mmraz 08.02.06, 11:12 Kto ostatnio odpadł?A może juz ktoś wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: hell`s kitchen 08.02.06, 11:17 też jestem ciekawa, bo mnie młode pokolenie wygryzło sprzed odbiornika. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: hell`s kitchen 08.02.06, 11:40 odpadła blondynka. plan był jak zwykle perfidny - każdy z trójki gotował inną potrawę. wszycy dostali pochwałę, że świetnie im poszło tym razem i w nagrodę odwiedziły ich rodziny i przyjaciele. tyle tylko, że te rodziny i przyjaciele wcześniej spróbowali wszystkich potraw, nie wiedząc, kto co przygotował. no i w obecności kucharzy mówili, co im najbardziej smakowało. wyszło na to, że rodzina pogrążyła blondynę, nie głosowali na jej kurczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: hell`s kitchen 08.02.06, 13:35 odpadła Jessica, został Michael i Ralph. mam nadzieje ze wygra Michael, Ralpha nie trafie, wkurzający na maxa. program bardzo fajny, a Ramsey jest ostry jak papryczka chilli. Odpowiedz Link Zgłoś