Dodaj do ulubionych

Najładniejsza prezenterka TV

IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:49
Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT.
Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pol.lublin.pl 12.06.02, 14:52
      Ładnych prezenterek już nie ma... Są tylko te, co mają ładne znajomości
    • Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 12.06.02, 16:37
      Gość portalu: IW napisał(a):

> Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT.
      > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA.

Wiem, wiem, i jestem wielkim zwolennikiem tej zasady, że o gustach sie nie
      dyskutuje. Dlatego moja uwaga jest czysto osobista - proszę nie czuć się
      urażonym ;-) ale powyższe zestwienie prezenterek jako najładniejszych uważam za
      prowokację.

No dobrze, moje typy:
      - Beata Chmielowska
      - Dorota Gawryluk
      - Agnieszka Hamankiewicz
      - i jeszcze kilka miejsc już nie punktowanych

• Gość: IW Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:29
        Gość portalu: brian napisał(a):

> Gość portalu: IW napisał(a):
        >
        > > Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT.
        > > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA.
        >
        > Wiem, wiem, i jestem wielkim zwolennikiem tej zasady, że o gustach sie nie
        > dyskutuje. Dlatego moja uwaga jest czysto osobista - proszę nie czuć się
        > urażonym ;-) ale powyższe zestwienie prezenterek jako najładniejszych uważam za
        >
        > prowokację.
        >
        > No dobrze, moje typy:
        > - Beata Chmielowska
        > - Dorota Gawryluk
        > - Agnieszka Hamankiewicz
        > - i jeszcze kilka miejsc już nie punktowanych
        >
        Beata Chmielowska - masz rację ładna.
        • Gość: Belami Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.bn.krakow.pl 13.06.02, 06:05
          Zdecydowanie Popek.
          • Gość: Remo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 08:17
            Nie znam nazwiska, ale to taka czarnooka blondyneczka z teleexpressu ;)
            • kalor_god Re: Najładniejsza prezenterka TV 13.06.02, 09:27
              no a ta... Torbicka?
            • Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 13.06.02, 10:20
              Gość portalu: Remo napisał(a):

> Nie znam nazwiska, ale to taka czarnooka blondyneczka z teleexpressu ;)

To jest właśnie Nr1 ;) - Beata Chmielowska

• majaa Re: Najładniejsza prezenterka TV 13.06.02, 10:32
                A mnie się podoba Małgosia Prokopiuk z Wiadomości.
                • Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 13.06.02, 10:47
                  Owszem, owszem, po zmianie fryzury babeczka "niczego sobie" :-)
              • Gość: Remo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 12:17
                > To jest właśnie Nr1 ;) - Beata Chmielowska
                >

O! Właśnie ;)
              • Gość: zuza Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 62.233.139.* 19.12.02, 17:06
                no nie, chyba żartujecie z tą chmielowską
    • Gość: mwg Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 14:12
      Anna Popek
      • Gość: dorka1978 Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 1.5.* / 192.168.0.* 28.04.03, 16:49
        kinga rusin
    • Gość: kimmo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.srv.ids.pl / *.wawbem.ext.ids.pl 13.06.02, 15:09
      Zdecydowanie Prokopiuk, Popek, Redo(mimo kwadratowej szczęki ma coś w sobie)
      Natomiast największym dziwolągiem jest Młynarska!
    • Gość: Anka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:37
      Dorota Gawryluk
    • frugo3 Re: Najładniejsza prezenterka TV 14.06.02, 00:10
      Njładniejszą była Bogumiła Wander... ale 100 lat temu...
      • Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 14.06.02, 10:00
        frugo3 napisał(a):

> Njładniejszą była Bogumiła Wander... ale 100 lat temu...

No, powiedzmy, jeszcze na początku lat 80-tych była bardzo "sexy"
        Później już było coraz gorzej ;->

• Gość: brian Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: 212.244.37.* 14.06.02, 10:09
          A skoro już wspominamy BYŁE prezenterki, to dla mnie najładniejsza była Marta
          Grzywacz z "Wiadomości".

• Gość: Hania Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 14.06.02, 12:37
      Katarzyna Kolenda - Zaleska.
      • Gość: M. Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pl 14.06.02, 16:21
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Katarzyna Kolenda - Zaleska.
        --------------
        Chyba żartujesz.A co w niej ładnego?

• Gość: Hania Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 14.06.02, 16:44
          Gość portalu: M. napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
          >
          > > Katarzyna Kolenda - Zaleska.
          > --------------
          > Chyba żartujesz.A co w niej ładnego?
          >
          Uwazam, ze jest ladna kobieta i to kobieta z charakterem. W dodatku bardzo dobrze
          sie ubiera. No i znakomicie wypada na tle takich gesiowatych wyploszy jak np.
          Pienkowska albo ta niuniowata blondyneczka z Teleekspresu, ktorej imienia i
          nazwiska nawet nie pamietam.
    • Gość: ap77 Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 21:57
      CZesc!
      NAjladniejsza byla (bo juz niestety zdjeli ja z wizji)MAGDA MOLEK W Pulsie!!!!!
      Najladniejsza i do tego podobna do mnie (lub jak ktos woli ja do niej)
      Pozdrawiam

• Gość: MickOwhy Prawda!!! IP: *.pp.htv.fi 15.06.02, 17:44
        WLasnie!
        Pamietam ze z dwa(trzy?) lata temu byla jedna z prezenterek w wiadomosciach na
        RTL7
        .Wszystkie dziewczyny z tych wiadomosci byly fajne!
        Przedtem Molkowa przacowala we Wroclawskiej TV . Jak odeszla to na jej miejsce
        pojawila sie Katarzyna Obara. Nawet w podobnym stylu. Ciekawe czy tez juz odeszla
        do jakiejs komercyjnej telewizji??? Nie jestem niestety na biezaco z polska TV.

A kolezance ap77 to gratuluje w takim ukladzie urody. (jezeli na dodatek 77 to
        np. rocznik, a nie wiek ....
        Gość portalu: ap77 napisał(a):

> CZesc!
        > NAjladniejsza byla (bo juz niestety zdjeli ja z wizji)MAGDA MOLEK W Pulsie!!!!!
        > Najladniejsza i do tego podobna do mnie (lub jak ktos woli ja do niej)
        > Pozdrawiam
        >

• Gość: Kosa Re: Prawda!!! IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 17:59
          G.Torbicka i A.Konarska
          • canad Re: Prawda!!! 20.06.02, 02:41
            Szelewicka!
            a wyleciala z TV bo byla....za ladna.
            • tuli_pan od pogody 20.06.02, 07:58
              najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka o
              swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie

• Gość: brian Re: od pogody IP: 212.244.37.* 20.06.02, 10:11
                tuli_pan napisał(a):

> najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka o
                > swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie
                >

Co prawda nie uważam Katarzyny Łoski ( bo o niej mowa ) za najładniejszą, ale
                figurę ma faktycznie mniam,mniam ;-) - zwłaszcza po jej poniedziałkowym występie
                w hmmm... letnim stroju.

BTW - z prezenterek pogody "POLSATU" najbardziej lubię Ewę Tyszko - ot ładna i
                bardzo sympatyczna dziewuszka "z sąsiedztwa", ale czasami potrafi być
                bardzo "sexy".

• tuli_pan Re: od pogody 20.06.02, 11:49
                  Gość portalu: brian napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
                  >
                  > > najladniejsza jest kobieta ktora mowi o pogodzie w polsacie, taka brunetka
                  > o
                  > > swietniej figurze.......mniam mniam, chociaz M. Jastrzab niczego sobie
                  > >
                  >
                  > Co prawda nie uważam Katarzyny Łoski ( bo o niej mowa ) za najładniejszą, ale
                  > figurę ma faktycznie mniam,mniam ;-) - zwłaszcza po jej poniedziałkowym występi
                  > e
                  > w hmmm... letnim stroju.
                  >
                  > BTW - z prezenterek pogody "POLSATU" najbardziej lubię Ewę Tyszko - ot ładna i
                  > bardzo sympatyczna dziewuszka "z sąsiedztwa", ale czasami potrafi być
                  > bardzo "sexy".
                  >

co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~

• Gość: brian Re: od pogody IP: 212.244.37.* 20.06.02, 12:09
                    tuli_pan napisał(a):

>
                    > co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~
                    >

Niestety, ostatnie zmiany scenografii "POLSATu" odebrały możliwość delektowania
                    się kształtem nóżek uroczych pogodynek. Obecnie pokazywane są "tylko" od bioder
                    wzyż :-(
                  • Gość: Remo Re: od pogody IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 12:55

> co by nie mowic, polsat ma najladniejsze prezenterki pogody....mniam mniam :)~
                    >

To mniam mniam, wzięło się pewnie od czasu, kiedy pani pogódka reklamowała zupy
                    Winiary...
                    • mindo od sportu 20.06.02, 13:07
                      A co powiecie o Dorocie Rembiszewskiej z wiadomości sportowych z TVP1? Całkiem
                      ładna blondyneczka z figurką i takim specyficznym głosie. Można by ją
                      schrupać :))
                      • Gość: Ola S. Iwona Radziszewska i Kinga Rusin IP: *.radom.pilickanet.pl 20.06.02, 13:24
                        Jak już mam cos powiedzieć to mówię, że wg mnie ładne są Iwona Radziszewska i
                        Kinga Rusin.
                      • tuli_pan Re: od sportu 20.06.02, 13:41
                        mindo napisał(a):

> A co powiecie o Dorocie Rembiszewskiej z wiadomości sportowych z TVP1? Całkiem
                        > ładna blondyneczka z figurką i takim specyficznym głosie. Można by ją
                        > schrupać :))

ale odnosze wrazenie ze jest strasznie pusta
                    • Gość: coralin Re: od pogody i nie tylko IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 16:40
                      Zgadzam się z tym że panie od pogody w Polsacie są zgrabne, urocze i pełne
                      wdzięku.
                      Wspomniane Magda Mołek i Patrycja Redo te też piękne kobiety. Ale nie zakończę
                      tradycyjnym tu mniamm, mniam bom kobieta:)))
    • Gość: Becia Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pl 31.08.02, 14:43
      Krystyna Loska
      • Gość: Paxon Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.zlo.cxt.pl 31.08.02, 17:34
        Najladnijesza jest Iwona Kutyna - prowadzi wiadomosci na TVN 24, tuz za nia
        Gawryluk.
    • Gość: Grześ Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 10:12
      a co sądzicie o Paulinie Chylewskiej?
      Od nie dawna prowadzi Sportowy express po Teleexpresie.
      A wczoraj widziałem ją nawet w sportowych WIADOMOŚCIACH!!
      Bo ona, nie dość, że jest świetna w tym co robi, chocicaż, że
      dopiero ogo zaczęła to jeszcze zgrabniutka!!!
      mniam, mniam!
    • Gość: magda Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 20:12
      Gość portalu: IW napisał(a):

> Uważam, że zdecydowanie naładniejszą prezenterką jest MONIKA LUFT.
      > Drugie miejsce: ANNA POPEK. Trzecie: JOLANTA PIEŃKOWSKA.

Nie jestem facetem,ale czy naprawde Pieńkowska jest ładna?
      • Gość: bodo Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 27.04.03, 17:39
        Monika Luft była extra! Gdzie ja teraz mozna ogladać, bo z tele-5 chyba juz
        wyszła?
        A poza tym: może Patrycja Redo ma kwadratowa twarz - ale co to za TWARZ!!!
        Wszystkie są ładne - Ona jest prześliczna!
    • slodki Re: Najładniejsza prezenterka TV 17.12.02, 20:37
      Dla mnie Patrycja Redo jest numerem 1, na drugim miejscu Magda Mołek, za nimi
      przepaść.
      • Gość: 13 Tomasz Lis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 05:52
        Nr 1 na liscie!
      • Gość: ks Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 07:53
        Zdecydowanie Magda Mołek ,potem M. Prokopiuk ( ale P. Redo ??? - przypatrz się
        jej kwadratowej twarzy - chyba powinna mieć inną fryzurę - więcej loczków, to
        ponoć maskuje taką twarz )
        • Gość: cc Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.2.* 19.12.02, 19:03
          Max-ia z Wiadomości! Też ma kwadratową twarz! A jakie kolonko!
    • puma_ Re: Najładniejsza prezenterka TV 21.12.02, 22:10
      Magda Mołek, Grażyna Torbicka.
    • Gość: max Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.chello.pl 26.04.03, 19:56
      dla mnie najładniejsza prezenterka to ta co prowadziła muzyczne listy na tv 4.
      Była boska, może ktoś wie jak się nazywa?
    • Gość: pino Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 00:49
      a karolina szostak?!!!!, prowadzi sport w Polsacie , uważam że jest urocza,
      wie o czym mówi, ma fajny głos, wyraźnie czyta i jest bardzo ładna
      • Gość: max Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.pl / 10.71.1.* 27.04.03, 21:52
        Marta Kuligowska jest bardzo ładna i ma najseksowniejszy głos
    • Gość: emeryt Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.pkesa.com 27.04.03, 21:52
      Zdecydowanie K. LOSKA!!!!:)
      • Gość: norka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.pl 28.04.03, 02:24
        Gość portalu: emeryt napisał(a):

> Zdecydowanie K. LOSKA!!!!:)

Jak emeryt to emeryt. Napisałeś Krystyna LOSKA...stary dziadu !!!
        • paool MAGDA MOŁEK! 28.04.03, 12:57
    • Gość: ART Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.artinfo.com.pl / 10.131.27.* 30.04.03, 12:56
      Kiedyś wpadła mi w oko prezenterka z Dwójki Marta Przybora. Prowadziła z
      Szewczykiem w latach 80 Wideotekę. Co robi dziś????????, oraz Anna Wanda
      Głębocka i też jej już w TV nie ma!!!!!!!!!!!!!!!
      • monstr Re: Najładniejsza prezenterka TV 30.04.03, 13:21
        naprawdę atrakcyjna kobieta z charakterem, posiadająca własny styl i niebanalną
        urodę to Monika Olejnik;

ponadto Magda Mołek może być, też niegłupia, ma fajną fryzurę i ładne zęby
        :-)
        • Gość: ja Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.adm.us.edu.pl 30.04.03, 13:25
          MAGDA MOŁEK
    • Gość: Zyrafka Re: Najładniejsza prezenterka TV IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 17:14
      Luft??? toż to nie do przyjęcia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka