Dodaj do ulubionych

"Sfora"- kupa śmiechu

IP: *.tkb.pl / 10.1.74.* 21.10.02, 20:46
Co sądzicie o tym "świetnym" serialu? Ja obejrzalem ostatni odcinek.
Oczywiscie drętwe dialogi, paskudnie grający Pazura. Nie zabrakło oczywiście
przekleństw i schematycznej akcji. Na co Ci ludzie wydali pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Oni wydali twoje pieniądze ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 21:48
      Jak Polsat, czy TVN kręci bzdury, to z pieniedzy reklamodawców, a TVP z
      abonamentów.
      Jak jest stały dostęp gotówki i stałe grono kolesiów, to można kręcić nawet
      największe bzdety.
      • forward Re: Oni wydali twoje pieniądze ! 22.10.02, 08:33
        Ja powtórzę tylko to co już napisałem na temat Sfory. Jaki jest cel produkcji
        takiego serialu skoro na kilku stacjach są emitowane telenowele dokumentalne o
        pracy policji jak Prawdziwe psy czy Kryminalne gry?.
        Jeżeli już ktoś ogląda ten serial to nie dla zagadki kto i co zrobił, ani nie
        dla zaskakujących zwrotów akcji, ani nie dla efektów specjalnnych, ani nie dla
        psychologicznego tła, a jedynie dlatego żeby pogapić się w buzie znanych
        aktorów. Tylko czy warto?
        Serial mierny nie oglądam.

Forward
    • Gość: xl Re: 'Sfora'- kupa s´miechu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 14:56
      gowno za nasze pieniadze
    • Gość: Frank Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: *.lodz.gazeta.pl 22.10.02, 15:19
      Dzisiaj na 1TVP: Wojciech Wójcik - mistrz kryminału (!!!!
      kryminał!!!!) "Trójkąt bermudzki" - równie kiszkowata kiszka, jak pozostałe
      dokonania tego "reżysera".
      • Gość: Jo Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 17:23
        Gość portalu: Frank napisał(a):

> Dzisiaj na 1TVP: Wojciech Wójcik - mistrz kryminału (!!!!
        > kryminał!!!!) "Trójkąt bermudzki" - równie kiszkowata kiszka, jak pozostałe
        > dokonania tego "reżysera".

Eeee, "Trójkąt Bermudzki" nie jest wcale taki najgorszy. Chyba że go porównac
        z ksiażką, na podstawie której zrobiono scenariusz - Jonathana
        Trencha "Wieczór przy Oak Lane" bodajże...
    • wolfspider Re: 'Sfora'- kupa śmiechu 23.10.02, 11:03
      Mnie sie podoba i mam w dupie wasze komentarze na moj temat.Amen.
    • Gość: agatchristi Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 15:10
      Fakt , wczoraj obejrzałem znowu odcinekk i znowu sam się zapytałem po co ja to
      oglądam?
      Wójcik pojęcia nie ma o tym co robi. Jakj to ma być kryminał to niechb będzie a
      nie jakieś perypetie miłosne: tu żona, tu jej nie ma, tu smutna mina Pazury tam
      Lubaszenki o co chodzi? że wszyscy policjanci to takie zmęczone życiem
      popychadła i w dodatku skrumpowane. A Duch skąd ma subaru bo z pencji psa na
      pewno nie. A komenda policji gdzie każdy może wejść powyszczelać dyżurnego
      siedżącego gdzieś pod schdami?
      a tępi gangsterzy których można ominąć wkreść się do Bossa i straszyć go
      bronią? A Koilberger który gra dokładnie jak w Ekstradycji? a ... itak dalej i
      tak dalej EEEJJJJ telewizjo nie ma sięczym chwalić. Dno i tyle aaa i oczywiście
      piękna młoda ekspertka zawsze ekspertki od komputerów broni atomowej czy czego
      tam jeszcze są pięknbe i młode tragedia
      • Gość: Bej Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: 213.241.45.* 28.10.02, 17:10
        marnujesz czas podwójnie- najpierw jak oglądasz a potem jak siadasz przed komp
        może w tym czasie obejrzyj inne gnioty w tv- a jest w czy wybierać co jedno to
        lepsze g...

• Gość: nabuchodonozor Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 15:44
      Chcialem dac temu serialowi szanse zasiadlem przed szkalnym ekranem bez
      uprzedzen. Pierwszy odcinek troche zbil mnie z tropu, myslalem ze sie
      pomylilem. Po drugim juz nie mialem zludzen, dno dna. Natlok niesamowitych
      zdarzen, zabili komendanta (35 lat general), wybucha kobieta w ciazy razem z
      samochodem, lunaszenko zabija gosia strzalem w glowe na posterunku PP. Marna
      gra aktorow, scenariusz do bani-naprawde nie da sie ogladac, ale z tego co wiem
      ludzie ogladaja i to calkiem spora grupa.
      • Gość: Frank Re: 'Sfora'- kupa śmiechu IP: *.lodz.gazeta.pl 28.10.02, 16:04
        Oglądałem ostatni odcinek - uśmiałem się, jak pszczooła!
        Paranoja goniła paranoję, hi....
        A już w momencie, kiedy "Duch" podwozi ...nie pamiętam,
        no tę "superkomputerową" panienkę - na którą czycha zły płatny zabójca
        - i chcąc ją chronić robi szopkę podjeżdżając "z fasonem" do wejścia
        klatki schodowej domu panienki..... no myslałem, że mi browar
        miast iść bez nery pier....nie prosto w moczowód!
        Co za farsa! Już nie będę oglądać, szkoda piwa.
      • wujchlodek52 Re: 'Sfora'- kupa śmiechu 05.03.24, 00:06
        Generał Papała miał 39 lat debilu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka