Dodaj do ulubionych

List do Canal Plus w sprawie afer korupcyjnych !

04.08.05, 23:45
Pozwalam sobie zainteresowac was akcja forum sport gazety .
Proponujemy zasypać CanalPlus mailami. Poniżej podaję adres i przykładową
treść. Pokażmy, że nie jesteśmy bezmózgimi baranami gotowymi łykać dowolną
papkę.

sport@cplus.com.pl

Szanowni Państwo,

Jestem abonentem Canal Plus Cyfrowy. Jednym z głównych argumentów, które
skłoniły mnie do skorzystania z Państwa oferty było transmitowanie przez
Państwa Telewizję rozgrywek polskiej pierwszej ligi piłki nożnej. Niestety, w
świetle ostatnich wydarzeń, moje zainteresowanie tymi rozgrywkami
zdecydowanie zmalało. Jestem przekonany, że obecne władze Polskiego Związku
Piłki Nożnej nie są zdolne do samooczyszczenia. Dlatego oczekuję, że Canal
Plus Cyfrowy zrobi wszystko, co tylko możliwe, by spowodować przywrócenie
wiarygodności rozgrywek polskiej ekstraklasy. Mam nadzieję, że dla Państwa
jest to sprawa równie istotna, jak dla kibiców, korzystających z Państwa
usług.
Obserwuj wątek
    • marapi19 Re: List do Canal Plus w sprawie afer korupcyjnyc 04.08.05, 23:53
      a co canal ma do tego, oni tylko transmitowali rozgrywki, jaki wpływ mogą mieć
      w przywrócenie wiarygodności polskiej piłki noznej?
      • august.bw UPOWSZECHNIALI DZIAŁANIA PRZESTĘPCZE 05.08.05, 00:13
        Powinni nie tylko przeprosić, ale zwrócić kasę. Brali spore pieniądze od
        abonentów i płacili przekrętasom, czyli zasilali fundusz przestępczy. Nie
        wierzę, że o niczym nie wiedzieli. Często ich ekspertami byli sędziowie,
        działacze, trenerzy i piłkarze, o których teraz głośno. A pan Zarzeczny, taki
        wyszczekany i co, o niczym nie wiedział??? Mamona, mamona, mamona - tylko to
        się dla nich liczy. Elegancja - Francja...
        • piotr33k2 Re: UPOWSZECHNIALI DZIAŁANIA PRZESTĘPCZE 05.08.05, 01:21
          wyznania dziurowicza są w pewnej cześci prawdą ale tylko w pewnej
          cześci ,reszta to wynaturzenia frustrata któremu nic w piłce nie wyszło, od
          samego poczatku mial pod górke i kombinował, teraz nie dosyć ze zbankrutowal
          to się przestraszył i postanowił zostać świadkiem koronnym bo ma zamiar zająć
          sie czyms innym a nie był pewien czy jego ktos nie zakapuje,ja bym tak całkiem
          bezgranicznie mu nie wierzył tym bardziej że oprócz udanej prowokacji to nie
          ma żadnych realnych dowodów ,gks to była nędza nad nedze zawsze na krawędzi
          bankructwa i nic żadne przekupstwo tu nie było potrzebne ,nie twierdze
          natomiast ze przy awansach do pierwszej ligi nie było kombinacji natomiast
          teoria że cała pierwsza liga to była lipa jakaś spóldzielnia to absurd i
          bzdura , wygrywał mistrzostwo polski w ostanich latach napewno zwsze najlepszy
          a spadali napewno najsłabsi np. legendarny widzew .
        • forresty Re: UPOWSZECHNIALI DZIAŁANIA PRZESTĘPCZE 05.08.05, 08:03
          pan Zarzczny dawno powinien siedzieć w więzieniu za spowodowanie wypadku pod
          wpływem alkoholu i ucieczke z miejsca wypadku. Ot taki autorytet mający trochę
          problemów poza pracą. tAM wszyscy są nieźle umoczeni
          • august.bw LOGIKA KOMENTATORÓW CANAL PLUS 05.08.05, 09:29
            forresty napisał:

> pan Zarzczny dawno powinien siedzieć w więzieniu za spowodowanie wypadku pod
            > wpływem alkoholu i ucieczke z miejsca wypadku. Ot taki autorytet mający trochę
            > problemów poza pracą. tAM wszyscy są nieźle umoczeni

No proszę, słyszałem o tym wypadku, dość długo pana redaktora Zarzecznego nie
            było w kanale, myślałem, że coś już odsiedział. Może to taka kwarantanna dla
            wyciszenia sprawy była. Ciekawe, tak nagle pojawia się jakby nigdy nic.
            No i propzycje ma genialne - sprzeciwia się karze dla Widzewa, bo jego zdaniem
            należałoby pomóc temu klubowi w awansie, aby szybciej spłacił długi. To może,
            zgodnie z logiką pana redaktora, od razu kupić dla klubu awans do półfinału np.
            Ligi Mistrzów. Wtędy będzie kasa. Ale na pewno nie na spłatę długów, misiu, ona
            pójdzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka