Dodaj do ulubionych

kaczynski-super mówca

29.01.06, 14:10
straszny na tej konferencji
Obserwuj wątek
    • barbie4 Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 19:11
      tragiczny, ktos mogłby popracowac nad jego dykcją,
      nawet nie potrafił wzbudzic zainteresowania
      • grzyw Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 20:03
        generalnie zawsze mi sie wydaje, ze on mysli o czyms calkiem innym niz mowi:)
        • black_currant Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 20:15
          Nie lubię Kaczyńskiego, ale wyjątkowo stanę w jego obronie (do tczego dochodzi
          na tym świecie, aż mi wstyd za siebie... ;-) ).
          Kaczyński jest chory. Co było po nim widać i słychać po sposobie mówienia.
          Zresztą nawet ten gość z jego kancelarii, który miał konfę dziś w nocu, mówił
          że Kaczyński pomimo choroby przyjedzie do Katowic.
          • michal_82 Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 20:19
            Aż tak bardzo chory chyba nie był, skoro odwołał swoją jutrzejszą planową
            wycieczkę do Pragi. A mówi jak zawsze z zapchanym nosem.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 21:17
      Był autentyczny w tym co mówił. Nie było to dukanie z kartki płaskich komunałów,
      tylko widać było przejęcie prezydenta i to, że jest w tej chwili z ofiarami.
      A w takich momentach, wybaczcie, ale chyba niestosowne jest stosowanie ocen
      takich, jak do wystąpień w debatach wyborczych.

Mam wrażenie, że dla niektórych osób co by Kaczyński nie zrobił - to i tak
      zawsze będzie źle. Jakby czytał wystudiowwanyc tekst z kartki - to by było źle,
      że czyta z kartki. Umieru trochę i powściągliwości!
      • kicia7 Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 22:39
        Ale jednakowoż ktoś mógłby mu doradzić, żeby otwierał usta, a nie mamrotał
        przez zaciśnięte zęby.
        • konopielka80 Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 23:30
          Ja też go nie lubię i też mi sie go kiepsko słuchało...Ale jedno doceniam, ze mówił od siebie a nie z kartki!
          • ankas4 Re: kaczynski-super mówca 29.01.06, 23:38
            A teraz z innej beczki: powiedzcie mi i to jest powazne pytanie (nie nabijam
            się) czy wy widzieliscie zęby P. Kaczyńskiego ? chodzi mi o to ,ze jak mówi
            nigdy nie widac jego zębów .... tak mnie to zainteresowało:)
            • iwka901 Re: kaczynski-super mówca 30.01.06, 08:14
              Ja widziałam zęby jak uśmiechał się po wyborach... no cóż dentysta ma sporo roboty.
              • mozambique Re: kaczynski-super mówca 30.01.06, 10:58
                zęby Kaczyńskiego (ktoregos) pokazal ostatnio SE

jakby to wam powiedzic zeby nie skłamac : tęgoryjec pospolity ma lepsze
                • doktor_kidler Re: kaczynski-super mówca 30.01.06, 11:01
                  Kwachu dopiero po jakimś czasie po wyborach kupił sobie nowe zęby...
                  • ankas4 Re: kaczynski-super mówca 30.01.06, 11:26

Ja jak widzę wypowiadającego się P.Kaczyńskiego: widzę tylko czarną -wąską
                    szparkę, zero zębów...
    • gocha221 Re: kaczynski-super mówca 30.01.06, 11:28
      Na mnie tez zrobił kiepskie wrażenie.
      Rozumiem przeziebienie, przejęcie sytuacją ale on tak sepleni, nie otwiera w
      ogole ust.
      Nie potrafił sie też ładnie i szybko wysłowić. Nie spodziewam sie jakiegoś
      słowotoku,ale przerwy pomiedzy kolejnymi wyrazami były tak długie, ze mozna było
      przysnąc.
      W końcu to profesor i prezydent, powinien cos sobą reprezentować. Nie musiał
      mieć napisanego przemówinia, ale mogł chwile przed pomysleć co i jak wypada
      powiedzieć.
      Takie mamrotranie bez otwierania ust to przecież brak szacunku dla sluchacza i
      poruszanej sprawy.
      • spieprzajacy_dziad kaczynski-sóper mufca 30.01.06, 13:22
        i jeszcze te odchrząkiwania co kilka minut. nic by mu sie nie stało jakby
        powiedział przepraszam.
        jestem przeciwnikiem naszego nowego prezia i fakt - cokolwiek by powiedział to
        bym go skrytykował, ale w tym wypadku to chyba nawet największy zwolennik musi
        przyznać, że gość wygląda jakby go tam za karę posadzili. Cedził każde słowo i
        mówił niewyraźnie. Poza tym wygląda jak kierownik gieesu a nie prezydent.
        Potwierdza się stare rzymskie powiedzenie - jakie jest najbrzydsze państwo
        świata? - państwo kaczyńscy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka