flojd2 03.09.05, 18:44 Już za niespełna godzinkę..:-) Myśle, że dziś będzie lepiej bo program "ciekawszy". To was nie ucieszy...5 przerw reklamowych... Częśc pierwszą przerwą dwa razy o 19.40 i 20.25 Częśc drugą o 22.04 i 22.30..:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:33 Witam ponownie w drugim dniu Festivalu :) Oczywiscie Mołek z klasa zaczela. Hmmm czyzby mieli NAS widzow trzymac w niepewnosci AZ do konca, bo dopiero wtedy Mandaryncia zaspiewa?? Co za chamy! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:36 OOO, a JEDNAK MANDARYNA PIERWSZA!!!! och szykuje sie orgazm zaraz!! :) pewnie reklamy w tym bloku, ktoru potrwa 15 minut byly najdrozsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:40 Pani Madzia się z makijażystką pokłóciła?, bo coś nie tak z tym jej make-upem - wory pod oczami, wygląda jakby nieprzespała kilka nocy. No, ale przy Jaskólskiej i tak jest boginią ekranu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:42 Ja mam tylko nadzieje ze ktos nagra zawodzenie Mandaryny :) Co by przestrzec przyszle pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:34 dzika_rzeka napisała: > Pani Madzia się z makijażystką pokłóciła?, bo coś nie tak z tym jej make- upem - > > wory pod oczami, wygląda jakby nieprzespała kilka nocy. No, ale przy > Jaskólskiej i tak jest boginią ekranu ;) no właśnie - to samo odniosłam wrażenie - ma taką ziemistą "brudną" cerę Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:46 Cholera, a jednak bedziemy trzymani w niepewnosci :( Odpowiedz Link Zgłoś
jimka1984 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:49 znacie kolejnosc spiewajacych? kto zaczal pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:50 Łzy zaczynaja, po nich Kiljański. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:50 Ło matko, straszne to jest! (na scenie Łzy i wywołująca u mnie rumieniec wstydu piosenka o przepraszaniu czy czymś tam) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:52 Kurcze, Łzy cos nie daja z siebie wszystkiego, wiec co dopiero bedzie z Mandaryna?? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:55 Lzy coraz bardziej kiepskie, kiedy ta Mandaryna:))))?! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:56 Ona dopiero na koncu, cholera :( Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:55 co do kolejnosci to zdaje sie ze" lzy kiljanski virgin flinta piasek wisniewska Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:07 pav20 napisał: > co do kolejnosci to zdaje sie ze" > lzy > kiljanski > Alez on SMęci... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 19:54 I w ogole wokalistka miala na sobie dzis za duzo elementow wspolnych z tipsiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Irena Santor 03.09.05, 19:57 Czy ktos moglby mi powiedziec, dlaczego sopocka publika tak bardzo sie podnieca ta piesniarka? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:08 Durny TVN, z wszystkiego musi robic reality-show. Te opinie jurorow przypominaja mi sty programu Droga do gwiazd i inne tego typu :| Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:52 A Mołek to nawet nie ukrywa swoich sympatii i antypatii!! Po wynikach, gdzie prowadzi Doda, cały czas powtarza: mogą Państwo jeszce zmienić zdanie, przespać się z ta decyzją, etc, etc,. W ogóle mnie wkurza cały wieczór i jakieś plamy ma na ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:54 Bo zazdrosci Dodzie ze tamta ma ladna buzie i cere, a ona dzis wyglada po prostu jak kartofel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:24 Ale 'Znak pokoju' slabiej od 'O mnie sie nie martw'. Bylo naprawde DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:26 Idiotyczny jest ten pomysł z ocenianiem (wybiórczym) tuż po piosence, a wykonawcy stoją jak uczniaki przed tablicą. Natmoast Doda chyba zamknęła usta tym, którzy twierdzą, że nie potrafi śpiewać - litościwym milczeniem pomijam jej utwór i image ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:27 *natomiast (dla mnie to koniec oglądania Sopotu, bo zaraz MECZ!!) Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:29 no musz powiedziec ze calkiem calkiem sie Doda prezentowala. spiewac to ona potrafi nie to co inna blondynka z tego grona ;) znak pokoju zabrzmial inaczej niz podczas polfinalow (teledysku) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:27 Doda tez mi sie podobala!!!:) w pierwszej piosence pokazala, ze w odroznieniu od Mandaryny ma kawal glosu, a druga piosenka fajnie z jajem zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:41 dała czadu i wypadła super. ale widać było,że się denerwuje, bo ręka jej drżała, jak poprawiała słuchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostubyt Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:26 Co za baran wymyślił tę konwencję. Ogólnie - idę czytać. Żal uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojapoczta7 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:45 Prosze Was napiszcie po wystepie Mandaryny jak wypadla bo nie mam TVN haha bo jakos jej tam w ogole sobie nie wyobrazam bez jej plejbeku... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:48 Nik z nas jak narazie sobie jej bez playbacku nie wyobraza... Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:51 flinta dala rade z niemenem .... bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:55 a w miedzy czasie: wygrywamy 2:0 :D Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:57 Ciagle mnie zastanawia, kto ubiera tak tandetnie wokalistke zespolu Lzy?! Bidny Piasek, minely dobre lata, trzeba sie produkowac w konkursach... Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 20:56 > flinta dala rade z niemenem .... bardzo fajnie Śpiewa dobrze ale szkoda, że nie bierze przykładu z Niemena również w kwestii stroju - on nigdy nie pozwoliłby sobie wystąpić na scenie w podartych spodniach. Czy ta dziewczyna nie ma nikogo, kto by jej doradził jak się ubrać na scenę? Rozumiem luz, ale są pewne granice. Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:08 Bardzo podobala mi sie piosenka Piaska (ta pierwsza). Doda tez na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Sopot Festival- dzień 2 04.09.05, 14:58 Te spodnie podarte były " artystycznie " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:10 Gawiedź juz spragniona Mandaryny!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:11 Tylko jeszcze przed tym 15 minutowe reklamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
szined Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:11 Bardzo mi się Piasek podobał zwłasza w piosence Zanim Zrozumiesz.Zrobił ją tak po swojemu.Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:12 O CHOLERA!!!!!!!!!!!!!! 'in maaaaaaaaaajjjj armmmmmsssss ' Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:14 Jej wykonanie zabardzo sie nie rozni od tego puszczanego w radiostacyji, znaczy sie tego demaskujacego jej 'zdolnosci'. Odpowiedz Link Zgłoś
szined Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:15 Toż to chórek w większości spiewa.Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:17 Poczatek Mandaryny byl tragiczny ale pozniej z sama piosenka nawet sobie poradzila - nie bylo tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:18 wrocool, czy Ty jesteś zdrowy na uszy? A może coś innego szwankuje, co? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:15 a kto to tak fałszuje? zerkam znad komputera , a to Mandaryna ... o rannnny .. dziś nie jest w formie Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:16 Moze nie wiedziala ze ma spiewac na zywo?? Ale komedia jeszcze bedzie, jak żyri sie bedzie zachwycac jej 'spiewem'. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:45 Mec dał du..! Ten Dyrektorek był szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt a choreografia? łoj kiepściuchno 03.09.05, 21:16 żenadą & żałość za serce ściska never no more! Mandaryna, plisss ;-// Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Jezus Maria - czy Wy to słyszycie? 03.09.05, 21:15 Ż e n a d a!!! Mandarynko, zlituj się nad naszymi uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Niech ona już śpiewa z playbacku 03.09.05, 21:15 bo tego wykonania na żywo ni cholery się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:15 Mandaryna miala BEZNDZIEJNE wejscie, reszte spiewa poprawnie (ale i tak bardzo miernie), no i ma wsparcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:18 Wcale nie bylo0 tak zle z Mandaryna. Czysto moze nie bylo, ale bez przesady daleko temu wystepowi do tego co prezentowane bylo w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:21 ortugalia4 napisała: > Wcale nie bylo0 tak zle z Mandaryna. Czysto moze nie bylo, ale bez przesady > daleko temu wystepowi do tego co prezentowane bylo w internecie. Spiewac to ona nie umie, nie ma co sie oszukiwac. Pewnie bardzo dlugo cwiczyla by poprawnie zaspiewac te piosenki. Wejscie miala naprawde bexnadziejne, jak z radiostacji, pozniej bylo widac, ze piosenki wykute na blachy. A jest tyle kobit z pieknym glosem, ale nie maja takich mezow... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:25 > ortugalia4 napisała: Spiewac to ona nie umie, nie ma co sie oszukiwac. Pewnie bardzo dlugo cwiczyla > by poprawnie zaspiewac te piosenki. Wejscie miala naprawde bexnadziejne, jak z > radiostacji, pozniej bylo widac, ze piosenki wykute na blachy. Że co? na blachę przecież na początku 2+1 zapomniała tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:31 asiek101 napisała: . > > Że co? na blachę przecież na początku 2+1 zapomniała tekstu Nerwy, nerwy, nerwy. Ja sie kobicie nie dziwie. Cala Polska nasmiewa sie z niej, a ona musi udowodnic, wlasnie co, ze potrafi poprawnie zaspiewac piosenke?! Moim zdaniem nie udowodnila, choc widac ze sie starala. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:34 Po tym konkursie ta kobieta naprawde powinna sie zastanowic co chce robic w przyszlosci. Bo napewno nie powinna spiewac... chyba ze czerpie przyjemnosc z tego ze sie potem z wisnia smieja z naiwnych co to kupuja jej plyty i sie bawia przy jej muzie... przykre to :| Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:38 portugalia4 napisała: > Wcale nie bylo0 tak zle z Mandaryna. Czysto moze nie bylo, ale bez przesady > daleko temu wystepowi do tego co prezentowane bylo w internecie. Oj, niedaleko, niedaleko, tylko w necie było prosto z mikrofonu, bez dodatków, a w Sopocie dali chórek, zgłośnili muzykę, dla odwrócenia uwagi dodali blichtr (błyszczące stroje, balet, ruch sceniczny itd.) i ... jakoś poszło. Tylko dlaczego płakała na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:44 feminasapiens napisała: > (błyszczące stroje, balet, ruch sceniczny itd.) i ... jakoś poszło. Tylko > dlaczego płakała na końcu? Ja myślę że Misio Wiśniewski powinien sobie wziąć pod rozwagę jej łzy i dać spokój z występami i karierą piosenkarską swojej żony. Jest miłą i sliczna kobietką, Michał miej litość nad nią niech tańczy, układa Ci choreografię ale nie dręcz jej obiecując karierę na miarę Madonny bo robisz jej krzywdę! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:19 Reszta poprawnie??!!?? Zlituj sie prosze. Refren windy nawet nie taki zly ale ta kobieta przeciez NIE MA GLOSU. Chocby nie wiem ile sie uczyla spiewac to i tak nigdy to nie bedzie brzmialo :(( Manda tancz ile wlezie, ale NIE SPIEWAJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:20 Wiecie ..., ja sądzę że oni wspólnie Michałem, pokładają się ze śmiechu kiedy rozmawiaja o jej karierze ...., śmieją oczywiście z nas! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:27 jeff napisał: > Reszta poprawnie??!!?? Zlituj sie prosze. > Refren windy nawet nie taki zly ale ta kobieta przeciez NIE MA GLOSU. Ano nie ma... Jak na Mandaryne to naprawde poprawnie, a ze to poprawna miernota, coz smsa na nia nie wysle. Czyli z playbacku spiewa inna laska, czy to glos Mandaryny poprawiony muzycznym fotoszopem ;P?! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:29 Muzyczny fotoczop. W tym roku nawet bede mial taki przedmiot na ktorym bedziemy sie tylko i wylacznie poslugiwac wlasnie tym programem do poprawiania takich Mandaryn. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:15 Bosheeeeeeeeeeeeeeeee :-))))))))))))))))) Mandaryna na scenie!!!!!! :-))))))))))))))))))) Kto to biedactwo tam wpuścił??? :-)))))))))))))))))))))))))))) cha chacha cha chacha cha cha chacha ........ Ludzie! Co się dzieje z naszą muzyką?? Z niecierpliwością czekam na ocenę jury, jak oni z tego wybrną?>?? :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt czy 03.09.05, 21:18 Santor o każdym wykonawcy MUSI coś powiedziedzieć?! Ciekawe, co o pani M. wymyśli.. jakie dobre rady ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaab Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:18 to straszne! właśnie wyciszyłem telewizor.... Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Ło matko!!! takiej kompromitacji nie pamiętam.Nikt 03.09.05, 21:20 się w naszym "szołbiznesie" nie skiepił ja ta Mandaryna. Biedne Jury. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Ło matko!!! takiej kompromitacji nie pamiętam 03.09.05, 21:21 Zazdroszcze Molek ze tylko prowadzi i nie musi komentowac wystepu. Ale ŻIRI rzeczywiscie ma zadanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
orinoko82 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:20 aaaaaaa mojeeeee uszyyyyyy :-//// ooo biedne JURYYYY i co oni mają powiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
orinoko82 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:21 ile dajecie jej procent głosu od publicznosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:24 orinoko82 napisała: > ile dajecie jej procent głosu od publicznosci?? Duży procent, bo tutaj na pewno nie zwycięży prawdziwy talent muzyczny. To smutne .. i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:26 Jak narazie Virgin wygrywa, choc smsy wysylaja do jutra do 19 wiec jeszcze sie moze zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:21 windą do nieba! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reklamka Re: czy ja dobrze slyszalem? 03.09.05, 21:27 Molek! To ma byc glosowanie a nie nabijanie kasy! Co to za wysylanie smsow na wszystkich? Do czego ty namawiasz??? Nie wierze wlasnym uszom. Zreszta, przestalem im wierzyc slyszac wczesniej Mandaryne. A potem taki Molek, co to namawia na wyslanie po jednym smsie na kazdego... Ehhh.. Zapachnialo... Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Re: czy ja dobrze slyszalem? 04.09.05, 01:33 Na szczęście każdy rozsądny człowiek, słysząc taką bzdurę łatwo dochodzi do wniosku że wysłanie smsa na wszystkich daje identyczny efekt jak nie wysłanie na nikogo ;) A ci co do takich wniosków nie doszli... cóż, to z nich się czesze największą kasę i to dzięki nim taka mandaryna sprzedaje tony płyt, heheh... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:24 BUahahahahaha oj nie moge ale przynajmniej żiri w miare szczerze mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:25 Oj, dobrze ze darowali komentarze Santor czy Bem, choc gdzies tam gleboko chcialbym aby sie wypowiedzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:27 Poświęciłam 10 minut meczu, żeby toto zobaczyć. Nie, nie usłyszeć, bo w pewnym momencie już nie dałam rady. To było coś strasznego, nie rozumiem jak ona sama może chcieć tak się biczować i wystawiać na pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:32 nie no oczywiscie ze ona nie ma glosu i zaspiewala bardzo miernie ale generalnie nie bylo tak tragicznie jak na mp3 a co najwazniejsze ona nigdy nie ukrywala tego ze nie potrafi spiewac... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: bożee, Mandaryna w Bitej Śmietanie leci 03.09.05, 21:39 jeeezu, przecież ten wstęp to tragedia!!! Dzwięki sobie, a ona sobie!! Fałsz, fałsz i jeszcze raz fałsz!!!!!! Albo mi się tv spieprzył. Ale musicie przyznać, że ten wybieg z chórkiem to dobry pomysł, mandarynka kręciła się w kółeczko a chórek ciągnął wysokie tony!! Nie umie śpiewać i koniec, nawet jej "winda" nie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Patrząc na twarze tych dziadów w jury jestem 03.09.05, 21:28 pewien, że nagrodę Bursztynowego słowika dostanie ten nudziarz Krzysztof Kiljanski. A powinna Doda, bo ona najlepiej zaśpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Patrząc na twarze tych dziadów w jury jestem 03.09.05, 21:32 hamlet1111 napisał: > pewien, że nagrodę Bursztynowego słowika dostanie ten nudziarz Krzysztof > Kiljanski. A powinna Doda, bo ona najlepiej zaśpiewała. Uwaga! To jakaś prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Patrząc na twarze tych dziadów w jury jestem 03.09.05, 21:41 Dzięki za rewolucyją czujność. A teraz napisz jaka jest Twoja "prowokacja" Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Patrząc na twarze tych dziadów w jury jestem 03.09.05, 21:32 Przynajmniej wiemy, ze Mandaryna tej nagrody nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:32 Kiliański za Dodą .., nie wiem czy walnąć czymś w telewizor czy pójść spać .. a może to Kiliański nie powinien tu występować, i Flinta, i Piasek ...? Doda, takie totalne bezguście(jej image przypomina Violettę Villas w najgorszych kreacjach), marna piosenka, brzydka barwa głosu... tylko siła jej głosu może budzić uznanie i może poprawność wykonania - bez fałszu, ale .. to wszystko ma wystarczyc do pokonania pozostałych? Chyba trza zemrzeć i opuścić ten muzyczny padół śmiecia..! Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Sopot Festival- dzień 2 04.09.05, 00:03 A wiesz, że mnie też od razu przyszła do głowy Villas jak zobaczyłam Dodę. Kwintesencja kiczu - chociaż głos niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
orinoko82 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:32 Krzysztof jak śpiewał to tam tępo i beznadziejnie się gapił nie wiem gdzie.. ps.inna sprawa.. to ja już wolę pomarańcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
orzech_ziemny Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:33 polscy kibice lepiej zasmiewali hymn niz mandaryna wystapila w sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:39 Zamieniłbym Mandarynę na Goyę. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:35 Kiedy beda wyniki jury? Bo publicznośc do jutra głosuje, ale opinie jury chyba wczesniej poznamy... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:38 Pewnie po tych wszystkich Lemarach, Kukulskich i Scorpionsach. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Bywam,bo mam rodzine na wsi,na zabawach w remizie 03.09.05, 21:35 Wierzcie mi te dziewczyny z lokalnych zespołów to przy Mandarynie artystki. Odpowiedz Link Zgłoś
reklamka Re: Bywam,bo mam rodzine na wsi,na zabawach w rem 03.09.05, 21:51 A co wy chcecie od Kiljanskiego? Nie chce tu jakiejs flame-war wprowadzac, ale wole nudziarstwo Kiljanskiego od pelnego eksu uroku Dody... Oczywiscie Mandarynka jest poza konkursem - ja wole najbardziej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 21:47 Faworytka dyrygenta jest oczywiscie Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
wuodi Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 22:47 Cóż za porażka... Mandaryna w Sopot Festival Reality Szoł udowadnia całej Polsce, że "potrafi", ach, wzruszające! Szkoda, że na scenę nie wyszedł na końcu "Windy do nieba" Wiśniewski i nie powiózł jej... Następnie szanowne jury, które bawi się w Idola i ten pierwszy facet, który ją oceniał, jak bał się prawdy, tylko te jego teksty, że "Mandaryna wybrała bardzo dobrą piosenkę 2+1", ale nie JAK ją wykonała. Straszliwe! Sopot robi za Idola! Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_kokietka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:25 Szkoda, że na scenę nie wyszedł na końc > u > "Windy do nieba" Wiśniewski i nie powiózł jej... Pewnie nie raz ją powiezie a nawet przewiezie" na swoim rumaku po tym koncercie ;) Coby żonce tak przykro nie było i nie płakusiała przed cam. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:33 To porownanie jest bardzo niesprawiedliwe, biorac pod uwage zarowno talenty wielu uczestnikow idola (kazdy powyzej etapu castingow spiewal tysiac razy lepiej niz Mandaryna, co zreszta nie jest wielkim osiagnieciem), jak i bezposredniosc jury. Jury przypomina niestety "Droge do gwiazd" (lacznie z pania Bem). Wystep Mandaryny nic sie prawie nie roznil od slynnej empetrojki, po prostu w co bardziej "newralgicznych" momentach jej glos zagluszano. No i moze byla w Sopocie bardziej trzezwa ;). Jedna wielka kompromitacja. Dla wykonawcy z tej polki (czysta rozrywka i zero ambicji artystycznych) playback to o wiele mniejsza hanba niz danie publice marnego show. A niestety te jej postekiwania uszy raniace to byl zalosny show, pomimo calej wystawnosci wizualnej. Popelnila wielki blad, decydujac sie na ten wystep na zywo, pozostaje pytanie z glupoty to czy z odwagi? Ale efekt powinien byc niezly - nikt juz nie zarzuci jej braku glosu w obawie, ze znowu bedzie probowala to udowodnic ;). PS. Z cyklu "wlasnie na ekranie": Pani Molek nie zna pojecia "statystyka". Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:13 A mężulek Mandaryny teraz do jury się będzie odgrażał, że da w mordę - bo źle żonkę ocenili ;- ). Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:14 Temu jury to sie Wisnia moze odgrazac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:16 Może i wcielić w życie swoje ewentualne groźby, chociaż będzie się można posmiać słuchając o rozprawach itede... Człowiek już na psy schodzi, jak się nasłucha takiej porcji głupiej muzyki... a to wszystko przez to cholerne mp3 i ciekawość :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:19 Ciekaw jestem jakie beda wyniki ogladalnosci, w szczegolnosci w czasie kiedy popisywala sie Mandaryńcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:26 Ale pijanego Waleze mogliby sobie darowac :| Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:38 eee tam, oni sie tylko do prośby samego Wałęsy dostosowali - zapraszająć go - dali nam "wesołe momenty" hehe a przecież tak ich mało mamy ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:39 Dla kogo byly to byly, dla mnie to byla zenada i tyle. Niech juz skoncza z tym Walezą. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:45 Mówienie że Waleza jest pijany to nieco za wiele .. proszę nie wychodźmy poza ramy przyzwoitości. Ale skorpionki cos nietęgie z kondycją, szczególnie jeden spocony skorpionek, zwiewa go tez nieco z linii melodycznej .. hmmm.. pozostawię to bez dalszego komentarza przez wzgląd na szacunek jaki im się ciągle ode mnie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: Sopot Festival- dzień 2 03.09.05, 23:43 Ja jestem z tych co się lubią z ludzkiej głupoty śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś