wioletta-pierdzisz-kochanska 21.04.05, 20:06 Zauważyłam z wielkim niepokojem, że pani Justyna ma lewe oko mniej a prawe bardziej hmmmm.... Z poważaniem Wioletta Pierdzisz-Kochańska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Oczy Justyny Pochankę 21.04.05, 20:10 Od dłuższego czasu takie ma. W zeszłe wakacje była na forum sprawa, że jakiejś prezenterce się nie udała operacja plastyczna. Pierwsze co pomyślałem, że to Pochanke z tym okiem. Ale chyba wtedy chodziło o Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Oczy Justyny Pochankę 21.04.05, 20:16 Eeee tam nie wierzę. Pochankę wygląda na 40 lat to jeśli po operacji tak wygląda eee tam a Monika Olejnik jest bardzo ładna i wygląda właśnie że młodo i bez operacji ot co. Z poważaniem Wioletta Pierdzisz-Kochańska Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Oczy Justyny Pochankę 24.04.05, 16:45 bo pewnie nie widziałaś Olejnik bez makijażu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Oczy Justyny Pochankę 24.04.05, 20:03 No to szybko napisz jak wygląda! Widizałaś??? Napisz koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Oczy Justyny Pochankę 24.04.05, 21:36 Widziałam.... nic ciekawego ma twarz totalnie zniszczoną od tych ton tapety pooraną jak by jej ktoś pługiem po twarzy przejechał mnóstwo zmarszczek... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Oczy Justyny Pochankę 26.04.05, 18:57 Kamuii dysponujesz jakimś linkiem na potwierdzenie swojej tezy? dr W. pierdzisz-Kochańska Odpowiedz Link Zgłoś
lemelek Re: Oczy Justyny Pochankę 26.04.05, 07:37 pochanke ma ze 35 lat max. tylko tak staro wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Oczy Justyny Pochankę 26.04.05, 18:58 Lemelek załamałeś mnie! Ja mam 39 i wyglądam na góra 24! powaliłeś mnie normalnie!Sądziłam że Pochankę ma min. 40!!!! A wiesz co się stało z jej oczętami tzn. lewym oczkiem tzn. powieką lewego oka? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.sanitariusz Re: Oczy Justyny Pochankę 26.04.05, 23:11 Kobieto o trywialno-"dowcipnym" nicku zamiast oglądać w telewizorku p. Pochankę zainteresuj się o możliwości zastąpienia swojego mózgu np. pakułami. Efekt dla otoczenia będzie niezauważalny a głowa lekka boleć nie będzie. Współczucia dla twojego otoczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mambo_spinoza Re: Oczy Justyny Pochankę 26.04.05, 23:22 Zgadzam się z przedmówcą. Wypowiedzi osoby podpisującej się niby-zabawnym nickiem "W. P.-K." są cokolwiek denerwujące. Czasem mają być chyba prowokacyjne, choć wypada to żałośnie (tak jak w wątku o skrzypku z Wiktorów), a czasem zdradzają, że osoba ta bardzo chciałaby wzbudzić zainteresowanie otoczenia. Tylko czy na pewno takie zainteresowanie?... Wioletto, pakuły naprawdę się przydadzą;) Odpowiedz Link Zgłoś