Gość: lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:51 A CO PASSENTOWA ROBI W PIŁKARSKIM STUDIU NA TVP 2 PRZED MECZEM, CZY TO NOWY ZACIĄG PUBLICZNEJ? O CO CHOSI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: AGATA PASSENT 26.03.05, 18:04 chodzi o polepszenie wrażeń estetycznych bo ile można gebe Włodka oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmiecikowna Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:51 Na litość Boską, ona jest córką a nie żoną Passenta. Passent lub Passentówna moze sie nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:13 lubię ładne kobiety, p. Passent do nich należy - ale kompletnie była nie na miejscu w tym "okołomeczowym" programiku; po prostu plotła bzdury, szczebiocząc bez sensu i polotu. ale pewnie wzięła jakąś gażę - i dla niej to się liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:18 > Na litość Boską, ona jest córką a nie żoną Passenta. Passent lub Passentówna > moze sie nazywać. Obawiam się, że - jak w wypadku nieszczęsnej "sdziny" - podejmujesz walkę z wiatrakami. Ale jestem po twojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: AGATA PASSENT 27.03.05, 01:38 donkiszoteria jest kul:) ja tez sie przylaczam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreamon Re: AGATA PASSENT IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.03.05, 00:47 byla tez bodaj przed meczami Ligi Mistrzow. Fajnie ze jakas nowa twarz w czasie meczow, cos nowego ale jak dotad tacy goscie sie jednak nie sprawdzali na dluzsza mete. Przypomina mi sie od razu, jak kiedys Marcin Daniec podobnie wystepowal w studiu i oglosil sie w koncu samozwanczo pierwszym kibicem reprezentacji (wkurzyl mnie, bo niby dlaczego on ma byc pierwszym? a co z prawdziwymi kibicami co jezdza na wszystkie mecze i wydaja na to ciezka kase a nie siedza na zaproszenie w lozy) co skonczylo sie tragicznie, bo mial naszych pilkarzy rozsmieszac w czasie mundialu w Korei i w koncu nikomu nie bylo do smiechu. Mysle ze Agata P tez kiedys zniknie, tym bardziej, ze niewiele miala dzis do powiedzenia, chyba bardzo tesknila za Hajta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: AGATA PASSENT IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 27.03.05, 15:19 i zwróciła uwagę na japońską precyzję Frankowskiego sugeruję powrót na kort ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: AGATA PASSENT IP: *.awnet.one.pl / *.acn.waw.pl 27.03.05, 19:58 Dobrze, ze tego nie widzialam :) Pewnie plotla puste zdania jak w swoich felietonach z-ktorych-nic-nie-wynika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:24 Agata P. robiła w studio sportowym to samo co Marek Kondrat w studio skoków narciarskich, też siedział i pitolił a nikt mu nie miał za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:45 koło ładnej to passentówna nawet nie stała, wyjatkowo mnie irytuje to babsko. na dodatek na zywo jest cichutka, do trzech nie zliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: AGATA PASSENT IP: *.chello.pl 28.03.05, 11:23 Bo Marek Kondrat, w odróżnieniu, jest po pierwsze bardzo dobrym aktorem (a więc coś osiągnął nie tylko przez fakt posiadania takiego ojca a nie innego, ale dzięki własnemu talentowi i ciężkiej pracy) i często ma coś konkretnego do powiedzenia. W ogóle ma coś do powiedzenia. W odróżnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Moim zdaniem chodzi o to, IP: *.chello.pl 28.03.05, 11:21 że pani, której głównym dokonaniem było urodzenie z odpowiednich rodziców, zaczyna być uważana za wszechznawczynię wszystkiego i specjalistkę od wszystkiego. Taka kariera zupełnie z niczego, rozdmuchana przez kolorową prasę i jej czytelniczki głównie ze względu na nazwisko oewj pani. Teraz ani się obejrzycie i wyrośnie na drugiego Czapińskiego. Tylko ze tamten jakoś na te stopnie naukowe kiedyś zapracował zanim się stał dyzurnym spscem od wszystkiego w notesach wszystkich mało ambitnych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Moim zdaniem chodzi o to, IP: 81.15.254.* 28.03.05, 11:49 A Agata Passent skończyła Harvard, więc też coś tam musi umieć, nie sądzisz ? (nie twierdzę, że akurat się zna na piłce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Moim zdaniem chodzi o to, 28.03.05, 12:23 Gość portalu: Aga napisał(a): > A Agata Passent skończyła Harvard, więc też coś tam musi umieć, nie sądzisz ? > (nie twierdzę, że akurat się zna na piłce;)) swoją drogą, ona czasem nie kończyła Harvarda kiedy jej ojciec był ambasadorem? bo jeżeli tak, to za jej nauke... zaplacilismy... my :) państwo pokrywa koszt nauki dzieci dyplomatów no chyba, że studiowała wcześniej/później, wtedy sami się wykosztowali Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Moim zdaniem chodzi o to, 30.03.05, 11:58 Skończyła Harvard chyba przed tym jak tatuś "poszedł w Ambasadory". Inna sprawa, że co prawda był w dyplomacji w Ameryce, ale - Południowej (Chile bodajże). Lubie teksty Osieckiej, ale do jej córeczki nie mogę się jakoś przekonać. Pal licho piłkę! Na tej niwie, akurat większość kobiet czuje się niepewnie. Ale te jej felietony... Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Moim zdaniem chodzi o to, 30.03.05, 18:43 kraj, gdzie ojciec był ambasadorem, niczego nie zmienia - mogła skończyć Harvard, a ojciec w tym czasie ambasadorował w Chile jeżeli skńczyła wcześniej, to... nic, szkoda troche tylko - nie będzie dodatkowego smaczka w życiorysie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Moim zdaniem chodzi o to, 28.03.05, 12:11 Nudzisz Pluszak jak stara dewota:) Poczytaj w ramach pokuty pare felietonów APassent, zerknij na skonczone szkoły i napisane bądź właśnie pisane książki. Chciałoby się żeby więcej ludzi miało tak niewiele do powiedzenia co AP, co nie zmienia faktu że na piłce się nie zna. Ale za to wyglądała ładniej od Włodka, Maćka i Jurka, i o to głównie w tym chyba chodziło. Ja w każdym bądź razie nie miałbym nic przeciwko repecie w środę. A ty, Pluszak:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Moim zdaniem chodzi o to, IP: *.wlan.pl 28.03.05, 18:55 Jeżeli tata Agaty robił ludziom wodę z mózgów (przez wiele lat pisząc w Polityce),to dlaczego nie może robić tego córka. Może pojedzie w nagrodę w ambasadory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj Re: Moim zdaniem chodzi o to, IP: *.crowley.pl 30.03.05, 13:30 Sjoro skończyla Harvard, to co potem robiła na studiach magiestrskich na germanistyce UW?? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Moim zdaniem chodzi o to, 30.03.05, 14:43 To nie słyszałeś o ludziach pragnących mieć więcej niż jeden dyplom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj Re: Moim zdaniem chodzi o to, IP: *.crowley.pl 31.03.05, 19:41 Nie, nie słyszałem o ludziach, którzy chcą mieć dwa dyplomy z germanistyki. A ty słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: AGATA PASSENT IP: 217.153.131.* 31.03.05, 16:08 a kto ją tam wymyslił na Boga? Co za koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ain Re: AGATA PASSENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:29 Okropna dziamdziowata pańcia. Dziecko pryk, odziane w jakieś mocno ciotkowate spódniczki urzedniczki z lat 60 tych . Swego czsu, krótko po paszportach Polityki, udzielila sie w Mieście Kobiet jako znawczyni literatury, zachecała do czytania tylko sprawdzonych Flaubertow, Balzaków, bo trzeba czytac to co wiadomo, że dobre. I tu nie wierzyłam własnym uszom, bo pańcia o Shutym, wyrazila się z obrazliwym śmiechem no ten Zwał z huty, ha, ha jak go zwał tak go zwał. Zamórowało mnie, bo pańcia egzystuje pod szyldem wypracowanym przez mamusię i tatusia i wydawało mi sie ,ze szacunek do nazwiska u takich ludzi jest oczywisty. Feeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś