Dodaj do ulubionych

Który optyk...

09.10.06, 13:28
w Siedlcach jest najlepszy ? Gdzie najlepiej zrobić okulary ?
Obserwuj wątek
    • monia2611 Re: Który optyk... 09.10.06, 16:23
      Ja robiłam juz kilka par okularów na Kilińskiego idąc do PKP za kosciolem
      Garnizonowym po prawej stronie i jestem bardzo zadowolona.
      • teofano1 Re: Który optyk... 09.10.06, 16:25
        A możesz powiedzieć mi jeszcze ile kosztuje tak pi razy drzwi zbadanie wzroku i
        okularki ze sredniej półki. Bo czas na mnie. A do publicznewj "słuzby zdrowia"
        ma jakąs taką awersję.
        • monia2611 Re: Który optyk... 09.10.06, 17:22
          Co do badania wzroku to w prywatnym gabinecie płaciłam 100 pln a za okulary z
          oprawkami i szkłami z refleksem (powłoką do kompa) zapłaciłam 350 pln
        • chili_p Re: Który optyk... 09.10.06, 19:10
          Jestem optykiem i mogę dobrać dla ciebie odpowiednie okulary z mozliwością
          dostarczenia do domu, również służę fachowym doradztwem.
          Oprawki kosztują u mnie od 40 zł do 170zł+szkła z antyreflexem od 100 zł, więc
          widzisz, że nie tak drogo:)
          • breuszek Re: Który optyk... 09.10.06, 21:30
            No proszę to może i ja się skuszę, bo aktualne plastiki już są tak porysowane że
            hej.
            • chili_p Re: Który optyk... 10.10.06, 21:59
              z przyjemnością, dawaj adres:)
              • zby.szko Re: Który optyk... 02.02.16, 22:57
                ezbyszek62@gmail.com bylem u okulisty wyszło plus 1 na lewym a plus 0.75 na prawym oku. Proszę o kontakt.
          • zby.szko Re: Który optyk... 09.02.16, 11:34
            Zamówiłem na Kilińskiego. W piątek odbiór. Chill daj znać jak się z Toba z kontaktować.
            • mj.z Re: Który optyk... 09.02.16, 16:58
              Zby.szko, bez urazy, nie zamierzam Cię obrażać, ale wygląda na to, że potrzebujesz szkieł w okularach znacznie mocniejszych niż te "jedynki", które zapisał Ci lekarz ;) Nie zauważyłeś, że odkopałeś wątek sprzed 10 lat? Wierzysz, że odezwie się ktoś, kto tu znak życia dał ostatni raz 9 lat temu? :)
              • zby.szko Re: Który optyk... 11.02.16, 18:24
                No widzisz że nie widzę! ;-) co ślepemu po okularach. Szukam duchów. A moje posty lepiej skasuje. A ja się nie obrażam. Samo życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka