Gość: victoria Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.12.04, 18:54 Jeszcze raz Amelia, Zakochać się i Przystanek Alaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villainous Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:04 Moje typy : 1. Bez twarzy (John Travolta, Nicolas Cage) 2. Matrix Reaktywacja 3. Godziny szczytu 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.com.pl / *.com.pl 04.12.04, 19:07 Dziennik Bridget Jones Miasteczko Twin Peaks MatriX ---trylogia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola 20 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 04.12.04, 19:25 1.Good bye Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania32 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.mikolow.net 04.12.04, 19:40 "Tom Jones"; "Bridget Jones"; "Wichrowe wzgórza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeli Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 20:52 1. Świąteczna gospoda 2. Miłość po południu (Rzymskie wakacje, Śniadanie u Tiffany'ego, Jak ukraść milion dolarów, Dwoje na drodze...- w każdm razie coś z Audrey Hepburn) 3. Wydra pana Grahama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia serial "Katarzyna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:46 Ja tam bym chętnie obejrzała serial francuski sprzed lat p.t. "Katarzyna", który cieszył się, z tego co wiem, przeogromną popularnościa, a TVP puściła go tylko raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: serial "Katarzyna" IP: 80.50.5.* 10.12.04, 13:51 Serial Katarzyna jest bardzo dobrym pomysłem. Ja również go pamiętam, bardzo mi się podobał i czekam na to kiedy telewizja go puści jeszcze raz. Bardzo proszę podejść do naszych próśb na poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu ja! NEMO!NEMO!NEMO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:33 Jest tyle fajnych filmow a święta to czas kiedy można je obejrzeć Ale ta nasza wspaniala telewizja oczywiscie pusci Potop albo Sami swoi. Ja bardzo chetnie zobaczylbym: 1) Gdzie jest Nemo??? (POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2) Dzeinnik Bridget Jones 3) jakis świąteczny mogą być te dwie części Kevina samego... 4) The Ring (jest świetny - polecam!) 5) koncert Anastacii ;) Ale jestem pewny na 1000000% do kwadratu że i tak tego nie puszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.multi / 62.233.163.* 05.12.04, 19:02 KATARZYNA tak tak ijeszcze raz tak. Może zamiast puszczać ciągle te same filmy które każdy zna na wylot i w dodatku może dostać w każdej wypożyczalni znalazło by się coś dla nas fanek tego francuskiego serialu. Święta to ponoć czas cudów a ja za taki cud uznałabym właśnie gdyby Telewizja wróciła do tego serialu sprzed prawie 10 lat, a za którym ja i wiele mi podobnych bardzo tęsknimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x ..koniecznie!!..8) IP: *.tvgawex.pl 05.12.04, 19:55 ...'Pinokio' i 'Królową Śniegu', te starsze wersje są takie wspaniałe! ..a z polskich 'Miś'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Marczak Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:29 1. Ran, Akira Kurosawy, japoński 2. Słońce wschodzi raz na dzień, Henryka Kluby, polski 3. Postrzyżyny, Jirziego Menzla wg. Hrabala, czeski. Co do tego co nadadzą, to to samo co, co roku, czyli SHIT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.devs.futuro.pl 05.12.04, 23:38 KATARZYNA KATARZYNA I JESZCZE RAZ KATARZYNA.To byl swietny francuski serial.Tym bardziej ,ze nie ma mozliwosci obejrzec go na kasacie ani na DVD bo po prostu takich nie ma.Podaje adres forum, na ktorym mozna sie przekonac ilu ten serial ma fanow:forum.o2.pl/temat.php?id_p=2286969&id_f=104.Ponizej informacje na temat serialu zeby nie bylo watpliwosci o jaki chodzi: Directed by Marion Sarraut Writing credits Juliette Benzoni (novel) Genre: Drama (more) Cast overview, first billed only: Claudine Ancelot .... Catherine Legoix Pierre-Marie Escourrou .... Michel de Montsalvy/Arnaud Pascale Petit .... Sara la Noire Philippe Clay .... Barnabé Jacques Duby .... Frère Etienne Jean-François Poron .... Philippe de Bourgogne/Philippe Le Bon Dora Doll .... Ermengarde Amidou .... Abou Geneviève Casile .... La reine Yolande Christian Alers .... Mathieu Gautherin Philippe Auriault .... Landry Anne Lefébure .... Jacquette Legoix Clément Michu .... Cornelis Jacques Brucher .... Jacques de Roussay Sylvie Folgoas .... Michelle de France (more) Runtime: 26 min (60 episodes) Country: France Language: French Color: Color Sound Mix: Mono Mam nadzieje,ze nasze wpisy pomoga.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwicia Katarzyna! IP: *.it-net.pl 06.12.04, 10:09 Katarzyna! bez dwóch zdań. Przecież pół Polski oglądało dawno temu ten serial! Jeśli powtórzono Robin Hooda to dlaczego nie Katarzyna?! Klasyczny romans - fakt, ale za to solidnie podparty faktami historycznymi z XV-wiecznej Francji. Film nakręcono na podstawie powieści Juliette Benzoni. Oczywiście nie stawiam tego na świąteczny hit (seria liczyła 15 odcinków), ale ponowna emisja sprawiłaby mi (i wielu osobom, które po tylu latach przypominają go na forum) wielką przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Trylogia Władca Pierścieni IP: 83.238.0.* 06.12.04, 13:03 To absolutny przebój. To jest film na święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kccalden KATARZYNA IP: *.multi / 62.233.163.* 06.12.04, 13:11 Katarzyna jak najbardziej tylko tym razem całe 60 odcinków, a poza tym może jakiś inny serial na podstawie powieści Juliette Benzoni "Une etoile pour Napoleon" lub "La Florentine" Wkońcu telewizję chyba stać na to żeby zakupić serial sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguniasu Re: KATARZYNA IP: *.devs.futuro.pl 07.12.04, 11:53 KATARZYNA.Moze ktos w koncu sie nad nami zlituje i powtorzy ten serial!!!! Naprawde warto go obejrzec.Przeciez "Robin Hood" byl juz tyle razy powtarzany a "Katarzyna" ani razu.Jesli w swieta sie nie uda to moze po swietach ja w kazdym razie (i nie tylko ja) baaardzo na to licze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzina Re: KATARZYNA IP: *.devs.futuro.pl 07.12.04, 13:47 Blagamy powtorzcie "Katarzyne"!!!Ja moja mama i moja siostra dawno temu ogladalysmy ten serial obowiazkowo.Cieszymy sie ze nie tylko my go pamietamy bo byl naprawde super!!! A muzyka....hmm... :) cudowna Kinga i Ola z mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia2812 Re: KATARZYNA IP: 212.160.143.* 09.12.04, 13:43 stawiam na Katarzynę! Wspaniały film z rewelacyjną muzyką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 194.150.207.* 06.12.04, 16:28 Dawno chyba zapomniany serial "JA, Klaudiusz" z Jacobim w roli Klaudiusza. A potem może "M.A.S.H." i "Czas Apokalipsy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strongo-Q Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:02 Dobry pomysł żeby telewidzowie wybierali co chcą oglądać. Ja najchętniej obejrzałbym: 1.Monty P{ython'ów- "Święty Graal" albo "Żywot Briana" (a najlepiej jakby puścili "Latający Cyrk") 2.serial "The Simpsons" 3.jakiś dobry film którego jeszcze nie widziałem:) (Swoją drogą ciekawe czy TV w przyszłym roku zasugeruje się wynikami tego głosowania?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J&B Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.toya.net.pl 06.12.04, 18:33 Chcielibyśmy zobaczyć: 1."Amelię" 2."Drabina Jakuba" 3."Uczta Babete". Dziekujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
vikor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 06.12.04, 21:15 "Ostatnie akordy" "Kobieta i mężczyzna" "Panie i Panowie" ' kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agolek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 06.12.04, 21:20 moje skromne typy: 1.jakaś ekranizacja "opowieści wigilijnej" na rozruszanie 2.Mary Poppins koniecznie, bo nie widziałam, a od dawna chciałam zobaczyć 3.no i "Magnolia" na przykład - bo "Forrest Gump" był jakiś czas temu :) to na razie tyle a, i jeszcze "To właśnie miłość" - ze względu na świąteczne tło filmu i nie-przesłodzony obraz miłości a dla koneserów - to coś z Bergmana albo lżejszy kaliber - Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaculek Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.mikrolan.pl / *.crowley.pl 06.12.04, 21:36 chętnie zobaczył bym jedną ze starszych wersji Opowieści Wigilijnej, potem koniecznie klasykę komedii czyli W krzywym zwierciadle-Witaj święty Mikołaju i na koniec Cztery wesela i pogrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:07 w święta tylko filmy muzyczne: mocne uderzenie/polski/ historia zespolu beach boys, historia glena millera, świąteczna gospoda, serenada w dolinie słońca i dwa filmy z zespołem the beatles. MUZYKA ŁAGODZI OBYCZJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:18 W święta tyko muzyka: koncerty 1.TOM JONES 2.BEE GEES 3.TINA TURNER 4.CZERWONE GITARY 5.SKALDOWIE 6.THE SHADOWS i konieczne GORĄCZKA SOBOTNIEJ NOCY. Swięta bez N.Terientew jej infantylnej Bezludnej wyspy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcy Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 21:37 Duma i uprzedzenie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gato negro Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 07.12.04, 09:51 1."Romeo i Julia" Zefirellego 2.4 Pancerni i pies 3. Wszystko tylkozeby nie bylo takie durne jak Kewin sam gdziestam!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.12.04, 10:16 1.BOŻE NARODZENIE MISIA JOGI 2.PRZEMINĘŁO Z WIATREM 3.KRYMINAŁ AGHATY CHRISTIE-KONIECZNIE! 4.REJS (ZAMIAST KARGULI HE HE) 5.CO LUDZIE POWIEDZĄ (W WERSJI Z NAPISAMI!) 6.PORZĄDNY FILM DOKUMENTALNY,NP O CARACH ROSJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.energoprojekt.gliwice.pl 07.12.04, 11:28 - Świat wg Bundych - Pewnego razu na dzikim zachodzie - List w butelce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekmarek55 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: 217.153.6.* 07.12.04, 13:57 - RIO BRAVO - SIEDMIU WSPANIAŁYCH - MORDERSTWO W ORIENT EXPRESIE - DYLIŻANS - KLEOPATRA - OSTATNI SEANS FILMOWY - CHŁOPCY Z FERAINY - MOST NA RZECE KWAI Święta bez N.Terentiew i jej trzudki /J.Fajkowskiej,rodziny Dowborn matki i syna!!! A.Młynarskiej!!!/ a w jedynce bez T.Kamela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magduś moje pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:14 tylko nie trylogię sienkiewicza bo znamy ją już na pamięć :) może jakieś stare dobre filmy? ja bym bardzo chciała zobaczyć parent trap (rodzice miejcie się na baczności) tylko wersję z lat 60-tych! no i oczywiście dużo dobrych bajek o świętym mikołaju i trochę filmów familijnych o tej samej tematyce. p.s. tylko nie puszczajcie Księcia w nowym yorku!! kiedyś to bardzo lubiłam ale odkąd polsat puścił to 4 razy w ciągu 2 miesięcy nie mogę na tym wysiedzieć. bardzo bym też prosiła o ambitniejsze filmy takich reżyserów jak bergman, trier ( tu idioci) tylko nie zaczynających się o 3:15 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.toya.net.pl 07.12.04, 15:34 Prosze o serial "Katarzyna" reż Marion Sarraut Odpowiedz Link Zgłoś