Gość: cukier IP: *.chello.pl 01.11.02, 21:37 Kto ogladal dzis ten odlotowy film z Tomem Hanksem? Slusznie dostal Oskara za ta role. Niesamowite........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cukier Re: Love story IP: *.chello.pl 01.11.02, 21:38 sorka chodzi o film Forrest gump. Zabije moja siostre:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Love story IP: localhost:* / 192.168.0.* 02.11.02, 11:36 (%%)(% To rzeczywiście jeden z najlepszych filmów, jakie widziałam. "Forrest Gump" oczywiście. Nawiasem mówiąc "Love story" to, moim zdaniem, straszna chała. Oglądałam chyba rok temu i baaaardzo się rozczarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Forrest Gump IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 02.11.02, 11:53 Film piękny, wzruszający w swej prostocie, ale książka mimo wszystko o wiele lepsza (rzadko zdarza mi się pokładac ze śmiechu w tramwaju pełnym ludzi, a tak właśnie było podczas czytania tego cudeńka :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Forrest Gump IP: localhost:* / 192.168.0.* 02.11.02, 13:34 Pewnie książka podobałaby mi się, gdybym czytała ją przed filmem. Ale po... coż Forrest w filmie i Forrest w książce to dwie różne osoby. I mnie bardziej odpowiadał ten naiwny, dobry, kochający z filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś