Dodaj do ulubionych

Kasia i Tomek

• adambroda Re: Kasia i Tomek 22.09.02, 14:38
      Jeszcze jak długo żyjemy nie oglądaliśmy tak głupiego serialu.Czy TVN nie zdaje
      sobie sprawy,że wyprodukowała bubel tysiąclecia?
    • Gość: K.K Re: Kasia i Tomek IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 22.09.02, 15:33
      Gość portalu: bo napisał(a):

> Mnie się podoba, a wam???
      NIE, NIE, NIE...........
    • Gość: Mary Kasia i Tomek są super!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 15:59
      Nareszcie udał się jakis polski serial nowych czasów! Mozna sie pośmiac, ale
      bez podłożonego śmiechu , to duża zaleta.Bardzo trafne obserwacje zycia młodych
      ludzi. Baaaaaaaardzo mi się podoba, na pewno będę oglądać.
      • Gość: andi Re: Kasia i Tomek są super!!! IP: 5.2.1R* / *.buffalo.dialup.pol.co.uk 22.09.02, 22:45
        ten serial to porazka stulecia-prosty i naiwny bez jakiegos watku zawartego w
        nim.Po prostu dwoje siedzacych naprzeciwko siebie i sie smiejacych ludzi nie
        wiadomo z czego-----porazka,porazka i smiac sie chce z tej glupoty w nim.
    • Gość: Daria Re: Kasia i Tomek IP: 212.182.50.* 23.09.02, 09:07
      Baaardzo mi się podoba. Wreszcie coś innego, niż "Graczykowie", czy "Miodowe
      lata". Po prostu młodsi ludzie. Niektóre sceny wydaje mi się, ze pochodzą
      wprost z mojego domu.;))
      • Gość: Daro Re: Kasia i Tomek IP: LDZWISA* / 149.226.255.* 23.09.02, 11:27
        Zgadzam się z opinią ,że serial jest super.
        Jeżeli komuś się nie podoba może zmienić program chyba ,że boi się dowiedzieć
        czegoś na swój temat. Uważam ,że serial jest o nas samych tylko niektórzy z nas
        może wstydzą się do tego przyznać.Wydaje mi się,że prostu tego nie zauważamy
        ale takie spojrzenie zboku daje w efekcie zaskakujący i komiczny efekt.
        Obsada jest O.K .
        • bnew Re: Kasia i Tomek 24.09.02, 09:54
          DOKŁADNIE
          PRZECIEŻ TAM NA EKRANIE TO MY
          CZY WY TEGO NIE WIDZICIE
          ja na początku oglądania (żona oglądała) stwierdziłem że znowu jakąś żenadę
          zrobili ale po paru minutach zobaczyłem że śmieję się z samego siebie, i chyba
          o to w tym serialu chodzi, jeśli ktoś czepai się że za dużo tam o seksie to
          niech spojrzy troche na siebie, przecież w prawdziwym życiu jest więcej seksu
          niż w tym serialu, jak słyszę te pruderyjne głosy tychg seksualnych frustratów
          to mi się chce rzygać (pieprzona rodzina radia maryja)
          pozdrawiam
      • Gość: greg Re: Kasia i Tomek IP: *.waw.cdp.pl 23.09.02, 22:24
        Rewelacja!!! Przed chwilą byli znajomi i opowiadali o wakacjach.... jak Tomek
        z Kasią, he, he.
    • Gość: Kasia:) Mnie się naprawde podoba IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 09:50
      Super serial, polecam! Nic dodać nic ując, siadać i oglądać!
      • Gość: brzozek Re: IP: *.chello.pl 24.09.02, 18:00
        Serial wyroznia sie sposrod tych, ktore proponuja nam stacje tv - jest swiezy,
        zabawny i, co tu duzo mowic, pokazuje jak wyglada zwiazek typowego faceta z
        typowa kobita (nie obrazajcie sie!)
        Pawel Wilczak potwierdza tylko swoja genialnosc z "Na dobre..", a Joanna
        Brodzik mile zaskakuje - szczerze nie lubilam jej w poprzednich wcieleniach
        (chociazby rola prowadzacej w kiczowatym programie "Apetyt na milosc").
        Pomysl swietny, realizacja do pogratulowania.
        • Gość: małgoś Re:po prostu bomba IP: 217.8.166.* 25.09.02, 09:46
          świetny......lekki..... łatwy.... i przyjemny........
          czasem śmieję się do łez..........
          czasem... jak bym widziała swoje życie...:)
          • Gość: Ewawa Re:po prostu bomba IP: 217.153.33.* 10.10.02, 15:54
            Gość portalu: małgoś napisał(a):

> świetny......lekki..... łatwy.... i przyjemny........
            > czasem śmieję się do łez..........
            > czasem... jak bym widziała swoje życie...:)

Taaaaak.... to chyba najlepiej charakteryzuje potrzeby niewybrednego widza.
            p.1. zaspokojenie potrzeb intelektualnych
            p.2. zaspokojenie potrzeb emocjonalnych
            p.3. budujące, pokrzepiające poczucie przynależności.

• Gość: Dno totalne Re: Kasia i Tomek IP: *.stock9.one.pl 23.09.02, 20:18
      D... i tyle ;-)
    • Gość: zulka Re: Kasia i Tomek IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.17.* 24.09.02, 08:58
      Dla mnie serial jest bomba. Scenki zupełnie jakby żywcem z mojego związku.
      Oglądamy niestety sporadycznie, ale za każdym razem chichramy potwornie.
    • bnew Re: Kasia i Tomek 24.09.02, 09:55
      PRZECIEŻ TAM NA EKRANIE TO MY
      CZY WY TEGO NIE WIDZICIE
      ja na początku oglądania (żona oglądała) stwierdziłem że znowu jakąś żenadę
      zrobili ale po paru minutach zobaczyłem że śmieję się z samego siebie, i chyba
      o to w tym serialu chodzi, jeśli ktoś czepai się że za dużo tam o seksie to
      niech spojrzy troche na siebie, przecież w prawdziwym życiu jest więcej seksu
      niż w tym serialu, jak słyszę te pruderyjne głosy tychg seksualnych frustratów
      to mi się chce rzygać (pieprzona rodzina radia maryja)
      pozdrawiam
    • Gość: Gośka Re: Kasia i Tomek IP: *.penetrator.com.pl 24.09.02, 10:12
      Jest SUPER!
      Najbardziej mi się podoba jak wchodzą na temat teściowej Tomka.
      ŻEBY SZŁO JAK NADŁUŻEJ!!!
      • Gość: ikea Re: Kasia i Tomek IP: 217.96.35.* 24.09.02, 14:11
        Film miał być odwzorowaniem polskich par, może jednak tak do końca nie jest
        ponieważ owa para żyje na dość wysokim poziomie i mają ponad 30 lat...poza tym
        rzadko można spotkać u większości polskich par takie poczucie humoru, luz czy
        podejście do życia czyli b. tolerancyjne w stosunku do partnera czy ludzi ich
        otaczających do okoła...ja jednak mimo iż jestem pare lat młodsza od naszych
        bohaterów i z moim partnerem nie żyję od kilku lat lecz dopiero od paru
        miesięcy, który w dodatku jest kilka lat młodszy ode mnie to jednak....mamy
        podobny, specyficzny żart i świetnie się bawimy oglądając jednakże zbyt krótki
        filmik.
        Pozdrawiam wszystkich podobnych !!!
        • Gość: iza Re: Kasia i Tomek IP: 212.160.130.* 25.09.02, 16:27
          macie racje to nie jest polska para..nie wszyscy maja tyle kasy...
    • Gość: kkk Re: Kasia i Tomek IP: *.devs.futuro.pl 24.09.02, 17:34
      Wrrsja hiszpanska 100 razy lepsza-co tutak nei sa naturlani,tylko tacy
      sztuczni..a moz eto dlatego ze ja juz znam te scenki
      • miecio4 Re: Kasia i Tomek 24.09.02, 19:05
        Gość portalu: kkk napisał(a):

> sa naturlani,

Fakt- są strasznie naturlani.
    • Gość: Lorenzo Re: Kasia i Tomek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 19:07
      Serial wyuzdany bo takie jest domniemane zapotrzebowanie w oczach producentow.
      Zaden polski badziewny sitcom nie dorasta KiT do piet.
      Bardzo podoba mi sie oryginalna forma wypowiedzi,aczkolwiek nad mozntazem
      mogliby popracowac...
      No i Joasia, pofarbowana na blond... Moj Boze dlaczego zsylasz anioly mnie
      nieuchwytne??!!!...
      • Gość: README Re: Kasia i Tomek - DNO !!!!! IP: *.magic-net.pl 25.09.02, 10:59
        mialem okazje widziec odcinek nr1...porazka
        w istocie jest to kolejny PUSTY SITCOM nie wnoszacy nic nowego...najwieksi specjalisci kreuja doskonaly zwiazek dwojga ludzi, kreuja zachowania ktore POWINNY byc nasladowane (a napewno juz sa przez rzesze wielbicieli),a wszystko polega na tym zeby bylo milo pieknie i wesolo. i oczywiscie standardowe tematy, czyli seks, małżeństwo, seks, małżeństwo.. czy zwiazek dwojga ludzi polega tylko na tym??
        to smutne ze tysiace mlodych ludzi posiada tylko takie ambicje - siedzenie przed telewizorem ogladajac durny program, a potem gorąca dyskusja na forach dyskusyjnych, a ta telewizja tylko na tym zarabia..
        czekam ze zniecierpliwieniem na strony www pt"fani kasi i tomka" no i oczywiscie gadżety w sklepach - koszulki czapeczki i co tam jeszcze..

pozdrawiam was niewolnikow pilota od tv...
        • Gość: brzozek Re: do README IP: *.chello.pl 25.09.02, 21:12
          README, napisz prosze jaki serial traktujacy o zwiazku kobiety i mezczyzny
          zadowolilby Twoje wygorowane gusta? Nie uwazam, ze serial "Kasia i Tomek"
          pokazuje schematy jakie POWINNISMY stosowac w prywatnie. To ma byc przyjemne,
          zabawne, smieszne, a jesli ktos odnajdzie w tym cos ze swojego codziennego
          zycia z partnerem to tym lepiej.
          A tak w ogole to forum dyskusyjne jest po to, ze wypowiadac sie na rozne
          tematy, nawet jesli chodzi o sitcom telewizyjny - a niech sobie zarobia na tym!
          swoim udzialem w tej dyskusji takze sie do tego przyczyniasz :)
          Pozdrawiam
          • Gość: README AGAIN !!! Re: do README IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 23:17
            > README, napisz prosze jaki serial traktujacy o zwiazku kobiety i mezczyzny
            > zadowolilby Twoje wygorowane gusta?

jedyny serial w ogole ktory zadowolil moje gusta to "6 feet under"

> A tak w ogole to forum dyskusyjne jest po to, ze wypowiadac sie na rozne
            > tematy, nawet jesli chodzi o sitcom telewizyjny

wiec i ja sie wypowiedzialem.

> swoim udzialem w tej dyskusji takze sie do tego przyczyniasz :)

przyczyniam sie do powiekszenia ilosci postow w portalu gazeta.pl a nie do tego
            ze ogladajac serial kasia i tomek przerywany kilkanascie razy durnymi reklamami
            daje zarabiac tymze reklamodawcom :)

żenada żenada i jeszzce raz żenada
            pokolenie tvn mtv polszmat i innych guffien - życze pozytywnego odbioru
            • Gość: Gero Re: do README IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 21:18
              > jedyny serial w ogole ktory zadowolil moje gusta to "6 feet under"

bylo to w polskiej tv ?

> > A tak w ogole to forum dyskusyjne jest po to, ze wypowiadac sie na rozne
              > > tematy, nawet jesli chodzi o sitcom telewizyjny
              >
              > wiec i ja sie wypowiedzialem.

a co krew Cie zalewa ze ludziom sie podoba to co Ty uwazasz za dno ?
              chwala wszechmogacemu ze kazdy moze sam decydowac co oglada :)
              bo pewnie musielibysmy ogladac jakies moralizatorskie filmiska :)

> > swoim udzialem w tej dyskusji takze sie do tego przyczyniasz :)
              >
              > przyczyniam sie do powiekszenia ilosci postow w portalu gazeta.pl a nie do
              tego
              >
              > ze ogladajac serial kasia i tomek przerywany kilkanascie razy durnymi
              reklamami
              >
              > daje zarabiac tymze reklamodawcom :)

reklamodawca to chyba zarabia jak mu proszek iksi z pulek znika a nie jak
              ja zobacze jego reklame - pozatym pilocik zawsze pod reka :) no chyba
              ze masz przyklejonego KROPKA :))

> żenada żenada i jeszzce raz żenada
              > pokolenie tvn mtv polszmat i innych guffien - życze pozytywnego odbioru

daj moze maly spisik co ogladasz zebysmy wiedzieli co jest wartosciowe
              i wykieruje nas na ludzi, na takich ludzi jak Ty :)))
    • Gość: Eryk Re: Kasia i Tomek IP: *.srv.ids.pl / *.wawpie.ext.ids.pl 25.09.02, 11:10
      Gość portalu: bo napisał(a):

> Mnie się podoba, a wam???
      Mnie też ! Najlepszy serial w telewizji.
    • Gość: bianka Re: Kasia i Tomek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 13:56
      Oczywiście, że jest świetny, bo jest o nas, o parach koło 30-stki. Po tym
      serialu mąż w różnych sytuacjach mówi do mnie pieszczotliwie "Kasiu" chociaż
      mam zupełnie inaczej na imię. A w trakcie oglądania czasami spoglądamy na
      siebie i wybuchamy śmiechem... przecież to jest takie życiowe. Ci co tak
      krytykują nie muszą oglądać, to nie jest obowiązkowe. Sami jednak przyznacie,
      że 100 razy lepsze od brazyliany....
    • agata.smerd Re: Kasia i Tomek FATALNE!!! 25.09.02, 16:13
      BEZNADZIEJA, AKTORZY DO NIECZEGO
    • Gość: i_smyk Re: Kasia i Tomek IP: 157.25.131.* 25.09.02, 16:51
      Dla mnie serial jest mdły i nie do wytrzymania.Po pięciu minutach wysiadam, a
      Brodzik na domiar złego ciągle szczerzy zęby.Pozdrawiam!
    • Gość: Alla Joasia Brodzik - rewelacja. Wilczak - za stary. IP: *.a2000.nl 26.09.02, 14:38
      Pomysl serialu bardzo mi sie podoba a rola J. Brodzik w szczegolnosci. Dobra
      jest. Fajnie gra - widac zostala aktorka nie tylko za urode. Wilczak za stary
      do swojej partnerki. Jezeli mial byc to zwiazek dwojga mlodych ludzi to Wilczak
      nie pasuje - przeciez wyglada na jakas czterdzieche z hakiem, geba dziubata,
      stary wyjadacz po przejsciach. Joasia wyglada na dwadziescia pare, jest mloda i
      swieza.
      • Gość: kiah Re: Joasia Brodzik - rewelacja. Wilczak - za star IP: 62.233.200.* 20.10.02, 15:46
        SLUCHAM???!!! Wilaczak za stary?! No nie! Przeciez ile on ma w sobie uroku!
        Moim zdaniem to wlasnie ON jest prawdziwa ozdoba tego naprawde udanego
        serialu:)
    • sgk Re: Kasia i Tomek 26.09.02, 15:15
      Jest OK, ale czasem nierówny (tzn. jedne dialogi są extra, inne jakieś takie
      szablonowe i z przewidywalną puentą).
      Na szczęście jako całość fajnie się ogląda, bo pomysł, montaż są na pewno
      jeszcze nie szablonowe (oby nie prędko ktoś się wziął za naśladowanie)

Mnie najbardziej się podoba wtedy, gdy widzę, że Brodzik z Wilczakiem sami się
      dobrze bawią graniem w tym serialu (Wilczak sam się od śmiechu powstrzymuje...)

Ale do FRIENDSÓW jest im daleko, baaaardzo daleko !
      • Gość: Kolo Re: Kasia i Tomek IP: *.ltk.com.pl 06.10.02, 00:51
        Serial jest strasznie płytki. Jeśli ktoś to odbiera jako odbicie swojego życia, to wniosek nasuwa się jeden.
        • Gość: Kaja Re: Kasia i Tomek IP: 217.11.141.* 06.10.02, 01:17
          popieram
        • Gość: :) Re: Kasia i Tomek IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:38
          płytki to on może być dla płytkich osób, a dla mnie to typowa TVN-owska Chwila
          dla Debila
        • samosia2 Re: Kasia i Tomek 07.10.02, 12:17
          Serial bardzo mi się podoba, może dlatego, że nie odbiegam od bohaterów
          wiekiem, rozrywkami, sposobem bycia, lubie się pośmiać, to nie ma być
          kontemplacja itelektualnych zakamarków życia - to ma być śmieszne. A co do tego
          że mogę być płytka bo serial pokazuje podobne problemy ;) do mojego życia, to
          wybacz ale po dwóch faktultetach, doktoracie w toku, pracy w firmie jestem już
          tak intelektualna, że np. czytanie Arystotelesa o 20 we wtorek i czwartek chyba
          by mnie zabiło i nie muszę się dowartościowywać, wolę Kasię i Tomka.
          uwielbiam się pośmiać

> Serial jest strasznie płytki. Jeśli ktoś to odbiera jako odbicie swojego
          życia,
          > to wniosek nasuwa się jeden.
          • Gość: Kaja Re: Kasia i Tomek IP: 217.11.141.* 07.10.02, 20:53
            to ty wybacz, ale jakbyś nie była płytka, to byś wiedziała, że fakultety nie
            zawsze idą w parze z poziomem, jaki reprezentuje sobą człowiek
            • samosia2 Re: Kasia i Tomek 08.10.02, 09:56
              No to rzeczywiście jestem płytka, i potrzebuję pogłębienia - bądź tak miła i
              uświadom...
              • gawel2 Re: Kasia i Tomek 08.10.02, 14:13
                Nie wiem jak Wy ale ja uważam ten serial za kompletne dno.
                Jest to kopia seriali kanadyjskich nie wartych funta, poza tym wkurza on moich
                słabiej usytuowanych znajomych. Golf? kto z osób o naprawdę przeciętnych
                dochodach może sobie pozwolić na coś takiego...
                Chyba mają rację. Młodzież naogląda sie takich rzeczy i później myśli że to
                naprawdę tak wygląda..
                • Gość: Gero Re: Kasia i Tomek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 21:32
                  > Nie wiem jak Wy ale ja uważam ten serial za kompletne dno.

masz prawo :)

> Jest to kopia seriali kanadyjskich nie wartych funta, poza tym wkurza on
                  moich

nie wiem nie ogladam seriali kanadyjskich :)

> słabiej usytuowanych znajomych. Golf? kto z osób o naprawdę przeciętnych
                  > dochodach może sobie pozwolić na coś takiego...

widac maja Twoi znajomi jakies kompleksy ale to napewno nie problem
                  tworcy tego serialu ani zadnego innego, w ktorym jest pokazane zycie
                  ludzi lepiej sytuowanych niz zycie Twoich znajomych

> Chyba mają rację. Młodzież naogląda sie takich rzeczy i później myśli że to
                  > naprawdę tak wygląda..

nie maja racji - gdyby mieli to znaczyloby ze na mlodziez dobrze wplywaja
                  tylko filmy o gnoju, smrodzie, ubustwie, ponizaniu itp. bo przy takich
                  obrazach znajomi moga sie dowartosciowac :))
              • Gość: Gero Re: Kasia i Tomek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 21:35
                samosia2 napisała:

> No to rzeczywiście jestem płytka, i potrzebuję pogłębienia - bądź tak miła i
                > uświadom...

samosia2 :) zostaw nie warto :)
                jak ktos jest przybity cale zycie to go do smiechu nie przekonasz :)

mnie sie podoba - smieszny jest czyli spelnione jest
                podstawowe zadanie serialu komediowego :)
                • Gość: szuwax Re: Kasia i Tomek IP: 212.2.102.* 09.10.02, 08:39
                  To nie jest serial komediowy!! to jak ktoś tu już napisał tanie moralizatorstwo
                  w stylu dam ci dupy jak bedziesz kretynem i dasz sobą kręcić jak ja chcę.
                  Zwykłe gówno, a aktorka jest ucharakteryzowana na ukraińską dziwkę.
                  • Gość: Gero Re: Kasia i Tomek IP: *.ists.pwr.wroc.pl 09.10.02, 12:20
                    Gosc portalu: szuwax napisal(a):

> To nie jest serial komediowy!! to jak ktos tu juz napisal tanie moralizatorstwo
                    >
                    > w stylu dam ci dupy jak bedziesz kretynem i dasz soba krecic jak ja chce.
                    > Zwykle gówno, a aktorka jest ucharakteryzowana na ukrainska dziwke.
    • Gość: k&T UWIELBIAM TEN SERIAL!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 20:03
      ....i już!!
      • Gość: bart Re: UWIELBIAM TEN SERIAL!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 09.10.02, 23:21
        Jestem setny......................
    • dogman Re: Kasia i Tomek 10.10.02, 07:36
      czasem tak jest w zyciu a czasem nie jest
      czasem dialogi są zajebiste a czasem słabe
      kobiety są często mało rozgarnięte a rzadziej inteligentne
      w życiu bywa róznie,seriale były lepsze,gorsze,są i będą
      ten jest bardzo dobry czasem prawdziwy
      malkontenci jak zwykle się mądrzą
      pseudo intelektualiści czy jest was w stanie coś rozbawić?współczuję takiego
      podejścia do życia.Wilczak i Brodzikowa(której do tej pory nie cierpiałem)są
      wyjątkowym strzałem w 10.
      a może słucham ciebie a może mnie to jebie....
      • Gość: Una Re: Kasia i Tomek IP: 62.233.135.* 10.10.02, 11:27
        Są gusta i guściki... parę odcinków obejrzałam, ale na więcej nie mam ochoty.
        Serial jest stylizowany na "z życia wzięty", a to już naciąganie. Pokażcie mi
        faceta, który siedzi godzinami ze swoją ukochaną na kanapie u psychoanalityka,
        oni w ogóle nie mają innych problemów jak przysłowiowa teściowa, gdzie by tu
        wyjechać na weekend i kupno kolejnej kiecki dla Kasi, w której będzie wyglądała
        szczupło... Porównywanie do "Przyjaciół", którzy z kolei bardzo mi się
        podobają, jest całkowicie nietrafione. Tam ktoś szuka pracy, nie ma pieniędzy,
        jest w dołku i można to pokazać w sposób lekki i budzący jeśli nie śmiech to
        przynajmniej dobry nastrój. W naszym serialu paplanie nadpobudliwej Kasi i
        niemrawa riposta Tomka, którego racja jest w 99% zawsze na wierzchu jest tak
        czytelna, że na początku dialogu łatwo przewidzieć finał. Jeżdżą po
        stereotypach, aż do znudzenia.

Una /mieszkająca w dużym mieście, w związku od 7 lat, bez dzieci i kłopotów
        finansowych/
        • Gość: Kama Stereotypy układu tzw. partnerskiego IP: 149.156.213.* 10.10.02, 13:56
          Zgadzam sie z Twoja opinia. Serial ma byc zabawny a dla wyrobionycch widzow
          wiekszosc testow jest do przewidzenia.
          Kasia powiela stereotyp dosc rozkojarzonej, slodkiej kobitki, czasem pystkatej,
          przy ktorej on jest milszy, dowcipniejszy i madrzejszy.
          Film dla tysiecy singli z luznych zwiazkow, z duzych miast, ktorym sie wydaje,
          ze tak wyglada zycie, bo kilka tekstow powtorzyli juz 100 razy w domu. Po co to
          ogladac, jesli zna sie serialowe urywki z autopsji.
          Niektore zachowania obojga traca koltunstwem i rownoczesnie dorobkiewiczostwem
          i nie sa wcale zabawne.
          Zabawny gniot. Nic specjalnego.
          • Gość: magda Re: Stereotypy układu tzw. partnerskiego IP: 195.117.28.* 11.10.02, 12:16
            Po objrzeniu pierwszego odcinka, stwierdziłam ,że jest beznadziejny, nie
            widziałam w nim nic zabawnego. No ale obejrzałan dwa kolejne, żeby nie ferować
            wyroków po jednym posiedzeniu. Nadal twierdziła, że do bani. Aż tu nagle chyba
            na piątym odcinku zaczęło mi sie nawet podobać. To był taki odcinek z papierem
            toaletowym, a potem było jeszcze zabawnie w pociagu. Wczoraj też ogladałam i na
            razie jest ok. Nie myślałam ,że zmienię zdanie, a tu proszę. Myślę, że gorsze
            są w Tvn te głupiutkie teleturnieje, jeden podobny do drugiego. Kasia i Tomek
            maja cos w sobie. Moim zdaniem ten serial się rozkręcił po 5 odcinku.
    • Gość: moboj Re: Kasia i Tomek IP: *.magma-net.pl 20.10.02, 14:04
      serial świetny, dialogi z życia wzięte - szczególnie te z teściową.
      podoba mi się rola wilczaka, brodzik też niezła.
      śmieję się do łez przy kazdym odcinku.

ale i tak "przyjaciele" na pierwszym miejscu.
    • Gość: Greg Re: Kasia i Tomek a geje IP: 195.205.117.* 24.10.02, 07:38
      Czy zauwazyliscie, ze w kazdym odcinku pojawia sie cos o gejach??? Jesten
      ciekawy dlaczego ttak jest? Co o tym sadzicie?
    • Gość: WojP Re: Kasia i Tomek IP: *.pronet.lublin.pl 01.11.02, 18:07
      serial jest s u p e r !!! konwencja serialu trafia w gusta..aktorzy dobrani
      perfect! Wszystko z zycia wziete, wiec moze tvn sie skusi na wiecej odcinkow!
      Najlepszy fragment jaki sobie przypominam to w wypozyczalni kaset wideo
      o "wesolym bananku" :))

Pozdrawiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka