Dodaj do ulubionych

Małgosia Foremniak The Best

27.11.05, 20:41
Oj cudowne tango,cudowna Małgosia.Kaśka też niezgorsza była .
Może wreszcie Kuba wyleci?
Obserwuj wątek
    • zla_krolowa Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 20:51
      och Małgosia, Małgosią ale Maserak- hmmmm ciacho cudne...
      i jak tam potańcuje na tym parkiecie. Moim zdaniem jest świetnym
      tancerzem. A pan Wesołowski pownien czyścić froterką ten parkiet
      po swoich konkurentach. Też mam nadzieję że w końcu odpadnie.
      Kończ waść, wstydu oszczędź.
    • kinia1987 Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 20:53
      oj tak, Foremniak jest wspaniala, fanka jej nie jestem, ale jak ona to tanczy
      to az...ehh...wyslalam na nia dzisiaj juz 3 smsy
      a na odpadniecie Kuby juz chyba najwyzsza pora, bo jesli przez to drewno
      odpadnie Malgosia Foremniak albo Kasia Cichopek to bedzie to jawna manipulacja,
      chociaz na niego glosuja w wiekszosci zakochane w nim po uszy 15letnie fani Na
      Wspolnej, niestety
    • zlotoslanos A teraz Kaśka i walc angielski to turniej tańca... 27.11.05, 21:12
      ...towarzyskiego z najlepszymi parami.Taka ocena jury.
      Co tam u licha robi Kuba?
      • zlotoslanos No nie dziś zdecydowanie MAŁGOSIA :D wysyłam sms 27.11.05, 21:17
        Zajebista jest ponownie.Wyślijcie ludzie nie sępcie się.Wyślicie na starszą bo
        młódź jej nie obroni .
    • zaba_pelagia Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 21:15
      tylko szkoda troche tej biduli od Kuby
      stara sie jak moze
      • kinia1987 Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 21:19
        Edyta swietnie tanczy, ale nawet tak dobra tancerka nie moze nic zrobic jesli
        za partnera ma takie serialowe drewno
      • zlotoslanos Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 21:25
        Nie tacy odpadli.Ale kurde jeśli finał nie będzie Małgośka i Kaśka wyrzucam tv
        z parteru.
    • pimpeli Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 21:32
      Ja uważam że Kuba świetnie tańczy jak na faceta. Jest najlepszym tancerzem!!
      Kobiety zawsze ładniej tańczą on jest the best. Kocham gooo! I mam 16 lat a nie 15 jak to opisywali
      • kinia1987 Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 21:35
        dobre, dobre :D:D
    • kapyl zdecydowanie sie zgadzam!!! 27.11.05, 21:35
      nie lubie Foremniaczki, ale moje lubienie czy nie lubienie nijak ma sie do jej
      tanca. Tanczyla swietnie dzisiaj!!
    • zlotoslanos I sprawiedliwości stało się zadość 27.11.05, 21:39
      Wspaniały finał się zapowiada a mój telewizorek ocalał :-)
      • mmorawski Re: I sprawiedliwości stało się zadość 27.11.05, 21:51
        Mam nadzieje ze final wygraja Małgosia i Rafał. Kasia tez śwuetnie tańczy ale
        ona ma 23 lata i to nie wyczyn biegać w jej wieku po parkiecie. Za to fakt że
        Małgosia, która mogłaby być jej matką, jest wulkanem energii zasługuje na
        docenienie i ostateczne zwycięstwo! :)
        • menisk Re: I sprawiedliwości stało się zadość 27.11.05, 22:34
          mmorawski napisał:

> Kasia tez śwuetnie tańczy ale
          > ona ma 23 lata i to nie wyczyn biegać w jej wieku po parkiecie. Za to fakt że
          > Małgosia, która mogłaby być jej matką...

No toś przywalił z tą matką ;-)! Małgorzata ma dopiero 38 lat. Nie jest raczej
          w zwyczaju w naszej szerokości geograficznej, by 15 latki rodziły dzieci.
    • kubissimo Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 22:05
      rewelacja
      myslalem, ze po tangu juz mnie niczym nie zaskoczy, ale jive byl rewelacyjny
      az szkoda, ze sie marnuje jako dr Zosia
      na parkiet!
      • nadja Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 22:32

A mnie tango nie podobalo sie w ogole, za to jive - owszem :)
        jestem absolutnie za Cichopek, jest dla mnie objawieniem
        n
        • kopalnia_zlota Tylko Cichopek 27.11.05, 22:39
          Najlepsza jest Kasia Cichopek.Pierwszy taniec jak i drugi wyszedł jej
          REWELACYJNIE!!!Tak samo zreszta jak tydzien temu ten drugi taniec.Może
          pamietacie?Foremniaczeka za bardzo się mizdzy do tego swojego Rafała i wigóle
          może i fajnie tańczy ale jak się już odezwie, to lepiej uciekac...
          • kubissimo Re: Tylko Cichopek 27.11.05, 22:40
            mnie za to odrzuca rzygawiczna slodycz Kasi C. :/
            obie panie powinny tylko tanczyc i milczec, bo to im wychodzi najlepiej :)
      • menisk Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 22:50
        Genialny jive w wykonaniu partnera Małgorzaty. Ależ ten facet to tańczył!
        Myślałam, że parkiet spłonie... Tańczył tak fantastycznie, że Małgorzata, która
        przecież jest wyśmienita, trochę odstawała. Ale dała sobie radę znakomicie.
        Tempo było szalone. Utrzymać w takim tempie technikę, to naprawdę najwyższa
        szkoła jazdy. Tango też było niesamowite. Co za klimat!
        Katarzyna z partnerem też dali dzisiaj pokaz. Przepiękny, kunsztowny walc.
        Można by patrzeć bez końca. Bardzo ładna cha-cha. Trochę mnie tylko rozczarował
        obnażony tors partnera Kasi. Spodziewałam się więcej mięśni, a tu raczej
        gładkie sadełko było widać. W ogóle jego kostium w tym tańcu nie przypadł mi do
        gustu.
        Bałam się, że głupim zrządzeniem losu któraś z tych fantastycznych par wyleci
        na rzecz Kuby-drewna. Na szczęście stało się inaczej i czeka nas piękny i
        wyrównany finał.
        Pani B. Tyszkiewicz była dzisiaj nie w formie. Marudziła coś bez ładu i składu.
        No ale może akurat była niewyspana.
        • kubissimo Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 23:09
          no nie wiem, ja tam laikiem jestem, ale uwazam, ze swietnie dotrzymywala mu
          kroku, a do tego jeszcze fantazyjnie wywijala sukienka :)
    • anuskasz Re: Małgosia Foremniak The Best 27.11.05, 23:46
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35401 forum o programie !!
    • nesta_fan Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 08:07
      Drugi raz w tym programie głosowałam 1. na Conrado Moreno za passo 2. na
      Małgosię za tango. Wolałabym ,aby zwyciężyli Małgosia i Rafał, ponieważ :
      1. bardziej lubię serial 'na dobre i na złe' ( więcej przystojniejszych aktorów
      tam gra )
      2. bardziej podoba mi się partner Małgosi ( taka trochę uroda śródziemnomorska,
      natomiast Marcinek jest taki rzeczywiście 'cichopek', ciepłe kluchy )
      3. zgadzam się, że Małgosia bardziej sobie zasłużyła na zwycięstwo ze względu
      na wiek (ogólnie rzecz biorąc )
      Chociaż na początku Małgosia mnie trochę denerwowała ,ponieważ zachowywała się
      jak nastolatka , a potem trochę mnie zaskoczyła , tym że nie jest to
      infantylizm i poza gwiazdy ,ale ona jest po prostu spontaniczna i szczera .
      Poza tym uważam ,choć się na tym nie znam , że Małgosia wreszcie zaczęła używać
      bioder w tańcu ( w samą porę ! ).
      jednak mysle,zezwycięzy K.C.
      • 18_lipcowa Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 12:04
        że co?
        jakim cudem mozna sobie wiekiem zasłuzyc na zwyciestwo?
        • kubissimo Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 12:15
          troche mozna
          wez pod uwage, ze pomimo wieku ma w sobie wiecej energii niz Kasia i Marcin
          razem wzieci, co w polaczeniu z talentem i ciezka praca daje swietne wyniki
    • lilith76 Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 10:07
      tańczy super, chciałabym mieć taką kondycję w jej wieku, ale widać, że
      Foremniak ma ogromne ciśnienie na bycie najlepszą i na wygraną. ona nie tańczy
      już dla przyjemności, zabawy, ale dla ZWYCIĘSTWA. jak wygra Cichopek, to
      Formeniak zetrze szkliwo z zębów od zgrzytania (już wczoraj je naruszyła tuż
      przed ogłoszeniem wyników).
      • zlotoslanos Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 12:44
        Ma ikrę i z tą ikrą pokazuje w sposób przerysowany jak jej zależy.Ktoś kto z
        nonszlancką obojętnością nie mówi o wygranej,czasami wygląda jak zimna
        ryba.Inny temperament poprostu,może to z wiekiem przychodzi.Kaśka tańczy " jak
        na turnieju tańca" ale czy my jesteśmy na turnieju? Lepiej bawi się swym tańcem
        Małgosia.A to przecież zabawa .Czyż nie?
        ps.A wygląda czasami jak Sharon z " Nagiego instynktu " super.
    • joanna.gr Re: Małgosia Foremniak The Best 28.11.05, 13:21
      Wg mnie Kaśka jest bezkonkurencyjna. Niesamowicie gibka, wysportowana
      dziewczyna z nieziemskim poczuciem rytmu.
    • takasamase Kasia Cichopek Number 1! 28.11.05, 14:49
      Chcialabym zeby ona wygrala!Kazdy taniec w jej wykonaniu to cudo!Foremniak tez
      jest niezla i ten jej partner (ciacho!) ale.:

Kasia jest skromna i spokojna

a Foremniakowa przy oglaszaniu wynikow i ocenach zachowuje sie jak nastolatka,
      ktora czeka na 6 za wierszyk! Piszczy, krzyczy, zniza glos, sapie....mizdrzy
      sie do partner (tylko czekam na na pierwszych stronach gazet pojawi sie tekst
      ze Foremniak zrywa zwiazek dla Mlodszego tancerza! Ona leci na niego i chce
      WYGRAC (hula, bula krysztalowa kula!)

Kasia i Marcin - są wspaniali wg. mnie!
    • takasamase a poza tym Hubert foruje Foremniak!!!!!! nieladnie 28.11.05, 14:49
      • zla_krolowa Re: a poza tym Hubert foruje Foremniak!!!!!! niel 28.11.05, 15:43
        moi drodzy, i co z tego ża Foremniak mizdrzy się do swojego partnera?
        ja też bym się mizdrzyła, jak miałabym takową okazję. Wiadomo już że cukiereczek
        z Niego pierwsza klasa, a pani Foremniak jeszcze się z nim obłapuje podczas
        tańca- a wygląda że nie tylko podczas konkursowych podskoków. I bardzo dobrze.
        To fajnie oglądać, że między ludźmi jest chemia- a jakie to daje wyniki w
        tańcu!!! Już nie bądżcie tak zazdrosne moje Panie i może Panowie. Niech się
        midrzą i obłapują- fajnie. Make love!
        • paczka111 a poza tym ktoś tu myśli? 28.11.05, 16:12
          Ludzie, a dla kogo idzie ta forsa, co ją wysyłacie na umiłowanych tancerzy? Tak
          z ciekawości pytam
          • deana Re: a poza tym ktoś tu myśli? 28.11.05, 16:21
            No chyba im płacą za udział w programie.
            • zlotoslanos Kaśka w Angorze uznana za sexbombę IV RP 29.11.05, 15:44
              ...ten taniec z biustonoszem w tle i nie tylko zaważył.Ponoć skromniejsza od
              Dody,sympatyczniejsza od Magdy M.,z piękniejszym ,bardziej kobiecym ciałem od
              niejednej modelki,wiedząca czego chce i konsekwentnie dążąca do celu.W głowie
              bardziej poukładana od Kaśki Figury,w IV RP nowa sexbomba.
              A,że tańczy jak na turnieju tańca,sądzę,że ona wygra.Chociaż ja wolałabym
              Małgosię.
              • mozambique Re: Kaśka w Angorze uznana za sexbombę IV RP 29.11.05, 15:50
                przede wszystkim te bombelos to czysta natura a nie silikon numer 6 .
                Moze byc seksbmbą
    • doona Re: Małgosia Foremniak The Best 30.11.05, 00:17
      Najbardziej sprawiedliwie byłoby, gdyby obie pary zdobyły pierwsze miejsce.
      Jeżeli wygra jedna para, to już tylko dla tego, że takie są zasady gry, że musi
      wygrać jeden, ale przegrana para na pewno nie powinna czuć się przegrana. To
      już zależy od manipulacji TVN, może od SMS, ale obie pary są na prawdę
      wspaniałe. Jeżeli wygra jedna para, wszystko jedno która, to dla mnie będzie to
      wyłącznie zrządzenie losu. Talent ma cała czwórka.
      • tojajurek Re: Małgosia Foremniak The Best 30.11.05, 01:55
        Małgosia jest poza wszelką konkurencją. Wdzięk, talent, kondycja, umiejętności
        i wszystko inne. Takie jest zdanie mojej Żony i będą go bronił do ostatniej
        sztachety w płocie, bo to jest nieliczny przypadek, gdy nie musi mnie żona
        przekonywać. Nie ma lepszej od Małgosi. Gdyby natomiast miały się ujawnić inne
        tendencje, to idę do piwnicy ostrzyć moją ulubioną siekierkę. A potrafię jej
        używać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka