Dodaj do ulubionych

Kto ma racje? -program dla polaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:18
Bez względu na wszystko, to kto ma racje jest pierwszym programem w którym
wychodzi błuda Polaków. W studio większośc usiadła po stronie Wellman, ale za
pomoca sms widzowie poparli dawanie dupy za pieniądze...
Obserwuj wątek
    • czesiekkk Re: Kto ma racje? -program dla polaków 05.03.05, 10:10
      Ja bym usiadł po stronie Guzowskiej, bo mówiła mądrze i tylko dla niej
      oglądnąłem program do końca. To kwestia wolności i tego jak ją wykorzystujemy,
      i każdy z nią może zrobić to co chce, byle by nie szkodził innym.
      Pewnie gdyby dziewczyna miała wyjść za mąż za wspomnianego pana mimo że
      robiłaby to dla biznesu to dostałaby pochwałę, że zaradna i męża na finisz
      studiów sobie znalazła.
      • Gość: Richelieu* Re: Kto ma racje? -program dla polaków IP: *.zyg.brewet.pl 06.03.05, 16:56
        hm, dla mnie to kurestwo bez dwóch zdań. Historie "bo żona mnie nie rozumie i
        wcale ze sobą nie śpimy" już nawet ubrano w piosenkę. Uczących nazywa się
        nauczycielami, sprzedających pietruszkę sprzedawcami to z jakiej racji dających
        dupy za pieniądze nie nazywać prostytutkami.

I nie zmieniło by podejścia nawet to, że facet grający tego "zabezpieczyciela
        poziomu" podoba mi się. Gdyby nie te opłaty manipulacyjne to nie miałabym nic
        przeciwko, a tak kurestwo pozostaje kurestwem

"Decyzja należy do ciebie", czy to nie Bałtroczyk prowadził? Uwielbiam tego
        prowadzącego.

Kurka, jeden post i dwa wyznania ;)
        • michal_82 Re: Kto ma racje? -program dla polaków 06.03.05, 18:33
          > "Decyzja należy do ciebie", czy to nie Bałtroczyk prowadził? Uwielbiam tego
          > prowadzącego.

Nie. Było już tu podawane, nawet ze zdjęciami, że program prowadził Wojciech
          Starostecki. Ale rzeczywiście są do siebie podobni. :)
    • Gość: Jakusia Re: Kto ma racje? -program dla polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:00
      Chciałąm tylko rzucić małe sprostowanie. To nie jest taki pierwszy program. Nie
      wiem czy pamietacie, ale kilka lat temu w Telewizji Polskiej był nawet nie
      podobny, a identyczny program! Historia, widownia przechadzająca się tam i
      spowrotem i zakończenie zależne od telewidzów. Nie pamiętam jak się nazywał,
      ale był - mogli posilić się na coś oryginalnego!
      • Gość: makowa panienka Re: Kto ma racje? -program dla polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:15
        "Dezyzja nalezy do Ciebie", taki tytul byl na jedynce.A ten kropka w kropke
        tylko nudniejszy, bo i reklamy i Ibisz powtarza ciagle wkolo. Nie wzielo mnie.
        Oblude faktycznie bylo widac, nawet u gosci.
        • michal_82 Re: Kto ma racje? -program dla polaków 05.03.05, 15:04
          W "Decyzji nalezącej do Ciebie" było tak, że widzowie dzwonili odpowiedając na
          pytanie i które było sugestią jak ma się dana historia ma wg nich skończyć. Ale
          czy u Ibisza to samo? Tytuł "Kto ma rację" wskazuje, że historia jest
          zakończona, a widzowie mają tylko zgadnąć jak się rzeczywiście stało. Dobrze
          kumam? :)
    • Gość: pik Re: Kto ma racje? -program dla Polaków IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 12:14
      Byl program pt. "Kto ma racje?" w Jedynce. Dotyczyl Unii Europejskiej. Tak wiec
      na pewno tytyl jest plagiatem. Choc pewno niezamierzonym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka