Dodaj do ulubionych

pan kret od pogody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:07
powinien bezzwłocznie wyrzucić, względnie oddać do peceka swoje wdzianka
bo ludzie się przy kolacji dławią
jak wyskakuje przed mapę w jajecznicowym mao
Obserwuj wątek
    • Gość: antypedal Re: pan kret od pogody IP: *.daminet.pl 11.02.05, 20:31
      Dla mnie z wyglądu i głosem przypomina pedałka. OUT HIM FROM TV!!!!!!!!!!!!!!
    • lezka_z_posen Re: pan kret od pogody 11.02.05, 21:22
      przypadek kreta już tutaj szeroko omawiany był,dorzucę tylko,że głos ma
      strasznie eunuchowaty.
      • wieslawa-siemiankowska Re: pan kret od pogody 11.02.05, 21:26
        Ech, a ja go tak lubię.
        • Gość: mumia mała pan kret od pogody jest cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:00
          ELO! Pan Kret Jarosław rządzi !!!!!!!!!!! odkąd zaczął przepowiadac prognoze-
          zaczęłam oglądac pogode z większą częstotliwoscią :))))
          • kamuii2 Re: pan kret od pogody jest cool 11.02.05, 23:19
            Pogode oglądam tylko z nim :) jest zabawny i zawsze ma coś ciekawego do
            powiedzenia :)Ale to kretńskie wdzianko mógł by zmienić to fakt
    • Gość: sikorka Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:25
      Polecam w OBI rewelacyjny środek KRET KILLER.Powinni go dołączać do gazet z
      programem TV GRATIS wraz z szybkim kursem wypychania paskudztwa.
      • Gość: Basketcase Re: pan kret od pogody IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 10:30
        Kret jest w porzo. Smieszny koles. Prezentuje przynajmniej ta pogode na luzie,
        a nie z taka powaga jak np Słupkowska czy Dymecka. :]
        • Gość: fakt Re: pan kret od pogody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 18:02
          kuda temu pajacowi do PP.Dymeckiej i Słupkowskiej,
          nigdy nie oglądam prognozy z tym debilem,
          przełaczam na inną stację
          • milan.ck Re: pan kret od pogody 12.02.05, 18:20
            jarek luzak, wszystkie panie emerytki go lubią:)
            • lisa_simpson Re: pan kret od pogody 12.02.05, 20:04
              Nie spodziewałam się, że pan Kret stanie się tak kontrowersyjną postacią w
              polish TV ;)
          • Gość: antyfakt Do fakta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:51
            Sam jesteś debilam i pajacem...
    • stiepan666 KRET = GURU 13.02.05, 23:34
      LUDZIE !!! pogodę oglądam TYLKO dzięki niemu ! jest to najjaśniejsza postać w
      TVP ! jego gestykulacja jest po prostu perfekcyjna... w jego wystąpieniach jest
      tyle ekspresji... widać że gość robi to z pasją !!! KRET KULT !!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. a widzieliscie jak w "pogodzie dla kierowców" wjechał na krzesełku ???
      OBY TAK DALEJ PANIE KRET !!!
    • slepyleon Re: pan kret od pogody 14.02.05, 06:35
      A ja kocham pana Kreta.
      • firletka Re: pan kret od pogody 14.02.05, 08:14
        ja tez :)
        • invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 08:17
          Kret powinien za każdym razem wynurzać się z kopca, swoją drogą czy on ma coś
          wspólnego z "kopcem kreta" oetkera, bo jest takim gniotem jak to "ciasto"?
          • Gość: antyfakt Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 08:58
            Do invicta1.
            Alez zazdrośc i jad typowo polaczkowy z ciebie wypełza...
            • invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 09:06
              Gość portalu: antyfakt napisał(a):

> Do invicta1.
              > Alez zazdrośc i jad typowo polaczkowy z ciebie wypełza...
              i vice versa
              • Gość: 9ton Re: pan kret od pogody IP: *.wil.pk.edu.pl 14.02.05, 10:17
                dlaczego jad typowopolaczkowy? ja tez uwzam, ze mr. kret jest do bani. jak
                tylko go widze, od razu zmieniam kanal.
                czy to znaczy, ze tez jatrze jad?
                czy wszyscy ludzie o innych pogladach to wytworcy jadu??
                cos tu jest nie tak...
                • invicta1 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 10:19
                  Kreta nie trzeba dobijać sam się wykańcza swoim "dowcipem" i żółtą marynarą w zimie
                  • Gość: walentynka Re: pan kret od pogody IP: *.spray.net.pl 14.02.05, 10:55
                    Przestańcie! Boże jacy wy jestescie zawistni, siedzą i ględzą! nie macie nic
                    innego do roboty zakompleksione ludziki? Ten facet jest cool! Jeśłi chodzi o
                    ubrania, to o gustach się nie dyskutuje, ja nie wyobrażam go sobie w czarnym
                    garniturze pod krawatem. Zresztą jakby wyglądał Kret w krawacie?! Bez sensu.
                    Panie Jarku, oby tak dalej!
                    • michal_82 Re: pan kret od pogody 14.02.05, 11:01
                      Widzę, że nie oglądałaś Wiadomości w Wigilię :) Kret wtedy wyglądał faktycznie
                      dziwnie, ale tylko dlatego, że kontrastowało to z jego luźnym i generalnie
                      nieprzystającym ubiorem. Ale było oczywiście schludnie i elegancko.
          • veritas1 [...] 15.02.05, 20:04
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • veritas1 [...] 15.02.05, 20:04
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Zulus Re: invicta, znaczy - jeden ch... IP: *.chello.pl 15.02.05, 20:09
                Invicta to ta wariatka siemiankowska vel siemiatkowska,która gada sama ze
                soba,więc nie dziwmy się jej chorym zwidom.
                • veritas1 ze to wariatka to od razu widac 15.02.05, 20:24
    • Gość: trzaskprask Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:03
      pan kret dziś w gustownym mao kawowym
      czad kompletny
      wedle meteorologii ludowej idzie na zmianę pogody
      (ma obficie śnieżyć)
      • lezka_z_posen Re: pan kret od pogody 15.02.05, 20:06
        obstawiam,że w pierwszy dzień wiosny wystąpi w czadesrkim mao w przebisniegi
        lub krokusy:;)
        • Gość: magi Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:10
          J.Kret jest w porządku. W końcu ktoś na luzie, normalny i naturalny. Naprawdę
          go lubię!
    • Gość: magi Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:13
      trzaskuprasku, czy Ty jesteś tym trzaskiempraskiem od pikczersów i zdjęciowego
      bloga ? :-) Jak tak , to miło mi : jestem Magi- Twoja fanka od lat :P ( pisałam
      to nie raz w komentarzach, ale nigdy nie odpowiedziales :-(
      • Gość: trzaskprask Re: pan kret od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:23
        :) tym trzaskiempraskiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka