sola28 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 26.08.05, 22:43 No właśnie. Niezły gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 26.08.05, 22:54 jak na 57-letniego faceta to wyglada super...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 26.08.05, 23:31 Przystojniaczek :)) U nas takich nie uświadczysz :( Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 29.08.05, 12:29 JMJ to przystojniak, zgadzam się w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Mniamusny ;) 26.08.05, 23:47 Witam :) W "mlodej" mlodosci J.M. Jarre starszliwie mi sie podobal, na podstawie Jego urody fizycznej "ulozylam" sobie idealnego faceta. Chyba nawet mowilam, ze wyjde za maz jedynie za Francuza ;)) A jak nie, to przynajmniej za kogos podobnego do tego pana. Dzis z przyjemnoscia sobie na Niego popatrzylam, mniamusny jest nadal... mniam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Był kiedyś film na ten temat... 27.08.05, 00:45 ..."Zagadka nieśmiertelności" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Był kiedyś film na ten temat... 27.08.05, 00:50 trouble_maker napisał: > ..."Zagadka nieśmiertelności" ;-) byc moze cos w tym jest;-))) ale niezaleznie od wszystkiego - wyglada swietnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
attilathehun Re: Był kiedyś film na ten temat... 27.08.05, 10:44 kilka lat temu pan Jarre sie z pania Adjani prowadzał. a pani Adjani jest znaną miłośniczką botoxu i innych takich cudów. może dali jakiś pakiet, że i dla pana Jarrea starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 10:53 Mysle ze zrobil z powodzeniem to, co zrobila z powodzeniem pani Tina Turner i bez powodzenia pan Michael Jackson... wszystko jest dla ludzi byle bylo zrobione dobrze i bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
brutuss5 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 12:15 Artyści generalnie żyją w mniejszym stresie niż reszta ludzkości, z reguły mają też więcej czasu i możliwości dbania o zdrowie i kondycje więc wolniej się starzeją niż przeciętni ludzie (patrz np. Johny Depp, Keanu Reeves, Brad Pitt, Mick Jagger, Jimmy Page czy z naszego podwórka - Szapołowska i ten koleś co prowadzi lige mistrzów śmiechu na polsacie). Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiakowska Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 12:54 To są mity panie szanowny. Tzw 'artysci' maja czesto wiecej stresow niz inni. Bycie tzw "artystą" to ciezki kawalek chleba. Taka jest prawda, w ktora nikt nie chce wierzyc kształtujac swoje poglady na durnych tabloidach. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 13:20 dziennikarze zadali mu pytanie: "jak to sie dzieje ze tak mlodo wygladasz?" odpowiedzial :"Slucham Chopina..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 14:11 lisowa2 napisała: > > dziennikarze zadali mu pytanie: "jak to sie dzieje ze tak mlodo wygladasz?" > odpowiedzial :"Slucham Chopina..." Tak, ale pozniej dodal, ze slucha i pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 16:39 o pardon, to musialam przeoczyc... widac mialam ocenzurowana wersje wywiadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 21:05 Ale czym on myje włosy??? Mieć 57 lat i taaaką fryzurę, daj Boże...:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 21:05 bo chyba nie Chopinem;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 21:46 podobno piwo dobrze dziala na wlosy....:P byc moze ow muzyk, preferuje ambitniejsze trunki,niekoniecznie tylko do picia.:P co by nie bylo profanacji : "JM Jaree wielkim poeta tfu artysta jest":) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Mick Jagger 29.08.05, 12:32 Brutuss, błagam! Mick Jagger jako przykład dobrego wyglądu???!!! Przecież on już w młodości wyglądał jakby mu ciężarówka najechała na twarz, a teraz to już... aż strach patrzeć! Poza tym nie zgadzam się z meritum - artyści żyją w wielkim stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 21:52 Za parę lat będzie wyglądał na 25 lat. Sie ma kasę, sie ma chirurga plastycznego z najwyższej półki. Zwyczajnie jak w życiu. Między bajki należy włożyć te teksty o dietach itp. bzdury. To jest kasa i armia ludzi którzy stają na głowie żeby chlebodawca był ukontentowany. Niestety zdarza się , że chlebodawcy coś się popieprzy i efekt jest odwrotny od zamierzeń czego przykładem jest boski Majkel. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 22:17 Wcale przy zbliżeniu twarz Jarrea nie wyglądała aż tak młodo jak piszecie.Owszem może nie wygląda na 57 lat ale też i nie wygląda -jak niektórzy z Was twierdzą- na 35 lat.Ma twarz zbliżoną do 45-latka a włosy na głowie to zapewne peruka... Odpowiedz Link Zgłoś
wetton Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 22:27 Nie przejmuj sie Andrzej, zapewne jest stary, brzydki i zamiast zebow ma same implanty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 29.08.05, 12:35 Nie chodzi o twarz, ale o ogólne wrażenie, młodzieńcza sylwetka, strój i w ogóle, eh... pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Jak to mozliwe ze JM Jarre ma 57 lat? 27.08.05, 23:23 ehh, zazdrosnicy, tak wlasnie wyglada prawdziwy mezczyzna, boski jest, zeby nawet byl caly z plastiku, silikonu, po 184 liftingach i przeszczepie wlosow :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Ile ja mam to tlumaczyć?:)))))))) 28.08.05, 10:52 Prawdziwy męzczyzna to wyglada tak: www.sebastiankoch.com/default_st.asp Odpowiedz Link Zgłoś
begietka Re: Ile ja mam to tlumaczyć?:)))))))) 29.08.05, 16:01 Prawdziwy mężczyzna wygląda tak: images.google.pl/images?q=gregory% 20Peck&hl=pl&lr=lang_pl&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
begietka Re: Ile ja mam to tlumaczyć?:)))))))) 29.08.05, 16:02 sory- images.google.pl/images?q=gregory%20Peck&hl=pl&lr=lang_pl&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Ile ja mam to tlumaczyć?:)))))))) 29.08.05, 19:46 Begietka, daj sobie spokoj, prawdziwy mezczyzna wyglada jak JMJ Odpowiedz Link Zgłoś