Gość: IW IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:49 Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT. Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pol.lublin.pl 12.06.02, 14:52 Ładnych prezenterek już nie ma... Są tylko te, co mają ładne znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 12.06.02, 16:37 Gość portalu: IW napisał(a): > Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT. > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA. Wiem, wiem, i jestem wielkim zwolennikiem tej zasady, że o gustach sie nie dyskutuje. Dlatego moja uwaga jest czysto osobista - proszę nie czuć się urażonym ;-) ale powyższe zestwienie prezenterek jako najładniejszych uważam za prowokację. No dobrze, moje typy: - Beata Chmielowska - Dorota Gawryluk - Agnieszka Hamankiewicz - i jeszcze kilka miejsc już nie punktowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IW Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:29 Gość portalu: brian napisał(a): > Gość portalu: IW napisał(a): > > > Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT. > > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA. > > Wiem, wiem, i jestem wielkim zwolennikiem tej zasady, że o gustach sie nie > dyskutuje. Dlatego moja uwaga jest czysto osobista - proszę nie czuć się > urażonym ;-) ale powyższe zestwienie prezenterek jako najładniejszych uważam za > > prowokację. > > No dobrze, moje typy: > - Beata Chmielowska > - Dorota Gawryluk > - Agnieszka Hamankiewicz > - i jeszcze kilka miejsc już nie punktowanych > Beata Chmielowska - masz rację ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.bn.krakow.pl 13.06.02, 06:05 Zdecydowanie Popek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 08:17 Nie znam nazwiska, ale to taka czarnooka blondyneczka z teleexpressu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 13.06.02, 10:20 Gość portalu: Remo napisał(a): > Nie znam nazwiska, ale to taka czarnooka blondyneczka z teleexpressu ;) To jest właśnie Nr1 ;) - Beata Chmielowska Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Najładniejsza prezenterka TV 13.06.02, 10:32 A mnie się podoba Małgosia Prokopiuk z Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 13.06.02, 10:47 Owszem, owszem, po zmianie fryzury babeczka "niczego sobie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 12:17 > To jest właśnie Nr1 ;) - Beata Chmielowska > O! Właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 62.233.139.* 19.12.02, 17:06 no nie, chyba żartujecie z tą chmielowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 14:12 Anna Popek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka1978 Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 1.5.* / 192.168.0.* 28.04.03, 16:49 kinga rusin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimmo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.srv.ids.pl / *.wawbem.ext.ids.pl 13.06.02, 15:09 Zdecydowanie Prokopiuk, Popek, Redo(mimo kwadratowej szczęki ma coś w sobie) Natomiast największym dziwolągiem jest Młynarska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:37 Dorota Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Najładniejsza prezenterka TV 14.06.02, 00:10 Njładniejszą była Bogumiła Wander... ale 100 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 14.06.02, 10:00 frugo3 napisał(a): > Njładniejszą była Bogumiła Wander... ale 100 lat temu... No, powiedzmy, jeszcze na początku lat 80-tych była bardzo "sexy" Później już było coraz gorzej ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 14.06.02, 10:09 A skoro już wspominamy BYŁE prezenterki, to dla mnie najładniejsza była Marta Grzywacz z "Wiadomości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 14.06.02, 12:37 Katarzyna Kolenda - Zaleska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pl 14.06.02, 16:21 Gość portalu: Hania napisał(a): > Katarzyna Kolenda - Zaleska. -------------- Chyba żartujesz.A co w niej ładnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 14.06.02, 16:44 Gość portalu: M. napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Katarzyna Kolenda - Zaleska. > -------------- > Chyba żartujesz.A co w niej ładnego? > Uwazam, ze jest ladna kobieta i to kobieta z charakterem. W dodatku bardzo dobrze sie ubiera. No i znakomicie wypada na tle takich gesiowatych wyploszy jak np. Pienkowska albo ta niuniowata blondyneczka z Teleekspresu, ktorej imienia i nazwiska nawet nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 21:57 CZesc! NAjladniejsza byla (bo juz niestety zdjeli ja z wizji)MAGDA MOLEK W Pulsie!!!!! Najladniejsza i do tego podobna do mnie (lub jak ktos woli ja do niej) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Prawda!!! IP: *.pp.htv.fi 15.06.02, 17:44 WLasnie! Pamietam ze z dwa(trzy?) lata temu byla jedna z prezenterek w wiadomosciach na RTL7 .Wszystkie dziewczyny z tych wiadomosci byly fajne! Przedtem Molkowa przacowala we Wroclawskiej TV . Jak odeszla to na jej miejsce pojawila sie Katarzyna Obara. Nawet w podobnym stylu. Ciekawe czy tez juz odeszla do jakiejs komercyjnej telewizji??? Nie jestem niestety na biezaco z polska TV. A kolezance ap77 to gratuluje w takim ukladzie urody. (jezeli na dodatek 77 to np. rocznik, a nie wiek .... Gość portalu: ap77 napisał(a): > CZesc! > NAjladniejsza byla (bo juz niestety zdjeli ja z wizji)MAGDA MOLEK W Pulsie!!!!! > Najladniejsza i do tego podobna do mnie (lub jak ktos woli ja do niej) > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Prawda!!! IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 17:59 G.Torbicka i A.Konarska Odpowiedz Link Zgłoś
canad Re: Prawda!!! 20.06.02, 02:41 Szelewicka! a wyleciala z TV bo byla....za ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan od pogody 20.06.02, 07:58 najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka o swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: od pogody IP: 212.244.37.* 20.06.02, 10:11 tuli_pan napisał(a): > najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka o > swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie > Co prawda nie uważam Katarzyny Łoski ( bo o niej mowa ) za najładniejszą, ale figurę ma faktycznie mniam,mniam ;-) - zwłaszcza po jej poniedziałkowym występie w hmmm... letnim stroju. BTW - z prezenterek pogody "POLSATU" najbardziej lubię Ewę Tyszko - ot ładna i bardzo sympatyczna dziewuszka "z sąsiedztwa", ale czasami potrafi być bardzo "sexy". Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: od pogody 20.06.02, 11:49 Gość portalu: brian napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka > o > > swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie > > > > Co prawda nie uważam Katarzyny Łoski ( bo o niej mowa ) za najładniejszą, ale > figurę ma faktycznie mniam,mniam ;-) - zwłaszcza po jej poniedziałkowym występi > e > w hmmm... letnim stroju. > > BTW - z prezenterek pogody "POLSATU" najbardziej lubię Ewę Tyszko - ot ładna i > bardzo sympatyczna dziewuszka "z sąsiedztwa", ale czasami potrafi być > bardzo "sexy". > co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: od pogody IP: 212.244.37.* 20.06.02, 12:09 tuli_pan napisał(a): > > co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~ > Niestety, ostatnie zmiany scenografii "POLSATu" odebrały możliwość delektowania się kształtem nóżek uroczych pogodynek. Obecnie pokazywane są "tylko" od bioder wzyż :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: od pogody IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 12:55 > co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~ > To mniam mniam, wzięło się pewnie od czasu, kiedy pani pogódka reklamowała zupy Winiary... Odpowiedz Link Zgłoś
mindo od sportu 20.06.02, 13:07 A co powiecie o Dorocie Rembiszewskiej z wiadomości sportowych z TVP1? Całkiem ładna blondyneczka z figurką i takim specyficznym głosie. Można by ją schrupać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola S. Iwona Radziszewska i Kinga Rusin IP: *.radom.pilickanet.pl 20.06.02, 13:24 Jak już mam cos powiedzieć to mówię, że wg mnie ładne są Iwona Radziszewska i Kinga Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: od sportu 20.06.02, 13:41 mindo napisał(a): > A co powiecie o Dorocie Rembiszewskiej z wiadomości sportowych z TVP1? Całkiem > ładna blondyneczka z figurką i takim specyficznym głosie. Można by ją > schrupać :)) ale odnosze wrazenie ze jest strasznie pusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: od pogody i nie tylko IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 16:40 Zgadzam się z tym że panie od pogody w Polsacie są zgrabne, urocze i pełne wdzięku. Wspomniane Magda Mołek i Patrycja Redo te też piękne kobiety. Ale nie zakończę tradycyjnym tu mniamm, mniam bom kobieta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pl 31.08.02, 14:43 Krystyna Loska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zlo.cxt.pl 31.08.02, 17:34 Najladnijesza jest Iwona Kutyna - prowadzi wiadomosci na TVN 24, tuz za nia Gawryluk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 10:12 a co sądzicie o Paulinie Chylewskiej? Od nie dawna prowadzi Sportowy express po Teleexpresie. A wczoraj widziałem ją nawet w sportowych WIADOMOŚCIACH!! Bo ona, nie dość, że jest świetna w tym co robi, chocicaż, że dopiero ogo zaczęła to jeszcze zgrabniutka!!! mniam, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 20:12 Gość portalu: IW napisał(a): > Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT. > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA. Nie jestem facetem,ale czy naprawde Pieńkowska jest ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 27.04.03, 17:39 Monika Luft była extra! Gdzie ja teraz mozna ogladać, bo z tele-5 chyba juz wyszła? A poza tym: może Patrycja Redo ma kwadratowa twarz - ale co to za TWARZ!!! Wszystkie są ładne - Ona jest prześliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
slodki Re: Najładniejsza prezenterka TV 17.12.02, 20:37 Dla mnie Patrycja Redo jest numerem 1, na drugim miejscu Magda Mołek, za nimi przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 Tomasz Lis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 05:52 Nr 1 na liscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 07:53 Zdecydowanie Magda Mołek ,potem M. Prokopiuk ( ale P. Redo ??? - przypatrz się jej kwadratowej twarzy - chyba powinna mieć inną fryzurę - więcej loczków, to ponoć maskuje taką twarz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.2.* 19.12.02, 19:03 Max-ia z Wiadomości! Też ma kwadratową twarz! A jakie kolonko! Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Najładniejsza prezenterka TV 21.12.02, 22:10 Magda Mołek, Grażyna Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.chello.pl 26.04.03, 19:56 dla mnie najładniejsza prezenterka to ta co prowadziła muzyczne listy na tv 4. Była boska, może ktoś wie jak się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pino Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 00:49 a karolina szostak?!!!!, prowadzi sport w Polsacie , uważam że jest urocza, wie o czym mówi, ma fajny głos, wyraźnie czyta i jest bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.pl / 10.71.1.* 27.04.03, 21:52 Marta Kuligowska jest bardzo ładna i ma najseksowniejszy głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pkesa.com 27.04.03, 21:52 Zdecydowanie K. LOSKA!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.pl 28.04.03, 02:24 Gość portalu: emeryt napisał(a): > Zdecydowanie K. LOSKA!!!!:) Jak emeryt to emeryt. Napisałeś Krystyna LOSKA...stary dziadu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.artinfo.com.pl / 10.131.27.* 30.04.03, 12:56 Kiedyś wpadła mi w oko prezenterka z Dwójki Marta Przybora. Prowadziła z Szewczykiem w latach 80 Wideotekę. Co robi dziś????????, oraz Anna Wanda Głębocka i też jej już w TV nie ma!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monstr Re: Najładniejsza prezenterka TV 30.04.03, 13:21 naprawdę atrakcyjna kobieta z charakterem, posiadająca własny styl i niebanalną urodę to Monika Olejnik; ponadto Magda Mołek może być, też niegłupia, ma fajną fryzurę i ładne zęby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.adm.us.edu.pl 30.04.03, 13:25 MAGDA MOŁEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyrafka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 17:14 Luft??? toż to nie do przyjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś