Dodaj do ulubionych

Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:28
Śliczny Jacuś i do tego dzentelmen :) spadł nam dziś jak gwiazdka z nieba w
prezencie bozonarodzeniowym. Tulipan niech się chowa - mie ta klasa, nie ten
wdzięk. Dziękujemy, pani Ilono! A swoją drogą, widać, że I. Łepkowska lubi
postać Jacka Mileckiego.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 25.12.04, 22:38
      > swoją drogą, widać, że I. Łepkowska lubi postać Jacka Mileckiego

Jacek pojedzie do Lucków z przeprosinami, zobaczy Małgoś, ta jego i Stefan
      pójdzie w odstawkę
      wersja druga - będzie pomagał Madzi przy rozwodzie
      • Gość: kasia Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:45
        Nie wiem, czy pojedzie do Lucków, ale na pewno spotka się z Iwoną Majer
        • aankaa Kasiu - potrafisz znaleźć ironię w moim poście ? 25.12.04, 23:16
          jak nie, to przeczytaj jeszcze raz
          pzdr.
      • Gość: P-77 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 00:53
        > Jacek pojedzie do Lucków z przeprosinami, zobaczy Małgoś, ta jego i Stefan
        > pójdzie w odstawkę
        Wątpię, Jacek już poznał Małgosię i nie zrobiła na nim żadnego wrażenia.
    • Gość: Aga Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: 81.15.254.* 26.12.04, 01:07
      Fajny odcineczek byl. Byly mąż idzie do bylej żony z naręczem czerwonych róż,
      milo sobie gadają, potem byly mąz i obecny kochanek tejże kobity elegancko
      rozmawiają - fakt, że to mnie trochę nawet wzruszylo. Dobre wychowanie w formie
      czystej. Reszta - nudnawa.
      • Gość: P-77 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 01:08
        Szkoda tylko, że równolegle na TVN 7 był "Gilmore Girls", ale zdaje się jutro
        jest powtórka.
    • Gość: Rupert Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 26.12.04, 01:18
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> Śliczny Jacuś i do tego dzentelmen :) spadł nam dziś jak gwiazdka z nieba w
      > prezencie bozonarodzeniowym. Tulipan niech się chowa - mie ta klasa, nie ten
      > wdzięk.

Nie ta klasa ... faktycznie, pewnie nie był by taki perfidny i wyrafinowany by
      zdradzać żonę zaraz po ślubie z kochanką w mieszkaniu żony pod jej nieobecność.
      Żeby robić coś takiego, to trzeba mieć KLASĘ której najzwyczajniej Rafałowi
      brak.
      • carrera2003 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 26.12.04, 04:00
        łojezu! Zdradzał, nie zdradzał...
        Trza przyznać że Jacuś ma urok którego Tulipanowi brak i już!
        Moja wersja:
        W drodze do Luców (bo ich też musi przeprosić - zaraz po NOrbercie i
        Chochołach ;)) zatrzyma się w pubie u Sztefena na jednego drina (którego
        oczywiście nie wypije) i ujrzy Elkę...
        ZAWŁADNIE NIMI MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA!
        • lisa_simpson Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 26.12.04, 09:56
          Mnie się podobało spotkanie dwóch kochasiów ;) Ale czy Marta musi ryczec za
          kazdym razem?

Pozatym Tulipan ma naprawde anielską cierpliwość. Ktory facet wytrzymalby
          oglądanie zdjęć byłego? Już troche przesadzaja z tą tolerancją Tulipana.
          • Gość: P-77 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:10
            Wcale nie jest wykluczone, że Jacek wróci do praktyki adwokackiej - coś w końcu
            musi robić, na samym hazardzie daleko nie zajedzie. Wtedy być może będzie
            częściej wykorzystany.
      • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 IP: *.chello.pl 26.12.04, 12:40
        Ja tam nie wierze w taka zdrade Jacka. Pod nieobecnosc Marty, w jej domu, zaraz
        po slubie ? To psychologicznie niemozliwe. Przeciez byl w niej zakochany.
        To scenarzysci sobie tak niby zdrade wymyslili, zeby byl rozwod, zeby Jacek
        zniknal, bo Gonera nie mogl grac.
        Wiec teraz to mozna rozwiazac takze scenariuszowo, ze to byla intryga Majer.
        Owszem zdrada byla ale w Moskwie, kiedy Marta byla daleko.
        A Marta wciaz ma do Jacka slabosc (w koncu kobiety kochaja drani ;)
        Jacek to facet. A Rafal to cieple kluchy w porownaniu z nim.
        Mysle ze gdyby Jacek znowu zaczal starac sie o Marte, byloby ciekawiej i kto
        wie czy by do niego nie wrocila.
        Wszystko w rekach Ilony Lepkowskiej, a ja w nia wierze. Moze sama ma slabosc do
        Jacka ? Mam nadzieje :)
        Ja tez w pierwszym momencie zachlysnelam sie Poniedzialkiem, ale teraz juz chce
        znowu powrotu Gonery. Niech powalcza o Marte. To byloby ciekawe. I w tym watku
        cos by sie zaczelo dziac.
        • Gość: delia Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 29.12.04, 22:44
          skąd ja to znam:> ja też zachłysnęłam się poniedziałkiem, szczególnie wtedy,jak
          tak ladnie o Martę sie troszczył, kiedy groziło jej niebezpieczeństwo ze strony
          Radomskiej. wydawał się być prawdziwym facetem z jajami, w dodateku porządnym.
          tylko ze nagle zrobiły się z niego ciepłe kluchy, urosły mu włosy, przestał tak
          seksownie gestykulować:D i zaczął nosić czerwoniaste koszule - Boże broń! a
          Jacek... pomimo wszystkich dowodów na to, że jest draniem, nadal uroczy. Mart w
          porę się opamięta, nie?! a scenarzyści jakoś ładnie wyprostują te niecne
          romanse itp.
          • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 IP: *.chello.pl 29.12.04, 22:52
            >[Rafal]wydawał się być prawdziwym facetem z jajami, w dodatku porządnym.
            >tylko ze nagle zrobiły się z niego ciepłe kluchy, urosły mu włosy, przestał
            >zaczął nosić czerwoniaste koszule - Boże broń! a
            > Jacek... pomimo wszystkich dowodów na to, że jest draniem, nadal uroczy.
            >Marta w porę się opamięta, nie?! a scenarzyści jakoś ładnie wyprostują te
            >niecne romanse

No wlasnie i na to licze :)
            Pozdr.
    • Gość: AntoniNA Banderas Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:06
      JAK ZWYKLE WSZYSTKO PRZESŁODZONE!
      JUŻ WIDZĘ, JAK BYŁY MĄŻ IDZIE Z KWIATAMI I PRZEPRASZA :))). ŚMIECH NA SALI!
      A CHŁOPCY ZGORSZENI SEKSEM W NAMIOIE :))) ŚMIECH NA SALI.
      A NASTĘPNY ZAKOCHANY W PANI SĘDZINIE, ZANIM BYŁY SIĘ ULOTNIŁ. ŚMIECH NA SALI!!!!
      BYŁY MĘZUŚ ŚCISKA SIĘ Z KOCHASIEM !!!! TO JUŻ ŻENUŁA...
      I TO MNA BYĆ FILM O ŻYCIU?
      KWAŚNA IDYLLA, KTÓRA NIE MA NIC RZECZYWISTOŚCI.
      KTO MA TAKIE IDEALNE ŻYCIE?
      • lisa_simpson Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 26.12.04, 12:11
        Nie wiem, czy notoryczne zdrady męża można nazwać idyllą.
    • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 IP: *.chello.pl 26.12.04, 12:20
      Tez bylam zachwycona, ze pojawil sie Jacek w takiej ilości :)
      To prawdziwy prezent pod choinke.
      Dziekuje pani Ilono !
      Ale chce jeszcze wiecej Jacka !
      GONERA WROC !
      Przeciez jeszcze wszystko mozna naprawic.
      • irenka82 Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 26.12.04, 12:58
        dla mnie kompletny bezsens-najpierw marta oglada zdjecia i gada ile to ona ma w
        sobie zalu,po czym przyjmuje kwiecie od jacentego,jakby nigdy nic zaprasza go
        na chate,gdzie koczuje obecny kochas-dlaczego? wiec na co te zale i lzy? a
        panowie powinni sobie po mordzie dac,a nie sciskac prawice z obopolna
        sympatia.ghghghhh ja chya sama zaczne pisac im scenariusze
        • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę - Mjm dziś 25.12 IP: *.chello.pl 26.12.04, 13:12
          Bo moim zdaniem ona wciaz ma slabosc do Jacka, ktorą z siebie stara sie wyprzec.
          Gdyby go nienawidzila, to by nie ogladala zdjec.
          Wiem to po sobie, mam ochote spalic zdjecia faceta, ktory mnie zdradzil. Moze
          ktoregos dnia tak wlasnie zrobie. z pewnoscia jednak nie moge patrzec na te
          zdjecia.
          Skoro ona wciaz je oglada, to znaczy, ze milosc w niej calkiem nie wygasla.
          Dlatego wciaz jest nadzieja.
          • Gość: kasia do scenarzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:31
            Chcemy Jacka!
    • Gość: AntoniNA Banderas Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:03
      A JA NADAL TWIERDZĘ, ŻE MJM JEST
      P R Z E S Ł O D Z O N E! KTO MNIE POPRZE?
    • Gość: Jawa Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:04
      Ja tylko czekałam, aż przy czułym ściskaniu rączek Jacek powie "Ty, stary, a
      jakbyś chciał zagrać w karty, to znam kilka fajnych gier".
      • irenka82 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 26.12.04, 20:46
        hahhahha,ja tak samo:)
        • Gość: AntoniNA Banderas Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:52
          no własnie, ja też
          buhahahahahaha
          • lisa_simpson Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 27.12.04, 12:27
            Podejrzewam, że Tulipan potrafi grać tylko w wojnę...Ewentualnie w makao ;)
            • scoutek Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 27.12.04, 14:26
              lisa_simpson napisała:
              > Podejrzewam, że Tulipan potrafi grać tylko w wojnę...Ewentualnie w makao ;)

i po makale, hehehehehe;))))
              • irenka82 Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 27.12.04, 18:06
                w oko umie grac
                • lisa_simpson Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 27.12.04, 18:07
                  Nie przeceniasz go za bardzo? ;)
                  • Gość: xxx Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.aster.pl 27.12.04, 18:12
                    Ale i tak chyba najfajniejsze będzie jak martw będzie w ciąży tylko nie będzie
                    wiedziała z kim!!!
                    • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.12 IP: *.chello.pl 27.12.04, 18:16
                      Juz kiedys byl taki motyw w serialu, tylko nie pamietam w jakim.
                      Zreszta z Jackiem byla bardzo dawno, wiec to niemozliwe.
      • Gość: Gosia Re: Gonera pod choinkę-Mjm dziś 25.11 IP: *.chello.pl 27.12.04, 18:14
        Trzeba pochwalić, ze sie tak ładnie zachowal przy rozstaniu. A nie robic sobie
        żarty. Moze sa jeszcze faceci z klasa na tym swiecie ;)
        • Gość: TVP debilom Co mnie obchodzi serial dla praczek????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:50
          A ch. mnie obchodzi jakiś serial dla debili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka