kubissimo 18.04.05, 19:16 poprzedni watek byl wlasciwie o niczym zobaczymy czy tym razem bedzie inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 18.04.05, 19:35 Po takim podsumowaniu to aż strach się wpisywać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 18.04.05, 19:40 eeee tam (to przyklad niezwykle konstruktywnego wpisu) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 18.04.05, 19:55 > poprzedni watek byl wlasciwie o niczym > zobaczymy czy tym razem bedzie inaczej :) Odnosze wrazenie, ze nasze idolowe dziewczyny (uogolniam, wiem) powinny miec jakis dzienny limit postow, albo przynajmniej wysoki hadicap jakosciowy, bo cos wiosna im nie sluzy wnoszac po tresci ;-( Sorry dziewczyny, ale od Piecyka to obiektywnie rzecz biorac okiem faceta nawet Niezgoda byl bardziej interesujacy ;-) Nasza dziesiatka jest jaka jest, a przegladajac idolowe grupki widze, ze wlasciwie gdyby wymienic 2-3 osoby to byloby naprawde dobrze. Mam tu na mysli Nine (na jej miejsce Asia Stach) i Slawka (na jego miejsce dalbym Sylwie Grzeszczak). Reszta niech bedzie. Do odpadniecia: 1. Nina. Porownywanie jej do Janosz to jakas pomylka. Janosz umie spiewac i byla w Idolu bardzo dobra, dopiero po programie dala ciala. Nina nie spiewa nawet na tyle dobrze, by sie znalezc 'legalnie' w klubie. Nachalne jej promowanie w niewiadomo jakim tak naprawde celu skonczy sie upadkiem z wysokosci. Tylko mieszaja w glowie temu dziecku, ktore talentu za bardzo nie ma i lepiej by sie nauka zajelo, bo glupiutkie sie zdaje. Moze za ostro, ale czasem tak trzeba. 2. Slawek Peca. Niestety spiewac rowniez za bardzo nie potrafi, tzn. nie zeby jakos bardzo falszowal, ale po prostu przecietniak. Troszke ratuje go barwa glosu, ale na samej barwie daleko nie zajedzie nawet jesli beda go kreowac na postrach zenskich akademikow. Chociaz przy takiej konkurencji wsrod facetow jest to mocno watpliwe. Dalej... wszystko sie moze zdarzyc :-) Wsrod pan moimi faworytkami sa 16-letnia Magda Diakow, ktora b. dobrze wypadla przedwczoraj w klubie oraz rok starsza od niej Dominika Kasprzycka. Czyli nastolatki gora. Jednak niestety zadna z nich nie jest jakos szczegolnie wyrazista, jak np. Brodka w III edycji, i to moze je zgubic w programie, a najbardziej to PO programie. Z pozostalych dwoch dziewczyn to ani Karolina ani druga Dominika jakos szczegolnie do mnie nie przemawiaja, chociaz talentu wokalnego trudno im odmowic, a i artystkami potencjalnie moga byc dojrzalszymi z racji wiekszego doswiadczenia wynikajacego z dluzej bytnosci na tej naszej Ziemi. Efekt koncowy moze jednak byc rownie zaskakujacy co wyniki konklawe ;-) Z facetow wielka niewiadoma jest Slawek Ujazdowski i moze zarowno odpasc jako pierwszy jak i wygrac ten program. Po prostu za malo go do tej pory widzielismy, a jury rowniez juz zmienialo w jego kwestii zdanie. Spiewac potrafi, zobaczymy co pokaze dalej. Kolejni trzej panowie to grupa, ktora bedzie rywalizowac o ten sam target. Najbardziej z tej trojki jako potencjalny artysta interesuje mnie Bartek i widze go w finalowej trojce (czy dwojce, zalezy jak to tym razem rozwiaza ;-)). Nie chcialbym jedynie, zeby szedl w kierunku piosenki bajoropodobnej :-/ Piotrek i Maciek to podobne rockowe glosy i jeden z nich bedzie musial odpasc, zeby oddac drugiemu glosy. Piotrek wydaje sie miec wieksza popularnosc z wiadomego wzgledu, do tego jest bardzo sympatyczny, natomiast Maciek wydaje sie lepiej spiewac, tylko troszke 'cwaniakuje', ale nie irytuje za bardzo, co tez jest istotne. Moja trojka przed pierwszym koncertem: Dominika K., Magda, Bartek. Oczywiscie nie zdziwie sie, jesli ta trojka to bedzie np. Piotrek, Slawek U. i Karolina ;-) Chcialbym jednak jakas konkurencje damsko-meska w finale, tak jak bylo to w I i III edycji, bo meski final z II edycji to byla totalna porazka. Najgorsze co moze nas czekac to wygrana Niny badz Slawka P. W takim przypadku chyba zbojkotowalbym 5-ta edycje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:06 > Sorry dziewczyny, ale od Piecyka to obiektywnie rzecz biorac okiem faceta > nawet Niezgoda byl bardziej interesujacy ;-) Ja protestuję i się nie zgadzam! :). > Chcialbym jednak jakas konkurencje damsko-meska w finale, tak jak > bylo to w I i III edycji, bo meski final z II edycji to byla totalna porazka Przy facetach, których teraz mamy, męski finał mógłby być ciekawy. Chciałabym żeby był on w składzie: Bartek, Piotrek i Maciek, ale z dwóch ostatnich chyba rzeczywiście któryś wyleci ustępując miejsce temu drugiemu. Po tym dziwnym szaleństwie które się ostatnio dokonało, obstawiam do finału Sławka Uniatowskiego, Bartka i Maćka - nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że popularność i miłe usposobienie Piotrka, w konfrontacji z zadziornością i pewnością siebie Maćka, mogą wyjść na niekorzyść temu pierwszemu :(. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:09 Hehe, nie myślicie, że troszkę za wcześnie, żeby już skazywać jednych na straty, drugich na wygraną..? Ja bym tak np Sławka Pecy jeszcze nie skreślała, ani obu Dominik. Przecież tak mało właściwie jeszcze o nich wiemy, etap klubowy to 1 raz, kiedy pokazano nam ich 'pełne' (bo zaledwie hmm 2 minutowe?) wystąpienia na scenie. Oczywiście i ja mam swoich faworytów na chwilę obecną, ale nie śmiem pisać, że ten i ten to na pewno będzie w trójce, a inny to w ogóle niemożliwe, że wygra.. Bez sensu. Oby nie było tak przewidywalnie, jak się Wam wydaje. Może jednak obejrzyjmy te koncerty jeszcze, co?:p Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:11 Wiadomo, że nigdy nic nie wiadomo :). Ale pogdybać można :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:13 >Mam tu na mysli Nine (na jej miejsce Asia Stach) i Slawka (na jego miejsce >dalbym Sylwie Grzeszczak). Reszta niech bedzie. tu sie bardzo zgodze co do wyrazistosci Magdy Diakow to mysle, ze jeszcze zobaczymy. kiedy ona miala sie nam pokazac, skoro kamery lazily ze Piecykiem i Paczkiem? :/ co do Dominiki to takie mam troche mieszane uczucia, aczkolwiek jestem otwarty na pertraktacje ;) natomiast jezeli chodzi o finaly to ja bym sie bardzo cieszyl, gdyby ten jeden raz Polsat stanal na wysokosci zadania od strony organizacyjnej. Zrobmy IDOLa raz w tygodniu, ale za to dlugiego. I niech oni spiewaja dluzej niz 1,5 minuty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:16 > raz Polsat stanal na wysokosci zadania od strony organizacyjnej. Zrobmy IDOLa > raz w tygodniu, ale za to dlugiego. I niech oni spiewaja dluzej niz 1,5 > minuty :/ TAK! Żądamy możliwośći wysłuchania całych piosenek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius I niech Rock tyle nie gada, gdy Leszczyński ocenia 20.04.05, 10:56 Bo to jest żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: I niech Rock tyle nie gada, gdy Leszczyński o 21.04.05, 14:05 Prawda. I kiedy ludzie śpiewają też. Chociaż źle mówię- niech sobie gada, ale niech realizatorzy tego nie pokazują :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 18.04.05, 23:55 bigrock napisał: > Odnosze wrazenie, ze nasze idolowe dziewczyny (uogolniam, wiem) powinny miec > jakis dzienny limit postow, albo przynajmniej wysoki hadicap jakosciowy, bo cos > wiosna im nie sluzy wnoszac po tresci ;-( Czuje sie wlasnie wylaczona z tego grona, bo przez ostatnie 24h nic nie splodzilam ;] A poza tym Piecyk moj wrog ;))) > Nasza dziesiatka jest jaka jest, a przegladajac idolowe grupki widze, ze > wlasciwie gdyby wymienic 2-3 osoby to byloby naprawde dobrze. Mam tu na mysli > Nine (na jej miejsce Asia Stach) i Slawka (na jego miejsce dalbym Sylwie > Grzeszczak) Na miejsce Niny wolalabym Jagode albo Kube, a za Slawka Ole Tchorzewska :) W sumie za Szarubke rowniez mozna by podstawic kogos innego moze Marike, moze Sasze. > 1. Nina. Porownywanie jej do Janosz to jakas pomylka. Janosz umie spiewac i byl > a > w Idolu bardzo dobra, dopiero po programie dala ciala. O wlasnie dokladnie sobie tak myslalam, bo co by o Alicji nie mowic to spiewac dziewcze umie. > Z facetow wielka niewiadoma jest Slawek Ujazdowski Uniatowski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 19.04.05, 03:14 > > Z facetow wielka niewiadoma jest Slawek Ujazdowski > Uniatowski ;) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu Re: IDOL 4.12 19.04.05, 10:47 Właśnie obejrzałam powtórkę ostatniego koncertu klubowego... Nie mogę przestać się dziwić dlaczego Uniatowski przeszedł i do tego miał 51% głosów... Dla mnie był fatalny... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 18.04.05, 19:58 Jako że nic konstruktywnego nie przychodzi mi do głowy, to chciałabym się upewnić: w środę przybliżają nam sylwetki finalistów, w sobotę pierwszy koncert finałowy i od tej pory Idol leci co tydzień? Aha - co dają po koncertach finałowych w Idolu Extra na TV 4? Dopiero od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką tej stacji, więc się nie orientuję... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:11 > Jako że nic konstruktywnego nie przychodzi mi do głowy, to chciałabym się > upewnić: w środę przybliżają nam sylwetki finalistów, w sobotę pierwszy koncert > > finałowy i od tej pory Idol leci co tydzień? Aha - co dają po koncertach > finałowych w Idolu Extra na TV 4? Dopiero od niedawna jestem szczęśliwą > posiadaczką tej stacji, więc się nie orientuję... Na ogół zaprasza się tych finalistów, którzy już odpadli (czasami także tych, którzy odpadli wcześniej w klubie, teatrze albo na castingach) i śpiewają oni piosenki z tej samej tematyki jaką przyjęto w "Idolu" właściwym. Nierzadko właśnie tam mają swoje najlepsze występy (np. Makowiecki po tym jak odpadł zaśpiewał lepiej niż ci, którzy zostali) - nie muszą się stresować juroroami i SMS-ami od widzów. Na tym etapie "Idol extra" to po prostu taki koncert pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 18.04.05, 20:17 > Nierzadko > właśnie tam mają swoje najlepsze występy (np. Makowiecki po tym jak odpadł > zaśpiewał lepiej niż ci, którzy zostali) Albo Adam Kozłowski. On dopiero jak odpadł pokazał na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.12 18.04.05, 21:56 kubissimo napisał: > poprzedni watek byl wlasciwie o niczym > zobaczymy czy tym razem bedzie inaczej :) Tak jak i cały Idol ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 18.04.05, 23:49 Wejdżcie na stronę IDOLa => a więc będziemy mieli ścisły finał 3osobowy. Mnie to cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 19.04.05, 01:14 byc moze planowali rozciagniecie tego na tydzien dluzej, ale w zwiazku z tym, ze media mialy tydzien w plecy, to teraz zmienili plan powtorze: byc moze Odpowiedz Link Zgłoś
qmid Re: IDOL 4.12 19.04.05, 12:34 mnie najbardziej wqu..a paczek. usilna promocja dala jednak rezultaty i mala gruba (bez obrazy) znalazla sie w finale, kasujac sasze strunin, do ktorej osobowosciowo i wokalnie do piet nie dorasta. zreszta szkoda z tego etapu tego kolesia co spiewal piosenke sisqo, no ale dzieki niemu w finale jest pozal-sie- boze buntowniczka, ktora na koniec kalała sie za "wioche" i lamiacym glosem prosila o smsy telewidzow. zapraszam zainteresowanych na strone idola gdzie szarubka przedstawia sama siebie jakims rymowanym wierszykiem ktorym moze i nie pogardzilby 10-latek i ktory komrpomituje ja sama bardziej niz ktokolwiek inny byblby w stanie. to tyle ode mnie. poza tym mam nadzieje ze nie bedzie idola 5 bo w tej edycji autopromocja jury i wiecznie wtracajacego sie rocka jest juz nie do wytrzymania. ktos wspomnial adama kozlowskiego wyzej. ten chlopak to mial talent. nie wiecie czy cos nagral? Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 19.04.05, 14:39 Obejrzalam sobie dzis wystep Piecyka. I juz wiem, ze byl to najlepszy z wystepow Daniela w Idolu, ale mnie nie porwal i to jednak moim zdaniem bylo za malo final, wiec chyba dobrze sie stalo jak sie stalo. I to tyle w tym temacie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 19.04.05, 16:17 Sorry, że ja znowu na ten temat :), ale też obejrzałam dzisiaj powtórkę i nie mogę się nadziwić, że tak późno Piecyk mnie zaciekawił. Tzn. ciekawił mnie od początku, ale dopiero niedawno oświeciło mnie, ze koleś jest, jak to mówią "ziomale", zarąbisty :). Co do Sławka, to jakoś bardziej spodobał mi się jego występ po drugim obejrzeniu, ale ciągle nie podzielam zachwytu jury i widzów. Na dodatek jego występ został nazwany najlepszym występem (już nie pamiętam czy klubowym, czy w ogóle) w historii Idola, jak dla mnie było co najmniej dziesięć lepszych. No i nie wiem jak oceniać dokonania pana Czajki, który z fryzurami dla Dominiki Kasprzyckiej czy Magdy Diaków wyskoczył jak Filip z konopii, ale np. Olę Tchórzewską czy Martę Ćwik "przerobił" na plus. Nie pamiętam - czy on pracował też przy poprzednich edycjach Idola, czy ktoś inny czesał uczestników? Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.12 19.04.05, 17:32 Na dodatek jego > występ został nazwany najlepszym występem (już nie pamiętam czy klubowym, czy w > > ogóle) w historii Idola, jak dla mnie było co najmniej dziesięć lepszych. wiesz, to powiedział leszczu, więc włąściwie się nie liczy, a jak dla mnie to juz w tej edycji było 5 lepszych no ale ja mam inną wrażliwość słuchową niż reszta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 19.04.05, 18:04 > wiesz, to powiedział leszczu, więc włąściwie się nie liczy, Właśnie, czy mi się wydaje, czy Leszczu co edycja większe dyrdymały wygaduje? O ile w pierwszej był jako tako do przyjęcia, to im dalej tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 19.04.05, 21:02 Jak dla mnie Lesczu przeszedł samego siebie w poprzedniej edycji, teraz jest jakiś zawieszony i nie gada tak "żarliwie" :). Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 19.04.05, 21:05 > wiesz, to powiedział leszczu, więc włąściwie się nie liczy, Zapendowska to powiedziala... a Leszczu podchwycil. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 19.04.05, 17:39 Czajka od pierwszej edycji zneca sie nad fryzurami odolowcow. I o ile w dwoch pierwszych edycjach byl na czasie i ludzie wygladali calkiem ok, to od Idola III wyglada jkaby facet zakochal sie w tych grzywach sprzed dwoch lat i kogo tylko dopadnie to ciacha. I potem mamy takie nieszczescia na glowie jak Dominika K. Magda nie wyglada najgorzej, choc dodali jej 10 lat, ale 16-latce moze to ujsc na sucho ;) Co do Marty Cwik to mam mieszane uczucia, bo na zdjeciu z castingu wyglada mlodziej. Nie wiem zreszta jak oni to robia, ale jakos namietnie postarzaja te dziewczyny. Dlatego ja klaniam sie nisko wszystkim tym, ktorzy sie nie dali przerobic na ich (Czajka & co.) modle :D Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 19.04.05, 20:58 Ja się chyba nie znam na współczesnej modzie, bo jak patrzę na dokonania "mistrzów" w stylu Leszka Czajki czy Jagi Hupało to mnie odrzuca. To jakiś nowy trend, żeby każdemu zrobić dziwną fryzurę, do tego jak najmniej pasującą do urody danej osoby? Na interii: muzyka.interia.pl/info/infid/613751 piszą o finalistach IDOLa. Jest ankieta w której można głosować na swojego ulubieńca. Martwi mnie, że Bartek jest gdzieś w ogonie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 19.04.05, 21:04 > Ja się chyba nie znam na współczesnej modzie, bo jak patrzę na > dokonania "mistrzów" w stylu Leszka Czajki czy Jagi Hupało to mnie odrzuca. To > jakiś nowy trend, żeby każdemu zrobić dziwną fryzurę, do tego jak najmniej > pasującą do urody danej osoby? Dokladnie, tez tego nie rozumiem. Szczegolnie jesli chodzi o dziewczyny/kobiety. Zamiast swietna fryzura podkreslic ich dziewczecosc/kobiecosc, to on z dziewczyn robi kobiety przed trzydziestka, a z kobiet stare baby za przeproszeniem. Facet musi miec niezle chody tu i owdzcie, ze juz 4-ty sezon sie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 19.04.05, 21:09 Ale w początkowych edycjach chyba nie był tak nawiedzony - bardzo fajną fryzurę zrobił Ali Janosz, przefarbowanie Ani Dąbrowskiej na brunetkę też było dobrym posunięciem. Chociaż obsesję na punkcie grzywek chyba ma od zawsze :). Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 19.04.05, 21:12 > Ale w początkowych edycjach chyba nie był tak nawiedzony Z tymi grzywkami cos go tak na dobre wzielo w II edycji i do dzis mu zostalo. W I edycji nie bylo tak zle, chociaz mi sie Ania podobala bardziej jako blondynka ;-) No, ale jej to akurat jeszcze calkiem pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 13:56 muzyka.interia.pl/info/infid/614415 Napisali, ze oprócz Leszka Czajki znęczjącego się nad fryzurami, nad resztą wyglądu uczestnikow będzie się wyżywał Tomasz Jacyków. Zarówno ten pan, jak i jego dokonania w kwestii wyglądu róznych ludzi za bardzo do mnie nie przemawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:02 Ten to już ma kompletnego fioła na punkcie tego co jest modne, a co już nie, więc sądzę, że grzywki Czajki to małe piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 19.04.05, 23:03 Nie sugeruje sie nigdy takimi ankietami. Jednak smutne, ze ludzie wola Paczka niz Bartka, ktory cos soba reprezentuje. Ze swej strony kliknelam raz na Bartka, choc nie wiem kogo obstawiam na zwyciezce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 19.04.05, 23:31 Niom, też kliknęłam na Bartka. I zgadzam się z tym, że takie ankiety nie są miarodajne. Widać chociażby po tych na stronie Idola - rzadko kiedy przekładają się na wyniki w głosowaniu. Poza tym nigdy nic nie wiadomo - w czasie programu może się okazać, że ktoś nam się nagle objawi. Chociaż wydaje mi się, że większość osób ma już swoich faworytów, a pozostali mogą się tylko spodobać bardziej lub mniej. A co do Pączka, to znając przewrotność losu nie zdziwię się jeśli zobaczymy ją w finale :/. Chociaż zdrowy rozsądek podpowiada, że powinna odpaść pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 19.04.05, 23:27 A ja wole ta ankiete: muzyka.interia.pl/ankiety/ankId/6667 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 19.04.05, 23:39 Tak w ogóle nurtuje mnie jedno: dlaczego nic nie słychać o finalistach II i III edycji Idola? Bo z pierwszej pięć osób wydało płyty, z drugiej dwie (jeśli liczyć Hanię), z trzeciej póki co tylko Monika. Czy to brak chęci ze strony uczestników, czy ze strony wytwórni płytowych? Osobiście bardzo chętnie posłuchałabym co mają "do zaśpiewania" Małgosia Stępień, Agnieszka Szewczyk, Małgosia Kunc, Michał Karpacki czy Kuba Kęsy, a oni chyba przepadli? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 00:52 Gosie Stepien chyba trzeba spisac na straty :/// Gosia Kunc niedlugo ma wydac plyte (przynajmniej wroble w sieci cwierkali) Kuba Kęsy wzial sie za studia (o ile sie nie myle AWF) o reszcie nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.12 20.04.05, 10:44 Czemu Gosię Stepień na straty? w zeszłym roku nagrała coś z tekstem Cygana zdaje sie, w styczniu przygotowywała materiał na płytę- liczyłam na to, ze jednak ją wyda Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 10:54 ona od kilku lat przygotowuje material i jakos nic z tego nie wynika :( w pierwszym idolu interesowaly mnie tylko te dwie osoby - Gosia i Ania i na pocieche mam tylko plyte Ani jedna, ale bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: IDOL 4.12 20.04.05, 11:23 Bardzo jestem ciekawa płyty Gosi Kunc, mam nadzieję, że się zaniedługo ukaże. Co do fryzur - też nie rozumiem, dlaczego wszyscy są "rżnięci" na jedno kopyto? Najzabawniejsze jest kiedy po fryzjerskich szaleństwach ludzie przykładają sobie do twarzy zdjęcie "sprzed" i zachwycają się, jak to teraz świetnie wyglądają - a na tych zdjęciach, z naturalnymi fryzurami, wyglądają o niebo lepiej... Kwestia gustu, dla mnie te wystrzępione fryzury są OKROPNE. I jeszcze Uniatowski - wkurzał mnie tym spamowaniem na Forum, wkurzał mnie swoim zachowaniem, ale jak zaśpiewał... no szok, normalnie mnie zatkało... od razu mu wszystko wybaczyłam :-))) A Rocka tak jak lubiłam, to teraz doprowadza mnie do szału tymi komentarzami! Podejrzewam, że taki miał prikaz od realizatorów. Niech to zmienią, bo - nie wiem, czy mógę mówić za wszystkich - chyba go zaniedługo znienawidzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.12 20.04.05, 12:41 W kwestii Rocka mam to samo... Niby ma być szoł, ale błagam, nie kosztem tych, co śpiewają :/ Wystarczą komentarze już po wykonaniu. Swoją drogą, jak oni to zrobią w finałach - przecież Rock zawsze (chyba) siedział na scenie. I co teraz? Będzie po lewej kamera na Rocka non stop? ;) Nieee, mam nadzieję, że z tego zrezygnują. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.12 20.04.05, 12:42 to jeszcze jest nadzieja:) Już myslałam, że gdzieś powiedziała, że zajela sie teraz czymś innym i w ogóle przestała nagrywać. Bo może ona gdzieś śpiewa, ale szkoda by było, żeby zrezygnowała z zaistnienia na większa skalę- po coś chyba startowała w programie. Gosi kibicowałam najbardziej i cały czas czekam na to, że jednak pozwoli sie posłuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 13:55 Kfiato na "tym drugim" forum zapodal liste piosenek do pierwszego koncertu oto czego mozemy sie spodziewac Seal - Kiss From a Rose Billy Withers - Ain't No Sunshine Wilki - Bohema George Michael - Freedom Aerosmith - Crazy, Peter Gabriel - Sledge hammer Britney Spears Macy Gray T Love - Chłopaki nie płacza Tina Turner - Private dancer Sheryl Crow - All I Wanna Do ONA - Czy warto było Prince - Purple Rain, Sting - Every Breath, Des Ree i pare innych .... Lato mowi, ze wybral Seala i Withersa, a Macy Gray ma spiewac Dominika P zastanawiam sie, czy Karolina pojdzie na latwizne i zaspiewa ONA, czy moze Tine, a moze Des Ree :D Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 13:58 Ja się mogę założyć, że Britney Spears zaśpiewa Pączek :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 13:59 tzn inaczej Britney jest najblizsza skromnych warunkow glosowych Paczka ale kto wie, moze dziewczynka sie rzuci na Tine :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:01 Z czego wiemy, żę Kfiato zaśpiewa Ain't no sunshine i Kiss from a rose. A z tej całej listy hmm :> Nawet połowa mi się nie podoba. Heh wyobraźcie sobie M.Silskiego w Bohemie Wilków.. :p byłoby to zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:04 ciekawe co wezmie Bartek Sledge Hammer? a Kfiato wybral sobie dwa kawalki, ale chyba bedzie spiewal jeden Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:05 A skąd to wszystko wiesz:)? Tzn. gdzie to jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:07 forum.twoj.net/index.php?s=bac10399108bae68853104c992eb968f&showtopic=7547&st=195 Ten temacik, Lwico. A nie wiem Kubu, może i będą po jednej śpiewać, racja, przecież jest na razie aż 10 osób, gdzieżby oni zdązyli zaśpiewać każdy po 2 kawałki.. Co do Pączka, też jestem prawie pewna tej Britney, a Szarubka - ONA ofkors :> Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:11 tokyo1 napisała: > Heh wyobraźcie sobie M.Silskiego w Bohemie Wilków.. :p byłoby to zabawne. Ja jestem jakoś uprzedzona do tej piosenki i mam nadzieję, że ani Maciek, ani Bartek tego nie zaśpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:15 Ja jej nie znoszę :-) I myślę, że Bartek tego nie zaśpiewa, Maciek też nie zresztą .. Szybciej Sławek :> Za to lubię Freedom i ciekawi mnie, czy/ kto to wybierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 14:23 Mi się wydaje, ze Maciek może zaśpiewać Crazy. Za to ONA w wykonaniu Karoliny byłoby dosyć, hmmm... przewidywalne. A Freedom (też lubię) mógłby zaśpiewać Bartek :). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 15:31 Oj, żeby tylko na tym nie poległ, to chyba nie jest piosenka dla niego. Chociaż tak naprawdę nie znamy jeszcze jego możliwości, może by dał radę? Mówię o Bartku ofkors, nie o Maćku. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 15:34 Heh, ciekawe czy ktoś się na Prince'a odważy. Do Sławka U. pasuje Sting, ale pewnie drugi raz mu nie pozwolą. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 15:42 A Piotrek wybrał sobie super kawałki, oba bardzo mi do niego pasują. Sorry że trzy razy pod rząd się wpisuję.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 20.04.05, 15:56 no no wysmienicie schizofreniczne ;) a w wykonaniu Kfiato chyba wolalbym Ain't no sunshine Kiss from a rose wymaga bardzo czarnego glosu Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 20.04.05, 16:06 Niom, ta chrypka Pici średnio pasuje do kiss from a rose. Obstawiam Sławka Pecę do tej piosenki. Zupełnie nie mam pomysłu na to, co mógłby zaśpiewać Bartek. Tym bardziej, że pewnie nie obejdzie się bez jakichś "gębofonowatych" elementów. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 16:21 Ja też bym wolała żeby P. zaśpiewał Withersa:), a dla Sławka Pecy to ja na tej liście zupełnie nic nie widzę. Może masz rację, że Seal byłby najodpowiedniejszy. Z Bartkiem też jest kłopot, nic do niego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 20.04.05, 16:08 lwica.salonowa napisała: > Ja jestem jakoś uprzedzona do tej piosenki tokyo1 napisała: > Ja jej nie znoszę :-) Widzę, że nie jestem sama w moich odczuciach :). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 23:13 > Peter Gabriel - Sledge hammer Chyba pisze się razem. > ONA - Czy warto było Właściwy tytuł - "Kiedy powiem sobie dość" > Sting - Every Breath, Nie Sting a The Police. A co tam, pewnie będziecie się czepiać, że się wymądrzam, ale "ten typ tak ma". Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 23:44 > > Sting - Every Breath, > Nie Sting a The Police. Skoro już jesteśmy tacy dokładni, to "Every Breath You Take" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 21:45 No co, nikt nie oglądał?:) Jak wrażenia? Program mi się nawet podobał, można się było dowiedzieć troszkę o tych ludziach. W sumie w każdym pokazano coś pozytywnego, nawet Sławek mnie nie zdrażnił dzisiaj jakoś szczególnie :P, choć nadal nie mogę patrzeć na mimikę jego twarzy przy Roxanne :P No i ostro pojechano z Karoliną z tym brakiem stylu ;) Hmm a w teatrze faktycznie dobrze zaśpiewała. Klub- wg mnie sporo gorzej. Ciekawam finału już :> Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 21:59 Mnie się Sławek coraz bardziej podoba, a jego Roxanne zyskuje przy każdym kolejnym przesłuchaniu. A w tym klubie to faktycznie wyglądał jakby pod wpływem co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 20.04.05, 21:45 Ach ten Bartek :). Nie dość, że przystojny, to jeszcze wszechstronnie uzdolniony: śpiewa, "gębofonuje", gra na skrzypcach, jeździ na rowerze :). A Pączek mnie rozwaliła - dziewczyna jest z innej planety, albo ja nie rozumiem dzisiejszych siedemnastolatek :). Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.12 20.04.05, 21:51 Z jakiejkolwiek jest planety.. ledwo przeszła casting, a tu już finał przed nią :> ale to nie konkurs na Kosmitę 2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 20.04.05, 21:56 Tym bardziej, że śpiewa naprawdę kiepsko. Ciekawa jestem czy ludzi "urzekła jej historia" :), bo jak dla mnie dziewczyna w nadmiarze może być nieco nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 20.04.05, 22:01 Stwierdzam, że ja w pobliżu Pączka chyba bym piętnastu minut nie wytrzymała. Strasznie jazgotliwa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu Re: IDOL 4.12 20.04.05, 22:04 Program był całkiem fajny. gdyby jeszcze tego jasnowidza wyrzucili... Poraziła mnie głębia jego opinii... normalnie w życiu bym tego wszystkiego nie zgadła po obejrzeniu dotychczasowych odcinków... Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 20.04.05, 22:52 A mi zaczął się naprawdę podobać Sławek Uniatowski. A Sławek Peca wygląda mi na bardzo zdeterminowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.12 21.04.05, 00:21 a mnie coraz bardziej odrzuca od Uniatowskiego ludzie z silnie wdrukowanym poczuciem misji mnie draznia :/ za to Peca wyszedl zabawniej niz sie spodziewalem tendencyjnie juz podobala mi sie Dominika P, ale Dominika K tez wypadla niezle (powinna skopac Czajkę. klubowa fryzura strasznie jej rozszerzala twarz) Szarubka rozwalila mnie obrazkami z przeszlosci. pamietam ta pastelowa dziewczynke, ktora plakala w poprzedniej edycji, ze odpadla w teatrze, ale nie skojarzylem, ze to ona :D Silski, Pączek i - o dziwo - Lato nie zrobili na mnie zadnego wrazenia szkoda, ze tak malo bylo o Magdzie :/// Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.12 21.04.05, 00:18 Nienajgorszy ten dzisiejszy program. Ale jak zwykle kilka uwag ;-) Wyrzucic jasnowidza. Takie 'proroctwa' to i ja moge z pierwszych lepszych zdjec 'wyczytac' :-/ A pewnie jeszcze powiedzieli mu to i tamto, o ile w ogole calosc nie byla wyrezyserowana. Po co to? Nie dla idiotow? :-/ Strasznie malo pokazali Magdy i Bartka, czyli dwojga osob, na ktore w sumie mocno licze, ze zaprezentuja sie z jak najlepszej strony. Magda w naturalnej fryzurze bardzo ladnie sie prezentowala, nie rozumiem czemu dala sie zrobic na grzywke ehhh :-/ A o Bartku zberezniku ;-) to w sumie w ogole nic ciekawego nam nie powiedziano. Szkoda. Zdecydowanie zbyt duzo Niny. Jakbym ja spotkal na ulicy mimo iz z natury cierpliwym to chyba jednak bym nie zdzierzyl. Oj dawno nikt mnie tak nie irytowal. Na plus za to Slawek Peca. Jak pisalem gdzies tam wyzej, moj typ nr dwa do szybkiego odpadniecia okazuje sie calkiem w porzadku chlopakiem z glowa na karku. Zeby jeszcze troszku zdolnosci wokalnych mu przybylo. Zobaczymy. Mysle, ze jak nic nie zepsuje to ma szanse na pierwsza piatke, co bedzie dla niego duzym sukcesem. Coraz bardziej tez sklaniam sie ku temu czego sie obawialem troche od poczatku - znowu, jak w II edycji, bedzie to nierowny boj prawdziwych amatorow z prawie profesjonalistami. Mam tu przede wszystkim na mysli takie osoby jak mlodziez w postaci Magdy, Dominiki czy Slawka Pecy, ktorzy beda musieli walczyc z ludzmi takimi jak Piotrek, Slawek Uniatowski czy Maciek, ktorzy w ogolnie pojetym szolbiznesie sa juz obyci, jedynie w sumie jeszcze tylko plyt wlasnych nie wydali. Troszke mi sie to nie podoba, ale co zrobic. Na szczescie 'profesjonalisci' z IV edycji wydaja sie byc o klase lepsi i ciekawsi niz ci z II (Totoszko, Aleksander, Smuk). Jestem tylko za tym, by profesjonalistom dla wyrownania szans rzucac prawdziwe klody pod nogi, bedzie ciekawiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 21.04.05, 00:28 Bartek zbereźnik :) to mi się taki trochę nieśmiały wydał. Ale w konfrontacji z Pączkiem każdy wygląda na nieśmiałego i wyciszonego. Karolina miała u mnie plusa za to, że jest charakterystyczna, ale coraz bardziej wydaje mi się, że to tylko poza. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_poprostu Re: IDOL 4.12 21.04.05, 09:58 Bartek - zbereźnik.... ehhh. No i jeszce to - on wygra - wystarczy na niego spojrzeć - miał rację starszy pan, oj miał... Fajnie jak jeździł na tym rowerze, ale mogli go jeszcze pokazać czy umie pływać;) Chyba przestane jeść pączki - bosze jakie straszne to dziewczę. I ten tekst : Śpiewac umiem średnio, ale na szczęście nie jest to najważniejsze w tym programie ugrr. Sławek ma fajny głos, ale jest jakiś taki denerwujący poza sceną, aczkolwiek nie przeszkadza mi to we wsłuchiwaniu sie w jego głos, mało mnie będzie obchodzic co on robi poza sceną, jak nagra fajna płytkę. Teraz będzie tendencyjne stwierdzenie - jakkolwiek Piotrek Lato jest sympatycznym facetem, uważam że Maciej jest duuużo lepszy wokalnie od niego. I ja wogóle nie słysze tej chrypki - laryngolog mnie czeka chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.12 21.04.05, 14:02 Witam Wiem, że z telewizji, a tym bardziej takich kilkuminutowych fragmentów nie można poznać człowieka, dlatego wstrzymam się od wygłaszania kategorycznych opinii. Ale powiedzmy, że ten odcinek trochę "przybliżył" mi ludzi w nim występujących. I moje wrażenia są takie: Nina C. może jest fajną osobą (chociaż nie w moim "typie" ;)), ale nie wiem, co ona tam robi :) 2 osoby, na które liczę- Maciej Silski i Dominika Pawłowska. Oboje wydają się tacy..hmm... rozsądni. No a co najważniejsze świetnie śpiewają, a wbrew opiniom niektórych wydaje mi się, że o to głównie w tym programie chodzi. I mój zdecydowany faworyt- Sławek Uniatowski. Jak słuchałam jego wersji Roxanne to mnie zamurowało, a jego wypowiedzi też były sensowne- ma swiadomość swojego telentu i bardzo dobrze. Wie, co chce osiągnąć, dąży do tego i mam nadzieję, że mu się uda. Nic mnie w nim nie denerwuje ani na scenie, ani poza sceną ;) Reszta uczestników jakoś nie robi na mnie wrażenia i szczerze mówiąc nawet nie wszystkich pamiętam w tej chwili. Podoba mi się jeszcze głos Dominiki Kasprzyckiej ale to tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 21.04.05, 15:26 Przypomniało mi się, w tym urywku gdzie Maciek śpiewał "Mamonę" - wcześniej tego nie słyszałam - bardzo mi się podobał, chyba powinien śpiewać w taki bardziej zadziorny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 22.04.05, 17:58 Obejrzałam Idola Extra i coraz bardziej zniechęcam się do Karoliny jako do osoby. Poza tym jestem ciekawa dlaczego dzisiaj pokazywali tylko ją, Sławka, Artura i Ninę, a reszta to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 22.04.05, 19:25 Też oglądałam. Pokazywali własnie tą czwórkę uczestnikow - głównie przygotowania do koncertów klubowych i różne ich wypowiedzi. Czemu akurat Artura to nie wiem, w każdym razie bardzo krytycznie ocenił on swój występ. Karolina też mnie nieco irytuje, niezłe było jak sama na swój temat stwierdziła, że ma charyzmę :). Poza tym wreszcie zobaczyłam co powiedziała przed i po swoim występie w klubie :/. Pączek chyba milion razy powtórzyła, że "kiepsko śpiewa, ale w tym programie nie to jest najważniejsze". A Sławek Uniatowski jest kucharzem z wykształcenia, nawet nie wiedziałam. Ma u mnie małego plusa, jako antytalent do spraw kulinarnych czuję respekt względem osób umiejących gotować :). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 22.04.05, 20:00 Oczywiście zapomniałam oglądać. Ale jutro nie zapomnę na pewno.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 22.04.05, 20:05 Tylko lepiej pilnuj godziny :). Dzisiaj zaczęli, na moje oko, jakieś dziesięć minut za wcześnie. Poza tym dobrze, że w Idolu Extra wreszcie zaczynają puszczać coś konkretnego, a nie tylko castingi i castingi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 22.04.05, 20:26 Tylko jeszcze mogliby nam przestać serwować w kółko te pączki, bo już mi się zdążyły przejeść.:/ Strasznie ciężkostrawne są.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.12 22.04.05, 20:56 Witam :) Czy ktos z obecnych wybiera sie na jutrzejszy koncert na zywo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:07 A czy Ty bedziesz znowu obstrykiwac finaly Idola? :) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.12 23.04.05, 06:11 Witam :) tak, wlasnie dzis o 156 zaczynam :) Jakies specjalne zamowienia na zdjecie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.12 23.04.05, 07:28 Pstryknij oczy Silskiego, kiedy się cieszy i masz u mnie piwo lub jabłuszko, do wyboru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 23.04.05, 11:32 Ja zamawiam zdjęcia Bartka we wszystkich możliwych konfiguracjach :) i masz u mnie dwa piwa :). Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:15 A Ty już pewnie zaczynasz z aparatem po Idolu szaleć? Opstrykuj ich, opstrykuj, bo ja się chyba wzrokowcem staję i chętnie pooglądam tego i owego. Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:06 Poniewaz mam obecnie grype zoladkowa, nie mam ochoty na zadne jedzenie, a w szczegolnosci slodycze. I tak sobie pomyslalam, ze jeden paczek moze byc ok (casting), drugi paczek to juz lakomstwo (teatr), a dopychanie trzecim paczkiem na sile to chyba prosta droga do wc, jesli wiecie co mam na mysli (klub). Doprawdy nie wiem czy zniose paczka 4 raz, bo ta dziewczyna jest tak irytujaca, ze palnelabym jej w ten pusty lepek na dzien dobry :/ To takie impresje po dzisiejszym idolu extra. I nie bardzo wiem co tam robil Artur Pluskota, choc wydaje sie sympatycznym gosciem :) A poniewaz w srode lezalam sobie z temperatura cos kolo 39 i nie jarzylam specjalnie to jedyne co zapamietalam z calego programu to Bartek, ktory od tej pory zostaje moim oficjalnym faworytem :) A potem to juz pamietam tylko A. Muche jak tanczy w krynolinie, co przypomnialo mi film Disneya o hipopotamicach-baletnicach, ale to chyba byl juz calkiem innym program, albo ja mialam zwidy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:32 A na stronie Idola jest kolejna ankieta dotycząca uczestnikow. I na obecną chwilę Pączek ma 11% poparcia a Bartek 5%. Czy ktoś mi może wytłumaczyć gdzie w tym sens? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:45 Pewnie cała szkoła pączka siedzi przy kompach i nabija jej głosy. Mam nadzieję, że na smsy nie będą mieli kasy.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
syriusza Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:55 > Pewnie cała szkoła pączka siedzi przy kompach i nabija jej głosy. Mam nadzieję, > że na smsy nie będą mieli kasy.:/ Dokładnie. Jak wygra Idola to będzie druga Ala Janosz albo jeszcze gorzej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 22.04.05, 22:16 lucy_harmon napisała: > Pewnie cała szkoła pączka siedzi przy kompach i nabija jej głosy. Mam > nadzieję, że na smsy nie będą mieli kasy.:/ Oby tak było. Ale niestety niektórzy mogą stwiedzić, ze Pączek jest fajna i sympatyczna i jeszcze nam tu daleko zajdzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: IDOL 4.12 22.04.05, 21:59 a drugi problem w zwiazku z tą ankieta to to, że prowadzi Maciej, czego ja za choelrę zrozumieć nie mogę. co jak co, ale w tej edycji jest parę osób o wiele bardziej interesujących, intrygujących od niego. nie żebym należała do fanklubu Bartka, ale sorry - chłopak 8 lat młodszy, a wydaje się pod względem artystycznym o wiele bardziej ukształtowany. o Pici czy o Sławku U nie wspominając (chodziać ta jego Roxanne... no do dzisiaj nie widzę w niej tego, co widziało 51% głosujących). no nie wiem, a moze ja jestem jakos do tego Macieja uprzedzona? tylko dlaczego? przecież lubię "takie klimaty", a jak go widzę, to mi isę czerwono przed oczami robi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.12 22.04.05, 22:20 Też przekładam Bartka nad Maćka, chociaż wolę żeby taką przewagę miał Maciek niż Pączek, Karolina czy Sławek Peca, bo to by było jakieś "nie halo". Co do Sławka Uniatowskiego to teraz patrzę na niego jakoś bardziej przychylnie, ale megazachwytu nad "Roxanne" również nie rozumiem. No ale ja nie rozumiem wielu rzeczy które dzieją się w tym programie :). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: IDOL 4.12 22.04.05, 22:32 Uff no to już nie jestem sama,która nie widzi zachwytu nad "Roxanne"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.12 22.04.05, 23:03 Ta ankieta to chyba jakiś ponury żart. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: IDOL 4.12 23.04.05, 15:19 jaki tytuł ma utwór, który śpiewał sławek peca w klubie?? Odpowiedz Link Zgłoś