Dodaj do ulubionych

Wydarzenia - sukces

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:42
Wydarzenia-sukces. Gratulacje dla Lisa, Smoktunowicz i reszty. Kawal dobrej
roboty. Postep ogromny. Tak trzymac. Moze nie zawsze, ale wielokrotnie mam
wrazenie, ze to juz w Polsce dziennik nr 1.
Obserwuj wątek
    • Gość: sybilla Re: Wydarzenia - sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:27
      Drodzy pracownicy Polsatu - przestancie reklamować swój program, bo to już
      staje się irytujące. To już któryś z kolei temat typu "Wydarzenia coraz
      lepsze", "Wydarzenia wyprzedziły Fakty" i tym podobne. Pisanie takich postaów
      jest bardziej śmieszne niz naturalne.
      • jk Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:00
        a skad pewnosc, ze to (i inne rzeczy) pracownik Polsatu napisal?
      • Gość: tom18 Nie jestem z polsatu IP: *.torun.mm.pl 05.02.05, 17:15
        ja byłem autorem jednego z nich a ręczę że nie jestem z polsatu
    • Gość: Walter Re: Wydarzenia - sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:57
      TVNowcy robia w portki, bo po odejsciu Lisa tylko kopiuja jego pomysly i nie sa
      w stanie wymyslic nic swojego. Rymanowski wyglada jak ucielesnienie polskiej
      prowincji, pochanke prowadzu, bo posuwa ja Pieczynski. Taki profesjonalizm z
      koziej Wolki.
      • modotv Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:09
        Kochani Pijarowcy Słonecznej Stacji,

Rozumiem, że szef ciśnie, żada efektów waszej pracy ale niech stres nie
        paralizuje waszych szarych komórek. Sukces odnosi się oryginalnoscią pomysłów,
        zresztą tego chyba nie muszę wam mówić, wystarczy spojrzeć na Foxa i to staje
        się wręcz oczywiste. Tak więc, jeśli zakładacie nowy wątek to postrajcie sie
        przynajmniej o nowy tytuł wątku. Aby ułatwić wam prace, kilka propozycji:

- "Wydarzenia- faktycznie najlpeszy program"
        - "Słońce świeci coraz jaśniej- to wielkie WYDARZENIE"
        - "Yo mathafucka, Lis Rymanowi urwał ptaka".

Pozdrawienia dla PR Polsatu :D
        • jk Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:15
          no tak, ale ja caly czas nie wiem, skad wiadomo, ze autorka watku pracuje w (czy dla) Polsacie
          modotv, zakladanie nowych i idiotycznych watkow chwalacych Wydarzenia odnosi odwrotny skutek - to typowe nie tylko dla tego forum

wiec powtorze: skad wiadomo, ze pisza tu pracownicy Polsatu?

(mozna oczywiscie analogicznie zadac pytanie: jezeli ktos chwali Fakty, to czy pracuje dla tvn? :>)
          • modotv Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:19
            Ale jestem przeciwny zakładaniu nowych, bezsensowych, powtarzających sie wątków.
            Faktycznie, działa w drugą stronę. Moje propozycje były skierowane do tych,
            którzy w przyszłości maja zamiar założyć nowy wątek zachwalający Wydarzenia, a
            nie są w stanie wysilić się i wymyślec orginalny tytuł nowego tematu.
            • jk Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:28
              wiesz, wygalada na to, ze Wydarzenia to nosny temat - pare dni temu na Kraju bylo 100 watkow, w ktorych dyskutowano o liscie wildsteina :)
              (tytuly, rzecz jasna, byly wszedzie podobne)

a tutaj widac emocje wzbudzaja Wydarzenia, pocieszajmy sie tylko, ze to tylko wczoraj i dzisiaj, bo od poniedzialku az do czwartku na topie bedzie MjM ;)
        • Gość: Poll Re: Wydarzenia - sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:29
          Mi FOX nie odpowiada za to odpowiadają mi konkurencyjne Wydzrzenia .Fakty
          bowiem chcą być bardziej amerykańskie niż sama Ameryka ale 'nie dla psa
          kiełbasa nie dla kota spyrka'(to moje ulubione porzekadło). Jak już wiesz nie
          mam umowy stałej z POLSATEM. To bardzo czysty obiektywizm z mojej strony.
          • modotv Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 16:38
            Poll, sam napisałeś: nie masz STAŁEJ umowy z Polsatem, ale umowę o dzieło to
            raczej ciężko nazwać stałą:) Nic nie sugeruję, dla jasności. A to, że Fakty są
            bardziej amerykańskie niż Ameryka już za nami, odkąd odszedł Lis zaczynają mieć
            mieszany styl. I w sumie żałuję, bo nie dsalej jak wczoraj oglądając NBC Nightly
            News pomyslałem, że może kiedyś dostanę taki produkt w Polsce, w Faktach. W
            końcu oni robią to najlepiej a prochu w programach informacyjnych sie nie
            wymyśli już, pozostaje brać przykład z tych, którzy wiedzą jak robić newsy.
            • Gość: Poll Re: Wydarzenia - sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:56
              Zle sie wyraziłem pisząc ze nie mam stałej umowy z Polsatem. Ja nie mam zadnej
              z nimi umowy. Wydarzenia są jedynym programem jaki mi się podoba w Polsacie.
              Przepraszam jeśli kogoś uraziłem przytaczajac moje ulubione porzekadło
              • modotv Re: Wydarzenia - sukces 05.02.05, 22:17
                Wydaje mi się, że ten wątek jest poprostu pozbawiony sensu, ponieważ nie
                rozmawiamy w nim o Wydarzeniach tylko szpiegujemy kto skąd pisze, gdzie pracuje
                itp. Pisząc podbijamy wątek, więc lepiej nie pisać.

Pozdrawiam
                ModoTv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka