Gość: xxx IP: *.chello.pl 06.01.05, 19:03 Co na to wasze dzieci? Mój maluch woli dobranockę i ma żal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamuii2 Re: Messy and coś tam a dobranocka 06.01.05, 20:30 To najgorsze i najbardziej żenujące badziewie w tivi gorsze niż teletubisie.... oglądanie tego jest ze szkodą dla każdego nawet niedorozwiniętego dziecka... Muzzy - Rulez... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosha Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 22:25 A moj synek uwielbia messy and lippy(chyba tak sie to pisze), oglada to doslownie z otwartymi ustami... Chociaz jeszcze niewiele z tego rozumie, bo ma dopiero roczek. pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki, ktore - choc male - juz maja rozne gusty :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 08:28 Hmm, A moja 3 latka tez to lubi... Sama sie dziwie.... Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 08:38 Moje dziecko dostaje ataku wscieklosci jak widzi Lippy and Messy, uwaza ten program za 100% debilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.spinel.com.pl 07.01.05, 08:40 Moja córeczka ma 2 latka.Kiedy leci Messy jest taka cisza,jakej w domu nie ma przez cały dzień.Mała siedzi z otwartą bużką i widać jej się ta baja (tak na to mówi)podoba.Z mężem mówimy,że mogą to dawać przez cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.chello.pl 07.01.05, 09:45 Tylko szkoda, ze to dają w czasie Dobranocki. Mój maluch wolałby Boba Budowniczego albo choćby Krecika a jak widzi Lippy & Messy to ostentacyjnie wychodzi, bo to dla niego nie jest bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Messy and coś tam a dobranocka 07.01.05, 10:12 Mój czteroipółlatek na początku się irytował, a teraz dopytuje wciąż "co oni mówią mamusiu"? Załapał niedawno, że są różne narody i mają różne języki (byliśmy w Szwecji latem) i zaczyna go to fascynować. Tak więc ja jestem dość zadowolona, że takie "lekcje" dla maluchów wymyślono, tylko forma jest dla mnie taka sobie. Zwłaszcza czarownik jest dla mnie dziwny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Messy and coś tam a dobranocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:10 Moja 4.5 latka też to lubi. Wyłapuje słówka,które zna i cieszy się że rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś