bm_ka 08.01.06, 22:15 Świetnie sobie dzisiaj radzi u naszego Wojewódzkiego! Uwielbiam tego gościa! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxi_hart Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 08.01.06, 22:30 Wlasnie o tym samym myslalam. Jest ujmujaco naturalny, super. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Ale to powtórka chyba jest? nt. 08.01.06, 23:01 Tak, sprzed 10 miesięcy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21902603&a=21902603 Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 09:19 Maciek- bardzo sympatyczny koleś. Zrobił na mnie super wrażenie zwyczajnego wyluzowanego faceta. Marysia- takie panny wywołują u mnie agresję. Ten niezadowolny wyraz gęby... Te odzywki... Co ona to nie jest... Tragedia... Może wpadnie na to forum i przeczyta opinie na swoj temat... Dziecko nic z Ciebie nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 09:37 Ja widziałam "kawałek Rocka i całą Marysię". Kiespko się zachowała "wręczając" odtwarzacz MP3 chłopakowi z widowni. Nie wiem, czy to miało byc zabawne, ale wyszło mało kulturalnie i mało zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 11:45 Tez mnie ta Marysia denerwowała swoim wywyższającym się zachowaniem.Nie ogladałąm od poczatku,kim ona jest?aktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 11:52 Też mnie to strasznie oburzyło. Doda jest jaka jest i tak samo jak tej całej Marysi zależało na prezencie, ale wstała, wyszła zza stołu, wręczyła prezent i życzyła chłopakowi "Wesołych Świąt", a ta nadąsana Marysia jakby "Masz mój prezent i spier...". Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 11:52 Maciek R. - super gość. Przepraszam z góry wszystkie Marysie, ale jak ktoś ma tak na imię to mi się od razu kojarzy z filmem "Poszukiwany-poszukiwana: - Marysiu! dlaczego się Marysia nie przebrała?! - To ja się Marysi oświadczam! - Marysia posprząta, ugotuje obiad... A sama Marysia G. - sławna z tego że jest sławna - jak wszystkie ostatnie gwiazdki jednego serialu - dziewczę jak dziewczę. Nijaka. Ani ładna ani brzydka, nie ma się czym podniecać. Na plus liczę jej wizerunek - stonowany, nie agresywny strój, a dobrze w nim wyglądała, make-up i fryz - okej. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 11:57 Powtórka. Maciek fajny, tylko chyba go suszylo, bo co rusz po szklanke siegal;), a Marysia - beznadzieja, nadeta, malo interesujaca.I rozwalila mnie słowem: "wiedzenie" (w sensie: wiedza). Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 15:27 hehe, text byl dobry...i "och przepraszam":)), gburowata rozkapryszona dziewucha. I nic bidulce nie wyszlo, ani kariera modelki ani aktorki, jest asystentką chyba swojego meża;) (resyzera teledyskow...) zachowanie z mp3-żenujące, zeby byc az tak zachłannym? stroj faktycznie rozsądny;) Maciej... aaaaaaaaah;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 15:36 rock zabawny i sympatyczny. Marysia nadęta i nieprzyjemna. Wizualnie - ładna figura, brzydka twarz, gdzie ta uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 19.01.06, 23:18 > gburowata rozkapryszona > dziewucha. I nic bidulce nie wyszlo, ani kariera modelki ani aktorki, jest > asystentką chyba swojego meża;) (resyzera teledyskow...) Być może też reżyseruje spoty reklamowe i ją zaangażował, bo od tego tygodnia Marysia reklamuje Erę GSM. Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 09.01.06, 16:00 Ona byłaby ładna gdyby swój okropny nadęty wyraz gęby zmieniła na ładny promienny uśmiech. Ale szczery :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 10.01.06, 00:16 Ale gdzie on jest teraz????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 20.01.06, 14:34 Z tego wątku wynika, że Rock jest z Góralczyk, z tego, co wiem, to on ma dziewczynę, którą na pewno nie jest nadęta Marysia, tylko taka bardzo fajna, oryginalna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Kocham Maćka Rocka! :-) 20.01.06, 22:55 Bosheeee .... z czego wnioskujesz że Rock jest z Góralczyk, na miłość boską????? Odpowiedz Link Zgłoś