Dodaj do ulubionych

to żeś sobie ottek poadministrował

04.04.05, 15:24

czy ty chociaż widzisz co zrobiłeś z tym całkiem kiedyś ciekawym forum ???

tylko nie tłumacz się znów że to nie ty, ale jacyś więksi od ciebie
tfu
-----------------------------------------------------
Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
ludzi
Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych
przez dolinę ciemności
Obserwuj wątek
    • Gość: packa na muchy Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=22340441&a=22344821
      jk teraz twierdzi, że występuje pod _jednym_ nickiem. _nigdy_ nie był ottkiem, który rozwalił ftv. śmieszna postać.
      • Gość: 3 Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:47
        Nie bronie jk, ale denerwuje mnie jak ktos nie rozumie tego, co czyta. Jk
        napisal, ze wczoraj pierwszy raz odezwal sie na forum swiat.
        A jesli chodzi o forum - mi sie ono bardziej podoba teraz, a jak mam
        watpliwosci rozwiewam je sobie wizyta na forum alternatywnym.
        • Gość: packa na muchy Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:51
          trójeczko droga, i ty jk-ottkowi tak uwierzyłeś na słowo buahahahaa
          • Gość: 3 Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:47
            Droga packo
            Twierdze jedynie, ze w watku do ktorego adres umiescilas nie ma ani jednego
            slowa o tym, ze "jk teraz twierdzi, że występuje pod _jednym_ nickiem. _nigdy_
            nie był ottkiem". Albo ja sie myle, albo Ty konfabulujesz. Poprosze o dokladne
            namiary na przytaczana przez Ciebie wypowiedz jk zaprzeczajacego swojej
            ottkowej historii.
            • Gość: ... Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.devs.futuro.pl 04.04.05, 18:15
              Daj sobie siana krewetko, co?
        • Gość: 4+ Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 18:44
          odwiedz forum "alternatywne" i zobacz, z jakim szacunkiem i godnoscia banda tych, ktorych stad przepedziliscie jako troli pisze o sprawach, wokol ktorych tutaj robi sie nie poraz pierwszy zreszta szambo

i nie dziwie sie ze jotek musi cenzurowac bo tyle scierwa co tutaj to sie chyba nigdzie w ostatnich dniach nie udziela
          • Gość: packa na muchy Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:05
            jeśli to do mnie, to ja się na forum alternatywnym gorąco udzielam :), moje ty 4+ ;)
            • Gość: Doom Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.aster.pl 04.04.05, 19:43
              A gdzie jest to alternatywne?
          • Gość: 3 Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:32
            Masz racje. Szambo zawsze pojawia sie tam, gdzie istnieje anonimowosc. Nawet
            alternatywni forumowicze tacy jak Ty i packa nie uzywaja swoich prawdziwych
            nickow, tylko wola atakowac anonimowo (chlubnym wyjatkiem jest jj_krewetka).
          • michal_82 Re: to żeś sobie ottek poadministrował 04.04.05, 20:49
            > bo tyle scierwa co tutaj to sie chyba
            > nigdzie w ostatnich dniach nie udziela

A nie mogłaś użyć nicka, z którego tam korzystasz? Chciałbym wiedzieć kto mnie
            ze "zgredków" obraża.

Tak samo ja mam prawo podejrzewać, że tam gdzie musicie się zalogować jesteście
            poprawni, a tu - anonimowo - agresywnie piszecie by potem mówić o udzielającym
            się tu ścierwie, a jak u Was jest dobrze.
            • Gość: popieram Re: to żeś sobie ottek poadministrował IP: 168.12.253.* 05.04.05, 00:16
              michal_82 napisał:
              michal_82 napisał:
              >A nie mogłaś użyć nicka, z którego tam korzystasz? Chciałbym wiedzieć kto mnie
              >ze "zgredków" obraża.
              >Tak samo ja mam prawo podejrzewać, że tam gdzie musicie się zalogować jesteście
              > poprawni, a tu - anonimowo - agresywnie piszecie by potem mówić o udzielającym
              > się tu ścierwie, a jak u Was jest dobrze.

Popieram Michał!!, pamietasz wątek o towarzystwie wzajemnej adoracji??
            • iza481 Re: to żeś sobie ottek poadministrował 06.04.05, 19:55
              michal_82 napisał:
              > Tak samo ja mam prawo podejrzewać, że tam gdzie musicie się zalogować jesteście
              > poprawni, a tu - anonimowo - agresywnie piszecie by potem mówić o udzielającym
              > się tu ścierwie, a jak u Was jest dobrze.

Bardzo szybko zorientowałam się i ja, że tak to się właśnie odbywa. To było
              widoczne na kilometr. I o ile początkowo kilka razy napisałam coś na tym tzw.
              alternatywnym forum, to szybko stamtąd wróciłam, bo napełniło mnie to
              niesmakiem. To cholernie infantylne, nie lubię czegoś takiego.
              • zgredek_ojejku Re: to żeś sobie ottek poadministrował 07.04.05, 08:12
                Co napełniło Cię niesmakiem?? To że napisałaś coś na alternatywnym forum?? Bo
                wg mnie właśnie tak wynika z Twojego postu. :)))
                Nie lubisz nie pisz. Proste logiczne, koniec kropka :))
                Pozdrawiam
          • piekielny.twist Re: to żeś sobie ottek poadministrował 04.04.05, 21:27
            > odwiedz forum "alternatywne" i zobacz, z jakim szacunkiem i godnoscia banda tyc
            > h, ktorych stad przepedziliscie jako troli

Kto "Was" stąd przepędził? Kto "Was" nazywał trollami?

> wokol ktorych tuta
            > j robi sie nie poraz pierwszy zreszta szambo
            Ostre słowa.
            Zapominasz jednak o tym, że: forum bezottkowe składa się z niewielkiej grupy
            logujących się, znających się (bardziej lub mniej) osób o podobnym poczuciu
            humoru i podobnych zainteresowaniach (seriale).
            To forum jest oficjalne, dostępne dla wszystkich bez logowania i wypowiadają się
            tutaj setki osób. Stąd logiczne, że nie wszyscy się zgadzają i niektórzy mają
            skrajnie odmienne poglądy.
            Chciałam również zauważyć, że przed forumową rewolucją (czyli przed odejściem
            'super gości, z genialnym ironicznym poczuciem humoru' a pozostaniem Ottka w
            1700 postaciach, 'ottkowych wazeliniarzy' i innego 'ścierwa') zdarzały się
            momenty ostrych spięć. Choćby sprawa śmierci Waldemara Milewicza. Jeśli nie
            wiesz o czym mówię, sprawdź w archiwum.
            Więc nie jest tak, że z nastaniem Ottka, a Waszym odejściem 'forum zeszło na
            psy' a wypowiadają się tutaj same 'ścierwa'.

> i nie dziwie sie ze jotek musi cenzurowac bo tyle scierwa co tutaj to sie chyba
            > nigdzie w ostatnich dniach nie udziela
            w tym zdaniu to i ty pokazałeś klasę... znamienne, że nawet nie miałeś odwagi
            obrazić nas pod swoim stałym nickiem.
            Szkoda, że tak jak potrafisz pokazać klasę i wyczucie w gronie przyjaciół nie
            potrafisz już jej pokazać gdzie indziej.
            Przykre to.
            • saavage Re: to żeś sobie ottek poadministrował 05.04.05, 12:44
              To forum jest oficjalne, dostępne dla wszystkich bez logowania i wypowiadają si
              > ę
              > tutaj setki osób

Hmm, jeśli chodzi o nie logowanie się, to chyba już nieaktualne?
              Z resztą nie przeszkadza mi to, jestem uzależniona od logowania.

Pozdrawiam
    • zgredek_ojejku LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 08:56
      Czy Wy nigdy nie będziecie mieć innych problemów niż podział na złych i
      dobrych?? Jak ktoś chce siedzi tu, jak nie chce siedzi tam i na odwrót.
      Przecież to nie jest tak, że jak ktoś pisuje na forum Telewizja nie może pisać
      na forum "Uciekinierów" :)) i vice versa. Wolny kraj wolny internet. Zawsze i
      wszędzie znajdą się przygłupy, którzy uważają że jak napiszą jakąś megabzdurę i
      pojawi się 100 postów w których wszyscy ich krytykują to super bo post jest
      ważny...
      Dajcie sobie spokój.... Kibice Białej Gwiazdy i Cracovii oraz Hutnika potrafili
      się pogodzić. A My??
      • piekielny.twist Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 12:28
        mądre słowa zgredku :)
        myślę jednak, że powinieneś je również skierować do swoich podpiecznych, bo to
        któryś już raz ktoś anonimowo, sygnalizując, że jest z 'bezottkowego' z bojowym
        okrzykiem 'precz z Ottkiem' i pianą na ustach obraża wszystkich jak popadnie,
        bluzga, wyzywa i znika.

> Czy Wy nigdy nie będziecie mieć innych problemów niż podział na złych i
        > dobrych??
        nigy nie widziałam, żeby na tym forum ktoś założył wątek "Jacy my to jesteśmy
        wspaniali i lepsi" i utwierdzali się w tym przekonaniu postami typu "tamci to
        idioci, ścierwa", "ich forum umiera, dno kompletne" itd itp :)))

Rozumiem, że nie ma podziału na złych i dobrych, ale jest podział na normalnych
        i nienormalnych? >:)))) (vide Twoja sygnaturka :P)

> Dajcie sobie spokój.... Kibice Białej Gwiazdy i Cracovii oraz Hutnika potrafili
        >
        > się pogodzić. A My??

Ja się z nikim nie kłóciłam... i nawet te bojowe posty mi do pewnego momentu nie
        przeszkadzały. Zaczęłam reagować jak posypały się ostre bluzgi.

Szczerze pozdrawiam Uciekinierów, bo czasami do Was zaglądam :)

ps. I jeszcze jedno :) Spójrzcie na to forum łaskawszym wzrokiem i nie mierzcie
        wszystkch jedną miarą. Gdyby bowiem tak wyrobić sobie opinie na Wasz temat na
        podstawie ostatnich 'gościnnych występów' to również nie byłaby pochlebna.

pozdrawiam
        • zgredek_ojejku Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 12:45
          No widzisz cieszę się że ktoś się ze mną zgadza...
          Co do gościnnych występów to gwarantuje że u nas też się zjawiają :))
          Co do mojej sygnaturki to każdy ma swój punkt widzenia i dla osoby nienormalnej
          wszyscy normalni to nienormalni :))) Ale zagamtwane. Aha i nie dotyczy to
          zadnego z for od razu uprzedzam, żeby nie było kolejnego dymu :))

piekielny.twist napisała:
          > myślę jednak, że powinieneś je również skierować do swoich podpiecznych, bo to
          > któryś już raz ktoś anonimowo, sygnalizując, że jest z 'bezottkowego' z
          bojowym
          > okrzykiem 'precz z Ottkiem' i pianą na ustach obraża wszystkich jak popadnie,
          > bluzga, wyzywa i znika.

To nie są moi podopieczni :)) to ludzie którym po prostu podoba sie nasze forum
          a to że ja je założyłem to czysty przypadek, po prostu jestem tak Yntelygentny
          ze wpadlem na to pierwszy.

A co do bluzgów i tp nie wpadłaś na pomysł, że może są ludzie którzy nie pisują
          ani TU ani TAM i poprostu lubią robić zadymę?? Zrobię się jako gość ..... i TAM
          napisze.. że zgredek to taki siaki i owaki i na Forum Telewizja jest superowo,
          a przydę TU i napiszę że Ottek czy tam jk czy ktokolwiek inny jest jeszcze
          gorszy i TAM to dopiero jest fajnie......

> nigy nie widziałam, żeby na tym forum ktoś założył wątek "Jacy my to jesteśmy
          > wspaniali i lepsi"
          Co do tego nie będę się wypowiadał. I Tu i TAM są takie wątki i tyle :))

Ja nie nastawiam się negatywnie do tego forum, tylko do niektórych osób :)) ale
          już mi powoli przechodzi złość :))
          • piekielny.twist Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 13:12
            zgredek_ojejku napisał:

> No widzisz cieszę się że ktoś się ze mną zgadza...
            > Co do gościnnych występów to gwarantuje że u nas też się zjawiają :))
            :)
            no cóż, może rzeczywiście to jakieś mąciwody ;)

> zadnego z for od razu uprzedzam, żeby nie było kolejnego dymu :))
            >
            nooo... to dobrze,że wyjaśniłeś, bo już opuszczałam przyłbicę ;)

pozdrawiam

• zgredek_ojejku Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 14:04
              No to się cieszę żeśmy sobie wyjaśnili wszystko :))
              • piekielny.twist Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 14:21
                zgredek_ojejku napisał:

> No to się cieszę żeśmy sobie wyjaśnili wszystko :))

"Śmy" czyli Ty i ja... pojednanie tych, którzy nigdy się nie wadzili :D
                dobre, nie ma co...
                zdolni jesteśmy :)))))
                • zgredek_ojejku Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 14:25
                  Może za naszym przykładem pójdą inni?? :D:D
      • michal_82 Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 05.04.05, 16:26
        > Czy Wy nigdy nie będziecie mieć innych problemów niż podział na złych i
        > dobrych?? Jak ktoś chce siedzi tu, jak nie chce siedzi tam i na odwrót.

Do kogo ten apel? Powinieneś to właśnie napisać u siebie swoim podopiecznym. To
        Wy ciągle tu włazicie z postami jak tu nudno, źle, "niekurturarnie" , a potem
        rzucacie linkami. Teraz jeszcze poszły wczoraj obelgi. Oczywiście nikt się nie
        przyzna, kto tu smarował. Nie jest u Was z kulturą jak najlepiej. Nie chodzi
        już o te wpisy tutaj. Niektórzy wylewają pomyje na to forum u siebie w bardzo
        podobnym tonie.

Nie wiem jak to tłumaczyć. Frustracja, że nie było MjM? Brak motywu i nastroju
        do dyskusji o chrząkaniu czy gaciach? A może żal, że gwiazdami jesteście jednak
        tylko dla siebie?

Pokazaliście i pokazujecie nadal do jakiego chamstwa część z Was jest zdolna.
        • zgredek_ojejku Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 06.04.05, 09:10
          I a piać swoje....
          No to jedziemy od początku...

> Do kogo ten apel? Powinieneś to właśnie napisać u siebie swoim podopiecznym

Żaden ze mnie Tymochowicz ani jakiś przywódca żeby wpływać na ludzi....To nie
          są moi podopieczni :)) to ludzie którym po prostu podoba sie nasze forum
          a to że ja je założyłem to czysty przypadek, po prostu jestem tak Yntelygentny
          ze wpadlem na to pierwszy.
          to po pierwsze primo.

> Wy ciągle tu włazicie z postami jak tu nudno, źle, "niekurturarnie" , a potem
          > rzucacie linkami. Teraz jeszcze poszły wczoraj obelgi.

Jak już napisałem wczoraj do piekielnego

A co do bluzgów itp nie wpadłaś na pomysł, że może są ludzie którzy nie pisują
          ani TU ani TAM i poprostu lubią robić zadymę?? Zrobię się jako gość ..... i TAM
          napisze.. że zgredek to taki siaki i owaki i na Forum Telewizja jest superowo,
          a przydę TU i napiszę że Ottek czy tam jk czy ktokolwiek inny jest jeszcze
          gorszy i TAM to dopiero jest fajnie......

A poza tym jest taka dosyć ważna różnica że Tamto forum jest PRYWATNE a to jest
          OGÓLNIE DOSTĘPNE i nic z tym nie zrobisz niestety. Znaczy nie możesz
          zakazać/nakazać ludziom (ja zresztą też) co i gdzie mają pisać...

> Pokazaliście i pokazujecie nadal do jakiego chamstwa część z Was jest zdolna.

Gwarantuje Ci że nie..... I oby do tego nie doszło bo po co......

A poza tym po cholerę kontynuujesz ten temat?? Myślałem że wczoraj w rozmowie z
          piekielnym zostało wszystko wyjaśnione, ale nie... trzeba było napisać
          dokładnie to samo....

POzdrawiam
          • zgredek_ojejku Re: LUDZIE ZLUZUJCIE... 06.04.05, 10:30
            A tu masz najlepszy przykład kultury.....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=22437696
    • jj_krewetka Re: to żeś sobie ottek poadministrował 05.04.05, 08:58
      spokojnie z tymi ścierwami i szambami, ja się od wszelkich epitetów odcinam

-----------------------------------------------------
      Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
      ludzi
      Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
      dolinę ciemności
      • mon_ja Re: to żeś sobie ottek poadministrował 06.04.05, 08:17
        Packa napisała:
        "Zapominasz jednak o tym, że: forum bezottkowe składa się z niewielkiej grupy
        logujących się, znających się (bardziej lub mniej) osób o podobnym poczuciu
        humoru i podobnych zainteresowaniach (seriale)."
        Zapewniam Cię, że nie tylko. Jest bardzo duża grupa "czytaczy", a nie tylko tych
        którzy sie wypowiadają
        pzdr
        • mon_ja Re: to żeś sobie ottek poadministrował 06.04.05, 09:42
          O sorry to nie Packa napisała, tylko Piekielny.twist. Prosze o wybaczenie za tę
          gafę:))
          • piekielny.twist Re: to żeś sobie ottek poadministrował 06.04.05, 11:03
            mon_ja napisała:

> O sorry to nie Packa napisała, tylko Piekielny.twist. Prosze o wybaczenie za tę
            > gafę:))

takim czytaczem jeste czasami również ja...
            Więc dobrze... "forum bezottkowe składa się z ŚREDNIEJ grupy
            logujących" [bal, bla, bla] ORAZ czytaczy, którzy niekoniecznie się logują.
            Teraz lepiej? :))
            Chodziło zwyczajnie o to, że na forum alternatywnym z racji jego charakteru
            wypowiada się mniej osób, więc logiczne, że tutaj częściej trafi się
            jakiś...ekhem... O tych różnych charakterach obu 'telewizji' pisał również zgredek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka