Gość: DagnyJuel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:18 Jest moja najbardziej znielubiona postacia MJM...ALE NIE MA ODPOWIEDNIEJ KSYWKI..może Maria Magdalena??Nie...to za słabe!!Licze na was i czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.gostyn.pl / 217.97.143.* 28.01.05, 10:21 Może Dolorosa? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 10:23 albo JAN-bo wszystkim usługuje, a szczególnie ciotce samo zło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleni Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:32 Może Cytryna (bo wiecznie wykrzywiona) vel Płaczka (ale może się mylić ze Św. Terezą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:37 dziwica grabińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:39 dziewica grabińska Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 10:40 Moim zdaniem do Hanki najlepiej pasuje ksywka 'Hanka' i tyle. Ona nie komponuje się do jakiejkolwiek ksywki - zbyt mdła i bezpłciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:42 Moja propozycja - Cielę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.crowley.pl 28.01.05, 10:49 eee tam jakie Cielę??????????????? Juz mi bardziej ta dziwa nie dziewica pasuje!!!!! Dziwa i wiejski zaczes - PASUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 28.01.05, 10:50 wypławek biały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:01 Mimoza Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 11:05 Markumusimyporozmawiac ale to troche za długie moze Saint of Grabina? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 11:18 mnie Kożuchowska,jeszcze zanim zostala Zaczesową,zawsze kojarzyła się z "kaczuchą".ze względu na ten kaczkowaty głos.kaczuchą jest też dla mnie Domagalik.twarze też mają kaczkowate. nie mylić z Kaczorem,bo ten jest jedyny i niepowtarzalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 11:53 dla mnie bedzie zawsze Kozuchem,bez wzgledu na role Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 12:56 Pasi! Myślałam, że tylko mnie się tak kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 11:41 Św. Hanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumur Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: 62.134.128.* 28.01.05, 11:43 popieram ariwederczi: sw. Hanka ! albo swietna HaLka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 28.01.05, 12:12 może być jeszcze "lelija" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:25 futerkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:52 Mam: Kaczor czyli Donald Duck lub Hanka Duck, Kaczka-płaczka może być Kaczka - dziwaczka lub Jej Kaczęcia Wysokość:)ta kaczka to nasuneła misię po oględzinach jej dzioba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:57 Kaczka-wyżymaczka:"Nad brzegiem rzeczki <tej w Grabinie co wytwórnia z niej wodę ciągnie> niedaleko krzaczka mieszkała sobie wraz z familiją Kaczka- płaczka":) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Kaczka-Płaczka! 28.01.05, 13:16 Kaczka-Płaczka jest de best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1 futerkovva Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Kaczka-Płaczka! 28.01.05, 13:19 tak ale myslę że najlepsze bedzie jednowyrazowe, ułatwi nam gadanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybilla Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:21 Matka Polka Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:28 Ewentualny nick nie może kojarzyć się z czymś świętym, bo już jedną świętą w tym serialu mamy... Pozatym nie wiem, czy przyjmie się jakikolwiek, choćby najbardziej trafny nick, bo za bardzo przyzwyczailiśmy się po prostu do Hanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.chello.pl 28.01.05, 13:29 Święta Krowa Nic i nikt nie jej nir ruszy i te jej zbolale oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: 195.117.242.* 28.01.05, 13:29 Kaczy Dziób!!! A propos-chyba nigdy nie bylo tak sredniej aktorki o tak sredniej urodzie ktora by tak skutecznie sie wylansowala na wielka pieknosc i najlepsza polska aktorke... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:33 Gdyby nie była żonką Marka, to mogłaby być KOCHANICĄ ZACZESA.. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:37 Gdyby nie była żoną Marka, to rzeczywiście zostałaby kochanicą, tyle że Toleda. Są równie bezbarwni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:38 A może jakaś pochodna od zaczesa? loczek kędziorek, fredzelek, końska kita, zaczesnaja dziewka... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:44 No ale może coś nawiązujące do tego CZEGOŚ na głowie, w czym kiedyś wystąpiła? Mówie o tym pączku (?) ok. 7 cm nad czołem... TO chyba robiło za kok, albo coś... Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:46 Witaj Hiacyno ;) Może znajdzie się jakaś fotka dla przypomnienia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:47 Koko Zaczes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:54 może kaczuchanka? rzeczywiście, ma trochę z kaczuszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 14:19 hiacynta_bukiet napisała: > No ale może coś nawiązujące do tego CZEGOŚ na głowie, w czym kiedyś wystąpiła? > Mówie o tym pączku (?) ok. 7 cm nad czołem... TO chyba robiło za kok, albo > coś... albo struś:)) ta fota wryła mi się w pamięć do końca życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
oregon Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 16:24 To coś na głowie przypominało raczej kapelusz pewnego grzyba zwanego czubajka lub kania...Więc może Czubajka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grad Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.necik.pl / *.necik.pl 28.01.05, 13:44 Pasuje mi do niej ksywa Bidula... Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 13:55 mysle sobie, ze jak kto nie przezroczysty to ksywki wala sie na niego lawinowo, role jagny odebrala hance szwagierka i jezeli kogos beda wywozic na gnoju to raczej myszke a nie pania zaczesowa zatem do hanki najbardziej komponuje sie hanka, taka marysia sierotka, w koszulinie barchanowej, na bosala i z gaskami i oczywiscie czysty krysztal bardzo jest kacza, zgoda, ale tylko HANKA na co insze to se trzeba zapracowac, panno bez paczka na przedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 14:00 es_el napisał: > mysle sobie, ze jak kto nie przezroczysty to ksywki wala sie na niego lawinowo, > > role jagny odebrala hance szwagierka i jezeli kogos beda wywozic na gnoju to > raczej myszke a nie pania zaczesowa > zatem do hanki najbardziej komponuje sie hanka, taka marysia sierotka, w > koszulinie barchanowej, na bosala i z gaskami > i oczywiscie czysty krysztal > bardzo jest kacza, zgoda, ale tylko HANKA > na co insze to se trzeba zapracowac, panno bez paczka na przedzie... no i popieram Cię w całej rooooooooooziągłości! Nijak nie mozna nic jej spłodzić jeżeli chodzi o ksywkę... Nawet KACZERBICHA do niej nie pasuje.. HANKA niech zostanie HANKĄ i tyle (podobnie jak Szteffen też bezksywowy jest chyba...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: 213.25.91.* 28.01.05, 14:01 pączek na przedzie => Donatella Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 14:07 Witam, pamiętacie Cristall z seralu o Carringtonach? może Kristal, proponuję też Biddul, Lady bida, Lady Bi, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 14:43 Już to widzę: nie przejdzie nic, bo nic do niej nie pasuje. Zostanie Hanka i już. No chyba,że się stoczy, wpadnie w złe towarzystwo albo co? Z drugiej strony, Chochoły też są bezbarwne a są Chochoły. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 14:50 ksywy nie są wyłaniane w drodze konkursów!nagle ktos coś palnie i albo sie przyjmuje,albo nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xemxija Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.01.05, 15:07 dla mnie to ona jest Hanka, niekiedy "pani Hania" ,nawet czasem mi sie kojarzy z zona Rumcajsa. Odpowiedz Link Zgłoś
wawanka1 MYDŁO 28.01.05, 16:03 bo z kolorowej ciekawej postaci kompletnie nic nie zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.chello.pl 28.01.05, 17:20 Ja juz kiedys mowilam - Matka Teresa. Ale ja stawiam na ksywe GWIAZDA, bo Kozuchowskiej ostatnio nieco odbilo i za taka wielka gwiazde robi.. te kreacje, fryzury... ze jeszcze troche i do Holywood ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_mru Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: 81.186.226.* 28.01.05, 17:37 jak ja ujrzala a w tle krawczykos akurat wokalny popis dawal to mi od razu naszlo ze una taka mona lisa, krawczykowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt przez analogie ... 28.01.05, 19:01 ... proponuje Siostrzenice_Samo_Dobro, mamy Ciotke_Samo_Zlo ... a Hania dla niej taka dobra. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: przez analogie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:05 Zaczeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alys Re: przez analogie ... IP: 212.160.192.* 28.01.05, 21:00 Hanka Odgrzejezupe, Hanka Fartuszkowa, Hanka Fartuszek. BTW, to jak się wątek Hanki rozwinął jest bardzo niewychowawcze - czarne charaktery są atrakcyjne i ładnie się ubierają, a jak kto sporządnieje to makijaż zmyć,w fartuch go i do garów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: przez analogie ... IP: *.chello.pl 28.01.05, 22:15 Odgrzejezupe mi sie bardzo podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atanazy.bazakbal Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 19:11 proponuje HANDZIA, bo ona taka handziowata jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ande Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:53 Cukiernica Odpowiedz Link Zgłoś
milesia1 Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo 28.01.05, 20:09 może św Hanka boleściwa św Hanka od Zaczesa smutna Haneczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ain Re: Konkurs na ksywkę dla Hani<MJM> rozpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:37 Markowa Ciotka. Bo taka ciotkowata i Markowa żona w serialu a prywatnie chyba lubi markowe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyr KLUSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:03 Jest nudna i bezpłciowa jak klucha. Po dzisiejszym odcinku to chyba zaadoptuje jeszcze Eryke, a ze schroniska przygranie psa bez ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_raj Jedno tylko się nasuwa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:41 KACZUCHA i basta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MjM fan Re: Jedno tylko się nasuwa:) IP: *.c154.petrotel.pl 31.01.05, 22:12 Dlaczego po prostu nie Zaczesowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Kalkuta, troskliwa misia 31.01.05, 23:27 Jak ona jeszcze charakterna byla, to ja osobiscie mowilam na nia SUCZKA. Ale teraz to sie bardziej taka bida zrobila Odpowiedz Link Zgłoś