Dodaj do ulubionych

Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -FOKSAL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:00
Przegladam właśnie tą badziewną stronę i oczom nie wierzę...:)))
Może te gwiazdy tego nie widziały wcale..przecież nikt przy zdrowych zmysłach
nie zgodziłby się na zamieszczenie takich zdjęć:)

www.foksal.com.pl/new/fotk-301-16-1-1.php
Przeglądajcie i wrzucajcie tu co lepsze okazy, bo mi się nie chce wszystkiego
ogladać,a chętnie bym jakąś śmieszną antologię przejrzała:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagna Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.net.pl / 80.48.185.* 20.02.05, 13:31
      www.foksal.com.pl/new/fot-6897-186-185-1-1.php on chyba wrzucił te
      zdjęcia od razu, bez żadnej obróbki. Z lewej obcięte, z prawej do przycięcia...
      www.foksal.com.pl/new/galeria-318-1-5.php bez komentarza ;D
      www.foksal.com.pl/new/fot-8583-250-249-1-1.php max. tandeta
      www.foksal.com.pl/new/fot-8716-253-249-1-1.php to chyba jakaś pomyłka???
      www.foksal.com.pl/new/fotk-2534-65-1-1.php ROTFL
      www.foksal.com.pl/new/fotk-2544-65-1-1.php jw.

www.foksal.com.pl/new/fotk-3311-80-1-1.php to chyba przebija wszystko :D
      • Gość: :) Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:48
        Zakładając ten wątek nawet na myśl mi nie przyszło,że ubawię sie aż tak:)))
        Ja bym miała duzy problem,gdybym musiała zagłosować na najgorsze,ale ta
        Korcz,którą zapodałaś to chyba mój faworyt:)
        • Gość: anka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:49
          Wytłumaczcie mi jak to możliwe, że te wszystkie osoby dały się tak umalować,
          ubrać, wystylizować i sfotografować??? Oczu nie mają czy może ktoś je zmusił?
          • around_the_sun Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 14:00
            Nie mam pojęcia co powoduje, że ludzie pozwalają takie zdjęcia publikować
            zamiast wsadzić fotografa gołym tyłkiem w pokrzywy.
            Lwica Korcz w tych płomieniach, coś niewiarygodnego, Przybylska w paprotkach
            sama radość, ale przez Seweryn straciłam ochotę na obiad.
            Te zdjęcia są niepoprawne pod każdym względem, po prostu źle zrobione.

www.foksal.com.pl/new/fotk-329-16-1-1.php
            jedno z przypadkowo obejrzanych.
            • Gość: ana Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 02:37
              ja myślę, że to za karę. spada oglądalność jakiegos serialu - za karę posyłają
              aktorów do pana piaseckiego. gwaizdy oglądają efekty sesji i jest to tak duży
              szok, że stymuluje je do wkładania całego, naprawdę całego serca w dalszą
              pracę...;)
              a są zdjęcia polityków?
    • Gość: Aśka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 13:51
      www.foksal.com.pl/new/fotk-4345-102-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/galeria-18-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/fotk-369-18-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/fot-7978-212-163-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/fot-917-28-163-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/gale-259-1-1-165.php
      www.foksal.com.pl/new/fot-9028-259-165-1-1.php HIT
      www.foksal.com.pl/new/fotk-2480-63-1-1.php
      www.foksal.com.pl/new/gale-219-1-1-222.php HIT

No i oczywiście 3/4 zdjęć Weroniki.
      Nie sadziłam, że strona wzbudzi tyle kontrowersji pamiętajcie, że to ja ją
      przedstawiłam pierwsza hahahahahaha
    • Gość: aga Holtz paulina - lubicz aga IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 14:53
      www.foksal.com.pl/new/fot-898-28-163-1-1.php
      • umfana "kultowy" fotograf ;o) 20.02.05, 18:43
        ... albo kosmiczne beztalencie, albo... facet z jajami !!!
        Takiej polewki już dawno nie miałam a to dzięki niemu :o)
    • Gość: aga Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 14:56
      ale że też oni się zgodzili na publikację takich obciachowych zdjęc w necie????
      przeciez większość to straszna tandeta, te płomienie, stroje - o matko!!
    • Gość: aga beata scibak - englert IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 15:04
      no ona to się na pewno nie zgodziła!!!
      z takim biustem - ratujcie - toż to sam sex!!!
      www.foksal.com.pl/new/fot-3125-76-176-1-1.php
      • Gość: ecaho Re: beata scibak - englert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:10
        nie wiem, co jest nie tak z biustem Scibak w podanym przez Ciebie linku?
        Moze pomylilaś adres?
        • szafa.bojowa jak dla mnie absolutny hit i zwyciezca!!! 20.02.05, 15:23
          www.foksal.com.pl/new/fotk-286-16-1-1.php
          rotfl
        • Gość: anka Re: beata scibak - englert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:23
          Głównie to, że ciągnie się od szyi do kolan.
        • Gość: karina Re: beata scibak - englert IP: *.gl.digi.pl 20.02.05, 15:24
          "ciut" opadnięty
        • Gość: aga Re: beata scibak - englert IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 15:34
          kobiety w pewnym wieku powinny już nosić bieliznę albo pójść pod nóż. No jak
          ona wygląda????? Twoim zdaniem normalnie?
        • Gość: lola Re: beata scibak - englert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:00
          zobacz gdzie się kończy i dokąd wisi
    • tiaa1 LUDZIE H I T 20.02.05, 15:36
      www.foksal.com.pl/new/gale-74-1-1-128.php
      wylądowałam pod stołem z wrażenia
      :))))))))))))))))))))
      • Gość: szok Re: LUDZIE H I T IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 15:52
        www.foksal.com.pl/new/fot-8357-226-168-1-1.php
        to jest dopiero hicior - kozuchowska unplugged
        • Gość: xemxija Re: LUDZIE H I T IP: *.ipt.aol.com 20.02.05, 23:49
          Brrr, to wyglada jakby nogi byly od jakiejs innej baby i korpus od innej. Jak
          oni to do kupy zlozyli? Powiem Wam jedno. Ja sobie raz w zyciu dalam zrobic
          zdjecie polaroidem do prawa jazdy, zdaje sie. I myslalam, ze gorszego potwora
          niz ten na zdjeciu (niby ja, chociaz upieram sie, ze dostalam nie swoje zdjecia
          wtedy, zreszta i tak zostaly utopione w rzece, wiec juz nie sprawdze) nie
          nosila ziemska kula. Ale teraz widze, ze sa bardziej
          utalentowani "fotograficy". Przeciez widac, ze ci ludzie z tego calego atelier
          wlozyli w to troche pracy, m.in. wytrzasneli skads te szaty (szyli po nocach
          moze???!), wlozyli wysilek w przygotowanie fryzur, i jak to jest mozliwe, ze
          oni wszyscy maja taki gust?? I ci, ktorzy byli fotografowani tez sie na to
          zgodzili?? Po prostu nie moge uwierzyc w to co widze, brak mi slow...
    • Gość: aga zodiak bije nawet ścibakównę IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.02.05, 15:40
      ale jazda!
      www.foksal.com.pl/new/galeria-315-1-5.php
      www.foksal.com.pl/new/galeria-320-1-5.php
      • Gość: blubelle Re: zodiak bije nawet ścibakównę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:12
        Mam wrazenie , ze ten fotograf robi krzywdę tym ludziom, i oni nawet tego nie
        zauważają, tylko poddają się bezwarunkowo jego chorym wizjom i kiepskim
        umiejętnościom. Zwłaszcza kobiety wychodą koszmarnie. Biedactwa!
    • michal_82 Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 16:53
      Wszystko co pokazujecie to po prostu jeden wielki ROTFL.

Nie chce mi się wierzyć, że nie mają nic przeciwko publikacji takich zdjęć.
      Hehehe. Holtz, Woźniak, Ścibakówna - trudno, taka kiepska uroda czy oznaki
      starości w przypadku tej ostatniej, ale już wizje Samusionek, Kożuchowskiej czy
      zwłaszcza Korcz jako lew to już kompletna fanaberia :)
    • Gość: wielbicielka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:57
      To mój ulubieniec
      "Pozdrawiam wszystkich moich chłopaków"
      www.foksal.com.pl/new/fotk-1847-54-1-1.php
      i jeszcze jedno do kolekcji pt.
      "Taki mam mały módżek"
      www.foksal.com.pl/new/fotk-1876-54-1-1.php
      • riki_i Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 17:23
        Poza i strój wykoncypowane zdaje się na ciężkim kacu. Dwie stare zasłony zszyte
        jako sukienka to już coś. Do tego czarne gaciory jako subtelny prześwit i
        malutki gustowny diademik z plastiku. Miodzio

www.foksal.com.pl/new/fotk-1460-42-1-1.php
        • lezka_z_posen Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 17:29
          jeszcze nie mogę dojsc do siebie,po focie Korczowej:)
          a te zdjęcia nie mogą być na serio,no po prostu wierzyć mi się w to nie chce,że
          autor i modelki mogą byc zadowoone z efektu na zasadzie"łąaie wyszły".to muszą
          być jakieś jaja.
          • lezka_z_posen Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 17:35
            "ładnie wyszły"miało być,coś klawiatura mi szwankuje;)
            a ta fota weroniki książkiewicz(kto to jest??),żółte tło ,kieca z firan w
            kolorze rzadkiej kupy i te gaciory.to mnie przekonało,ze foty to jakiś żart czy
            festiwal chały i kiczu.nikt przy zdrwoych zmysłach nie strzela takich fotek;)
          • Gość: blubelle Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:35
            znalazłam diamencik, look at this:
            www.foksal.com.pl/new/fotk-1497-45-1-1.php?PHPSESSID=f947dbb05251daad621501777868c2f4
            • Gość: ana Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 02:47
              się przestraszyłam normalnie - te łańcuchy i wzrok 'spod'...
    • Gość: blubelle Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:39
      przepraszam, że wtryniam sie po raz kolejny, ale nie mogę się powstrzymać. Co
      to jakieś odrzutki z sesji dla Playboya:
      www.foksal.com.pl/new/fot-7268-195-193-1-1.php
      • Gość: gosia Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 20.02.05, 17:45
        oglądam i padam ze śmiechu
        dzięki za poprawę nastroju
        top w/g mnie:
        - Kuklińska
        - Samusionek
        - Krukówna
        - ścibakówna

ma-sa-kra
      • riki_i Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 17:49
        He he , a popatrzcie jakimi gustownymi łańcuchami związał Ewę Kuklińską ;)

www.foksal.com.pl/new/fotk-1497-45-1-1.php
        Buahahahahaha!
    • Gość: anka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:44
      Jak byłam mała, to z koleżankami przebierałyśmy się w śmieszne ciuchy, głupio
      się malowałyśmy wszystkim co było pod ręką i robiłyśmy sobie zdjęcia. Efekt był
      prawie identyczny. Może powinnam zostać fotografem lub stylistą?
      • riki_i Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 18:04
        Martwa natura a la Andrzej Piasecki

www.foksal.com.pl/new/fotk-9992-322-1-10.php
    • Gość: anka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:39
      Fotograf fotografem. Ale np na zdjęciach Rosati - ona ma tak fatalny makijaż,
      że ja nawet po pijanemu i przez sen zrobiłabym lepszy!
      • Gość: luty Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.bredband.comhem.se 20.02.05, 22:28
        Potrzezwemu nie potrafisz zdobyc sie na lepszy?
        • Gość: anka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:50
          Czytanie ze zrozumieniem to sztuka a poczucie humoru to przywilej.
    • Gość: Aśka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 19:44
      Mi to się wydaje, ze nasz nowy idol - Pan Obiektyw padnie z wrażenia jak
      zobaczy ile było wejść na jego stronę przez weekend. Wczoraj wieczorem nawet
      nie mogłam wejść bo tak była linia obciązona. Może wysłać do tego mistrza maila
      z linkiem do tego wątku co? To by się chłop chyba załamał :)
      • deczko Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 19:54
        Zodiak Lew jest najlepszy i biust Scibakownej.

Moze on im te zdjecia za darmo robil?!
        • Gość: xemxija Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.ipt.aol.com 20.02.05, 23:57
          A moze to modele mieli zaplacic, nie uiscili, to ich z zemsty bez retuszu
          ujawnil swiatu w pelnej krasie??
    • kubissimo Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 21:27
      ja juz kiedys trafilem na strone tego 'artysty' i po godzinnej glupawce
      doszedlem do wniosku, ze Ci wszyscy ludzie musza byc przymuszani do pozowania
      do tych zdjec, bo z wlasnej woli to chyba nikt by sie nie pokusil :/
      a jezeli nawet, to przeciez by nie dopuscil do publikacji tych zdjec
      koszmar
    • piekielny.twist Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 21:43
      www.foksal.com.pl/new/fotk-1397-40-1-1.php
      zdjęcie z 99 roku... gdyby było zrobione w 91 to może... ;)

swoją drogą zastanawiałam się czy to wina TYLKO fotografa czy może pań stylistek...
      • piekielny.twist Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 21:50
        > swoją drogą zastanawiałam się czy to wina TYLKO fotografa czy może pań styliste
        > k...

poprawka :)
        jednak fotograf... zobaczcie to:
        www.foksal.com.pl/new/fotk-4542-107-1-4.php
        przecież on tych zdjeć nawet nie obrabia...
        a dla porównania:
        hem.passagen.se/pointofview3/karen2.html
    • Gość: beatrix.kiddo Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 21:51
      normalnie cudo:) i ten BYTOM....
      www.foksal.com.pl/new/fot-7088-191-162-1-1.php
      słabo?;)
      • deczko Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 21:56
        Viva Najpiekniejszy buhahahaha
        www.foksal.com.pl/new/fotk-1436-40-1-1.php?
        PHPSESSID=2bd584f03f484dbbc255d2d1d9397ca1

Fotograf ma dryg do psucia wizerunku, nie ma co...
    • Gość: MM Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:11
      chcecie? Macie jeszcze szczyptę talentu Mr. Piaseckiego:
      www.foksal.com.pl/new/fot-7620-202-173-1-1.php
      • deczko Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 22:22
        Gość portalu: MM napisał(a):

> chcecie? Macie jeszcze szczyptę talentu Mr. Piaseckiego:
        > www.foksal.com.pl/new/fot-7620-202-173-1-1.php

Swietne, naprawde swietne. Dotad chyba najlepsze:))))))!

Moim zdaniem mozna sie jednak obronic przed takim barbarzynca.
        Karolina Gruszka Nie zniszczyl jej swoimi zdjeciami, ani makijazem, ani
        fryzura.
        www.foksal.com.pl/new/fotk-808-27-1-1.php
        Chociaz sorry, pomylilam sie, ten fotograf to profesjonalista...
        AAAAA
        www.foksal.com.pl/new/fotk-868-27-1-1.php
        • Gość: ehmm Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:43
          koszmar senny
          www.foksal.com.pl/new/fotk-1105-32-1-1.php
          :)
          • Gość: MM Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:50
            Po tej fotce zastanawiam się czy rzeczywiście winę ponosi tylko fotograf,
            myślę, że stylistkom tez powinno się oberwać. Chociaż to przeciez on sam sobie
            dobiera ludzi. Obstaję przy 75% winy fotografa i 25% całej bandzie
            współpracowników.
          • Gość: Jagna Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.net.pl / 80.48.185.* 20.02.05, 22:56
            o matko! słowo daję, ale się wystraszyłam :|
            W głowie mi się nie mieści, żeby te, bądź co bądź, w większości całkiem ładne
            kobitki (+ Żebrowski też niczego sobie wg mnie) tak oszpecić? BEZKARNIE? ;D Że
            też ci ludzie nie dochodzą swoich praw... Może to nie były dobrowolne sesje? Bo
            ani chybi, zanim pan AP się fotografowania naszych vipów imał, wcześniej musiał
            jakimś fotografem więziennym być abo co.
            • Gość: Wrocek Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.02.05, 23:24
              No po prostu to jest niewiarygodne. Kilka zdjęć wywołało u mnie naprawdę
              szczery rechot (Kuklinska, Pieczyńska, Deląg czy lew-Korcz). Zachodzę w głowę -
              o co tu chodzi? Cała Warszawka jak widzę lata do A. Piaseckiego się
              fotografować, dlaczego???? To zagadka godna Archiwum X.
              • piekielny.twist Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 23:33
                >Cała Warszawka jak widzę lata do A. Piaseckiego się
                >fotografować, dlaczego???? To zagadka godna Archiwum X.

pewnie było tak:
                dawno, dawno temu Mistrz uprosił jakąś gwiazdę, żeby mu 'zapozowała', a on jej
                za darmo powstałe arcydzieła odda... Po sesji aktorka pochwaliła się
                przyjaciółce, więc tamta też chciała... potem następna i następna...
                a jak się dowiedziały o tym 'jeszcze-nie-gwiazdy' też zapragnęły mieć w swojej
                kolekcji arcydzieła Mistrza... i tak to się toczy...
                "Piasecki wielkim fotografem jest" więc WYPADA się nim zachwycać i pewnie w
                DOBRYM TONIE jest u niego fotografie zrobić...
              • Gość: Waluś Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:39
                Gość portalu: Wrocek napisał(a):

> Cała Warszawka jak widzę lata do A. Piaseckiego się
                > fotografować, dlaczego???? To zagadka godna Archiwum X.

Myślę, że albo funduje im te sesje wraz z grubą dopłatą, albo stosuje jakąś
                fotograficzną pigułkę gwałtu;) Facet zatrzymał się w technice jakieś 20 lat
                temu, filtry i obróbka cyfrowa to dla niego terra incognita.
          • Gość: Riki Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:09
            No nieeeee!!!! Rewela!!! Ta Dorota Kamińska przebija wszystko!
            • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:17
              number one Dorota Kaminska ale zaraz za nia plasuje sie Korcz ala Lwica
          • michal_82 Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 23:15
            Hahahaha. Chociaż by się trochę uśmiechnęła i było by o niebo lepiej. A tak
            straszy!!!

Proszę o więcej. Chce się jeszcze pośmiać :)
            • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:20
              facet zajmuje sie tez aktami,
              wielki talent nie ma co! www.foksal.com.pl/new/galeria-323-1-10.php
              • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:23
                tak mi sie nasunelo: te wszystkie zdjecia sa jakby zywcem
                wyjete z lat osiemdziesiatych, nie uwazacie?
                a kto to jest GABI GOLD?
                www.foksal.com.pl/new/fotk-389-19-1-1.php
                • Gość: Aśka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 23:28
                  A to nie jest ta co z Drozdą prowadzi Herbatkę? Gęba znajoma, ale pewna nie
                  jestem:)
    • Gość: RATUNKU Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.com.pl / *.com.pl 20.02.05, 23:28
      No to dopiero jest tragedia w czystym wydaniu
      www.foksal.com.pl/new/fotk-5606-124-1-2.php
      toż to jakiś debil ten fotograf, to zakrawa na bark jakiejkolwiek estetyki
      • deczko Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 23:30
        To zdjecie chyba przebije wszystkie... Chociaz jest w czym wybierac...
        www.foksal.com.pl/new/fotk-3311-80-1-1.php
      • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:32
        a tu zwroccie uwage jak wyszedl nos Myszki
        www.foksal.com.pl/new/fotk-1291-37-1-1.php
        • Gość: ehmm Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:34
          ...co za fantazja... :
          www.foksal.com.pl/new/fot-7034-189-160-1-1.php
        • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:39
          i jeszcze aktorka przerobiona na upiora:
          www.foksal.com.pl/new/fotk-8972-257-1-1.php
          www.foksal.com.pl/new/fotk-8963-257-1-1.php
          oraz paulina holtz jako panienka w kapeluszu
          www.foksal.com.pl/new/fot-7955-212-163-1-1.php
          oraz stuzynska jako dama w szkaradnym kapeluszu
          www.foksal.com.pl/new/fot-3606-87-179-1-1.php
          • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:40
            uwaga: Stuzynska jako UFO
            www.foksal.com.pl/new/fot-3606-87-179-1-1.php
            • piekielny.twist Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 23:43
              jejku!!! :/

www.foksal.com.pl/new/fot-3636-87-179-1-1.php
              • deczko Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 20.02.05, 23:48
                AAAAAAAAAAAA
                Nie strasz ludzi, ja siedze w ciemnicy i tu nagle taka twarz. Boje sie...
          • michal_82 Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 01:06
            > i jeszcze aktorka przerobiona na upiora:
            > www.foksal.com.pl/new/fotk-8972-257-1-1.php
            > www.foksal.com.pl/new/fotk-8963-257-1-1.php

To akurat są bardzo dobre zdjęcia i bardzo ładnie Anetka wyszła.
        • Gość: Aśka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 23:41
          A tu faktycznie jak Mysza: www.foksal.com.pl/new/fotk-1307-37-1-1.php

Z cyklu skad oni biorą te kreacje:
          www.foksal.com.pl/new/fotk-1282-37-1-1.php
          O przepraszam już wiadomo skąd:
          stroje: Vero Moda, Galeria Centrum, Promod, Terranova
          i kogo nie wpuszczać za próg swojego domu:
          stylizacja: Ania Poszwińska i Bogusia Szubiakiewicz
          charakteryzacja: Bogusia Szubiakiewicz
          • Gość: Aśka Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 23:48
            www.foksal.com.pl/new/fot-3768-89-179-1-1.php też niezłe z tym nocnikiem
            na głowie
          • Gość: Riki Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:49
            Stroje i stylistyczne kreacje swoją lekkością i wyszukanym gustem przypominają
            mi meble znakomitej firmy Swarzędz ;)))
        • Gość: kania Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:43
          jedno wam powiem trzeba Pana fotografa poprostu udusić lub rzucić się na niego
          z pazurkami i mu twarzyczkę popieścic:
          www.foksal.com.pl/new/fot-3155-78-177-1-1.php
          • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:48
            zmasakrowali Dorote Segde!
            Grrrr gdzie on sie uczyl fotografii? na kursach dla ociemnialych?
            /z calym szacunkiem dla ociemnialych oczywiscie/
        • Gość: Gryzelda Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.tele2.pl 20.02.05, 23:47
          zastanawia mnie, dlaczego to zdjęcie nazywa się akt, skoro nawet koń jest
          ubrany... ;)
          www.foksal.com.pl/new/fotk-9996-323-1-10.php
          • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 20.02.05, 23:58
            ale kon jest ladny,
            w koncu cos temu panu wyszlo.
            • Gość: Gryzelda Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.tele2.pl 21.02.05, 00:06
              nie mówię, że nie :)
              (znaczy: tak, koń jest ładny) :)
              • Gość: ja Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:55
                koń jest ładny, bo nie ma makijażu ani stylizacji. NIestety modelka chyba ciut
                przestraszona bo nawet wodze trzyma nieprawidłowo
          • Gość: Riki Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 21.02.05, 00:03
            Hmmmm, a może małe foto Magdaleny Wójcik? Zwróćcie uwagę, jak perfekcyjnie
            wyrównał kolor podkładu na twarzy i ciele;) buhahaha choć powinienem chyba
            zapłakać, poza tym nie wierzę że ona ma tak nierówne piersi
            www.foksal.com.pl/new/galeria-319-1-5.php
            • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 21.02.05, 00:06
              a tutaj klimacik swiateczny,
              dzika mikołajka
              www.foksal.com.pl/new/fot-6837-183-166-1-1.php
              • riki_i Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 00:19
                Mniam! zwłaszcza ten drugi podbródek DZIKIEJ MIKOŁAJKI jest mocarny, to duża
                sztuka wykreować go u młodej szczupłej dziewczyny, w końcu to nie Danusia
                Błażejczyk;) Zaraz zaraz, a gdzie foty tej lwicy salonowej??? Cała Warszawka
                jest, a jej i Danki Rinn nie ma?! To niedopuszczalne!
            • Gość: nioma Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.chello.pl 21.02.05, 00:07
              auuuć, te piersi rzeczywiscie wygladaja cokolwiek dziwnie
    • pampa3 Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 01:18
      ech ja uwazam ze ten facet ma niesamowity talent :)))) to moje ulubione:
      wamp..? : www.foksal.com.pl/new/fot-7044-190-161-1-1.php
      jakie ladne zestawienie materialow..: www.foksal.com.pl/new/fotk-1305-37-
      1-1.php
      eleganckie czy seksowne..?: www.foksal.com.pl/new/fotk-1297-37-1-1.php
      back do czesania... www.foksal.com.pl/new/gale-29-1-1-164.php
      i jeszcze raz... :) www.foksal.com.pl/new/fot-968-29-164-1-1.php
      boszzzz jak on sie zabiera do tego zdjecia... :)
      www.foksal.com.pl/new/fot-951-29-164-1-1.php
      gdzie sa moje skarpetki..? www.foksal.com.pl/new/fotk-8792-255-1-1.php
      zblizenie na szyje..? www.foksal.com.pl/new/fot-2657-68-175-1-1.php
      chcesz sie bawic..? :) www.foksal.com.pl/new/fotk-1498-45-1-1.php
      chwileczke , czegos mi tu brakuje.... : www.foksal.com.pl/new/fot-1370-
      39-168-1-1.php O mam !!!! : www.foksal.com.pl/new/fot-1371-39-168-1-
      1.php
      • piekielny.twist Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 01:33

www.foksal.com.pl/new/fotk-8884-256-1-1.php
        :)))))
    • Gość: nesca Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.dsl.pipex.com 21.02.05, 02:29
      link do strony Studia Foksal jest tez atrakcja na Forum Humorum, bo rzeczywiscie
      sie tam nadaje. Te zdjecia sa przede wszystkim strasznie upozowane i to w
      najgorszym tego slowa znaczeniu - z czesto komicznym skutkiem. Poza tym sa
      fatalnej jakosci, jakies takie rozmazane, nieostre. Az trudno uwierzyc, ze nasze
      gwiazdy oddaja sie w rece takich "fachowcow" (i nie ogladaja efektow?).
    • Gość: nesca Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.dsl.pipex.com 21.02.05, 02:45
      facet obstrykal cala warsiawke, hehe.
      a czy zauwazyliscie, ze tam mozna glosowac na "najladniejsze zdjecie"?
    • Gość: santa esmeralda Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:44
      www.foksal.com.pl/new/fot-7268-195-193-1-1.php
      fotkę Krukówny z Wielkim Cycem pamiętam z jakiejś babskiej gazety (elle czy twój styl) :> serio :>
    • blubelle Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 10:59
      Wyszukiwanie "perełek " z kolekcji tego pana, to w ostatnim czasie moja
      ulubiona rozrywka. Dzięki za inspirację. Dziś przedstawiam 3 stopnie
      wtajemniczenia:

z cyklu a ja mam to wszystko w d...:
      www.foksal.com.pl/new/fotk-4333-102-1-1.php
      z cyklu mamo zabierz mnie stąd:
      www.foksal.com.pl/new/fot-5788-71-128-1-1.php
      z cyklu a mi i tak jest wszystko jedno, kariery nie zrobię:
      www.foksal.com.pl/new/fotk-3898-91-1-1.php
    • blubelle Re: Fotograf-A n d r z e j P i a s e c k i -F 21.02.05, 11:08
      Dorzucę jeszcze:
      z cyklu -chce mi się siusiu:
      www.foksal.com.pl/new/fot-5701-126-154-1-1.php
      I dodam od sibie, że ładnym kobietom ten pan raczej krzywdy nie robi, vide:
      Kumorek, Wagner, Naruszewicz, Rosińska, Grochowska, ale myślę że to akurat nie
      jego zasługa, ale ich naturalnej urody. Bardziej chodzi o to, że kobietom które
      takigo uroku nie maja, łatwo zaszkodzić, a przecież rolą fotografa jest
      wydobywać piękno, tuszować mankamenty. Cóz Bozia poskąpiła telentu. Tym
      bardziej się dziwię, że jeszcze nikt sie nie zorientował w środowisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka