Gość: trzaskprask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:07 powinien bezzwłocznie wyrzucić, względnie oddać do peceka swoje wdzianka bo ludzie się przy kolacji dławią jak wyskakuje przed mapę w jajecznicowym mao Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antypedal Re: pan kret od pogody IP: *.daminet.pl 11.02.05, 20:31 Dla mnie z wyglądu i głosem przypomina pedałka. OUT HIM FROM TV!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: pan kret od pogody 11.02.05, 21:22 przypadek kreta już tutaj szeroko omawiany był,dorzucę tylko,że głos ma strasznie eunuchowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: pan kret od pogody 11.02.05, 21:26 Ech, a ja go tak lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia mała pan kret od pogody jest cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:00 ELO! Pan Kret Jarosław rządzi !!!!!!!!!!! odkąd zaczął przepowiadac prognoze- zaczęłam oglądac pogode z większą częstotliwoscią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: pan kret od pogody jest cool 11.02.05, 23:19 Pogode oglądam tylko z nim :) jest zabawny i zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia :)Ale to kretńskie wdzianko mógł by zmienić to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:25 Polecam w OBI rewelacyjny środek KRET KILLER.Powinni go dołączać do gazet z programem TV GRATIS wraz z szybkim kursem wypychania paskudztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: pan kret od pogody IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 10:30 Kret jest w porzo. Smieszny koles. Prezentuje przynajmniej ta pogode na luzie, a nie z taka powaga jak np Słupkowska czy Dymecka. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: pan kret od pogody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 18:02 kuda temu pajacowi do PP.Dymeckiej i Słupkowskiej, nigdy nie oglądam prognozy z tym debilem, przełaczam na inną stację Odpowiedz Link Zgłoś
milan.ck Re: pan kret od pogody 12.02.05, 18:20 jarek luzak, wszystkie panie emerytki go lubią:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: pan kret od pogody 12.02.05, 20:04 Nie spodziewałam się, że pan Kret stanie się tak kontrowersyjną postacią w polish TV ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfakt Do fakta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:51 Sam jesteś debilam i pajacem... Odpowiedz Link Zgłoś
stiepan666 KRET = GURU 13.02.05, 23:34 LUDZIE !!! pogodę oglądam TYLKO dzięki niemu ! jest to najjaśniejsza postać w TVP ! jego gestykulacja jest po prostu perfekcyjna... w jego wystąpieniach jest tyle ekspresji... widać że gość robi to z pasją !!! KRET KULT !!!!!!!!!!!!!!!! P.S. a widzieliscie jak w "pogodzie dla kierowców" wjechał na krzesełku ??? OBY TAK DALEJ PANIE KRET !!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 08:17 Kret powinien za każdym razem wynurzać się z kopca, swoją drogą czy on ma coś wspólnego z "kopcem kreta" oetkera, bo jest takim gniotem jak to "ciasto"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfakt Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:58 Do invicta1. Alez zazdrośc i jad typowo polaczkowy z ciebie wypełza... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 09:06 Gość portalu: antyfakt napisał(a): > Do invicta1. > Alez zazdrośc i jad typowo polaczkowy z ciebie wypełza... i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9ton Re: pan kret od pogody IP: *.wil.pk.edu.pl 14.02.05, 10:17 dlaczego jad typowopolaczkowy? ja tez uwzam, ze mr. kret jest do bani. jak tylko go widze, od razu zmieniam kanal. czy to znaczy, ze tez jatrze jad? czy wszyscy ludzie o innych pogladach to wytworcy jadu?? cos tu jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 10:19 Kreta nie trzeba dobijać sam się wykańcza swoim "dowcipem" i żółtą marynarą w zimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentynka Re: pan kret od pogody IP: *.spray.net.pl 14.02.05, 10:55 Przestańcie! Boże jacy wy jestescie zawistni, siedzą i ględzą! nie macie nic innego do roboty zakompleksione ludziki? Ten facet jest cool! Jeśłi chodzi o ubrania, to o gustach się nie dyskutuje, ja nie wyobrażam go sobie w czarnym garniturze pod krawatem. Zresztą jakby wyglądał Kret w krawacie?! Bez sensu. Panie Jarku, oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 11:01 Widzę, że nie oglądałaś Wiadomości w Wigilię :) Kret wtedy wyglądał faktycznie dziwnie, ale tylko dlatego, że kontrastowało to z jego luźnym i generalnie nieprzystającym ubiorem. Ale było oczywiście schludnie i elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 [...] 15.02.05, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 [...] 15.02.05, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: invicta, znaczy - jeden ch... IP: *.chello.pl 15.02.05, 20:09 Invicta to ta wariatka siemiankowska vel siemiatkowska,która gada sama ze soba,więc nie dziwmy się jej chorym zwidom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzaskprask Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:03 pan kret dziś w gustownym mao kawowym czad kompletny wedle meteorologii ludowej idzie na zmianę pogody (ma obficie śnieżyć) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: pan kret od pogody 15.02.05, 20:06 obstawiam,że w pierwszy dzień wiosny wystąpi w czadesrkim mao w przebisniegi lub krokusy:;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:10 J.Kret jest w porządku. W końcu ktoś na luzie, normalny i naturalny. Naprawdę go lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:13 trzaskuprasku, czy Ty jesteś tym trzaskiempraskiem od pikczersów i zdjęciowego bloga ? :-) Jak tak , to miło mi : jestem Magi- Twoja fanka od lat :P ( pisałam to nie raz w komentarzach, ale nigdy nie odpowiedziales :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzaskprask Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:23 :) tym trzaskiempraskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś