czesia-z-butiku 16.03.05, 16:01 czy lubicie Panoramę? chyba rozumiesz drogi jk,ze teraz to juz nie powinienes wyrzucac moejgo wątku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonn Re: Panorama IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 15:19 wlasnie napisalem w innym watku m.in. ciut o prowadzacych PAnorame. Mogepowtorzyc, jakos wszyscy zapominaja o Panoramie. I zaczalem ostatnio specjaolnie znowu ogladac. Bo juz mialem dosyc tych Wydarzen, Faktow i Wiadomocie i ich wojen. No ale widzee ze sie pozmienialo w Panoramie. Pytam tylko dlaczego na gorsze. Dlaczego prowadzacy robia bledy jezykowe. Kto na to pozwala? Jak mozna sadzac w studiu jakies nowe panie,ktore ani nie sa miss swiata, ani mowic poprawnie nie potrafia - szczegolnie ciekawa maja odmiane liczebnikow!!! I ten akcent przasno-ziemniaczany. Z podworka wprost. A po co bylo sie uczyc w szkole. Pewnie same nie przypuszczaly ze zajda tak daleko. Nazwiska sory nie znam - blondynka i brunetka. Chyba Bukowska i... nie wiem. Taka reporterka co nie umiala zrobic nigdy wejscia na zywo. Mylila sie i zaczynala od tego co bylo w sprawie kiedys, a nie co tam sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Panorama IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 15:42 Pan Adrzej Turski niech wroci, bo chetnie bym poogladal Panorame - po tej wojnie newsowych programow,mam tamtych dosyc. Pora dobra 22.00, zreszta 18.30 tez mi odpowiada. Ale jesli on ma opory by w tak niewiarygodnym towarzystwie niedoksztalconych panien jak ta blondyna w okularach i brunetka wystepowac, to sie nie dziwie. Albo niedoksztalcone, albo ociekajace erotyka - tu mam na mysli Racewicz. Jesli taka jest tendencja , to on tu nie pasuje, choc wedlug mnie to one nie pasuja. Ludzie , litosci, basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Panorama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:33 Chodzi o erotyzm autorki filmu o Millerze jeszcze za telewizji Kwiatkowskiego? Mnie tam ona odpycha. Zwłaszcza to nadęcie ust. Ale żeby nie było tylko źle, to jest parę osób w Panoramie, które lubię. Ładnie i poprawnie mówiących. Np. Łukawski. I inni, ale co tam z wymienianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochkarol Re: Panorama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:41 Łukawski ciekawie wyglądał w stroju narciarskim. Widziałam w tym tygodniu. Fajny facet. Potem zaraz był w studio - Dużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś