Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:27 Kurcze, licze na realizatorów, niech zrobią z KLANU jazdę a la TRAINSPOTING... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pop Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 12.01.05, 12:30 Dziabnie,czytałam streczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.crowley.pl 12.01.05, 12:40 o jakby weszli w klimat trainspoting to byłaby jazda, np Monia nurkująca w kiblu z typ zajefajnym make-upem...... ten klimacik mogli by jeszcze podkrecic jazdą a la Las Vegas Parano- oj działoby się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:41 Pani Stenia znajdzie ją w stanie najwyzszego upojenia - już dzisiaj, więc nie przegapcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 14:32 A w dragi zacznie ją zaopatrywać Matka Przeożona, czyli ta zakonnica. Tylko kto zrbiłby jazdę z przescieradłem ala Spud? Moze Rysiu, budzi się po nocy, zakłopotany niesie to przescieradło do pralki, Grazynka tłumaczy że ona to zaniesie, szarpia się, no i zawartość prześcieradła ląduje na twarzach Maciusia i jego siostrzyczek, właśnie jedzących sniadanko. Komentarz Rysia "dzieci, umyjcie rączki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:24 Ale akcja! Olka niemal stłukła pania Stenię za te jej energetyczne kanapki... Popłoch i zgroza jak w EGZORCYŚCIE... Jak zobaczyłem tę górę amfy, to myślałem, że Olka będzie fikołki pod sufitem robić. szkoda, że nie pokazali niucha na zywo. Pod koniec tego wątku Doktor powinien powiedzieć: "Następnym razem ,Oleńko, zażyj w obecności lekarza" Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 18:35 albo skonsultuj się chociaż z farmaceutą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 19:18 ary Lubicz zrobił Olce Jazdę ??? Odpowiedz Link Zgłoś