Dodaj do ulubionych

Messy and coś tam a dobranocka

IP: *.chello.pl 06.01.05, 19:03
Co na to wasze dzieci? Mój maluch woli dobranockę i ma żal.
Obserwuj wątek
    • kamuii2 Re: Messy and coś tam a dobranocka 06.01.05, 20:30
      To najgorsze i najbardziej żenujące badziewie w tivi gorsze niż teletubisie....
      oglądanie tego jest ze szkodą dla każdego nawet niedorozwiniętego dziecka...
      Muzzy - Rulez... :)
      • Gość: gosha Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 22:25
        A moj synek uwielbia messy and lippy(chyba tak sie to pisze), oglada to
        doslownie z otwartymi ustami... Chociaz jeszcze niewiele z tego rozumie, bo ma
        dopiero roczek.
        pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki, ktore - choc male - juz maja rozne
        gusty :)
        • lolka11 Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 08:28
          Hmm,

A moja 3 latka tez to lubi... Sama sie dziwie....

Dorota
          • anmanika Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 08:38
            Moje dziecko dostaje ataku wscieklosci jak widzi Lippy and Messy, uwaza ten
            program za 100% debilny.
    • Gość: dorota Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.spinel.com.pl 07.01.05, 08:40
      Moja córeczka ma 2 latka.Kiedy leci Messy jest taka cisza,jakej w domu nie ma
      przez cały dzień.Mała siedzi z otwartą bużką i widać jej się ta baja (tak na to
      mówi)podoba.Z mężem mówimy,że mogą to dawać przez cały dzień.
      • Gość: xxx Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.chello.pl 07.01.05, 09:45
        Tylko szkoda, ze to dają w czasie Dobranocki.
        Mój maluch wolałby Boba Budowniczego albo choćby Krecika a jak widzi Lippy &
        Messy to ostentacyjnie wychodzi, bo to dla niego nie jest bajka.
    • agata_to_ja Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 10:12
      Mój czteroipółlatek na początku się irytował, a teraz dopytuje wciąż "co oni
      mówią mamusiu"? Załapał niedawno, że są różne narody i mają różne języki
      (byliśmy w Szwecji latem) i zaczyna go to fascynować. Tak więc ja jestem dość
      zadowolona, że takie "lekcje" dla maluchów wymyślono, tylko forma jest dla mnie
      taka sobie. Zwłaszcza czarownik jest dla mnie dziwny...
      • Gość: Ania Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:10
        Moja 4.5 latka też to lubi. Wyłapuje słówka,które zna i cieszy się że rozumie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka