Dodaj do ulubionych

czy Smoktunowicz ma garba

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 19:14
Trudn ogląda mi się wydarzenia na Polsacie, ponieważ Smoktunowicz zawsze
przechylona jest w jedna stronę. Nie wiem czy to wina kamery, czy też ma ona
skrzywienie kręgosłupa.
Obserwuj wątek
    • Gość: m-a Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:48
      A czy jest obowiązek oglądania "Wydarzeń"? Nic o tym nie wiem, ale może ty masz
      jakieś informacje na ten temat. Jest przymus oglądania?.
      • modotv Re: czy Smoktunowicz ma garba 03.02.05, 19:52
        Hanka napatrzyła się na prezenterki w CNN i została jej taka maniera:D
    • Gość: Anita Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:54
      A może to Ty masz skrzywienie kręgosłupa, bo dla mnie to ona siedzi prosto.
      Trochę przechyla głowę ale to drobiazg, przecież nie może siedzieć jak mumia i
      tylko poruszać ustami!
    • Gość: xx Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:10
      Konie nie moga miec garba. Tylko wielblady.
      • Gość: xyz Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:24
        terzepie tym lbem ile wlezie
    • Gość: tulenka Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:27
      A nawet gdyby miała garba to znaczy że nie może prowadzić Wydarzeń???????
      • Gość: qqlka Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:32
        garby sa teraz na topie, jeszcze tego nie wiecie?
    • Gość: mędrzec Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:39
      Dokładnie tak samo krzywo siedzi Dorota Wysocka z "Wiadomości". Może to jest
      prawicowe (albo lewicowe) odchylenie?
      • Gość: Piotr czy Smoktunowicz ma garba IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:57
        polóz telewizor na boku- obraz powinien sie wyprostowac:)
    • Gość: jim Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 04.02.05, 13:31
      Ma dwa garby.
    • michal_82 Re: czy Smoktunowicz ma garba 04.02.05, 18:57
      Tak sobie dzisiaj patrzę i rzeczywiście siedzi krzywo. Nie można jednak na
      podstawie tego stwierdzać, że ma garba, co najwyżej skrzywienie kręgosłupa.
    • Gość: Andrzej74 Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:00
      Czy wyscie poszaleli, zeby az tak się dziewczyny czepiać!!! Prowadzi coraz
      lepiej a jeśli ktos uważa, że rzuca głową, to spójrzcie na Pohanke może wtedy
      zobaczycie różnicę.
      • Gość: duraj Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:37
        garb to pryszcz, ona ma coś z ustami i zębami, brrr.
        • emgiepe Re: czy Smoktunowicz ma garba 05.02.05, 18:32
          I w ogóle jest jkaś taka cała nieświeża... Brudnawo-obślizgła
          • tezurus Re: czy Smoktunowicz ma garba 05.02.05, 21:50
            Kutyna najlepsza!!!!
    • wieslawa-siemiatkowska Re: czy Smoktunowicz ma garba 05.02.05, 21:51
      Pani Hania może miała coś nie teges, ale zauważcie, ze ona jest teraz po
      szkoleniu. Nie podchodź bez habilitacji! Mam szwagierkę w Polsacie, pracuje w
      newsroomie i mówi ona, że pani ekssmok faktycznie coś ma nierówno i nie-ten-
      teges pod … żakiecikiem. A Wy myśleliście, że napiszę pod sufitem? Nie napisze,
      bo się nawróciłam dzisiaj. Kończę z piciem.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska
      • Gość: michu Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 01:46
        Pani Hanna Smoktunowicz moze sie krzywic w ktora strone chce - i tak pozostanie
        najbardziej profesjonalna, kobieca , najlepsza krotka mowiac, prowadzaca
        dzienniki. Jest cudem wcielonym.
        • Gość: e michu..powaliło Cie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 06:39
          ona nie nadaje sie do prpwadzenia!!!!jest ładna i ładna ,ale ma jakis bład w
          sobie
    • e_katt Smoktunowicz przechodzi 06.02.05, 20:25
      metamorfozę po prostu
      i to przechylenie (do widza) jest jej efektem

odblondowują ją (widać, że kolor stopniowo zdejmują - do ciemnego chcą wrócić..
      i pewnie ten żółty blond - w przeciwieństwie do poprzedniej platyny - ma
      znaczyć, że taka jest ciepła i do widza.. i och-ach.. w ogóle taka ciepło-złota
      jak polsatowskie słoneczko)

o ile w TV4 była lodowato-platynową sztywną babką (i prosto siedzącą), z
      nadmierną mimiką ust, o tyle na Polsacie jest ciepło-złotawa, swobodniej siedzi
      (chociaż ten jej przechył do ekranu jest większy.. szcześliwie mniej forsuje
      usta - nie wygina już ich tak niemiłosiernie!)
      • Gość: wy_komp_any Re: Smoktunowicz przechodzi IP: 195.205.201.* 07.02.05, 12:42
        Ja wiem. Rzeczona pani poza wykrytym już garbem ma także platfusa, zajady i
        prawą pierś większą od lewj. Jak ona może czytać newsy?
        • irenka82 moze ma lumbago? 08.02.05, 19:20
          dzisiaj tez krzywo siedziala
    • wieslawa-siemiatkowska Re: czy Smoktunowicz ma garba 09.02.05, 12:01
      Pani Hania leczy skoliozę z Enel Medzie na Gilarskiej. Wiem to od szwagra,
      który jest tam ortopedą. Bierze 400 zeta za konsultację, która trwa 10 minut.
      Skubany.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska

• michal_82 Re: czy Smoktunowicz ma garba 28.02.05, 19:52
      Ostatnio coraz częściej oglądam Wydarzenia i niestety stwiedzam, że z tygodnia
      na tydzień pani Hania jest coraz bardziej krzywa. :( Do tego coraz mocniej
      trzepie włosami.
    • kubissimo Re: czy Smoktunowicz ma garba 28.02.05, 20:00
      tez to zauwazylem - prawie nigdy nie siedzi prosto, zawsze ma przechylona glowa
      dziwne :/
      • Gość: kapucyn Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:27
        Nie cierpiałem gwiazdy, ale muszę przyznać że zrobiła postępy
        • Gość: kapucyn Re: czy Smoktunowicz ma garba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:32
          dopiero wczytałem się w tytuł o garbie, no naprawdę jaka jest taka jest, ale
          doszukiwać się ułomności i robić z tego sensację to już chamstwo.
    • letthereberock [...] 28.02.05, 20:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka