kubissimo 17.04.05, 14:03 blagam, juz ani slowa o Piecyku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 17.04.05, 14:15 kubissimo napisał: > blagam, juz ani slowa o Piecyku :) O, kochany, nie ma tak dobrze.;) Szkoda Daniela. Wczoraj zaśpiewał naprawdę fajnie, a ja myślę, że stać go na jeszcze więcej. Był o włos od finału, to musiało być dla niego wyjątkowo przykre uczucie. Będzie mi go brakowało, bo był moją ulubioną postacią tego serialu.;) Jeśli chodzi o finałową dziesiątkę – jest dobrze, ale nie rewelacyjnie. Ciekawsi wydają się panowie. Każdy, z wyjątkiem Sławka Pecy (takie jest moje zdanie), ma coś interesującego do zaoferowania. Wszyscy doskonale śpiewają i gdybym w tej chwili musiała wybrać spośród nich najlepszy wokal, to miałabym bardzo duży problem. Za to najprzystojniejszego mogę wskazać bez zastanowienia.;) Z paniami nie jest tak różowo, chociaż tylko jedna z nich nie potrafi śpiewać. Pozostałe są albo antypatyczne i sztuczne (Szarubka), albo tylko sztuczne (Dominika Pawłowska, nie wiem czy będę w stanie wymazać z pamięci jej fatalny występ klubowy), albo w ogóle nie wiadomo czego się po nich spodziewać (Dominika Kasprzycka i Magda). Dwie ostatnie budzą moją największą ciekawość. Z wielkim sentymentem wspominam Olę Tchórzewską i Milenę, a także, co mnie samą dziwi – Sylwię Grzeszczak. No i oczywiście nieodżałowaną Bognę. Mam wielką nadzieję, że Pączek odpadnie już w sobotę, zanim mi wszystkie kwiaty w domu pożółkną i zwiędną od jej popisów wokalnych. :/// Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 14:44 > Szkoda Daniela. Wczoraj zaśpiewał naprawdę fajnie, a ja myślę, że stać go na > jeszcze więcej. Popieram. Na dodatek odpadł akurat wtedy, kiedy zaczął mi się podobać i gdy zaczęłam go lubić. Poza tym brakuje mi w dziesiątce Oli Tchórzewskiej, może jeszcze Mileny Różewskiej i Joasi Stach. Gdyby one przeszły, to dziewczyny miałyby u mnie równe szanse z facetami :). A Sławka Pecę można wymienić na Piecyka ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 14:46 ooo nieeeeeee :p Sławka głos przynajmniej mi się podoba. I nie przeszkadza mi on jako osoba. Piecyk przygasł :P koniec Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 14:48 Mi też Sławek nie przeszkadza, ale Piecyk jest fajniejszy i bardziej kreatywny :). Poza tym Piecyki mają to do siebie, że przygasają, żeby później znów zapłonąć :))). Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.11 17.04.05, 16:45 > Poza tym Piecyki mają to do siebie, że przygasają, żeby później znów > zapłonąć :))). Sugerujesz, że Piecyk jeszcze kiedyś gdzieś się nam objawi :)? Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:18 You never know... :). Ale cicho... koniec tematu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:17 > O, kochany, nie ma tak dobrze.;) > Szkoda Daniela. Wczoraj zaśpiewał naprawdę fajnie, a ja myślę, że stać go na > jeszcze więcej. Był o włos od finału, to musiało być dla niego wyjątkowo przykr > e > uczucie. Będzie mi go brakowało, bo był moją ulubioną postacią tego serialu.;) po jeden - pod tym się podpisuję obiema ręcyma ;) po dwa - na wszelki wypadek oświadczam, nie żeby coś tego ;) :: na inne forum nie zamierzam uciekać, bo cóż to by była za atrakcja? wszak tam nie mogłabym podrażnić naszego idolowego guru po trzy - trza przelać swoje uczucia sympatii na kogoś innego, padło na Piotra Latę - to nie tylko z sentymentu, a z dziewczyn - trudniejszy wybór - niech będzie Dominika Kasprzycka, tylko na Boga niechże dziewczyna nie robi się na Gosię Kunc, bo mam wrażenie, że w niej jest coś więcej. Reszta finalistów? hmmm, drażni mnie druga Dominika i (nie bijcie) Maciek. Chłopak jest jak dla mnie tak wtórny, że aż boli. Bartek - ok, ma u mnie plusa za repertuar klubowy, ale ma tu dość silną grupę wsparcia, a ja w tej edycji postanowiłam sie wyłamywać ;) Sławek P. - sympatyczny, ale mam wrażenie, że wyleci - jak nie jako pierwszy, to jako drugi. Chyba, że jurorzy go wykreują na nowe bożyszcze damskich akademików. Sławek U. - czekam z niecierpliwością, co też pokaże, bo wczoraj to chyba jakąś zaćmę miałam i tego podobno wspaniałego występu nie zauważyłam. No ale 51% głosujacych mylić się nie może - jest to juz dzisiaj idol i koniec, miło, jak jeszcze mnie przekona. Pozostałe trzy dziewczynki głębszych odczuć u mnie nie wzbudzają. Ciekawe, czy jedna pokaże ogień, druga rockendrolową duszę a trzecia jakieś hmmm wnętrze -jak obstawiacie? po cztery - do luzy i ankya: od czego będzie piąta edycja? (to w kwestii Piecyka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:49 > a ja w tej edycji postanowiłam sie > wyłamywać ;) Ale Piotrek Lato ma tu równie silną (częściowo tą samą co Bartek) grupę wsparcia.;) Żeby być w opozycji musiałabyś chyba postawić na Pączka albo na Szarubkę.;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:35 to fakt... to może zaapeluję: proszę mi tu nie chwalić Piotra, bo się będę musiała przerzucić na w/w panie - a tego nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:09 > po cztery - do luzy i ankya: od czego będzie piąta edycja? (to w kwestii > Piecyka ;)) Myślisz, że jest taki zawzięty i konsekwentny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:36 nadzieja umiera ostatnia mojej starczy życia na około 5 edycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:41 facecja napisała: > wszak tam nie mogłabym > podrażnić naszego idolowego guru Who's guru? Uscislij, bo jakos nikt mi sie na to stanowisko w pelni nie nadaje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:46 ten, kogo ostatnio troszku zdrażniłam no chyba, że wiele osób zdrażniłam - to przepraszam, efekt był niezamierzony ;) a że się nie nadaje - z grzeczności nie zaprzeczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:53 Heh mnie temat Piecyka doprowadza do odruchu, ktorego z grzecznosci nie opisze ;))) Draznisz mnie bardzo tymi gorzkimi zalami nad tym jak to biedny nieszczesliwy JAKIS Daniel odpadl. Co nie znaczy, ze sie poczuwam do bycia guru, wiec szalenie chcialam te kwestie wyjasnic :] Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:04 >tymi gorzkimi zalami nad tym jak to biedny nieszczesl > iwy JAKIS Daniel odpadl oto mój pierwszy post po wczorajszym ogłoszeniu wyników, pokaż palcem te moje straszne żale forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=22837332&a=22846518 no chyba, że się loguję na inny nick, ale to juz nieświadomie, ach to moje paskudne rozdwojenie jaźni... a mówiąc o guru nie miałam na myśli Ciebie, przykro mi, jesli Cię zawiodłam pax Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:15 oj tam nieporozumienia... wiadomo, że guru może być tylko JEDEN ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:23 Mnie nie jest przykro, bo mnie nie zawiodlas :D Nigdy nie bylam niczyim guru i ta robota mnie nie interesuje, i ani przez chwile nie mialam zludzen kogo masz na mysli ;)))) Jakbys nie zauwazyla to pragne Ci jedynie unaocznic, ze oprocz Kubu wiekszosc ma juz rowniez dosc tematu tego tam no jak mu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:33 >oprocz K > ubu wiekszosc ma juz rowniez dosc tematu tego tam no jak mu ;] po jeden: to jaka większość? - toż nas jest siła 3 ;) po dwa: a jakbym ja miała dość czytania np. o Bartku, to ktoś by się tym przejął? pax - ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:37 Dziewczyny, nie kłócić się o Piecyka :). My musimy trochę o nim popisać, tak na pożegnanie :). A przeciwnicy jego osoby powinni się cieszyć, że nie przeszedł, bo wtedy musieliby dłużej o nim czytać. Z resztą co może być dażniącego w czytaniu o kimś, ja rozumiem, że np. go nie znosicie i musielibyście go słuchać, ale tak... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:40 >Z resztą co może być dażniącego w > czytaniu o kimś, ja rozumiem, że np. go nie znosicie i musielibyście go > słuchać, ale tak... no właśnie mi też ciezko zrozumieć, mam nadzieję, że ktoś to w końcu wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:40 trzeba jakoś działać, bo przy waszej kreatywności temat piecyka się szybko nie wyczerpie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:42 nie bój nic, przyjdzie pierwszy koncert i rozpocznie się batalia Piotr vs. Bartek a w zwiazku z tym o biednym Piecyku pamięć zgaśnie, być może nawet i we mnie ; ((( Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:47 Też się obawiam, że moge zapomnieć o Piecyku :(((. A co do Piotrka i Bartka - przechylam się na stronę tego drugiego, chociaż gdyby obydwaj staneli przede mną i powiedzieli: "wybieraj" mogłabym mieć mętlik w głowie :))). Aha - wokalnie podobają mi się tak samo, jeśli chodzi o występy klubowe to lekką przewagę ma Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:49 Hahaha, jakby stanęli przede mną i kazali wybierać, ja bym wiedziała, który jest nominowany do odejścia.. a który ma zostać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:52 oj tokyo, Ty sobie tutaj jaj z odejścia nie rób, bo ja to wtedy, jako młoda dziewoja, naprawdę ciężko przeżyłam ;) drugi raz tego nie przeżyję, tak więc albo Picia w finale, albo ja z żalu padnę Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 18.04.05, 00:05 W finale to Picia już jest, pytanie tylko jak daleko zajdzie.. :) Myślę jednak, że pierwsza piątka bank, może nawet trójka. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:24 > W finale to Picia już jest, pytanie tylko jak daleko zajdzie.. :) tak tak, miałam na myśli ten ścisły najściślejszy finał - tak w ogóle to coś wiadomo, czy będzie to 3 czy znowu 2 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon To ja jeszcze tylko chcę wyjasnić... 17.04.05, 23:59 ... że się pożaliłam raz jeden jedyny. Dzisiaj, bo wczoraj po ogłoszeniu wyników nie miałam okazji. Nie wiedziałam, że to taka zbrodnia. > > tymi gorzkimi zalami nad tym jak to biedny nieszczesl > > iwy JAKIS Daniel odpadl Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: To ja jeszcze tylko chcę wyjasnić... 18.04.05, 00:07 Ejj Misie, chill out :) Niech sobie każdy narzeka na kogo i na co chce, o! Keine grenzen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: To ja jeszcze tylko chcę wyjasnić... 18.04.05, 17:40 Dziękuję, dobry człowieku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.11 17.04.05, 16:47 Mi pasuje ta dziesiątka, może nie wszyscy powalają mnie na kolana, ale chyba będzie czego posłuchać. Poza wyjątkami (Maciek, Piotrek, Karolina i Bartek) trochę mało wyraziści ci ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 17:18 Jestem sklonna przychylic sie do blagan Kubu i prosic, by Piecyk przestal nam podgrzewac juz temperature dyskusji. A jak ktos sie obrazi zawsze moze sobie zalozyc osobne forum (jak to drzewiej sie zdarzylo, kiedy kilka osob sie obrazilo za stworzenie f. seriale) ;))))) Teraz lepiej zacznijmy rozwazania, kto opusci final w sobote (oczywiscie Paczek :>) i w kolejnych odcinkach finalowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 17:40 Pierwsza myśl, to że właśnie Nina odpadnie.. ale czy zdarzyło się kiedyś, żeby ktoś najsłabszy wypadł jako pierwszy..? Raczej nie. Myślę, że niektórym może repertuar nie podpasować i mogą być jakieś niespodzianki.. zobaczymy. Te piosenki na 1 finał są takie oo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 17:57 > Pierwsza myśl, to że właśnie Nina odpadnie.. ale czy zdarzyło się kiedyś, żeby > ktoś najsłabszy wypadł jako pierwszy..? Raczej nie. Tak, jak dotąd zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:01 ale np Nowak, Wódz, Hom, Pakulak.. za długo byli w idolu moim zdaniem a ich kosztem wypadła np Ania Dąbrowska, Bartek Król Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:08 Masz rację Tokyo, zwykle ci najgorzej śpiewający wcale nie odpadali jako pierwsi. Ba, taki Hom to chyba nawet dotarł do pierwszej trójki! Ja mam nadzieję, że w trakcie programu moja sympatia do poszczególnych osób będzie ewoluować i jakoś się to ułoży, ale na razie nie wyobrażam sobie sytuacji, w której miałby odpaść na przykład któryś z chłopaków (poza S.Pecą). W poprzednich edycjach zwykle było tak, że od samego początku podobały mi się tylko dwie, góra trzy osoby, a reszta wcale. Tym razem jest na odwrót. Mam wrażenie, że jeśli w sobotę nie odpadnie Pączek, to będzie to któryś z panów. A tu największe szanse na wylot mają chyba Sławek Peca i boję się, że Bartek (oby nie). Pozostali na razie są nie do ruszenia. No, chyba że Szarubka znów z czymś wyskoczy i wtedy może to ona poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:13 Jesli Nina nie odpadnie w sobote zaczne wierzyc w spiskowa teorie dziejow, bo czym uzasadnic juz sam udzial jej w finale. Ostatecznie gdyby to byla Szarubka nie mialabym poczucia, ze komus stala sie wielka krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:16 Ja też obstawiam dziewczynę do wylotu, raczej nie będzie to któraś z Dominik. Slawek Peca to taka fajniejsza wersja Totoszki, więc skoro Totoszko doszedł do finału, to może nie pożegnamy Sławka tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:23 Czy tylko ja mam wrażenie, że jeśli chodzi o facetów to jest nadzwyczaj ok? Najmniej podoba mi się Sławek Peca, ale w sumie nie mogę powiedzieć żeby mi się nie podobał. No i Sławek Uniatowski mnie nieco drażni. Ale nie ma żadnych Pawłów Nowaków, Bartków Homów czy Pawłów Kowalczyków - chociaż jego rolę, czyli rolę ulubieńca jury, chyba przejmie Uniatowski, przynajmniej wszystko na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:25 Zawsze w pierwszym koncercie odpadali ci uczestnicy, którzy wypadli najsłabiej a więc eo ipso byli najsłabsi w swoich dziesiątkach. We wszystkich pierwszych koncertach jurorzy zgodnie wskazywali najsłabszego uczestnika, który od razu odpadał. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 19:07 Nie zawsze ten, ktory wypadl najslabiej byl faktycznie najslabszy w dziesiatce, przeciez repertuar jest bardzo rozny i czasem bywa tak, ze jest jakby z calkiem innej bajki. Choc pamietam jak Gosia Kunc "Two Princes" przerobila na swoja modla i jakos to poszlo, z kolei Ania Dabrowska nie poradzila sobie z "YMCA". A przeciez to wlasnie ona odniosla najwiekszy sukces na rynku i moim skromnym zdaniem byla najlepsza w tamtej edycji Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 17.04.05, 18:33 Nie, nie tylko Ty masz takie wrażenie.:) Ja się Sławka Uniatowskiego nie czepiam, bo jego głos mnie zachwyca, a sam charakter nie przeszkadza, przynajmniej na razie. Nie uważam też, żeby jego internetowa autopromocja była czymś złym, zdecydowanie wolę takie podejście niż rozwieszanie na mieście plakatów z własną podobizną, co jak się okazało jest nagminnie stosowaną praktyką. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 17.04.05, 19:30 eeee, a ja nie widze wielkiej roznicy miedzy plakatami i promocja na forum obie rzeczy sa rownie desperackie :/ zreszta nie wiem na ile Aranka mowila serio a na ile zartowala (bo przeciez mogla), za to dzialalnosc Slawka widzielismy na wlasne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:05 A ja myślę,że w 1 odcinku wyleci Szarubka.Życzę jej tego z całego serca,podobnie jak Pączkowi. A Piecyk może i fajnie śpiewa,ale jego wczorajsze zachowanie było żałosne(zwłaszcza fochy po ogłoszeniu wyników). Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:20 e tam fochy zachowanie moze niepoprawne politycznie, ale chyba lepsze niż udawanie, że się do programu przyszło za karę i tak naprawdę to ma się to wszystko "w du..." (cytując jednego finalistę) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:02 Też mi te "fochy" nie przeszkadzały - może chłopak jest nieco obrażalski, ale to była naturalna reakcja i to mu się chwali. Niepoprawnie politycznie było zachowanie kolesia w którejś z edycji, który po ogłoszeniu wyników pokazał tyłek do kamery, przy tym jedno przekleństwo Piecyka to pikuś :). Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:43 Ale kiedy Piecyk powiedzial "ch..owo" wydymajac nadasane usteczka i zsuwajac sie coraz nizej w fotelu zobaczylam jako zywo Marlona, ktory rowniez byl wielce obrazony, ze to nie on jest w finale ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:21 A coś wczoraj mówili, ze ten Uniatowski już wcześniej stratował w Idolu? Kojarzycie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.11 18.04.05, 08:09 ankya napisała: > Slawek Peca to taka fajniejsza wersja Totoszki Fajniejsza????? No coś Ty!!! Totoszko jest sto razy fajniejszy od Pecy. A te usta, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 09:17 ja sie tylko zdziwilem jak zobaczylem Totoszke na zywca myslalem, ze jest duzo wyzszy Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:16 Jak dla meni w sam raz. Tylko, że on już nie dla mnie :-( Martę wolał. Buuuu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:42 > Fajniejsza????? No coś Ty!!! Totoszko jest sto razy fajniejszy od Pecy. A te > usta, ech... Wybacz, ale Totoszko jest nie w moim typie i nie podoba mi się ani trochę :). A na jego usta nie zwróciłam uwagi, z resztą oczy Bartka jak na razie są nie do przebicia :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:16 devojce nie badz glupia, nie wybaczaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.11 19.04.05, 08:09 kubissimo napisał: > devojce nie badz glupia, nie wybaczaj ;) Dobra! Nie będę głupia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 17.04.05, 20:40 Kurcze, wiecie czego mi będzie brakowało..? Kobiecego rockowego głosu, trochę chrypki.. Za Karoliną nie przepadam, nie zachwyca mnie wcale.. Chyba jednak niedobrze, że Oli Tchórzewskiej nie będzie :/ Faceci będą jedynymi reprezentantami gitarowej muzyki śmiem się obawiać :( Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:06 Jak bym chciała zobaczyć w finale jak nie Olę to Milenę. Teraz żadna z dziewczyn nie podoba mi się tak, żebym miała jej kibicować, tzn. nie wiem jak Pączek bo jej nie słyszałam, ale wątpię żebym padła z zachwytu. Zostało mi męskie grono: Bartek i Piotrek, ewentualnie Maciek. Tylko czekam aż ktoś mi powie, że ja wcale śpiewu nie słucham, tylko ciacha oglądam :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:08 no wiesz, z tych trzech panow to ewentualnie jeden mozna podciagnac pod kategorie 'ciacho', wiec mozesz sie nie bac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:10 Wiadomo o którego chodzi :), ale ja bym jeszcze dodała Piotrka w wersji bez brody :). Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:12 A o którego chodzi, bo oni wszyscy jacyś nie dla ócz. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:14 No przecież to jasne, oczywiste i klarowne, ze o Bartka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:20 To zależy jakie kto ciacha lubi, ja na przykład nie przepadam za lukrowanymi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:33 > To zależy jakie kto ciacha lubi, ja na przykład nie przepadam za lukrowanymi.;) to tak jak ja. a ulubione to takie domowe, prosto z piecyka :P Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:35 hihi, ale taki piecyk to nic sam z siebie, tylko dokładac i dokładać... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:57 > to tak jak ja. a ulubione to takie domowe, prosto z piecyka :P O mamo, nie mogę :))). Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:00 facecja napisała: > to tak jak ja. a ulubione to takie domowe, prosto z piecyka :P Pewnie z otrębami, albo innymi paskudnymi paprochami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:10 Oglądasz ciacha :P Ale nie martw się, ja i inni faceci oglądają laseczki a nie bardzo rozróżniają jak one śpiewają. Więc trójka finałowa - dwie Dominiki i Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 21:16 E tam, rozróżniam jak finałowi faceci śpiewają, aż tak źle to nie jest :). Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:31 Nieco odchodząc od kontrowersyjnych tematów ;): czy ktoś posiada piosenki wykonywane przez idoli w mp3 i mógłby je wysłać na maila, albo ewentualnie wie skąd można je ściągnąć (jeśli skądś można)? Bo na stronie Idola dają tylko odsłuchać i jeszcze, zdziercy, każą sobie za to płacić :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 17.04.05, 22:53 obiecaj flaszke bigrockowi i moze cos Ci podrzuci w poprzedniej edycji raczyl nas fajnymi empetrojami, wiec moze podtrzyma tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 23:06 O ile mnie zawodna pamiec nie myli to osiolek (emule) daje taka mozliwosc, choc sa to pliki avi, wiec trzeba by sie troche pobawic z przerobieniem tego na mp3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 17.04.05, 23:19 ale w emulu chyba sa cale odcinki to trzeba nie tylko konwertowac, ale jeszcze potem wycinac lepiej dajmy ta flaszke bigrockowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.11 17.04.05, 23:22 Ja mu moge dac nawet dwie - 1 za tamta edycje, 2 za ta :] Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: IDOL 4.11 18.04.05, 00:13 To ja kolejne dwie! Plus ładny, proszący uśmiech -> :) Odpowiedz Link Zgłoś
egoblonde Re: IDOL 4.11 18.04.05, 00:34 Hmm szykuje sie powtorka z rozrywki jak w pierwszej edycji -festiwal przecietności.Mam nadzieje,że jako pierwsza odpadnie szarubka (pretensjonalna,chamska,na siłe się lansuje,głos jakis taki wymuszony,nie spiewa"lekko")ewentualnie paczek(ala janosz 2).Swoja droga nie rozumiem jak jury mogło paczka przepuscic do etapu klubowego... ja stawiam na m.silskiego.No i jeszcze całkiem fajny facet z niego(jak juz o facetach mowa...) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: IDOL 4.11 18.04.05, 09:10 > Swoja droga nie rozumiem jak > jury mogło paczka przepuscic do etapu klubowego... No właśnie nie przepuścili. Przepuścili za to dziewczynę, która jak się okazało miała już podpisany kontrakt płytowy i na jej miejsce wskoczył Pączek. Pozdrawiam, winnie Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: IDOL 4.11 19.04.05, 11:42 Poważnie? Myślałam że pamiętam doskonale jak Wojewódzki mówił o dziewczynie. No ale wczoraj równie doskonale pamiętałam że dałam ekspedientce 10zł a nie 20, więc chyba coś mi ostatnio moja doskonała pamięc poważnie szwankuje:)) winnie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 19.04.05, 12:34 Wojewodzki mowil o uczestniku, ktory "zapomnial" powiedziec o plycie a Piotrek Lato na innym forum mowil, ze chodzi o kolesia ktory ponoc bral udzial w jakims konkursie robionym przez Wisniewskiego w teatrze platal sie taki androgyniczny typ w czarnym wdzianku i chyba o niego chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.11 18.04.05, 08:23 yane.yane napisała: > Ja mu moge dac nawet dwie - 1 za tamta edycje, 2 za ta :] To ja za kilka rzeczy z drugiej edyzji ;-) Ale publicznie się nie przyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 09:36 a co chcesz? Damiana? ;))) jezeli chodzi o Marcina W to ja go mialem (tak jak CALA druga edycje), ale wywalilem czeba bylo* wolac wczesniej * "czeba bylo" to ulubiony tekst tekst mojej szefowej, kiedy sama cos spieprzy i sie czepia ludzi, ze nie ingerowali w jej dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:15 kubissimo napisał: > a co chcesz? > Damiana? ;))) No baaardzo śmieszne, wiesz. Na temat Damiana to sobie poza forum pogadamy. I Teatru ROma również. Bo ja coś wiem ;-) > jezeli chodzi o Marcina W to ja go mialem (tak jak CALA druga edycje), ale > wywalilem > czeba bylo* wolac wczesniej No kurde no!!! Przecież wiesz jakie ja uczucia do niego żywię!!! Hał kudź ju??? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_poprostu Re: IDOL 4.11 18.04.05, 09:43 NIE, JA NIE CHCEM JUZ MÓWIĆ!!!! NIC NIE POWIEM..... Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.11 18.04.05, 16:24 Ludzie, co wy z tym Piecykiem :). Ładny i całkiem przyjemny chłopak, ale jak tak dalej pójdzie, to powstanie oddzielny wątek (a może i forum) na jego temat :). Przejrzałam sobie jeszcze raz uczestników i grupy. Nie wiem jak to możliwe, że w grupie trzeciej przeszły Pączek i Szarubka, a nie Sasza i Kuba. Na szczęście wydaje mi się, że jedna z nich wyleci jako pierwsza (oby Pączek) i będzie spokój ;). Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.11 18.04.05, 17:22 eee... chyba nie powstanie, w piecyku już sie ledwie tli... stawiam na Szarubkę bądź Dominikę Pawłowska, jako pierwsze do wylotu. Dominika w klubie wykazała sie absolutnym brakiem pomysłu na siebie i nienaturalnościa, a mnie wyjątkowo denerwuje takie pozowanie na amerykańską divę i nic na to nie poradzę. Chyba że stawianie oporu nożyczkom Czajki tak ją wykończyło, że już nie miała siły walczyć z resztą tych czarodziejów od wyglądu. No ale to musiałaby udowodnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:21 Szarubka...jestem na tak,tak,tak :) tzn pierwsza do wylotu.Kompletnie to dziewczę do mnie nie przemawia...zresztą tak jak Pączek(bez nadzienia-glosu). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:22 Dominika w klubie wyglada na jakas zrezygnowana nie wiem, moze miala wyjatkowo fatalny dzien, do tego klotnia z Czajka (a rozhisteryzowany fryzjer moze skutecznie zatruc komus nastroj) no i faktycznie jej wystep nie byl porywajacy (chociaz nie powiem, ze slaby) ale z tego wszystkiego co do tej pory zaspiewala, wiem, ze jest swietna wokalistka, a do tego chyba osoba myslaca (w kazdym razie ma inteligentne spojrzenie), wiec mam nadzieje, ze za szybko nie wyleci co do pozowania na divę nic nie zauwazylem uwaga Eli o tych palcach na mikrofonie byla troche nieporozumieniem. bo idac tym tropem mozna wszystkich zjechac za to, ze mikrofon trzymaja w prawej rece, albo w prawej rece - zupelnie jak Whitney - i mysla, ze wtedy beda spiewac lepiej :/// ja grajac w badmintona tez tak sobie poprawiam ulozenie palcow na rakietce i czy to znaczy, ze sie stylizuje na Whitney? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:30 > Dominika w klubie wyglada na jakas zrezygnowana > nie wiem, moze miala wyjatkowo fatalny dzien, do tego klotnia z Czajka (a > rozhisteryzowany fryzjer moze skutecznie zatruc komus nastroj) no i faktycznie > jej wystep nie byl porywajacy (chociaz nie powiem, ze slaby) > ale z tego wszystkiego co do tej pory zaspiewala, wiem, ze jest swietna > wokalistka, a do tego chyba osoba myslaca (w kazdym razie ma inteligentne > spojrzenie), wiec mam nadzieje, ze za szybko nie wyleci > > co do pozowania na divę nic nie zauwazylem > uwaga Eli o tych palcach na mikrofonie byla troche nieporozumieniem. bo idac > tym tropem mozna wszystkich zjechac za to, ze mikrofon trzymaja w prawej rece, > albo w prawej rece - zupelnie jak Whitney - i mysla, ze wtedy beda spiewac > lepiej :/// > ja grajac w badmintona tez tak sobie poprawiam ulozenie palcow na rakietce i > czy to znaczy, ze sie stylizuje na Whitney? ;) Rzadko mi się zdarza tu pisać, ale ostatnio mogę się podpisać pod opiniami kubu obiema rękami (tzn. w kwestii "Idola") - z tym, że zwracam uwagę, że każdy człowiek ma prawo do prywatnych odczuć - panią juror drażni bębnienie palców po mikrofonie a mnie - nie wiem czemu - określnie "matkować" (modne zwłaszcza w reality shows) a po ostatnim "Idolu" także słówko "ciary". Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:38 a mnie nie drazni, bo ostatnio pewna Ciara (czyt. Sijara) bardzo czesto gosci w moim discmanie i sie osluchalem ;) widze, ze jednak wracasz na forum. witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:51 > co do pozowania na divę nic nie zauwazylem - śpiewała piosenkę z reperuaru Whitney Houston - brzmiała jak Whitney Houston, doskonale skopiowała jej sposób śpiewania - była ubrana jak Whitney Houston - argument z palcami jest bez sensu, ale dopełnia całości Osobą, która wykonywała podobny repertuar, a jednak zrobiła to zupełnie po swojemu, była Kalina z poprzedniej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:57 rozumiem, ze Whitney ma monopol nie tylko na machanie palcami, ale tez na mała czarną zawsze myslalem, ze to klasyka, a tu prosze - jak wizerunek papieza jest zastrzezonym trademarkiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:26 Dobrze wiesz, że nie chodzi o sama małą czarną, ani o samo machanie palcami, tylko o to, że u Dominiki te oraz pozostałe czynniki się zsumowały (zapewne przypadkowo?), co dało omawiany efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:39 demonizujesz czyli powinna sie przebrac za hutnika, spiewac od konca, zonglujac przy tym piecioma mikrofonami i wtedy elementy by sie nie zsumowaly (chociaz kto wie) :/ zreszta niewazne. dziewczyna jest w finale i niech wykosi ich wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:00 > co do pozowania na divę nic nie zauwazylem hmm... ja zauważyłam i widac jeszcze pare osób... fryzura, makijaż, stroj, głos, ekspresja- Carey&Houston, brr... a w odcinku castingowym sama świerzość i naturalnośc. Nie moge jej tego zapomnieć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:03 najlepiej zrob laleczke voodoo a jak juz wbijesz w nia wszystkie szpilki to przepisz 100 razy slowo SWIEŻOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.11 18.04.05, 19:15 a moge dostac stosowne zaswiadczenie na pismie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:35 > a mnie wyjątkowo denerwuje takie pozowanie na amerykańską divę Otóż to, mnie też. I zupełnie nie rozumiem dlaczego Dominika, jak mi się wcześniej wydawało inteligentna dziewczyna z charakterem, zdecydowała się na coś takiego. Po tym występie straciłam całą sympatię do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:40 Dokładnie. I jak zobaczyłam Dominikę w klubie, od razu, tak jak Eli, rzuciło się w oczy to 'udawanie' Whitney, i te palce, i to charakterystyczne uginanie kolan; poza tym strój i image.. Nie podobało mi się, oby zrehabilitowała się jakoś w finale :> Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:39 Moja subiektywna kolejność odstrzału (niestety mało prawdopodobna): 1. Nina 2. Sławek P. 3. Dominika P. 4. Karolina 5. Dominika K. 6. Magda 7. Sławek U. 8. Bartek 9. Piotr Do pozostałych nie strzelam. Rzekłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:54 Ty wiesz, że całkiem mi się to podoba. Ja nie strzelam do całej pierwszej trójki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.11 18.04.05, 18:48 A ja się wykosztowałam i zakupiłam całodobowy dostęp do zakodowanej strefy idolowej strony internetowej, żeby przesłuchać sobie tych których jeszcze nie słyszałam, oraz posłuchać tych których już słyszałam :). Po pierwsze - Pączek. Przyznaję wam rację, dziewczyna chyba przez pomyłkę znalazła się w finale :/. Wywalić ją, a na jej miejsce dawać wiadomo kogo (podpowiedź - też na P):)! Po drugie - Piotrek. Jejku, jak on to fajnie zaśpiewał, jak ja lubię takie głosy, o ludzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś