Dodaj do ulubionych

Olka dziabnie amfę???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:27
Kurcze, licze na realizatorów, niech zrobią z KLANU jazdę a la TRAINSPOTING...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pop Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 12.01.05, 12:30
      Dziabnie,czytałam streczenia.
    • Gość: KIRA Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.crowley.pl 12.01.05, 12:40
      o jakby weszli w klimat trainspoting to byłaby jazda, np Monia nurkująca w
      kiblu z typ zajefajnym make-upem...... ten klimacik mogli by jeszcze podkrecic
      jazdą a la Las Vegas Parano- oj działoby się
    • Gość: kazio Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:41
      Pani Stenia znajdzie ją w stanie najwyzszego upojenia - już dzisiaj, więc nie
      przegapcie!
    • ron_obvious Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 14:32
      A w dragi zacznie ją zaopatrywać Matka Przeożona, czyli ta zakonnica. Tylko kto
      zrbiłby jazdę z przescieradłem ala Spud? Moze Rysiu, budzi się po nocy,
      zakłopotany niesie to przescieradło do pralki, Grazynka tłumaczy że ona to
      zaniesie, szarpia się, no i zawartość prześcieradła ląduje na twarzach Maciusia
      i jego siostrzyczek, właśnie jedzących sniadanko. Komentarz Rysia "dzieci,
      umyjcie rączki".
    • Gość: fan Re: Olka dziabnie amfę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:24
      Ale akcja! Olka niemal stłukła pania Stenię za te jej energetyczne kanapki...
      Popłoch i zgroza jak w EGZORCYŚCIE...
      Jak zobaczyłem tę górę amfy, to myślałem, że Olka będzie fikołki pod sufitem
      robić. szkoda, że nie pokazali niucha na zywo.
      Pod koniec tego wątku Doktor powinien powiedzieć: "Następnym razem ,Oleńko,
      zażyj w obecności lekarza"
      • invicta1 Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 18:35
        albo skonsultuj się chociaż z farmaceutą:)
        • kamuii2 Re: Olka dziabnie amfę??? 12.01.05, 19:18
          ary Lubicz zrobił Olce Jazdę ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka