Gość: Janek IP: *.elbud.krakow.pl 27.11.04, 13:55 Czy ktoś wie gdzie obecnie pracuje Tadeusz Broś? Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kogut z płotu Re: Tadeusz Broś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 01:20 a niby gdzie ??? u mnie w Teleranku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Tadeusz Broś 28.11.04, 17:54 Chyba nigdzie nie pracuje. Facet od lat ma spore problemy z gorzałą... Ostatni raz widziałem go w Tele5, ale to było dawno, w początkach tej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tadeusz Broś 28.11.04, 18:40 Swoją drogą to tylko narobił sobie dodatkowych kłopotów tą stacją, bo nie mógł od nich wyciągnąć kasy, no zresztą nie on jeden- Tele5 nikomu nie chciało zapłacić pieniędzy. A Tadzio przecież jeszcze na wiosnę robił dla Jedynki program " W cztery oczy" , nawiasem mówiąc chała straszliwa więc po paru miesiącach spadł z anteny. A co teraz on porabia nie mam pojęcia, trzeba by się rybaka zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tadeusz Broś IP: 217.153.131.* 29.11.04, 07:48 swego czasu pracował również w Telewizji Centrum, jako producent Odpowiedz Link Zgłoś