO!NEMO!NEMO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:33
      Jest tyle fajnych filmow a święta to czas kiedy można je obejrzeć Ale ta nasza
      wspaniala telewizja oczywiscie pusci Potop albo Sami swoi. Ja bardzo chetnie
      zobaczylbym:
      1) Gdzie jest Nemo??? (POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
      2) Dzeinnik Bridget Jones
      3) jakis świąteczny mogą być te dwie części Kevina samego...
      4) The Ring (jest świetny - polecam!)
      5) koncert Anastacii ;)

Ale jestem pewny na 1000000% do kwadratu że i tak tego nie puszczą!
    • Gość: anet Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.multi / 62.233.163.* 05.12.04, 19:02
      KATARZYNA tak tak ijeszcze raz tak. Może zamiast puszczać ciągle te same filmy
      które każdy zna na wylot i w dodatku może dostać w każdej wypożyczalni znalazło
      by się coś dla nas fanek tego francuskiego serialu. Święta to ponoć czas cudów
      a ja za taki cud uznałabym właśnie gdyby Telewizja wróciła do tego serialu
      sprzed prawie 10 lat, a za którym ja i wiele mi podobnych bardzo tęsknimy.
    • Gość: charlie_x ..koniecznie!!..8) IP: *.tvgawex.pl 05.12.04, 19:55
      ...'Pinokio' i 'Królową Śniegu', te starsze wersje są takie wspaniałe! ..a
      z polskich 'Miś'.
    • Gość: Krzysztof Marczak Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:29
      1. Ran, Akira Kurosawy, japoński
      2. Słońce wschodzi raz na dzień, Henryka Kluby, polski
      3. Postrzyżyny, Jirziego Menzla wg. Hrabala, czeski.
      Co do tego co nadadzą, to to samo co, co roku, czyli SHIT.
    • Gość: Justi Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.devs.futuro.pl 05.12.04, 23:38
      KATARZYNA KATARZYNA I JESZCZE RAZ KATARZYNA.To byl swietny francuski serial.Tym
      bardziej ,ze nie ma mozliwosci obejrzec go na kasacie ani na DVD bo po prostu
      takich nie ma.Podaje adres forum, na ktorym mozna sie przekonac ilu ten serial
      ma fanow:forum.o2.pl/temat.php?id_p=2286969&id_f=104.Ponizej informacje
      na temat serialu zeby nie bylo watpliwosci o jaki chodzi:
      Directed by
      Marion Sarraut

Writing credits
      Juliette Benzoni (novel)

Genre: Drama (more)

Cast overview, first billed only:
      Claudine Ancelot .... Catherine Legoix
      Pierre-Marie Escourrou .... Michel de Montsalvy/Arnaud
      Pascale Petit .... Sara la Noire
      Philippe Clay .... Barnabé
      Jacques Duby .... Frère Etienne
      Jean-François Poron .... Philippe de Bourgogne/Philippe Le Bon
      Dora Doll .... Ermengarde
      Amidou .... Abou
      Geneviève Casile .... La reine Yolande
      Christian Alers .... Mathieu Gautherin
      Philippe Auriault .... Landry
      Anne Lefébure .... Jacquette Legoix
      Clément Michu .... Cornelis
      Jacques Brucher .... Jacques de Roussay
      Sylvie Folgoas .... Michelle de France
      (more)

Runtime: 26 min (60 episodes)
      Country: France
      Language: French
      Color: Color
      Sound Mix: Mono
      Mam nadzieje,ze nasze wpisy pomoga.:)
    • Gość: śliwicia Katarzyna! IP: *.it-net.pl 06.12.04, 10:09
      Katarzyna! bez dwóch zdań. Przecież pół Polski oglądało dawno temu ten serial!
      Jeśli powtórzono Robin Hooda to dlaczego nie Katarzyna?! Klasyczny romans -
      fakt, ale za to solidnie podparty faktami historycznymi z XV-wiecznej Francji.
      Film nakręcono na podstawie powieści Juliette Benzoni. Oczywiście nie stawiam
      tego na świąteczny hit (seria liczyła 15 odcinków), ale ponowna emisja
      sprawiłaby mi (i wielu osobom, które po tylu latach przypominają go na forum)
      wielką przyjemność!
    • Gość: Andy Trylogia Władca Pierścieni IP: 83.238.0.* 06.12.04, 13:03
      To absolutny przebój. To jest film na święta
      • Gość: kccalden KATARZYNA IP: *.multi / 62.233.163.* 06.12.04, 13:11
        Katarzyna jak najbardziej tylko tym razem całe 60 odcinków, a poza tym może
        jakiś inny serial na podstawie powieści Juliette Benzoni "Une etoile pour
        Napoleon" lub "La Florentine" Wkońcu telewizję chyba stać na to żeby zakupić
        serial sprzed 10 lat.
        • Gość: Aguniasu Re: KATARZYNA IP: *.devs.futuro.pl 07.12.04, 11:53
          KATARZYNA.Moze ktos w koncu sie nad nami zlituje i powtorzy ten serial!!!!
          Naprawde warto go obejrzec.Przeciez "Robin Hood" byl juz tyle razy powtarzany
          a "Katarzyna" ani razu.Jesli w swieta sie nie uda to moze po swietach ja w
          kazdym razie (i nie tylko ja) baaardzo na to licze.
        • Gość: Rodzina Re: KATARZYNA IP: *.devs.futuro.pl 07.12.04, 13:47
          Blagamy powtorzcie "Katarzyne"!!!Ja moja mama i moja siostra dawno temu
          ogladalysmy ten serial obowiazkowo.Cieszymy sie ze nie tylko my go pamietamy bo
          byl naprawde super!!! A muzyka....hmm... :) cudowna

Kinga i Ola z mama
        • Gość: sylwia2812 Re: KATARZYNA IP: 212.160.143.* 09.12.04, 13:43
          stawiam na Katarzynę! Wspaniały film z rewelacyjną muzyką!!!
    • Gość: simon Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 194.150.207.* 06.12.04, 16:28
      Dawno chyba zapomniany serial "JA, Klaudiusz" z Jacobim w roli Klaudiusza. A
      potem może "M.A.S.H." i "Czas Apokalipsy"
    • Gość: Strongo-Q Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:02
      Dobry pomysł żeby telewidzowie wybierali co chcą oglądać. Ja najchętniej
      obejrzałbym:
      1.Monty P{ython'ów- "Święty Graal" albo "Żywot Briana" (a najlepiej jakby
      puścili "Latający Cyrk")
      2.serial "The Simpsons"
      3.jakiś dobry film którego jeszcze nie widziałem:)
      (Swoją drogą ciekawe czy TV w przyszłym roku zasugeruje się wynikami tego
      głosowania?)
    • Gość: J&B Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.toya.net.pl 06.12.04, 18:33
      Chcielibyśmy zobaczyć:
      1."Amelię"
      2."Drabina Jakuba"
      3."Uczta Babete".
      Dziekujemy:)
    • vikor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 06.12.04, 21:15
      "Ostatnie akordy"
      "Kobieta i mężczyzna"
      "Panie i Panowie"

'

kobieta
    • Gość: agolek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 06.12.04, 21:20
      moje skromne typy:
      1.jakaś ekranizacja "opowieści wigilijnej" na rozruszanie
      2.Mary Poppins koniecznie, bo nie widziałam, a od dawna chciałam zobaczyć
      3.no i "Magnolia" na przykład - bo "Forrest Gump" był jakiś czas temu :)
      to na razie tyle
      a, i jeszcze "To właśnie miłość" - ze względu na świąteczne tło filmu i
      nie-przesłodzony obraz miłości
      a dla koneserów - to coś z Bergmana albo lżejszy kaliber - Woody Allen
    • Gość: jaculek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.mikrolan.pl / *.crowley.pl 06.12.04, 21:36
      chętnie zobaczył bym jedną ze starszych wersji Opowieści Wigilijnej, potem
      koniecznie klasykę komedii czyli W krzywym zwierciadle-Witaj święty Mikołaju i
      na koniec Cztery wesela i pogrzeb
      • Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:07
        w święta tylko filmy muzyczne: mocne uderzenie/polski/ historia zespolu beach
        boys, historia glena millera, świąteczna gospoda, serenada w dolinie słońca i
        dwa filmy z zespołem the beatles. MUZYKA ŁAGODZI OBYCZJE!!!!!!!
        • Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:18
          W święta tyko muzyka: koncerty 1.TOM JONES 2.BEE GEES 3.TINA TURNER 4.CZERWONE
          GITARY 5.SKALDOWIE 6.THE SHADOWS i konieczne GORĄCZKA SOBOTNIEJ NOCY. Swięta
          bez N.Terientew jej infantylnej Bezludnej wyspy!!!
    • Gość: darcy Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 21:37
      Duma i uprzedzenie!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gato negro Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 07.12.04, 09:51
      1."Romeo i Julia" Zefirellego
      2.4 Pancerni i pies
      3. Wszystko tylkozeby nie bylo takie durne jak Kewin sam gdziestam!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: Pop Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.12.04, 10:16
        1.BOŻE NARODZENIE MISIA JOGI
        2.PRZEMINĘŁO Z WIATREM
        3.KRYMINAŁ AGHATY CHRISTIE-KONIECZNIE!
        4.REJS (ZAMIAST KARGULI HE HE)
        5.CO LUDZIE POWIEDZĄ (W WERSJI Z NAPISAMI!)
        6.PORZĄDNY FILM DOKUMENTALNY,NP O CARACH ROSJI
    • Gość: Leo Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.energoprojekt.gliwice.pl 07.12.04, 11:28
      - Świat wg Bundych
      - Pewnego razu na dzikim zachodzie
      - List w butelce
      • Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:57
        - RIO BRAVO
        - SIEDMIU WSPANIAŁYCH
        - MORDERSTWO W ORIENT EXPRESIE
        - DYLIŻANS
        - KLEOPATRA
        - OSTATNI SEANS FILMOWY
        - CHŁOPCY Z FERAINY
        - MOST NA RZECE KWAI
        Święta bez N.Terentiew i jej trzudki /J.Fajkowskiej,rodziny Dowborn matki i
        syna!!! A.Młynarskiej!!!/ a w jedynce bez T.Kamela!!!
    • Gość: Magduś moje pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:14
      tylko nie trylogię sienkiewicza bo znamy ją już na pamięć :) może jakieś stare
      dobre filmy? ja bym bardzo chciała zobaczyć parent trap (rodzice miejcie się na
      baczności) tylko wersję z lat 60-tych! no i oczywiście dużo dobrych bajek o
      świętym mikołaju i trochę filmów familijnych o tej samej tematyce. p.s. tylko
      nie puszczajcie Księcia w nowym yorku!! kiedyś to bardzo lubiłam ale odkąd
      polsat puścił to 4 razy w ciągu 2 miesięcy nie mogę na tym wysiedzieć. bardzo
      bym też prosiła o ambitniejsze filmy takich reżyserów jak bergman, trier ( tu
      idioci) tylko nie zaczynających się o 3:15 w nocy.
    • Gość: kasia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.toya.net.pl 07.12.04, 15:34
      Prosze o serial "Katarzyna" reż Marion Sarraut
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka