Dodaj do ulubionych

Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.lot.pl 30.01.05, 10:18
Była w ostatniej Dyskotece Dorosłego Człowieka. Figury może Jej pozazdrościć
90% nastolatek, a uroda trwa i trwa, i jak powiedział Szewczyk - nie wiadomo
jak to się robi. Gratulacje i wszystkiego dobrego Pani Elu !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kubissimo Elżbieta Starostecka 30.01.05, 10:43
      przypadkiem trafilem na ten kawalek i nawet nie ucieklem z krzykiem (generalnie
      nie lubie tego programu), bo ciekaw bylem pani Starosteckiej. Czas faktycznie
      bardzo dla niej laskawy i wyglada swietnie, a do tego jest bardzo sympatyczna

za to rozwalily mnie kozaki prowadzacej :)))
      chociaz skoro program bazuje na wspomnieniach uwazam, ze powinna miec old-
      schoolowe relaxy. najlepiej srebrne :)

a juz kompletnie mnie zabil Szewczyk probujacy wyciagnac jakies wyznanie od p.
      Starosteckiej i jego tekst powiedziany z mina zblazowanego streczyciela "Prosze
      pani, my w tym programie rozmawiamy o wszystkim"
      :D
    • Gość: mim Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:03
      Fakt, wyglada niezle, ale moim zdaniem to zasluga chirurgow. Skora jest chyba
      nawet troche za bardzo naciagnieta i wyglada nienaturalnie.
      • Gość: widz Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: 83.168.104.* 30.01.05, 11:11
        ma tzw.woskową twarz ,typowe znamiona ingrencji plastycznej.
        • Gość: jasiu Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 30.01.05, 11:19
          A powtarzaja gdzies i ewentualnie kiedy ten program. Zawsze byłem ciekaw jak
          teraz wygląda. Znikneła z ekranów chyba pod koniec lat 70tych.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! 30.01.05, 11:36
      To chyba nie widzieliście jej w realu, w telewizji bardzo dużo mozna zrobić
      oświetleniem. Pani Starostecka ma mumiowatą nieruchomą twarz, zero mimiki chyba
      cojamniej miała z kilka operacji plastycznych.
      Mnie za to nieodmiennie rozwala pani prowadząca która ma 60 lat, a żałośnie i
      na oślep goni za młodzieżową modą, czego dowodem są albo te wstrętne buty które
      miała przedwczoraj albo jakieś czerwone rajstopki niczym mała dziewczynka. W
      ogóle oboje prowadzący są paskudni- Szewczyk wygląda gorzej od właśnej babci, a
      wspomniana wyżej pańcia też masakra , oczy ma jakieś pionowe a nie poziome.
      • Gość: matti Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 30.01.05, 12:46
        Wiesiu, tyś moim Belfegorem, upiorem z Luwru.
        • Gość: Gosia Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.01.05, 20:19
          Zdaje sie, ze jutro w Kino Polska film ze Starostecka "Skradziona kolekcja" -
          to tak a propos starych dobrych filmow. Kto jest szczesciarzem, moze zobaczyc.
          Ja nie mam :(
          Ja chce Kino Polska !!!
      • quba Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! 31.01.05, 09:05
        ciekawe jak wyglada wieslawa siemiankowska

czy to ze Pani szablowska ma 60 lat i swietnie wyglada to znaczy ze mamy ja
        zabic?
        a Pana Szewczyka utopic?

mam wrazenie ze wieslawa siemiankowska prezentuje typ zachowania, ktore sie
        nazywa "bezinteresowne swinstwo"
        otoz nic pani z tego nie ma ze tak brzydko wypowiada sie o innych
        ale zadowolona bo powiedziala cos super

zawisc zawisc zawisc

wszyscy znaja Pania Srarostecka, Szablowska, Szewczyka, i darz ich sympatia

a kto zna pania siemiankowska ?
        NIKT !
        no to przynajmniej mozna wszystkich znanych obsobaczyc
        dobrze im tak!
        a fe! pani wieslawo
    • Gość: Janek ty nekrofilu! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.01.05, 09:10
      jw
    • Gość: wij Re: Elżbieta Starostecka - ale laska !!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 10:24
      Elżbieta Starostecka była i jest piękna. Program "Wideoteka..." bardzo lubię i
      zawsze na niego czekam. Obydwoje prowadzący są świetni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka