16.03.05, 16:01
czy lubicie Panoramę?

chyba rozumiesz drogi jk,ze teraz to juz nie powinienes wyrzucac moejgo wątku?
Obserwuj wątek
    • Gość: leonn Re: Panorama IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 15:19
      wlasnie napisalem w innym watku m.in. ciut o prowadzacych PAnorame.
      Mogepowtorzyc, jakos wszyscy zapominaja o Panoramie. I zaczalem ostatnio
      specjaolnie znowu ogladac. Bo juz mialem dosyc tych Wydarzen, Faktow i
      Wiadomocie i ich wojen. No ale widzee ze sie pozmienialo w Panoramie. Pytam
      tylko dlaczego na gorsze. Dlaczego prowadzacy robia bledy jezykowe. Kto na to
      pozwala? Jak mozna sadzac w studiu jakies nowe panie,ktore ani nie sa miss
      swiata, ani mowic poprawnie nie potrafia - szczegolnie ciekawa maja odmiane
      liczebnikow!!! I ten akcent przasno-ziemniaczany. Z podworka wprost. A po co
      bylo sie uczyc w szkole. Pewnie same nie przypuszczaly ze zajda tak daleko.
      Nazwiska sory nie znam - blondynka i brunetka. Chyba Bukowska i... nie wiem.
      Taka reporterka co nie umiala zrobic nigdy wejscia na zywo. Mylila sie i
      zaczynala od tego co bylo w sprawie kiedys, a nie co tam sie dzieje.
    • Gość: leon Re: Panorama IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 15:42
      Pan Adrzej Turski niech wroci, bo chetnie bym poogladal Panorame - po tej
      wojnie newsowych programow,mam tamtych dosyc. Pora dobra 22.00, zreszta 18.30
      tez mi odpowiada. Ale jesli on ma opory by w tak niewiarygodnym towarzystwie
      niedoksztalconych panien jak ta blondyna w okularach i brunetka wystepowac, to
      sie nie dziwie. Albo niedoksztalcone, albo ociekajace erotyka - tu mam na mysli
      Racewicz. Jesli taka jest tendencja , to on tu nie pasuje, choc wedlug mnie to
      one nie pasuja. Ludzie , litosci, basta.
      • Gość: Aleksander Re: Panorama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:33
        Chodzi o erotyzm autorki filmu o Millerze jeszcze za telewizji Kwiatkowskiego?
        Mnie tam ona odpycha. Zwłaszcza to nadęcie ust. Ale żeby nie było tylko źle, to
        jest parę osób w Panoramie, które lubię. Ładnie i poprawnie mówiących. Np.
        Łukawski. I inni, ale co tam z wymienianiem.
        • Gość: ochkarol Re: Panorama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:41
          Łukawski ciekawie wyglądał w stroju narciarskim. Widziałam w tym tygodniu.
          Fajny facet. Potem zaraz był w studio - Dużo gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka