Dodaj do ulubionych

Smouktunowicz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 08:13
Przy całym szacunku ,Pani hanna nie nadaje sie do prowadzenia wiadomości ,ma
potworna manierę,udaje poważną.Polsat usiłuje nas wziąc na
przyzwyczajenie ,ale Ona naprawde nie nadaje się.POdobnie jak strasząca i
zmanierowana do dna Pochanke.popatrzcie na Panorame ,nie pamietam jak się
nazywa ,ale od niedawna prowadzi Danuta ..no niewazne i jest normalna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbycho Re: Smouktunowicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 08:41
      To sobie koleś poużywałeś na dwóch najlepszych prezenterkach niusowych. Oprocz
      Smoktunowicz i POchanke nie ma nikogo wartego uwagi w tych naszych tiwizjach.
      Fajne babki. A co to za program Panorama? Bo nie bardzo kojarze :D
      • poldek32 Re: Smouktunowicz 06.01.05, 08:53
        Hanna Smoktunowicz bardzo dobrze prowadzi Wydarzenia, które zresztą w krótkim
        czasie stały sie bardzo dobrym programem informacyjnym. Porównywanie jej do
        Pochanke jest o tyle uzasadnione, że obie mają charkter i charyzmę. Wojna
        między Faktami a Wydarzeniami wychodzi więc tylko na dobre widzom. Oby tak
        dalej.
        • Gość: M Re: Smouktunowicz IP: *.elk.mm.pl 06.01.05, 09:33
          A ja lubię panią Smoktunowicz i to,jak prowadzi "Wydarzenia".Niektórzy nie mogą
          przeboleć,że Polsatowi udało się zrobić przyzoity program informacyjny.
    • flora1 Re: Smouktunowicz 06.01.05, 10:34
      Pani Hania jest bardzo dobra, faktycznie na początku często się myliła i miała
      trochę nerwowe ruchy, ale od kiedy nie pokazują jej "latających" rąk jest coraz
      lepiej, jeszcze gdyby trochę więcej energii wkładała w czytanie wiadomości, to
      błoby idealnie! warsztatowo dogania już Justynę Pochanke, a oprócz tego ma
      jeszcze coś czego J. Pochanke nie ma..... piękną twarz.
      • Gość: Poll Re: Smouktunowicz IP: *.tvp.pl 06.01.05, 10:38
        No i dobrego fryzjera
        • Gość: Smoktunowicz Re: Smouktunowicz IP: *.torun.mm.pl 06.01.05, 12:53
          jest dobra, ale gubi się gdy ma coś dodać nie z promptera
          • kamuii2 Re: Smouktunowicz 06.01.05, 13:06
            Smoktunowicz jest tragiczna... nie porównała bym jej z Pochanke bo pomimo iż
            Justyny nie przepadam za Justyna to nie obraziła bym jej w ten sposób... a z
            Wysocką... nie nadaje się do głównego wydania na głowę bije ją Kutyna...
          • Gość: M Re: Smouktunowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:00
            to sobie przypomnij jaką żenadę Lis odstawiał, jak mu nie wyświetlali... Vide
            wojna w Kosowie... jęczał jak przy zatwardzeniu, gubił się i był -niestety-
            żałośnie prawdziwy, cudowny chłopak z Jeleniej Góry. Czy z Zielonej, bo nie
            pamiętam?
            • Gość: e Re: Smouktunowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.05, 20:23
              juz wiem!Danuta Dobrzyńska.Jest po prostu dobra,normalna ,dobry wygląd ,swoboda
              naturalność.
              Smouktunowicz jest beznadziejna tzn nie beznadziejna..tylko nie nadaje
              sie..,Pochanke walczy ztymi ustami ,nie wie czy zamknąc czy zostawic uchylone i
              duudni tym głosem jakby ktos madry jej nie powiedział ,że w przy niskim głosie
              trzeba miec góry tzw ,a nie straszyć ..Smouktunowicz tez obniża sobie głos,jest
              nienaturalna .Obie jakby realizowały swoja wizję siebi jakby stały z boku i cos
              udawały,a juz Pochanke ztymi uwagami z tym cholernym dziwnym językiem nie do
              patrzenia i słuchania.Moi złoci obie panny po prostu szkolone nie przez
              fajnych ludzi z wyczuciem.Prowadzenie informacji ,czytanie ,jest nparwde trudna
              sztuką.Polecam Danute Dobrzyńska z Panoramy.Moim zdaniem jest w porzadku,tak
              jak Durczoki,kulczycki tez w porzadku.No Panienki daleko maja do nich.Pochanke
              była świetna u Majewskiego ,symapatyczna ,naturalna (Mamy cię),a prowadząc
              Fakty staje sie odrażająco zmanierowana.przerysowana jak jakas maszyna.I to nie
              wina obu dziewczyn ale tych którzy z nimi pracuja.Choc Smouktunowicz jest po
              prostu nudna ,wyglagfda tak jak ze złego filmu o złym i groźnym gangsterze.Jest
              nieadekwatna .Nie przeczę ,ze jest jest ładna,ale cos w niej jest takjiego ,ze
              boi się ,ze zaraz się wywróci ,ale pewnie idzie do przodu.Taka stra maleńka.Ona
              jest jakas nieadekwatna.
              Wysocka jest pomyłka.Byc może to tez wina zbyt wczesnego puszcenia jej na wizję.
              Nparawde popztrzcie na Durczoka i Dobrzyńską.

I nie mówcie tu o jakiejś charyzmie ,bokazdy kto występuje codziennie w tv w
              koncu okaze sie bohaterem mas:):):):)
              One sa nie za fajne do czytania.Drażnią.
    • tiberina Re: Smouktunowicz 06.01.05, 20:22
      Dla mnie pani Hania jest cudowna kobiete. Piękna i mądra. Taka Mołkowa nie
      siega jej do stóp.
    • Gość: Jack Re: Smouktunowicz IP: *.aster.pl 06.01.05, 23:37
      Faktycznie, zawsze znajdzie się jakiś "e", co skrytykuje profesjonalnych i najlepszych prezenterów.
      Ta za poważna , tamta za wesoła a najlepsza jest Danuta.
      Danuta jest tak dobra że nikt nic o niej nie wie, tak normalna że niezauważalna.
      Takie Ci się podobają co?
      • gonzales22 Re: Smouktunowicz 06.01.05, 23:50
        Zgadzam się z Tiberina. Piekna,madra,elegancka, z wielka klasa. Rzadko sie
        spotyka takie kobiety. Pozdazroscic jej mezczyznie :)
        • Gość: Jack Re: Smouktunowicz IP: *.aster.pl 07.01.05, 00:01
          Pani Hania w TV wygląda rzeczywiście nieżle. Ma niezwykle telewizyjną twarz, duża fotogeniczność. Niestety w realu wygląda tragicznie. Jest malutka, niezauważalna, dodatkowo nie maluje się i jest blada, wypłowiała.
          Naprawdę to inna kobieta niż ta którą widzimy w TV.
          • Gość: Aktor Re: Smouktunowicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 00:13
            Jack, stary, Ty chyba inną Hanię S. widujesz. Spotykam ja dosc regularnie w
            sklepie, fakt, że jest bardzo drobna, zazwyczaj nieumalowana - zgoda, ale jest
            niesamowita laską.
            • Gość: e Re: Smouktunowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 01:40
              hahahha,Dobrzyńska od niedawna prowadzi Panorame,prowadzący ma byc prwie
              przeźroczysty ,mnie jego komentarze nie interesuja.Smouktunowicz nie ma zadnej
              klasy, o czym mówimy????Ona jes nudna.Owszem bardzo ładna ,ale co uroda ma z
              byciem dobrym prezenterem widac za mało..Durczok jest swietny i ma klasę..nie
              kręci ustami ,nie zachowuje sie nienaturalnie..Dwie najlepsze? człowiek rozpedx
              się stuknij głowa w mur.Bo wystepuja w telewizji to juz dobre?Dla mnie wazne sa
              informacje ,a nie rozszerzone nozdrza Smoutunowicz ,która stra sie byc powaza i
              sieriozna jak Rambo kiedy zbawia swiat..nie ,nie..Pochanke dudni i te jej
              grymasy.Ludzie moimzdaniem one sa żle pzreszkolone.i to cały sekret.widać ,ze
              smouktunowicz parcuje nad głosem ,bo niepotrzebnie go obniża..ktos jej nie
              powiedział ,ze najpierw ma byc naturalna,a ona jak na wojne wychodzi do
              prowadzenia tych wydarzeń.Ta jesli ją znacie prywatnie i mówicie ,ze ma klasę
              to czemu nie da troche wdzieku na ekran,przeciez to nic złego byc fajnym a nie
              strasznym.
              Ale obie moga sie uczyc od Dobrzyńskiej ,która stżem jest młoda,ale jest po
              prostu dobra.Nie ma we mnie złości tylko denerwuje mnie wasz brak
              obiektywizmu..Mozna kochac rudego ,ale nie mozna wmawiac ludziom ,że to blondyn.
              Durczok tez fajny.
              • Gość: warszawianka Obie sa bardzo kiepskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 06:28
                Trudno wiec i ja sie naraze fanom Smoktunowicz i Pochanke. Nie dyskutuje na
                temat ich urody bo mnie obie sie nie podobaja ale o gustach sie nie dyskutuje.
                Co innego jesli idzie o profesjonalizm. Najpierw Pochanke. TVN ma jakas dziwna
                sklonnosc do babochlopow. Werner, Pochanke. Kiedy jej slucham noz mi sie w
                kieszeni otwiera. To nie jest bestronny prezenter wiadomosci to ktos kto swoje
                sympatie i antypatie daje mi wyraznie odczuc. Podobnie zreszta jak Smoktunowicz.
                Kiedy Pochanke robi miny, stara sie nadac glosowi ton ironiczy to Smoktunowicz
                miedli cos w buzi, wykrzywia usta. Nie ma co ukrywac do profesjonalizmu bardzo,
                ale to bardzo im daleko. I nie od sadzajcie od czci i wiary tych, ktorym sie te
                panie nie podobaja. Bo tacy i tacy ogladaja program i kazdy ma prawo do
                indywidualnej opinii. Ja w kazdym razie kiedys ogladalam Informacje na Polsacie
                teraz przestalam ogladac Wydarzenia.
                A co do Panoramy. Niezaleznie od poziomu tego programu jakos dziwne mi sie
                wydaje, ze warszawiak go nie oglada chocby nawet sporadycznie bowiem jest tam
                wiele ciekawych informacji o naszym miescie.
                • Gość: hipoptam Re: Obie sa bardzo kiepskie IP: *.chello.pl 07.01.05, 14:57
                  tak, tak. smoktunowicz jest najlepsza.szczególnie jej złota sentencja -
                  "materiał utknął w maszynie", którą wypowiada prawie codziennie. wtedy wznosi
                  sie na swoje dziennikarskie wyżyny, które są tak wielkie jak góry w Holandii.
                  • Gość: Poll Re: Obie sa bardzo kiepskie IP: *.tvp.pl 07.01.05, 15:05
                    A co w tym dziwnego że materiał utknął w maszynie? Przecież to tylko maszyna.
    • zbychooo Re: Smouktunowicz 07.01.05, 15:38
      Pani Hania z każdym wydaniem Wydarzeń wygląda coraz bardziej apetycznie,
      dodatkowo coraz lepiej radzi sobie przed kamerą, zobaczymy czy wyniki
      oglądalności będą dalej rosły, robi się coraz ciekawiej, walka na programy
      informacyjne trwa ;)
      • Gość: e Re: Smouktunowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 20:42
        nic nie trwa ,bo wydarzeń nie da się ogladać ani faktów na tvn.
    • Gość: mień Re: Smouktunowicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 21:21
      i fakty i wydarzenia maja poziomek, a nie poziom. Ale niestety chyba właśnie to
      si,e sprzedaje. wszyscy zaniżaja, bo to sie ogląda - tzn. ludzie oglądaja. Jak
      co ś jest na poważnie - jak w panoramie to robi się nudne albo ludzie nie
      rozumieją. i wiadomości są coraz lżejsze, coraz mniej dojrzałe. tyle że jakoś
      czasem to wszystko za płytkie na tym poziomku. Może i Pochanke krytyka jest
      słuszna, ale baba wie c mówi. Hanka zrobila duze postepy od teleexpresu w
      którym zasadniczo wyglądała, ale nie rozumiała co mówi. tyle że odnosze
      wrażenie że to taie słabe jest co robi i kuma tylko troche więcej. Z Wysocka to
      samo. A jeśli chodzi o tą nową z panoramy - jesli mówimy o tej samej - brunetce
      - to sorry, ale ta to kompletnie nie rozumie co mówi - tzn. czyta i myli się w
      co drugim zdaniu jak uczennica - jak to ma być profesjonalizm to ja wole
      Pochanke - jedna z nielicznych bab, która wie co mówi. Najlepszy Kamil
      • Gość: e Re: Smouktunowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.05, 03:05
        Powaznie ? Ja mowie o Dobrzyńskiej ,ani razu nie widziałam ,zeby sie pomyliłai
        mówi ze zrozumieniem.Dzis widziałam Łukawskiego tez jets ok ,ale zgadzam
        się.ale Pochanke baroku nie moge przejść.Ona ma potworna maniere.I ja nie
        rozumiem co te kobity maja z tymi ustami,Racewicz tez ma problemz zamykaniem
        ust,pochanke tez..troszke jak ryba:)i jak konczy to zastyga z niedomknietymi.
        Najbardziej myiła sie jednak Warakomska w Panoramie,co dziwne bo jak czytała
        kiedyś w Wiadomosciach nie myliła się.Durczok najlepszy.
        Jeszce raz mówie,że za wczesnie Kobity były wpuszczone bez przeszkolenia przed
        kamere..weszły i sie zafiksowały...i teraz jest mały problem.
        Po prostu im sie kasuje wdzięk przed kamerąi naturalnośc. I juz.Dziewczyny
        Pochanke i Smouktunowicz..ja wiem jak to trudno czytać informacje,ale wrzucie
        na luz i swobode .A jak w domu mówicie cos powaznego to tez tak szalejecie z
        forma?no chyba nie...nie trzeba nic udawać więkwzej
        doniosłości ,powagi.NoPopatrzceie na Durczoka i pomyslcie czemu wam sie podoba
        i wprowadzcie te zmiany u siebie.Ja nie wiem jaki on jest prywatnie ,ale
        zakładam ,ze sympatyczny.przychodzi czyta i wychodzi .
        Świata nie zbawiacie.
        A dobrzyńska z panoramy jest niezła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka