Dodaj do ulubionych

lista najbrzydszych polskich aktorek

• Gość: anka Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:02
      Karolina Borkowska
      Agnieszka Dygant (chociaż aktorka dobra)
      Narzeczona Dowbora
      • Gość: majk Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:28
        1.Bezapelacyjnie cała obsada klanu z Czesią (Anna Powierza) na czele!!!
        2.Aktorki z polsatowskiego samego zycia
        3.Borkowska, Damięcka!!
        • Gość: Stacey Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:40
          Moja lista:
          1.Chotecka,Gawryluk,Dygant(twarze jak po zderzeniu z czyms bardzo twardym)
          2.Stuzyńska,Cichopek,Bujakiewicz(trzy panny prosto z pola)
          3.Buzkówna(dziwny,androgeniczny stwór ,"oryginalna uroda"to za mało powiedziane.

Lista naprawde ładnych moim zdaniem kobiet:
          1.Agnieszka Warchulska
          2.Anna Przybylska(choc taka z niej aktorka...)
          3.Anna Mucha(uwazam,że jest naprawde ładna)

ale NAJGORSZA i najbardziej oblesna jest "żona"Mirka z "Samego życia".szpetota
          wredota i oblecha....
          • Gość: pamela Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.orasoft.net.pl 12.03.05, 09:39
            Akurat Dygant lubię, bo nie jest lalunią, nie udaje piękności po okładkach,
            tylko normalna kobita, w dodatku dobrze gra. Piękna nie jest, to prawda.
            Warchulska i Przybylska są naprawdę ładne. Mucha- niebrzydka, choć "zimna"
            (tzn. brak jej ciepła- jakby się kto nie domyślił)
            • Gość: nesta_fan Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 08:13
              Tak naprawdę Warchulska nie jest ładna. Uważam ,że ładniejsza jest A. Dygant (
              zwłaszcza jak sobie zrobi dobry makijaż ). Ale rzeczywiście chyba najbrzydsza
              jest M. Bolly ( ma jakieś dziwne włosy ) . Urodą nie grzeszy też 'gwiazda'
              Kożuchowska. Jest jeszcze wiele, powiedzmy aktorek charakterystycznych , ale
              one nie są brane pod uwagę, bo przecież ktoś musi grać role brzydkich kobiet
              (choć podobno takich nie ma ). Mówimy o tych, które uważają, że są przepiekne ,
              a w rzeczywistości są tylko ładne.
    • Gość: Patrycja Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: 82.160.71.* 12.03.05, 10:44
      A czy ktoś tu nie zapomniał o sławnej piękności-Koroniewskiej??I te jej wsiowe
      dołeczki w policzkach-bleeee
      • Gość: misiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: . Monika Bolly IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 00:48
          Żona Mirka z "Samego Życia" to Monika Bolly. Mało kto wie, że to jej pseudonim.
          Tak naprawdę aktorka ma nazwisko Bolibrzuch. Kto nie wierzy niech obejrzy
          pierwszy film w którym wystąpiła "Marcowe migdały". Tam jest jej prawdziwe
          nazwisko.
          • Gość: anka Re: Monika Bolly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:34
            Nie oglądam Samego Życia, ale wieki temu widziałam tę panią w jakimś filmie z
            lat 70 czy 80 i wydała mi się całkiem ładna.
            • mayessa Re: Monika Bolly 21.03.05, 14:48
              www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=14993&baza=1 nazwiska
              jak widac nie ukrywa i specjalnie brzydka nie jest
    • piotr33k2 Re: lista najbrzydszych polskich aktorek 13.03.05, 01:10
      zawsze sie zastanawiam dlaczego w polskich serialach telenowelach itp.( nie
      zawsze ale czesto bardzo czesto )glówne postacie aktorek w których wszyscy nie
      wiedzieć czemu na zabój sie zakochują i mają szalone powodzenie graja aktorki
      przecietnej zeby nie powiedzieć marnej urody a te naprawde ładne snuja się
      gdzieś na drugim albo i trzecim planie ,przykładem nich bedzie m jak miłość
      gdzie beznadziejnej urody (o sexapilu nie ma nawet co mówić) pani sedzina ma
      takie szalone powodzenie u mężczyzn .
      • Gość: ola Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 08:23
        Maria Seweryn.Czesia z Klanu.Borkowska Karolka Małgocha Królikowska no i
        oczywiście Damięcka a jeszcze wszystkie aktorki Samego życia.
    • Gość: kij Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.03.05, 19:45
      Magdalena Schejbal pani komisarz z Kryminalnych jest bardzo brzydka.
    • veritas1 najbrzydsze to sa te paszczury ktore tu wpisaly... 13.03.05, 23:07
      ...nazwiska aktorow i aktorek. Daleko wam do nich a wpisujac sie tu probujecie
      leczyc kompleksy zwiazane z uroda i brakiem zapotrzebowania na wasze malo
      atrakcyjne cielko. No ale nic nie poradzicie, aktorki beda sobie wystepowac, a
      wy skonczycie przykuci do monitorow, wystukujac jakies smieszne teksciki.
      • slepyleon Re: najbrzydsze to sa te paszczury ktore tu wpisa 14.03.05, 00:43
        A skąd ty wiesz jak ja wyglądam.
        • kraxa ON wie 14.03.05, 10:38

• Gość: VINCI re;veritas 1 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 15:33
            Mylisz się żałosna panienko,ja jestem bardzo urodziwą dziołszką,dlatego szukam
            ładniejszych od siebie.
            A Ty dziecinko nie płacz przed lustrem,uroda to nie wszystko.
            następna kandydatura-Anna Samusionek.
            PZDR> MIŁEGO DNIA
            • veritas1 [...] 15.03.05, 20:12
    • orales73 Re: lista najbrzydszych polskich aktorek 15.03.05, 15:30
      Cielecka, Kożuchowska, Ostaszewska sa najbrzydsze ??? Nie mogę, po prostu ręce
      opadają
      • kraxa nie no cielecka miodzio 15.03.05, 16:59
        gdybys spotkaB ja bez stylizacji na ulicy to pewnie bys nawet nie wiedzial, ze
        to ta Twoja piekan cielecka
        • Gość: VINCI Re: nie no cielecka miodzio IP: *.aster.pl 15.03.05, 18:57
          Cielecka jest najgorsza
          jesteś na liście najbrzydszych ,chyba coiś Ci się pomerdało
          • veritas1 [...] 15.03.05, 20:23
          • ronner Sleszynska 15.03.05, 23:55
            Moim zdaniem paskudna jest Hanna Sleszynska,
            chociaz mila z niej osoba,

Rozbawiaja mnie wypowiedzi dziewczyn na tym forum,
            to takie kobiece krytykowac inne pani za to np ze sa szczuple (vide wypowiedzi
            dziewczyn na temat agaty buzek) itp
    • Gość: tofik Anna MUCHA, oczywiście. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:06
    • Gość: VINCI Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:22
      Ewa Drzyzga,Paulina chylewska,Gacia Młynarska
    • Gość: katharsis KATARZYNA BUJAKIEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:03
      pokazało dziewczę klasę u Wojewódzkiego takiej pustej to ze świecą szukać ale
      że Przybylska trzyma jej poziom to zaskoczenie małe. Na takie głupie kokiety to
      bym się wyrzygać nawet nie chciał.
      • Gość: XYZ Re: KATARZYNA BUJAKIEWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:45
        Ale mowa o tym czy głupie, czy jak wyglądają? Bo że głupie, no to już trudno,
        ale za to obie ładne, szczególnie Przybylska, za to Bujakiewicz to taka przaśna
        panna bardziej:)
    • Gość: Kameleon Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:44
      Marysia Seweryn
      Agata Buzek - obie razem pierwsze miejsce. bezapelacyjnie niezagrozone
      zwyciestwo
      • Gość: VINCI Re:kameleon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.05, 16:57
        WIELKI VINCI przyjmuję Kameleona do jury.
        • marysia333 Re:kameleon 17.03.05, 18:45
          Nie jest ladna aktorka z Plebanii grajaca Sofi zone Toska.Ale w serialu ona juz
          nie zyje.
          • kraxa Maria Ciunelis 18.03.05, 11:19
            Ludzie, czy wy nikogo ze strszego pokolenie aktorów nie znacie. Wychowani na
            bulionerach, a klasyka teatru lezy odlogiem
            • Gość: VINCI Re:kraxa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 12:33
              Kraxo nie mogę na to patrzeć - czymże tak ważnym dla kultury narodowej
              zasłużyła się Maria Ciunelli .Czy Twoim zdaniem osoba dwudziestokilkuletnia
              powinna wiedzieć ,kim jest ww. pani.Absurd.
              Pana M.C. zachwycała niektórych grą aktorską liścia trzepoczącego na wietrze.
              Nie wmawiaj nam ,że jeśli ktoś nie zna dorobku aktorskiego ww. pani jest
              ćwierćinteligentem.Nie obrażaj nas
              • Gość: Ciunelis Re:kraxa IP: *.acn.waw.pl 20.03.05, 23:25
                nie Ciunelli
                • mayessa m.ciunelis 21.03.05, 14:52
                  www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=8868&baza=1
      • Gość: Andrzej Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:58
        Brawo ! Jestem zdecydowanie za !
    • Gość: jazzkam Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:29
      Paulina Holz, Edyta Jungowska, Koroniewska
      • Gość: e Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:17
        seweryn z cyckami
        • Gość: kok Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:33
          mi sie osobiście nie podoba Weronika Rossati, choć nie mówię, że jest brzydka,
          po prostu przedstawiam swoje zdanie. Trundo mi powiedziec, co m,nie w niej
          drażni, ale na pewno z fryzjerem swoim to ma na pieńku...

już widzę te wypowiedzi wszystkich ioburzonych facetow, którzy będą się ciskać,
          że ona jest śliczna, ale cóż, uroda rzecz względna
    • Gość: ja Re: lista najbrzydszych polskich aktorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:49
      Po obejrzeniu dzisiejszego Wojewódzkiego - Marysia Góralczyk. Chociaż czy ona
      jest aktorką?
      • mayessa oto panna góralczyk 21.03.05, 14:51
        www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=24488&baza=1
    • Gość: Sawka Stefan Bujakiewicz jest brzydka bo jest głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:03
      • Gość: billy pilgrim Re: Bujakiewicz jest brzydka bo jest głupia IP: 217.96.44.* 21.03.05, 20:40
        popieram! eszystkie głupie dupy są brzydkie. już, już by człowiekowi dech
        zaparło z wrażenia a tu jak się nie odezwie...
        kożuHowska, muHa, samuziomek, hogata buzek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka