Dodaj do ulubionych

Benefis Bakuły

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 14:20
wszystkie te benefisy to moizm zdaniem bzdura. sami sobie to organizują, sami
za to płacą cieżką kasę, za którą mogliby wspomóc dom dziecka. to
żenada.wystawiają się na piedestał, siedzą na tronie, udają zaskoczonych gdy
pzrychodzą goście, a sami są tego organizatorami.

Bakuła jak zwykle błyszczała :-) okropna kobieta, dobzre było widac skutki
jej nieszczęsnych operacji plastycznych, a jakie miny strzelała, jakie ona
pozy pzrybierała!!!!!!!!!
ma babsztyl mniemanie o sobie
Obserwuj wątek
    • ewita31 Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 14:23
      Fakt
      Koszmar!!!!!!!!
      • Gość: dora Re: Benefis Bakuły I NIE TYLKO IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.02.05, 14:43
        I oczywiście na widowni była Sałacka cała szczęśliwa, że na wizji. Pewnie ma
        stałą wejściówkę na te imprezy.Bakuła miała taką minę, że trudno było wyczuć,
        czy zaraz się obrazi, fuknie czy uśmiechnie. Zresztą wejścia
        kolejnych "przyjaciół" artystki też nie do końca przemyślane, np. wspomnienia o
        jej byłych mężach jakby chamskie. Zwłaszcza, że nie zawsze pokazywały ją w
        dobrym świetle. Ale najlepszy hicior to tekst sprzed lat z programu IBISEKCJA
        K. Ibisza na TVN.Bakuła powiedziała Ibiszowi wówczas, że bardzo lubi się
        całować ( temat był oczywiście o seksie).
        • scoutek Re: Benefis Bakuły I NIE TYLKO 21.02.05, 14:49
          czy jest na swiecie ktos komu teatr stu jeszcze NIE ZROBIL benefisu?
          • doradca1 Tak. Jest taka satrapa 22.02.05, 00:38
            scoutek napisała:

> czy jest na swiecie ktos komu teatr stu jeszcze NIE ZROBIL benefisu?

Tak. Kim Jong Il z Korei Północnej nie miał benefisu w teatrze Stu.
    • Gość: ikar Re: Benefis Bakuły PO co te benefisy IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.02.05, 14:52
      A gdzie występowałaby Beata Rybotycka, żona Jarosińskiego, że o Sałackiej na
      widowni nie wspomnę?
      • bm_ka Re: Benefis Bakuły PO co te benefisy 21.02.05, 14:56
        Gość portalu: ikar napisał(a):

> A gdzie występowałaby Beata Rybotycka, żona Jarosińskiego, że o Sałackiej na
        > widowni nie wspomnę?

Dobre! :-)))))) Sałacka chyba tylko na widowni benefisów pokazuje się
        w telewizorze, za to Rybotycka to żona Jasińskiego.
    • Gość: Sikorka Re: Benefis Bakuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:53
      A kim że jest u licha panna Hanna bo nie wiem? No bo chyba nie artystką malarką
      plissssss!Jej sztuka plastyczna sięga poziomu sztuki chirurgicznej tego co
      jej 'pyszczydło'poprawiał. Ten sam samozwańczy gatunek ARTYSTY.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 15:03
      Pani Bakuła jest nikim, tylko umie sie sprzedać ,wypromować i zaprzyjaźnić z
      kim trzeba. Poza tym paskudna, wredna baba- straciłam do niej jakikolwiek
      szacunek jak napisała słynną książkę o Osieckiej " Ostatni bal" czy jakoś tak-
      gdzie ze szczególami opisała ostatnie stadium raka u Agnieszki. Coś
      obrzydliwego i ta pani smie się jeszcze nazywać jej przyjaciółką. Potem
      rozpętała jeszcze aferkę z chirurgiem plastykiem, który rzekomo ją oszpecił(
      prawda była zupełnie inna) i z kupnem mieszkania od Szapołowskiej.
      Co do benefisu- to jak zwykle stały element bezrobotna i nudząca się Sałacka z
      mężulkiem na widowni i Rybotycka z tymi samymi kawałkami.
      • letthereberock trafny opis 22.02.05, 16:22
        wieslawa-siemiankowska napisała:

> Pani Bakuła jest nikim, tylko umie sie sprzedać ,wypromować i zaprzyjaźnić z
        > kim trzeba. Poza tym paskudna, wredna baba

O, to jak Wiesława! Minus "zaprzyjaźnić z kim trzeba".
        • wieslawa-siemiankowska Re: trafny opis 22.02.05, 16:28
          Hahaha, a coż ty tak za mną biegasz od wątku do wątku ?
          Nie wstyd Ci- tak latać za jakąś wariatką, wsiową buraczyną i prostakiem ?
          A nie lepiej nie zwracać na mnie uwagi i odfiltrować mojego nicka ?
    • Gość: corgan pamiętam benefis Jerzego Gruzy hehe IP: *.chello.pl 21.02.05, 15:15
      oczywiście - były same superlatywy, "40-latek" itp. laureat i goście mówili
      same "ą" i "ę". Usiłowałem dopatrzyć się na widowni Gulczasa, Yyyyrka albo
      Klaudiusza ale chyba nie przyszli. Bo rozumiem, że benefis to nie byly tylko
      litry wazeliny ale przegląd WSZYSTKICH dokonań artysty, prawda?
    • Gość: netka Re: Benefis Bakuły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 15:18
      a ja miałam wrazenie że Sałacka na widowni nabija się z Bakuły, siedziała
      chybab kolo młodej babki i cos tam sobie szeptały i usmiechały się.
      a Bakuła jest denna, niesmaczna i zadna operacja jej nie pomoże. naparwde nei
      wiem, co w niej widzieli faceci ??????????
      • Gość: ~'0'~ Re: Benefis Bakuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:26
        A mnie najbardziej rozśmieszyła jej opowieść kiedyś jak to cierpiała z tego
        powodu ze kiedyś przyznała się do tego że uprawiała sex oralny i ludzie ją potem
        wyśmiewali. Myśłałem że ze smiechu padnę jak to ona się dziwiła ze w Polsce
        ludzie tego nie akceptują i są zasciankowi i w ogóle... Buhaaaahahaha. Jak ktos
        sie chwali na lewo i prawo ze jest lachociągiem faceta który ją potem zostawił
        to czemu się z tego nie pośmiać?
        A jeszcze lepsze jest jej malarstwo. Mój wykładowca, historyk sztuki jak to
        widział to zasłaniał oczy. Obrazy Bakuły w dużej części oparte są na schyłokowej
        twórczosci tzw szkoły paryskiej i dokładniej są żenującymi wariacjami malarstwa
        Tamary Łempickiej do której Bakuła chce tak bardzo się upodobnić. Mnie tam ona
        upodabnia się do starej raszpli co to nie wie jak na się zwrócić uwagę
        • Gość: victoria Re: Benefis Bakuły IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 21.02.05, 15:36
          Mnie najbardziej rozśmieszyła zapowiedź, że Bakuła to kobieta renesansu, taka
          zdolna i wszechstronna. Jakieś minimum wiedzy o renesansie powinien mieć
          prowadzący, a nie kompromitować się nieuctwem albo wrodzoną głupotą.
          Matka p. Bakuły wyglądała lepiej niż córeczka.
    • Gość: lalka Re: Benefis Bakuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:33
      Młoda babka obok Sałackiej to przecież IBISZOWA była.
      • Gość: netka Re: Benefis Bakuły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 15:41
        nio jasne, teraz sobie przypominam !!! to Ania Ibisz, bardzo ładna kobitka :-)
        ale ponawiam pytanie: co faceci widzieli w Bakule?

w jednym artykule o niej wyczytałam, ze chciała sobie zburzyć w domu ścianę w
        łazience, żeby leżąc w wannie miała widok na salon
        nie walnięta?
        • Gość: ~'0'~ Re: Benefis Bakuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:43
          ostatecznie wannę można jeszcze wystawić na balkon, więc nie jest to chyba
          szczyt oryginalności. Generalnie te jej popisy są z gatunku "pożal się Boze"
          • Gość: netka Re: Benefis Bakuły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 16:02
            a według tej mądrej Pani, " dzieci i młodzież to podgatunek"
            • szybki_wytrysk Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 16:05
              Że tęż wam się chce pisać o takiej starej babie. Tfu !! Normalnie erekcja
              ujemna.
              A swoją drogą , to jak taki kaszalot doszedł do sławy ? Kto postawił ją na
              piedestał ?
              I z czego się śmiejecie ? Z samych siebie się śmiejecie !!!
              Zagadka , kto to powiedział ?
              • ksywa Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 16:18
                szybki_wytrysk napisał:

> I z czego się śmiejecie ? Z samych siebie się śmiejecie !!!
                > Zagadka , kto to powiedział ?
                Bodajże przewodniczący Lepper;) A przed nim na pewno kolega Gogol. Ale przy
                okazji wątku o Bakule ja się wcale nie smieję. Ja płaczę. Taka ze mnie
                litosciwa i empatyczna kobieta;) O!!! Nie to co inne ;))) pozdr,
                ksywa
                • szybki_wytrysk Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 16:24
                  Ksywa . Zimno . Klasyka rosyjska.
                  • ksywa Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 16:28
                    szybki_wytrysk napisał:

> Ksywa . Zimno . Klasyka rosyjska.

Ojej, to Gogol już nie jest klasykiem? I Rosjaninem też nie? ;)))) Czytaj
                    wolniej i uważniej oraz doceniaj współdyskutanta;P
                    • szybki_wytrysk Re: Benefis Bakuły 21.02.05, 16:33
                      Och przepraszam. To przez to ,że jestem dziś bez okularów. Poważnie :)
                      • Gość: Basketcase Re: Benefis Bakuły IP: *.icpnet.pl 21.02.05, 22:30
                        Kiedyś w jakimś wywiadzie Bakuła zapytana na ile w skali od 1 do 10 oceniłaby
                        swoją urodę, odparła, że na 9!!!! Żenada. Okropne babsko, zadufane w sobie i
                        brzydkie. Nawet kijem bym jej nie dotknął. :D
                        • Gość: daro Re: Benefis Bakuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:01
                          poprawiacie mi samopoczucie, bom myslał, że tylko ja po drugiej stronie
                          barykady babybakuły, a wszyscy w zachwytach, tak sie wszyscy w mediach
                          zachwycają tą kobitą i jej "dziełami"
                          Pani mama była w porzo, duzo ładniejsza i skromniejsz kobitka...i takiej córy
                          sie doczekała, o zgrozo...........współczujemy MAMO
                          • Gość: mary Re: Benefis Bakuły IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 21.02.05, 23:30
                            uwielbiam Was za każde słowo dotyczące w/w jubilatki:))) Też myślałam, że
                            jestem w tej mniejszości dostającej nieżytu żołądka na widok pani Hani, a tu
                            jakże miła niespodzianka!!!:)Co do "kobiety reneseansu", to jesli Alicja
                            Walczak z BB sama się taką nazwała, to to zaszczytne miano należy się również
                            naszej Hani, nieprawdaż?:))A zaraz obok widzę wybitną aktorkę dramatyczno-
                            komediowo-biesiadną, piosenkarkę i bywalczynię imprez wszelakich w jednym,
                            czyli Kasię Skrzynecką!!Itp itd.
                            Do Basketcase'a: powinieneś raczej powiedzieć: Kijem przez szmatę bym jej nie
                            dotknął. Brzmi dużo lepiej, hm?:)
    • doradca1 Małe wyjaśnienie 22.02.05, 00:35
      Mała poprawka. Oni nie płacą. Im płaci TV czyli Ty jeśli płacisz abonament a
      dokładnie Ty jeśli płacisz podatki w tym kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka