Dodaj do ulubionych

Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!!

IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 23:52
Na samym początku byłam bardzo pozytywnie do niej nastawiona, myslałam- biedna
dziewczyna, tyle przeszła i jeszcze chce przekazać forsę na rzecz chorych
dzieci...
Myślałam- cudowny gest, chce stworzyć fundacje, będzie ratować życie małych
dzieciątek. No i tak nadal myslę, ale coś mnie w niej niepokoi, co to może być?
Czasami jak coś mówi mam wrażenie, że ostro kombinuje, a może mi się tylko
wydaje?
Obserwuj wątek
    • Gość: salma Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 02:05
      Dziwna??????? To wyrachowana i nadęta pacynka z kupą czegoś dziwnego w gębie.
      Bełkoce przecież jak potepiona, w dodatku robi takie przy tym miny jakby była
      wysłanniczką samego Allaha(sorry za skojarzenie w tej chwili). Też mi
      wykształcona wielce! Nie ma nic do powiedzenia , bredzi coś o strefie Gazy a
      puchnie jak balon, w sumie nie wiem z czego? Z dumy czy z głupoty? Ludzie!
      Wywalmy ją jak najprędzej , niech nie myśli , że ma monopol na wieczny pobyt w
      BB siejąc wokół siebie sprytnie litość i atmosferę zwycięscy- gladiatora z
      rakiem!Tfu! Od razu zaśmierdziała mi fałszem i obłudą , wystarczy popatrzeć na
      jej szczurzy wyraz twarzy i oczka wydry! Brrrrr.
      • Gość: dave Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: 213.77.21.* 14.09.01, 08:07
        Dobrze napisane. Popieram Cię w 110%. Trzeba ją jak najszybciej wywalić.
      • Gość: Maciek Anka wypad!!!! IP: *.dostep.pl 14.09.01, 09:20
        Tak, jest beznadziejna, ciagle naburmuszona, przemadrzala, ma okropnego pieprza
        pod nosem i wydaje jej sie, ze bedzie jechac na tej swojej chorobie. A do tego
        wypowiedzi prowadzacego - ze "z taka dojrzaloscia" potrafila opowiedziec o
        swojej chorobie. Jaka znowu dojrzalosc?! Nic takiego nie zauwazylem. Poza tym
        ze np mogla byc szykanowana przez rowiesnikow - ok- gdyby miala AIDS, byla
        lesbijka albo miala mame prostytutke - to moze i bylyby szykany - ale nie przez
        raka! Nie moge na nia po prostu patrzec i mam nadzieje, ze jak tylko bedzie
        okazja, to ja wszyscy wywalimy z wielkim hukiem!
        • Gość: kubeusz Re: Anka wypad!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.09.01, 20:38
          Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Tak, jest beznadziejna, ciagle naburmuszona, przemadrzala, ma okropnego pieprza
          >
          > pod nosem i wydaje jej sie, ze bedzie jechac na tej swojej chorobie.

ej no

mam takiego samego pieprza pod nosem

nieladnie tak mowic
          ;-)))
    • Gość: Ken Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.pg.com 14.09.01, 12:50
      Ona jest pełna nienawiści
      • Gość: kuku Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.09.01, 15:11
        Ania jak na osobe bardzo doswiadczona przez los ma w sobie bardzo malo pokory i
        zrozumienia innosci ludzi. jest przeladowana nienawiscia i sprytem.na kazdym
        kroku stara sie dolozyc
        Wojtkowi a przeciez nie kopie sie lezacego. wogole ta grupa jest bardzo
        agresywna i nieprawdziwa.
        • Gość: kaha Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: 194.175.243.* 14.09.01, 16:39
          bleee... właśnie się wyrzygałam po przeczytaniu Waszych wypowiedzi - jesteści
          zwykłymi przekupami co rusz szukającymi kolejnej ofiary do zrówniania z błotem -
          to Wasze wredne gęby i słowa z nich pochodzace są pełne nienawiści!!!!
          • Gość: Izabela Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: 157.25.130.* 14.09.01, 16:51
            Gość portalu: kaha napisał(a):

> bleee... właśnie się wyrzygałam po przeczytaniu Waszych wypowiedzi...

Napij się gorącej herbatki i nic dziś nie jedz, to poczujesz się lepiej. Ania
            jest raczej niesympatyczna, ale Karolina jest niesympatyczniejsza.
            • Gość: Devil Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 02:23
              Albo zaparz sobie ziółka i poczytaj tanie romansidło. Efekt murowany!
              • Gość: raal Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.09.01, 08:47
                nie opowiadajcie głupot.Ona jest po prostu rozpuszczonym bachorem ,rodzice jej
                wszystko w dupe ładowali a teraz ma wszystkiego pod dostatkiem i myśli że jest
                pępkiem świata
                • Gość: Kaaa Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.retsat1.com.pl 15.09.01, 15:31
                  Ja rowniez na poczatku ja lubilam ale teraz widze ze ma straszny
                  charakterek.Denerwuje mnie sposob w jaki mowi i te jej miny......
                  • Gość: grisza Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 17.09.01, 00:13
                    po prostu Zajac Poziomka
                    • Gość: heh Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 00:15
                      panienka z bogatego domu
    • Gość: Ken Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.pg.com 18.09.01, 14:55
      Anka jest poprostu zła !!!!!!!
      • Gość: Hell_boy Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: 193.178.168.* 18.09.01, 15:08
        Ja tez jej nie lubie, jest mniej wiecej tak samo glupia jak Karolinka.

Udowodnimy jej, ze rak to jeszcze nie powod by wygrac kase w bb.
        • margoo Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! 18.09.01, 17:18
          po takich strasznych przeżyciach powinna trochę bardziej doceniać radość zycia
          a nie chodzić ciagle ze skwaszona mina. Jest beznadziejna, uważa, że ona jedna
          posiada monopol na prawdę. Nie cierpię jej chyba bardziej od Karoliny ( która
          jest po prostu żenująco głupia). Anka jest złośliwa, podła, wydaje mi się, że
          jest ZŁYM człowiekiem.
    • Gość: bb Re: Rzeczywiście ta Anka jesat dziwna!!! IP: *.chelmnet.pl 18.09.01, 20:31
      Muszę przyznać, że Anka faktycznie coś kombinuje. Jest faworyzowana przez
      Wielkiego Brata i jest to bardzo podejrzane.Ciekawe dlaczego tylko ona mogła
      zadzwonić do rodziny?
      • Gość: kot Re: zarozumiała strasznie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 21:07
        jej życiowe motto: co to nie ja.
        • Gość: kubeusz Re: zarozumiała strasznie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.09.01, 21:08
          Gość portalu: kot napisał(a):

> jej życiowe motto: co to nie ja.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

UMARLEM

to bylo piekne

dziekuje kocie :-))))0
          • Gość: anka Re: zarozumiała strasznie IP: 10.0.0.* / *.unregistered.formus.pl 18.09.01, 21:32
            myslalam ze jest w porzadku ale ona jest beznadziejna jak i cala Karolinka ktora niech wraca skad przyszla do
            swojego bambra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka