Dodaj do ulubionych

Szokujacy obraz Moniki!

IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.05.02, 22:54
Bylem dzisiaj w Jankach kolo Warszawy w jednej z restauracji gdy nagle ku
mojemu zdziwieniu zobaczylem Monike z Piotrem (szli za reke) i jego bratem. Gdy
mlodsi ludzie ich zobaczyli od razu chcieli porozmawiac z nimi, zrobic zdjecie,
dotknac. Piotrm zgadzal sie na wszystko a Monika tylko sie krzywila i odsuwala
ze zdjec. Nagle zaczzeli szybciej isc w moim kierunku zostawiajac dzieci daleko
z tylu a z ust Moniki bardzo dokladnie wyczytalem "pierdolone dzieciaki"... tak
to wlasnie jest z gwiazdeczka Monika ktora teraz bedzie miala pieniadze Piotra
i sie uwaza za najwieksza gwiazdke Polski!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Szokujacy obraz Moniki! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 23:05
      Gość portalu: byly fan napisał(a):

> Bylem dzisiaj w Jankach kolo Warszawy w jednej z restauracji gdy nagle ku
      > mojemu zdziwieniu zobaczylem Monike z Piotrem (szli za reke) i jego bratem. Gdy
      >
      > mlodsi ludzie ich zobaczyli od razu chcieli porozmawiac z nimi, zrobic zdjecie,
      >
      > dotknac. Piotrm zgadzal sie na wszystko a Monika tylko sie krzywila i odsuwala
      > ze zdjec. Nagle zaczzeli szybciej isc w moim kierunku zostawiajac dzieci daleko
      >
      > z tylu a z ust Moniki bardzo dokladnie wyczytalem "pierdolone dzieciaki"... tak
      >
      > to wlasnie jest z gwiazdeczka Monika ktora teraz bedzie miala pieniadze Piotra
      > i sie uwaza za najwieksza gwiazdke Polski!

TEREFERE KUKU
      • Gość: max Re: Szokujacy obraz Moniki! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 09:40
        Nie wiem,czy to prawda,ale to może być prawda.Monika jest prymitywna i
        żmijowata.Kręciła coś o tym facecie swoim bez sensu,a teraz spać będzie z
        przyjacielem.
    • dominique_o Re: Szokujacy obraz Moniki! 29.05.02, 09:37
      Gość portalu: byly fan napisał(a):

> Bylem dzisiaj w Jankach kolo Warszawy w jednej z restauracji gdy nagle ku
      > mojemu zdziwieniu zobaczylem Monike z Piotrem (szli za reke) i jego bratem. Gdy
      >
      > mlodsi ludzie ich zobaczyli od razu chcieli porozmawiac z nimi, zrobic zdjecie,
      >
      > dotknac. Piotrm zgadzal sie na wszystko a Monika tylko sie krzywila i odsuwala
      > ze zdjec. Nagle zaczzeli szybciej isc w moim kierunku zostawiajac dzieci daleko
      >
      > z tylu a z ust Moniki bardzo dokladnie wyczytalem "pierdolone dzieciaki"... tak
      >
      > to wlasnie jest z gwiazdeczka Monika ktora teraz bedzie miala pieniadze Piotra
      > i sie uwaza za najwieksza gwiazdke Polski!

Rozumiem, ze podsluchalas, ze Piotr da Jej kase ?
      Nie czekam na odpowiedz.... tylko powiem: Kobieto, przykro mi !!!
      • Gość: marcin Re: Szokujacy obraz Moniki! IP: *.poznan.multinet.pl 29.05.02, 14:11
        Ludzie, dajcie sobie spokój z Brochacką. Nie warto o niej pisać. Dziewczyna
        jest pusta jak bęben i bardzo prosta. Ma 22 lata a życiu zdołała skończyć
        jedynie podstawówkę,zrobić kilka operacji plastycznych, rozwieść się i wpędzić
        w pieluchy. Jak to jest, że modelka ze znanej paryskiej agencji nie może w
        Polsce znaleźć pracy w branży?????? Ludzie Wy wierzycie w te bzdury które ona
        opowiada?? Przecież nawet się poruszać z gracją nie potrafi, a poza tym ktoś
        sprawdził i okazało się, że żadna taka nigdy z tą agencją nie współpracowała.
        Może ona jeździła do Paryża, ale śmiem twierdzić, że w nieco innym celu. Laska
        szuka wyłącznie SPONSORA!!!!!!! To główna rzecz, na jakiej się w życiu
        koncentruje. Mam nadzieję, że ludzie szybko otworzą Chemikowi oczy.
        Jak czytam te pełne zachwytu nad Moniką posty niektórych panów na forum to nie
        mogę się nadziwić co Wam się w niej podoba??????? "O mnie też mówią facet" i na
        zadane pytanie odpowiadam KOMPLETNIE NIC!!!!!!!!!!
        • Gość: Asia Re: Szokujacy obraz Moniki! IP: *.telia.com 29.05.02, 15:26
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> Ludzie, dajcie sobie spokój z Brochacką. Nie warto o niej pisać. Dziewczyna
          > jest pusta jak bęben i bardzo prosta. Ma 22 lata a życiu zdołała skończyć
          > jedynie podstawówkę,zrobić kilka operacji plastycznych, rozwieść się i wpędzić
          > w pieluchy. Jak to jest, że modelka ze znanej paryskiej agencji nie może w
          > Polsce znaleźć pracy w branży?????? Ludzie Wy wierzycie w te bzdury które ona
          > opowiada?? Przecież nawet się poruszać z gracją nie potrafi, a poza tym ktoś
          > sprawdził i okazało się, że żadna taka nigdy z tą agencją nie współpracowała.
          > Może ona jeździła do Paryża, ale śmiem twierdzić, że w nieco innym celu. Laska
          > szuka wyłącznie SPONSORA!!!!!!! To główna rzecz, na jakiej się w życiu
          > koncentruje. Mam nadzieję, że ludzie szybko otworzą Chemikowi oczy.
          > Jak czytam te pełne zachwytu nad Moniką posty niektórych panów na forum to nie
          > mogę się nadziwić co Wam się w niej podoba??????? "O mnie też mówią facet" i na
          >
          > zadane pytanie odpowiadam KOMPLETNIE NIC!!!!!!!!!!

Nic dodac nic ujac....fantastycznie to ujales chociaz wielu nie bedzie sie z
          toba zgadzac.

• Gość: Marcel Re: Monika jest beznadziejna IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 17:21
      Maślane, psie, rozumne oczy, usta od ucha do ucha.
    • Gość: amis Re: Szokujacy obraz Moniki! IP: *.katowice.pik-net.pl 29.05.02, 17:35
      I znowu zaczynają sypać się inwektywy. Brochacka zapewne swiętą nie jest, ale wracają znowu
      oskarżenia typu ktos, cos, gdzies, widział, słyszał. Może i dybie ona na kasę Chemika, może jest
      bardzo niedobrą dziewczynką, ale nie spotkałem nigdzie na to dowodów (poza wypowiedziami
      życzliwych i bezinteresownych). Nie wątpię oczywiscie, że tak mogło być (z wypowiedzią Moniki
      odnosnie młodych fanów) a nawet zdziwiłbym sie gdyby było inaczej. Brochacka jest już na wolnosci
      około miesiąca ma też wredny charakterek więc chyba znudziła jej się ta popularnosć u małolatów. W
      odróżnieniu od Chemika, który sam jest troche dziecinny, wyszedł z BB dwa dni temu i cieszy się, że
      go wszyscy rozpoznają i nie dają spokoju.
      • harpia1 Re: Szokujacy obraz Moniki! 30.05.02, 16:01
        Amis, jeśli tak było, jeśli tak zareagowała (fakt, tego nie wiemy, ale
        jeśli...) to nie usprawiedliwia jej miesiąc wolności! To oznacza, że jest
        chamską idiotką bez wychowania i kultury. NIC nie usprawiedliwia takiego
        odezwania się do dzieciaków (czy o dzieciakach), które w dodatku okazują jej
        zainteresowanie i sympatię. Musiała się z tym liczyć włażąc do domu BB, więc
        teraz powinna cierpliwie i ŻYCZLIWIE to znosić, Tyle, że moim zdaniem
        życzliwość nie jest jej mocną stroną.

Inna sprawa, że nie mamy i nie będziemy mieć żadnych dowodów na to, czy taka
        sytuacja, jak ta opisana, miała rzeczywiście miejsce. Może to tylko czyjś
        wymysł.

Pozdrrr...
        Harpia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka