prezes24 26.12.04, 21:18 To miała być polska komedia romantyczna. Ani śmieszne, ani romantyczne, scenariusz napisany przez nieudacznika-psychopatę, gra aktorów drewniana, prawdopodobieństwo zdarzeń takie jak wygrana w totka, kicz total Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malley Re: Zakochani - co za chała 26.12.04, 21:36 prezes24 napisał: > To miała być polska komedia romantyczna. > Ani śmieszne, ani romantyczne, scenariusz napisany przez > nieudacznika-psychopatę, gra aktorów drewniana, prawdopodobieństwo zdarzeń > takie jak wygrana w totka, kicz total nigdy nie jest tak zle zeby niemoglo byc gorzej, mysle,ze moglo:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
prezes24 Gorsze są tylko Miodowe Lata i usta Stefana z MjM 26.12.04, 21:58 Ze wskazaniem na to ostatnie ( choć jako facet może się nie znam ). Widzieliście jak Stefan w Europa da się lubić nadstawiał kolanko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zakochani - co za chała IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 26.12.04, 23:20 a mi mimo iz jestem facetem nawet sie podobalo... moze nie arcydzielo ani nic ambitnego ale mile i lekkie w sam raz do obejrzenia z kobitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Zakochani - co za chała IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 01:08 nieudacznika-psychopatę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Zakochani - co za chała 27.12.04, 18:12 A mi się podobało. Nawet bardzo.I z chęcia obejrzę jeszcze raz. Świetna gra Opani i Cieleckiej. Bardzo dobra polska komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga32 Re: Zakochani - co za chała IP: *.aster.pl 27.12.04, 18:29 Zgadzam się. Opania świetny jak zawsze, Cielecka też. Odpowiedz Link Zgłoś