menisk 08.02.06, 23:45 Czy już wiadomo, jacy profesjonalni tancerze wystąpią w najbliższej edycji, i które "gwiazdy" przypadną im w udziale? Proszę o przecieki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 00:40 I czy istnieje choć cień nadziei, że superzabawny i niesamowicie inteligentny PięknyHubert nie poprowadzi tym razem? Albo że ChudaHrabina nie zasiądzie w jury? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 10:58 > I czy istnieje choć cień nadziei, że superzabawny i niesamowicie inteligentny > PięknyHubert nie poprowadzi tym razem? Albo że wreszcie zdejmą to w ogóle z anteny?... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 11:09 Hrabina to hrabina ale,chuda ? Ja uwazam,ze wiecej profesjonalistow powinno ocenia.Pani hrabina, ktorej jestem nieuleczalna fanka, powinna jednak zrezygnowac juz po pierwszej edycji. Po prostu sie na tym nie zna i nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kredka80 Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 09:37 film.onet.pl/0,0,1254580,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 14:18 No ale ja nie o to pytam. Nazwiska tzw. "gwiazd" od jakiegoś czasu plączą się po mediach. Mnie interesuje, KTO będzie z nimi tańczył. Póki co, dzięki ta- etnie, mamy tylko jeden przeciek, że Hakiela nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ta_etna Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 13:00 z gwiazd wystapia: J. Jabłczynska, R. Dancewicz, A. Kreglicka, A. Kwasniewska, J. Koroniewska, R. Rozmus, R. Mroczek, R. Cieszynski, P. Cozza, T. Stockinger (RATUNKUUUUUU!!!!!!!). niestety para prowadzaca bedzie ta sama! Z profesjonalnych tancerzy ponoc nie bedzie Hakiela bo otwiera swoja szkole tanca... A ile prawdy w tych przeciekach dowiemy sie 5. marca! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 14:48 ja gdzieś się doczytałam, wśród profesjonalnych tancerzy zostaje Anna Głogowska- tańczyła z Pasztem i Gąsowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
fufka Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 15:10 a równiez podobno z Olą Kwaśniewską zatańczy Rafał Maserak Odpowiedz Link Zgłoś
fufka Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 15:16 i jeszcze takie coś sie znalazło w necie, ale ile w tym prawdy...........? >Robert Rozmus - Anna Głogowska - na 100000% >Rafał Cieszyński - Magdalena Soszyńska - na 99,9% >Rafał Mroczek - Aneta Piotrowska - na 99,9% >Paolo Cozza - Kamila Drezno - na 90% >Tomasz Stockinger - Blanka Winiarska - na 90% >Joanna Koroniewska - nie wiem >Joanna Jabłczyńska - nie wiem może Piotr Kiszka ale nie dam głowy >Aleksandra Kwaśniewska - Rafał Maserak - na 100000% >Renata Dancewicz - nie wiem >Aneta Kręglicka - Robert Kochanek - na 85% Odpowiedz Link Zgłoś
ta_etna Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 15:50 no to juz prawie wszystko wiemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z gwiazdami 09.02.06, 16:07 Bardzo dziękuję! :-))) Ale z tego wynika, że Edyty Herbuś niestety nie będzie :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: Taniec z gwiazdami 10.02.06, 11:17 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subSpecial&news_cat_id=1587&news_id=91888&scroll_article_id=91888&layout=1 &page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś